DualShock 4

آقا این روکشای آنالوگ استیک ها هنوز توی ایران نیومده؟ مال ما هم شروع به نابود شدن کرد.

یه نفری تو بازارسنتر میفروخت...ولی خیلی گرون....صب کن...انشالله ماه آینده یه رفیق دارم میره دبی بگم بياره یه گونی....بفرستم تهران و...

My PSN Id: Abadan-Game

روکش ها اومده و دو جنس متفاوت هم هست.
من تو یه سایت ایرانی دیدم.
یه مدل که رنگی هست (مشکی هم داره) 18 تومن.
یه مدل که فقط مشکی داره و به گفته فروشنده، کیفیت بهتری داره هم 32 تومن.
تو هر بسته هم دو جفت (چهار تا دونه) روکش آنالوگ هست.
این عبارت رو گوگل کنید سایتش براتون میاد:
فروشگاه پلی استیشن 4

در حال حاضر تاچ پد چه کاراییهایی غیر از تایپ داره؟ توی کیلزون که میشد باهاش مدهای اون رباته رو عوض کرد. دیگه کجاها کاربرد داره؟ توی منوها منظورمه کلا، نه داخل بازی.

در حال حاضر تاچ پد چه کاراییهایی غیر از تایپ داره؟ توی کیلزون که میشد باهاش مدهای اون رباته رو عوض کرد. دیگه کجاها کاربرد داره؟ توی منوها منظورمه کلا، نه داخل بازی.
غیر از تایپ کردن دیگه تو منو​ کاربرد خاصی نداره.

ببخشید اون فلش دسته هست اسمش هم نمیدونم آنالوگ نه اون یکی بعدش تو بازی فیفابعضی موقع ها رو یک گزینه گیر میکنه یعنی مثلا میرم رو یک گزینه دیگه تند بر میگرده رو همون؟دستگاه و دسته نو هستند 2 هفته خریدم؟

تو توضیحات نوشته عرق گیر هم هست اون 32 تومنی . ولی اون نه .

بعد این 32 تومنی ـه تو یه پک هست که روش نوشته شده مخصوص پی اس 4 و اکس باکس وان ، ولی اون 18 تومنی ها همینجوری فله ای هستن :دی

فردا رسید دستم سعی میکنم مزایا و مشکلاتش رو در همین تاپیک بگم ( 32 تومنیه )

تو توضیحات نوشته عرق گیر هم هست اون 32 تومنی . ولی اون نه .

بعد این 32 تومنی ـه تو یه پک هست که روش نوشته شده مخصوص پی اس 4 و اکس باکس وان ، ولی اون 18 تومنی ها همینجوری فله ای هستن :دی

فردا رسید دستم سعی میکنم مزایا و مشکلاتش رو در همین تاپیک بگم ( 32 تومنیه )

لطفا بگو که آنالوگا حجیم و چاق میشن یا تفاوت زیادی نداره

خوب همین الان رسید دستم .

قشنگ جا میفته و سایزش فیت دسته میشه ، و مثلا فکر نکنید که میچرخه یا لق میزنه .

یه شیارهایی روش داره که یکم اولش حس میکنید رو مخ هست ولی مسئله ای نیست و بعد از یکم گرفتن دست حواستون پرت میشه کلا . که اونا هم واسه جلوگیری از لیز خوردن انگشت هست .

در کل به نظر من اگر یک درصد احتمال میدین آنالوگتون ( مثل مال من که داشت به اف میرفت سمت چپیش ) خراب میشه و ساییده میشه شک نکنید و بگیرین یه محافظ . 32 تومن بهتر از اینه که به خاطر پریدن آنالوگ 200 خورده ای بدیم جا یه دسته دیگه .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or