DualShock 4

Dual Shock 4 رو هنوز دستم نگرفتم ولی با توجه به چیز هایی که تا الآن دیدم به نظرم بهترین گیم پد ممکن هست . هم کشیده تر و خوش دست تر شده و هم تریگر ها رو کاملاً عوض کردن. ایرادات DS3 رو کامل بهبود بخشیدن و به یک کنترلر ایده آل و بدون نقص تبدیلش کردن . خیلی خوشحالم که سونی همچین حماقتی رو نکرد بعد از سه نسل بیس گیم پد رو عوض کنه !

هیتر ها خودشونو میکوبن درودیوار یک استودیو مثل Digital Extremes سازنده بازی شوتر Warframe براحتی قبول میکنه که DS4 بهترین کنترلری هست که تا الآن دستشون گرفتن :))

Warframe dev praises PS4 tech, says DualShock 4 is best controller yet | VG247

یک سرچ هم توی نت بزنید Hands-On های Dual Shock 4 از سایت های مختلف رو بخونید کاملاً متوجه میشید .

کسی شک نداره که کنترلر خوبیه بلاخره کلی از کنترلر 360 کپی شده که بهترین نسل قبل بود! اما اینکه dualshock 3 رو خوب بدونیم مسخرس

اول از همه، L2 R2 بعد از یه مدت شل میشن؟ بیا من دسته ی PS1ـمو هنوز دارم! بعد از 15 16 سال تیکن و فوتبال و WWE و انواع و اقسام بازی هایی که باهاش انجام شده! اگه تونستی شل بودن توش پیدا کنی، من قول میدم، دیگه راجع به سونی هیچ پستی ندم! اونی که دستت گرفتی، یه دسته ی فیک بوده احتمالن!

بعد از واجعه، افتضاح و این جور کلمات استفاده میکنید! بازم میگم، 15 16 ساله داریم با این دسته بازی میکنیم، تا حالا کوچیک ترین ناراحتی باهاش نداشتیم! چطوره که فقط مایکروفن ها این مشکل بد بودن دسته ی سونی رو دارند؟ من به شخصه قبل از معرفی PS4 هیچ انتظاری برای تعویض طراحیه دوال شوک نداشتم! ولی امکانات جدید خیلی کمک میکنه، از اسپیکر و تاچ پد گرفته تا خروجیه هدفون!

- - -ویرایش - - -

کسی شک نداره که کنترلر خوبیه بلاخره کلی از کنترلر 360 کپی شده که بهترین نسل قبل بود! اما اینکه dualshock 3 رو خوب بدونیم مسخرس

شوخی بود این یا جدی؟ کنترلره کلیه XBOX یک کپی برداری از سونیه و گذاشتنشون روی کنترلر دریم کسته! L1 L2 R1 R2 دو تا آنالوگ، Start - Select - چهارتا کلید سمت راست! اینها دقیقا چیزاییه که روی کنترلرهای سونی بوده و فقط دچار تغییر نام روی دسته ی XBOX شدن!

حالا سونی متهم میشه به کپی برداری :)) دقیقا کدوم قسمت این دسته کپی برداری شده؟

اول از همه، L2 R2 بعد از یه مدت شل میشن؟ بیا من دسته ی PS1ـمو هنوز دارم! بعد از 15 16 سال تیکن و فوتبال و WWE و انواع و اقسام بازی هایی که باهاش انجام شده! اگه تونستی شل بودن توش پیدا کنی، من قول میدم، دیگه راجع به سونی هیچ پستی ندم! اونی که دستت گرفتی، یه دسته ی فیک بوده احتمالن!
دسته 3 رو میگم! من 4 تا دسته هم داشتم همه هم اصل! شل شدنش رو هم همه تایید کردن
چطوره که فقط مایکروفن ها این مشکل بد بودن دسته ی سونی رو دارند؟

الان به چشمت من فن مایکرو هستم چون دارم واقعیت رو میگم؟ من هیچوقت فن نبودم که بخوام فن کنسولی هم باشم

من به شخصه قبل از معرفی PS4 هیچ انتظاری برای تعویض طراحیه دوال شوک نداشتم!
:)) فن بودن و بسته بودن چشم همینه!
شوخی بود این یا جدی؟ کنترلره کلیه XBOX یک کپی برداری از سونیه و گذاشتنشون روی کنترلر دریم کسته!
اولا که خود سونی تایید کرده تقلید رو! 2 ومن من تقلید بابت شکل دسته رو منظورمه وگرنه میشه بگیم چون اولین بار کنسول x کنترلر داشته پس همه تقلید کردن!
! L1 L2 R1 R2 دو تا آنالوگ، Start - Select - چهارتا کلید سمت راست! اینها دقیقا چیزاییه که روی کنترلرهای سونی بوده و فقط دچار تغییر نام روی دسته ی XBOX شدن!
من طراحی منظورمه وگرنه اینا که همه از نینتندو اومد

دسته 3 رو میگم! من 4 تا دسته هم داشتم همه هم اصل! شل شدنش رو هم همه تایید کردن

یعنی الان دوال شوکی که من دارم و مال 5 سال پیشه الان شل شده و من نمیتونم تشخیص بدم؟

الان به چشمت من فن مایکرو هستم چون دارم واقعیت رو میگم؟ من هیچوقت فن نبودم که بخوام فن کنسولی هم باشم

من چیزی رو مبنا بر تفکراتم اینجا ننوشتم! این حرف بد بودن دسته ی سونی فقط از طرف مایکروفن ها زده میشه!

:)) فن بودن و بسته بودن چشم همینه!

چه دلیل داره دروغ و چشم بسته حرف بزنم؟ 16 ساله دارم با این دسته بازی میکنم و مشکلی توش ندیدم! همینطور صدها میلیون نفر دیگه همین حس رو دارن!

اولا که خود سونی تایید کرده تقلید رو! 2 ومن من تقلید بابت شکل دسته رو منظورمه وگرنه میشه بگیم چون اولین بار کنسول x کنترلر داشته پس همه تقلید کردن!

کجا گفته ما دوال شوک 4 رو از دسته ی XB360 تقلید کردیم؟ چون گفته نمونه ی اولیه شبیه اون بوده، این رو شما برداشت کردید که نمونه ی آخری هم تقلید از مایکروسافته؟ یه چیز قبل از معرفی شدن، صد ها مدل مختلف میسازن و آخر سر بهترینشو به عنوان محصول نهایی انتخاب میکنن! به این معنیه که یکی از اون طراحی ها شبیه به دسته XB360 بود!

من طراحی منظورمه وگرنه اینا که همه از نینتندو اومد

منظور من هم دقیقا طراحی بود! کدوم دسته ی نینتندو دقیقا با این ترکیب بوده؟ یعنی

L1 L2 R1 R2 دو تا آنالوگ، Start - Select - چهارتا کلید سمت راست

یعنی الان دوال شوکی که من دارم و مال 5 سال پیشه الان شل شده و من نمیتونم تشخیص بدم؟
احتمالا شما از حرفم برداشت کردی که از جا در میاد:دی اگه مقدار تو رفتن دکمه رو 10 حساب کنی 2 تای اولش خیلی راحت و با کوچکترین فشار میره تو! منظورم از شل شدن این بود شاید بد گفتم
من چیزی رو مبنا بر تفکراتم اینجا ننوشتم! این حرف بد بودن دسته ی سونی فقط از طرف مایکروفن ها زده میشه!
خوب قربون شکلت همین رو بگو! هیچ ماست فروشی نمیگه ماست من ترشه! فنهای مایکرو هم موقعی که خبر 3 چراغه اومد به جد توضیح میدادن که فقط برای کسایی اتفاق میوفته که کنسول رو تو بد شرایطی میزارن!
شما هم همین! اگه خوب بوده چرا سونی به کل تغییرش داده؟(بازم میگم منظورم طراحی دستس نه جای دکمه ها!)
چه دلیل داره دروغ و چشم بسته حرف بزنم؟ 16 ساله دارم با این دسته بازی میکنم و مشکلی توش ندیدم! همینطور صدها میلیون نفر دیگه همین حس رو دارن!
خوب احتمالا دلیلش اینه که دسته دیگه ای دستت نگرفتی! شاید اگه 1 هفته با دسته 360 بازی میکردی میفهمیدی!
کجا گفته ما دوال شوک 4 رو از دسته ی XB360 تقلید کردیم؟ چون گفته نمونه ی اولیه شبیه اون بوده، این رو شما برداشت کردید که نمونه ی آخری هم تقلید از مایکروسافته؟ یه چیز قبل از معرفی شدن، صد ها مدل مختلف میسازن و آخر سر بهترینشو به عنوان محصول نهایی انتخاب میکنن! به این معنیه که یکی از اون طراحی ها شبیه به دسته XB360 بود!
حرفت کاملا درسته اما اون فرم پشت دسته های 360 اینقدر خوب بود که هم رو دسته های wiiu اومد هم 4! شایدم به قول شما تقلید مستقیم نبوده اما به هر حال تاثیر گرفته!
منظور من هم دقیقا طراحی بود! کدوم دسته ی نینتندو دقیقا با این ترکیب بوده؟ یعنی
NES-controller.jpg
snes-official-original-super-nintendo-controller-28-p.jpg
آخرین عکس رو دقت کن که حتی شکل دکمه های جهت هم عینا تو ps1 آورده شده!
من اینارو تقلید نمیدونم الهام گرفتنه اما اینی که شما دسته ps3 رو اینقدر خوب میدونی و نقصی توش نمیبینید برام خیلی جالبه
نینتندو با اون همه نوآوری تو آخرین کنسولش این دسته رو ساخت:
wii_u_pro_controller.jpg
اگه دسته 360 اینقدر کامل نبود دسته wiiu اینقدر شباهت پیدا نمیکرد:دی

آخرین ویرایش:
احتمالا شما از حرفم برداشت کردی که از جا در میاد:دی اگه مقدار تو رفتن دکمه رو 10 حساب کنی 2 تای اولش خیلی راحت و با کوچکترین فشار میره تو! منظورم از شل شدن این بود شاید بد گفتم

در کل میگم، دسته ای که من دارم این مشکل رو نداره، ولی نمیتونم فکت هم صادر کنم، چون با تک تکِ دوال شوک 3 هایی که از شرکت سونی وارد بازار شده، کار نکردم! ولی در مجموع مشکل حاد نیست که اصلا اشاره بشه بهش!

خوب قربون شکلت همین رو بگو! هیچ ماست فروشی نمیگه ماست من ترشه! فنهای مایکرو هم موقعی که خبر 3 چراغه اومد به جد توضیح میدادن که فقط برای کسایی اتفاق میوفته که کنسول رو تو بد شرایطی میزارن!
شما هم همین! اگه خوب بوده چرا سونی به کل تغییرش داده؟(بازم میگم منظورم طراحی دستس نه جای دکمه ها!)

سه چراغ شدن رو کلا بهتره وارد تاپیک نکنیم چون بحث راجع بهش خیلی کلیشه ای شده!

تغییر دوال شوک هم شاید بعد 18 سال وقتش رسیده بوده که یه تغییر اساسی بدن توش! اینجوری همه چیزش بهتر شده شاید! و این تغییر یک چیز عادیه! ایفون 4 و 4اس هم طراحیه خوبی داشت چرا باید تغییر میدادنش؟ چون بد بود؟ یا مثلا مزدا 2 خوشگله، چرا 3 رو عوض کردن طراحیشو؟ فقط موتور و امکانات رو زیاد میکردن خوب! پس اینا دلیل نمیشه که تغییرش ندن! به طور مثال سونی ایده ی تاچ پد رو میخواست بیاره روی دستش، ولی روی دوال شوک 3 این کار غیر ممکن بود چون اندازش کوچیکه و فضای خالی نداره!

یا اصلا با همین دید شما بهش نگاه کنیم! روی PSOne این دسته منتشر شد، اگه بد بود و مردم ازش راضی نبودن، چرا توی PS2 عوضش نکرد؟ چرا PS3 هم همین طراحی باقی موند؟ پس حتما طراحیه جدید دوال شوک رو برای نسل جدید، لازم دونستن! پس تا باهاش کار نکردیم نمیشه گفت پیشرفت کرده یا پسرفت.

خوب احتمالا دلیلش اینه که دسته دیگه ای دستت نگرفتی! شاید اگه 1 هفته با دسته 360 بازی میکردی میفهمیدی!

اینطور نیست! ما از نسل میکرو هستیم داداش! سگا های قدیمی، دریم کست، ایکس باکس اوریجینال رو هم باهاش دوران داشتیم! 360 هم داشتم و چند سال باهاش بازی کردم! و نمیگم دسته ی بدیه یا چیزی! خیلی خوبه، همون طور که دوال شوک هم خوبه!

حرفت کاملا درسته اما اون فرم پشت دسته های 360 اینقدر خوب بود که هم رو دسته های wiiu اومد هم 4! شایدم به قول شما تقلید مستقیم نبوده اما به هر حال تاثیر گرفته!

آخرین عکس رو دقت کن که حتی شکل دکمه های جهت هم عینا تو ps1 آورده شده!
من اینارو تقلید نمیدونم الهام گرفتنه اما اینی که شما دسته ps3 رو اینقدر خوب میدونی و نقصی توش نمیبینید برام خیلی جالبه
نینتندو با اون همه نوآوری تو آخرین کنسولش این دسته رو ساخت:

این درسته که از کلمه ی الهام گرفتن استفاده بشه! چون طرح کلی و تو دست گرفتن دسته سونی کاملا متفاوته با دسته های قدیمیه نینتندو، ولی اون آخریه بله! به دسته های اولیه ی سونی شباهت زیادی داره ولی با دوال شوک کلا بحث عوض میشه.

اگه دسته 360 اینقدر کامل نبود دسته wiiu اینقدر شباهت پیدا نمیکرد:دی

من که به هیچ وجه نگفتم دسته ی 360 بد هست با همچین چیزی! این دسته ی Wii U رو هم دقیق نمی دونم، ولی لوازم جانبی نیست؟ فکر کنم دسته ی اصلی نباشه!

دسته فوق العاده بی کیفیته ... L1 گاها گیر میکنه و روکش L3 هم کم کم داره میره .... این در صورتیه من تا حالا دستگیره ps3 که خراب باشه رو از نزدیک ندیدم :|:|:((
دو هفتست خریداری شده :|

اقا من یه اعبتکار زدم روی دسته 4 .رفتم به بدبختی 2 تا از روکش های هدفون که حالت اسفنجی دارن گرفتم کردم روی انالوگ دسته یکم بهش تنگه ولی خوب جا میفوته.:d

دوستان دسته DS3 هیچ ایرادی نداشت و اتفاقا خیلی خوش دست و خوب و بود!بعد از این همه سال که دارمش هنوز مثل ساعت واسم کار میکنه!در صورتی که دسته های X360 من خراب شدن!یکیش دکمه های اصلیش سفت شدن و فرو رفتن دیگه بیرون نیومدن اون یکی هم D-Pad ش خراب شد ولی خوب از لحاظ خوش دستی خوب بودن باید بگم که سر قضیه باتری هم خیلی با دسته 360 اذیت شدم!الان هم که DS4 دستم گرفتم خیلی عالی شده خیلی خوش دست خوش فرم و آنالوگ ها خیلی عالی شدن.حساسیت آنالوگ ها به حرکت خیلی دقیق شده

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or