DriveClub دیگر لانچ تایتل نخواهد بود

Inquisitor

Righteous Armors Me
کاربر سایت
20130821_driveclub.jpg

طبق گزارش های رسیده, DriveClub دیگر لانچ تایتل نخواهد بود.

شایعه از آن جایی قوت گرفت که منبعی نزدیک به سونی این شایعه را تایید کرده و گفته است که عرضه بازی تا سال 2014 به عقب افتاده است.هر چند سایت Eurogamer هنوز منتظر پاسخی از طرف سونی است.

تاخیر این بازی ضربه ی بزرگی به سونی وارد خواهد کرد چون سونی قول یک نسخه مجانی(هر چند با امکانات کمتر) برای مشترکان PS+ داده بود اما حالا مجبور به جایگزین کردن آن است.از طرفی این بازی قرار بود توانایی های بلقوه PSN و PS4 را به نمایش بگزارد.

Update

سایت Kotuko متوجه شده که این بازی (DriveClub) از لیست بازی های سونی برای نمایش در کنفرانسی که در سانفرانسیسکو برگزار میشده حذف شده و دلیلش هم تداخل در برنامه ریزی عنوان شده

Update 2

خبر تایید شد
منبع
1
2

آخرین ویرایش:
اگه خبر صحت داشته باشه خبر ناراحت کننده ایه ولی از یه طرف هم خوشحال میشم که سونی چقدر به استودیوهاش و کیفیت خروجیشون اهمیت میده که حتی حاضره بازیشو از لانچ کنسول در بیاره:bighug:.کاری که متاسفانه مایکرو انجام نداد و t10 باوجود کیفیت بالای fms5 مجبوره اونو لانچ عرضه کنه و بازیش تیکه تیکه شد.

به نظرم باید به مشتری ها احترام گذاشته ( بشه ) بالاخره اونهای که PS4 رو پیش خرید کردن به سونی اعتماد کردن

اولا اون نوشته قرمز و جا انداختی برای ترول کردن عجله نکن تا جمله رو کامل بنویسی !!
نمردیم و احترام به مشتری و فهمیدیم همین سونی بود باعث شد ماکرو بعضی اقدامهاش و عوض کنه و خوشحال بشید و بگین ماکرو مشتری مداره میدونستیم این کارو میکنه !!! درضمن مثلا به چی اعتماد کردن ؟ به تاخیر خوردن یک بازی ؟ اگه خبر تایید بشه به دلایل منطقی بازی تاخیر میخوره !!! حاضرم شرط ببندم اگه الان بازی بیرون اومده بود و چند تا ایراد داشت و کامل نبود شماها میاین میگین سونی چقدر خوب بازی که میتونست بیشتر روش کار کنه و عرضه کرده این نشون میده اصلا بفکر مشتریهای خودش نیست !!!!!!
سر هدستهای PS4 هم که سنگ ترولتون به خطا رفت !!!!!

یکجوری حرف میزنید و هر خبری از PS4 میاد عرض اندام میکنید که اگه روزی هم حرف منطقی بزنید مطمئن باشید کسی بحرفهای شما نگاه هم نخواهد کرد !!!! از زمان اخبار نسل جدید من 5 تا پست مثبت نسبت به PS4 از هیچکدامتون ندیدم !!!!

اگه خبر صحت داشته باشه خبر ناراحت کننده ایه ولی از یه طرف هم خوشحال میشم که سونی چقدر به استودیوهاش و کیفیت خروجیشون اهمیت میده که حتی حاضره بازیشو از لانچ کنسول در بیاره:bighug:.کاری که متاسفانه مایکرو انجام نداد و t10 باوجود کیفیت بالای fms5 مجبوره اونو لانچ عرضه کنه و بازیش تیکه تیکه شد.

مهم نیست :دی مهم اینکه سریع بازی و بیرون بده تا به مشتری احترام بذاره :ذی

آخرین ویرایش:
فعلا که در حد شایعه است ....اما اگر واقعیت هم باشه مشکلی نداره چون 100% می خوان از کیفیت کار مطمئن بشن بعد بدن بیرون بازی رو .....

رسما تایید شد!:دی

فقط میشه گفت خاک تو سر سونی!:دی خیلی برای لانچش بازی داشت DC هم پرید!:دی خصوصا اینکه قرار بود یه ورژن رایگانش رو هدیه بدن به پلاس ها و ...

بعد از 1 روز و خورده ای بی جوابی ، معلوم بود یه خبرایی هست. خاک بر سرشون ! :|
حداقل زودتر این تصمیم رو میگرفتن و به جاش یه نیمچه دمویی از GT با سخت افزار PS4 میدادن بیرون ! :دی

کیلزون یا نک برای پلاس فری بشن دعا میکنم به جون سازنده ها DC که تاخیر زدن:d
حتماً ! :دی به جاش Contrast رو گذاشتن ! بازی بدی به نظر نمیرسه ، ولی خب یه عنوان دانلودی هست و اصلاً و ابداً جای بازی ای مثل DC رو نمیگیره ! :دی

خب متاسفانه بجای DC بازی Contrast رو برای پلاس فری میکنند! اصن تا حالا نشنیدم اسمشو! و همچنین اعضا سرویس میتونن اخر هفته 28-29 دسامبر به نسخه trial مولتی کیلزون دسترسی داشته باشن! البته DC موقع لانچش همچنان برای پلاس فری خواهد شد
احمق ها:|

کیلزون یا نک برای پلاس فری بشن دعا میکنم به جون سازنده ها DC که تاخیر زدن:d
دیگه همچین چیزی واقعا تصورش هم غیر ممکن هستش و خیلی باید خوشبین میبودیم که کلا بازی ها رو مجانی کنند :دی

در مورد بازی جایگزین هم قرار شدش که Contrast بیاد و در کنارش از قبل هم که Resogun تایید شده بود!

ویرایش: نوشته هامون باهم دیگه اومد! واقعا در مورد Contrast چیزی نشنیدی؟ من از سبکش خیلی خوشم اومده چیز جالبی میزنه و ممکنه امتیازات خیلی بالا نگیره اما هم از لحاظ طراحی و هم گیم پلی جذاب بود و معماهای باحالی داره. خوشحالم من الان کاملا :دی

ایول! این Contrast خیلی بازی شاخی هست! انقدر که اصلا دلتون نمیخواد بازی کنیدش و مستقیما شیفت دیلیتش میکنید.

خوشحالم من الان کاملا

آخه تو بدتر از من ذوب در سونی هستی و میر مهنا و گرشاسپ رو هم میزاشت الان خوشحال بودی!:| :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or