DriveClub دیگر لانچ تایتل نخواهد بود

Inquisitor

Righteous Armors Me
کاربر سایت
20130821_driveclub.jpg

طبق گزارش های رسیده, DriveClub دیگر لانچ تایتل نخواهد بود.

شایعه از آن جایی قوت گرفت که منبعی نزدیک به سونی این شایعه را تایید کرده و گفته است که عرضه بازی تا سال 2014 به عقب افتاده است.هر چند سایت Eurogamer هنوز منتظر پاسخی از طرف سونی است.

تاخیر این بازی ضربه ی بزرگی به سونی وارد خواهد کرد چون سونی قول یک نسخه مجانی(هر چند با امکانات کمتر) برای مشترکان PS+ داده بود اما حالا مجبور به جایگزین کردن آن است.از طرفی این بازی قرار بود توانایی های بلقوه PSN و PS4 را به نمایش بگزارد.

Update

سایت Kotuko متوجه شده که این بازی (DriveClub) از لیست بازی های سونی برای نمایش در کنفرانسی که در سانفرانسیسکو برگزار میشده حذف شده و دلیلش هم تداخل در برنامه ریزی عنوان شده

Update 2

خبر تایید شد
منبع
1
2

آخرین ویرایش:
هم کنک میشه تلفظ کرد هم کناک ...حالا شما که مرجع gif و از دوستان زحمتکش gif گذار هستی مسئله فرق میکنه برات ;)
هم کنک میشه تلفظ کرد هم کناک
کناک
کار از gif گذشت یه متخصص باید بیاد نظر بده در این مورد :دی

شما یه سر بزن به بخش خبرها اونجا چند تا تاپیک رندوم مربوط به مایکرو رو باز کن میبینی که کیا بیشتر انرژی می سوزونن و در هنگام انرژی سوزوندن جای دیگرشون هم میسوزه ..... فعلا شما با این خوش باش تا بعد .... ;)
Sony
: کنسول PS4 قوی‌ترین Launch تاریخ را خواهد داشت

حداقل مایکرو هیچی نداشته باشه صداقت رو داره و مثل بعضی ها نیست که اول بگن 7 گیگ رم برای بازیه بعد بگن 4.5 یا یه بازی معرفی کنن به عنوان لانچ اما تاخیر بخوره ....;)

بحث نبر سمت سوزش اینا یا خودم یا خودت ban میشیم ارزش نداره;)

در کل بهترین جواب برای شما: نهایتا 2 سال بعد مطمئنم حداقل تو خودت میفهمی الان چه اشتباهی داری میکنی... ضمنا فکر نمیکنم برای کنسولی که عمر مفیدش حداقل 5 6 ساله فقط لانچ تایتل مهم باشه, اصلا لانچ تایتل مایکروسافت برنده شد هورا هورا...

مهم اکوسیستم گیمینگ کنسوله که منی که 10 12 ساله با پلی استیشن بزرگ شدم درکش میکنم... در عجبم که شما چطور بهش شک داری:-?

کار از gif گذشت یه متخصص باید بیاد نظر بده در این مورد :دی

حالا ناک و .... شما بچسب اصل موضوع که تاخیر خورد و بازم سیاست سونی در قبال فروش کنسولش رو شد ..... از ترول و کوبیدن رقیب تا اعلام رم 7 گیگ و بعدا گندش در اومد که 4.5 گیگ واسه بازی ..... :laughing:

دوست عزیز اون K اول کلمه به عنوان silent k شناخته میشه که خونده نمیشه !
مث Kinfe
biggrin1.gif

من فکر کردم خونده میشه ... عجب ... ممنون :d

آخرین ویرایش:
هم کنک میشه تلفظ کرد هم کناک ...حالا شما که مرجع gif و از دوستان زحمتکش gif گذار و ترولر هستی مسئله فرق میکنه برات ;)
دوست عزیز اون K اول کلمه به عنوان silent k شناخته میشه که خونده نمیشه !
مث Knife
:دی

------------------------------
انقد شلوغش نکنید حالا انگار همه سینه چاک این بازی بودن :دی خود من gt6 رو ول نمی کنم بیام DC بازی کنم
بازی های لانچ خود من Killzone , bf4 , fifa 14 و nfs ئه
مطمئنا کسی هم که کنسول می خره برای یک ماه های اول نمی خره
در مجموع این موضوع هم سلیقه ای هست مثلا خود من dead risig رو اصلا دوست نداشتم هیچ وقت پس به خاطرش یه کنسول با قیمت بالا نمی خرم
اگه این تاخیر هم باعث بشه بازی 60 فریم بشه به شخصه خیلی خوشحال میشم همین بازی از زمان معرفی کلی پیشرفت داشته جوری که خیلی میگن شاید بتونه با F5 رقابت کنه

آخرین ویرایش:
این DriveClub که همه ی Xbox فن ها مسخرش میکردن ببینید تا چه حد مهم بوده که تاخیر خوردنش حکم آب سردی بر نقاط سوخته ی بدن رو پیدا کرده. :d
کمتر به در و دیوار بزنید خودتونو. !!

[TABLE="class: wikitable"]
[TR]
[TD]Call of Duty 3
[/TD]
[TD]Activision[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Genji: Days of the Blade[/TD]
[TD]Sony Computer Entertainment[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Madden NFL 07[/TD]
[TD]EA Sports[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Marvel: Ultimate Alliance[/TD]
[TD]Activision[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Mobile Suit Gundam: Crossfire[/TD]
[TD]Namco Bandai[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]NBA 07[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]NBA 2K7[/TD]
[TD]2K Sports[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Need for Speed: Carbon[/TD]
[TD]Electronic Arts[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]NHL 2K7[/TD]
[TD]2K Sports[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Resistance: Fall of Man[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Ridge Racer 7[/TD]
[TD]Namco Bandai[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Tiger Woods PGA Tour 07[/TD]
[TD]EA Sports[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Tony Hawk's Project 8[/TD]
[TD]Activision[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Untold Legends: Dark Kingdom[/TD]
[TD]Sony Online Entertainment[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

لیست بازیهای قابل دسترس ps3 هنگام lunch

حالا رجوع کنیم به یکسری از بازیهای موجود برای ps3 حدودا 6 سال بعد

uncharted I II III , the last of us , god of war III & ascension , killzone II III , little big planet I II , heavy rain , twisted metal , metal gear solid IV , beyond two souls , gran turismo 5 , demon souls , journy ,

چند صد تا بازی بعدی و متا اینا بماند... همین اتفاق خجسته برای ps1 ps2 هم افتاده... به نظرتون ps4 به اینصورت نخواهد بود؟

دوستان باغی که کرم نداره سم پاشیش بی فایدست;)

آخرین ویرایش:
هم کنک میشه تلفظ کرد هم کناک ...حالا شما که مرجع gif و از دوستان زحمتکش gif گذار و ترولر هستی مسئله فرق میکنه برات ;)
نَک تلفظ میشه
شما که هنوز اسم بازی رو نمیدونی بهتره سکوت کنی و وارد صحنه نشی
--------------------------------
دیروز: درایو کلاب یک بازی بدرد نخور و LOL تشریف داشتن
امروز: بدون درایو کلاب PS4 بره غاز بچرونه
فقط تعصب و فن بازی میتونه عامل این تناقض ها باشه
-------------------------------
چیزی که هست اینه که چرا کنسول سونی فرت و فرت پیش فروش هاش ته میکشن توی فروشگاه های مختلف؟
حالا Xone که قویترین لانچ تاریخ کنسول ها رو داره نقشش چبه این وسط؟ باید پیش فروشش بهتر باشه،نه؟
هست؟

نَک تلفظ میشه
شما که هنوز اسم بازی رو نمیدونی بهتره سکوت کنی و وارد صحنه نشی
--------------------------------
دیروز: درایو کلاب یک بازی بدرد نخور و LOL تشریف داشتن
امروز: بدون درایو کلاب PS4 بره غاز بچرونه
فقط تعصب و فن بازی میتونه عامل این تناقض ها باشه
-------------------------------
چیزی که هست اینه که چرا کنسول سونی فرت و فرت پیش فروش هاش ته میکشن توی فروشگاه های مختلف؟
حالا Xone که قویترین لانچ تاریخ کنسول ها رو داره نقشش چبه این وسط؟ باید پیش فروشش بهتر باشه،نه؟
هست؟

تلفظ اشتباه زیاد هم مهم نیست و ممکنه برای هر کسی پیش بیاد.... شما بچسب به این جمله ی قصار : Sony: کنسول PS4 قوی‌ترین Launch تاریخ را خواهد داشت

تلفظ اشتباه زیاد هم مهم نیست و ممکنه برای هر کسی پیش بیاد.... شما بچسب به این جمله ی قصار : Sony: کنسول PS4 قوی‌ترین Launch تاریخ را خواهد داشت

عزیز من، خودتم میدونی، همه هم میدونن! گفته ی سونی مربوط به لانچ پلی استیشن ها بوده! PS3 که توی انحصاری ایکس باکس رو با خاک یکی کرد، فقط یدونه انحصاری به اسم Resistance 1 داشت!

بعد دیدم چند بار به 4.5 گیگ رم و این جور چیزا اشاره کردید! که باز هم خودت بهتر از همه میدونی، فردای روزی که این شایعه توی اینترنت پر شد، بازی ساز های سونی گفتند که این حرف هیچ اساسی نداره و بازی هایی داره ساخته میشه که به راحتی از 6 گیگ رم دارن استفاده میکنن!

و نکته ی آخر! یعنی XB ONE با این لانچ طوفانیش نتونسه جلوی چند تا ایندی مقابله کنه؟ چون هر روز که آمار های فروش بیشتر میشن، این PS4 ــه که با لانچ ضعیفش و چهارتا ایندی فروش داره میره!

حالا رجوع کنیم به یکسری از بازیهای موجود برای ps3 حدودا 6 سال بعد

uncharted I II III, the last of us, god of war III & ascension, killzone II III, little big planet I II, heavy rain, twisted metal, metal gear solid IV, beyond two souls, gran turismo 5, demon souls, journy,

چند صد تا بازی بعدی و متا اینا بماند... همین اتفاق خجسته برای ps1 ps2 هم افتاده... به نظرتون ps4 به اینصورت نخواهد بود؟

دوستان باغی که کرم نداره سم پاشیش بی فایدست;)

Ratchet - Jack & Dexter - Puppeteer - Ace Combat - Infamous 1 2 - Yakuza رو هم به لیست بازی های تاپ اضافه کن!

یعنی آدم بعضی از این فنهای ماکروسافت رو می بینه نمی دونه چی بگه،مثل محمود ا.ن هر ثانیه رنگ عوض می کنن
برای هر کس مشخص نباشه برای ما فنهای سونی مشخصه که سونی اصولن بازیهای انحصاری زیادی در هیچ یک از دوره های لانچ کنسولهاش نداشته اما این به معنی این نیست که نباید از خرید کنسول PS4 منصرف شد چون سونی فنها می دونن همیشه سونی به مشتریهاش احترام گذاشته و هواشون رو تا آخرین روز تولید کنسولهاش داشته و خواهد داشت و مثل ماکروسافت نیست که با نزدیک شدن به عرضه بازی اختصاصی ای برای کنسول نسل حاضرش به اون صورت تولید نکنه
خدا رو شکر ما با سونی طرفیم،شرکتی که فقط نام استودیوهاش چون (Media Molecule,London Studio,Naughty Dog,Japan Studio,Guarilla,Santa Monica,Quantic Dream,Sucker Punch,Ico Team,Polyphony Digital,Evolution Studios و ...) سندهایی هستند بر مهر کیفیت سونی و بازیهاش و نام این شرکتها در زیر مجموعه Sony Computer Entertainment باعث می شه هر سونی فنی رو مجبور به خرید PS4 کنه

شاید یکی دو تا عنوان بیشتر XBOX ONE برخی از هواداران PS4 رو که شناخت زیادی از سونی ندارن رو عصبی کنه اما مهم یک سال پس از لانچ کنسولهاست که برتری بازیها مشخص می شه،همین الان چهار استودیوی قدرتمند MM,ND,SM,QD دارن واسه PS4 بازی می سازن و هنوز بازیهاشون معرفی نشده پس این چیزها رو ملاک قرار بدید،به قول معروف جوجه رو آخر پاییز می شمارن...

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or