DriveClub دیگر لانچ تایتل نخواهد بود

Inquisitor

Righteous Armors Me
کاربر سایت
20130821_driveclub.jpg

طبق گزارش های رسیده, DriveClub دیگر لانچ تایتل نخواهد بود.

شایعه از آن جایی قوت گرفت که منبعی نزدیک به سونی این شایعه را تایید کرده و گفته است که عرضه بازی تا سال 2014 به عقب افتاده است.هر چند سایت Eurogamer هنوز منتظر پاسخی از طرف سونی است.

تاخیر این بازی ضربه ی بزرگی به سونی وارد خواهد کرد چون سونی قول یک نسخه مجانی(هر چند با امکانات کمتر) برای مشترکان PS+ داده بود اما حالا مجبور به جایگزین کردن آن است.از طرفی این بازی قرار بود توانایی های بلقوه PSN و PS4 را به نمایش بگزارد.

Update

سایت Kotuko متوجه شده که این بازی (DriveClub) از لیست بازی های سونی برای نمایش در کنفرانسی که در سانفرانسیسکو برگزار میشده حذف شده و دلیلش هم تداخل در برنامه ریزی عنوان شده

Update 2

خبر تایید شد
منبع
1
2

آخرین ویرایش:
ما شا الله به این پشت کار
احیانا قصد تاخیر انداختن knack رو ندارید که چون اینم تاخیر بندازید دیگه ps4 نمیخرم :|

بوی لانچ ویتایی میاد :d
انحصاري همونطور كه براي خيلي ها مهمه براي خيلي ها هم به اونصورت مهم نيست ،چون لانچ همراه با BF4 هست. يك BF 4 ميگيرن براي ٦-١٢ ماه بازي ميكنن اصلا تو اين بازه ي زماني شايد بازي ديگه اي هم نخره.

اگه درست باشه واقعا جالب نیست . من که کلا از ریسینگ خوشم نمیاد ولی واسه لانچ خیلی مهم هست .

اینم بره انحصاریامون واسه لانچ ضربه بزرگی میخوره . همینجوریشم کمتر از x1 بود .

پ.ن : اینا هم یه بخشی از بازی رو بعدا در قالب dlc بدن بیرون ولی حتما تو لانچ عرضه کنن دیگه :دی

آخرین ویرایش:
FarSeeR

اکثرا قبول کردند لانچ PS4 ضعیفه حالا شما با یدونه لیست نمیدونم چی رو میخوای ثابت کنی!!

حالا در ادامه شاید PS4 تونست بهتر عمل کنه سخت نگیر.شب دراز است و سونی بیدار.:)

از بازی نه قسمت آنلاین نه مسابقات با چند عدد AI رو نشون نداده بودن ,شاید تاخیر زدن بازی رو کامل کنن؟:confused:
البته اگه من بودم Killzone رو تاخیر میزدم چون داره با غول هایی مثل Ghosts و BF4 عرضه میشه و به فروشش ضربه میزنه.

FarSeeR

اکثرا قبول کردند لانچ PS4 ضعیفه حالا شما با یدونه لیست نمیدونم چی رو میخوای ثابت کنی!!

حالا در ادامه شاید PS4 تونست بهتر عمل کنه سخت نگیر.شب دراز است و سونی بیدار.:)

بازی های اصلی که سه به سه هست و بازی های کوچیک تر هم PS4 به وضوع بیشتر بازی داره!

درایوکلاب اگه تاخیرش تایید بشه، اون وقت میشه گفت بازی های اصلی سه به دو میشن!

خیلی بد میشه که به قول خیلی ها که وان لانچ های بهتری داره ! پیش فروش و در ادامه فروش کمتری از کنسولی داشته باشه که به قول همون برخی ها لان چهای کمتر و پایینتری داره :bighug:

الان اگه شايعه به حقيقت بپيونده ملت بايد پيش فروششونو از ps4 به سمت ايكس باكس 1 تغيير بدن و ps4 ديگه پيش فروشش نبايد زياد باشه نه؟:-/
اخه ايكس 1 انحصاري بيشتري داره ديگه

من خودم به شخصه اصلا به لانچ تایتل های 2 کنسول نگاه نکردم! Ps4 رو انتخاب کردم چون سونی همیشه نشون داده بهترین ها رو میسازه و با بهترین کیفیت بازی هاشو عرضه میکنه ..برنامم کلا خرید بتلفیلد4 بود تا ناتی داگ یه بازی معرفی کنه و همچنین کوانتوم و سانتا.....:d پس کلا اصلا برام اهمیت نداره خدارو شکر:d

اگه برای لانچ نباشه و واقعا حقیقت داشته باشه و سونی رسما اعلام کنه من خیلی کنجکاو میشم که ببینم برای پلاس چی می خوان جایگزین کنند :دی البته مسلما کلیزون و این حرف ها نیستش اما اگه Knack رو هم با یه تخفیف 80% بدن من راضی هستم :دی

شما به تنهایی نتیجه گیری کردید و یا عوامل دیگه ای هم توی این حرف دخیل هستند؟

همین کیلزون کنسول [نفروش]! از کل انحصاری های مایکروسافت ( جمع هر سه تا روی هم ) بیشتر پیش فروش شده! پس لطفا یه حرفو اول دو دوتا چهارتا کنید، بعد بیان کنیدش!

54742511903231399696.png
دوست عزیز این لیست شما صحیح اما بحث سر اینجاست که آیا توی این همه بازی سیستم سلر خوب وجود داره یا نه ؟ ببین تعداد مهم نیست همیشه به قول فنای سونی کیفیت مهمه
الان شما توی همین لیستی که دادید خیلی از بازی ها توی ps3 و ps vita موجود هست مولیت پلتفرم ها که کلا بی خیال چون اکثرا روی کنسول های قبل تر هم هست فقط گرافیکش کمی بالاتره
میمونه انحصاری ها واقعا سونی در قسمت انحصاری جز KZ و KNACK و drive club چی داره ؟ الان میگن درایو کلاب هم تاخیر خورده خوب چی میمونه ؟ یک کنسول با 2 انحصاری ناب و تعدادی بازی مولتی پلتفرم که روی سیستم های دیگه هم میشه بازی کردن بدون هزینه کردن
من الان قصدم این نیست که بگم سونی از مایکرو ضعیف تر عمل کرد یا مثلا مایکرو قوی تره چیزی الان مهمه اینکه ترد پارتی بابت لانچ خوب یا بد کنسول سریعا جبهه میگیرن
الان نگاه کن اگر فروش کنسول ها خوب نباشه در ادامه بازی ها تاخییر میخورن و این نکته ی خیلی بدی توی وضع کنسول ها میشه
دقیقا همین وضع برای wiiu و ویتا پیش اومد البته بگم در بدترین حالت این دو کنسول از wiiu و Vita بهتر عمل خواهند کرد چون ترد پارتی عناوین جدید داره عرضه میکنه

خب دیگه اصلا حالا حالا ها سمت نسل بعد نمیرم :bighug:

واقعا داره نا امید میکنه منو سونی ..

هیچ عنوانی نیست که بخواد یه شروع خوب و هیجان انگیز واسه نسل بعد باشه و منو وسوسه کنه اول نسل کنسول بگیرم

شاید kilzone خوب باشه ولی اصلا راضی کننده نیست و من به شخصه فنش نیستم

احتمالا با این وجود پیش فروش ها و جدول فروش یه تکونی به سمت xbox1 بخوره

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or