DriveClub دیگر لانچ تایتل نخواهد بود

Inquisitor

Righteous Armors Me
کاربر سایت
20130821_driveclub.jpg

طبق گزارش های رسیده, DriveClub دیگر لانچ تایتل نخواهد بود.

شایعه از آن جایی قوت گرفت که منبعی نزدیک به سونی این شایعه را تایید کرده و گفته است که عرضه بازی تا سال 2014 به عقب افتاده است.هر چند سایت Eurogamer هنوز منتظر پاسخی از طرف سونی است.

تاخیر این بازی ضربه ی بزرگی به سونی وارد خواهد کرد چون سونی قول یک نسخه مجانی(هر چند با امکانات کمتر) برای مشترکان PS+ داده بود اما حالا مجبور به جایگزین کردن آن است.از طرفی این بازی قرار بود توانایی های بلقوه PSN و PS4 را به نمایش بگزارد.

Update

سایت Kotuko متوجه شده که این بازی (DriveClub) از لیست بازی های سونی برای نمایش در کنفرانسی که در سانفرانسیسکو برگزار میشده حذف شده و دلیلش هم تداخل در برنامه ریزی عنوان شده

Update 2

خبر تایید شد
منبع
1
2

آخرین ویرایش:
دوره ی لانچ یکی از مهمترین دوره های کنسول های بازی هست.اما به هیچ وجه مهمترین بازه ی زمانی و عمر یک کنسول نیست و نخواهد بود.در طول زمان شرکتی برنده هست که بتونه امکانات بیشتر رو ارائه بکنه.فکر نمی کنم تفاوت انچنانی در نسل بعد میان عناوین انحصاری سونی و مایکروسافت با توجه به دلار هایی که مایکروسافت داره میریزه به پای TP ها ببینیم.(یعنی امیدوارم نبینیم چون اونقدر توانمند نیستیم هیچکدوممون که بتونیم کنسول هاشون رو جفت جفت بخریم:دی)

پس اونایی که پول واسه خرید کنسول این نسل دادن احترام نمیخان ؟ مایکرو هم از ته این نسل زده گذاشته رو لانچش

یعنی جواب اون دفعه کافی نبود باید همون جواب رو تکرار کنم براتون؟!می دونین کنسول 360 چه سالی اومده؟!سال 2005!امسال سال 2013 هست و از سال 2005 تا اوایل 2013 میشه 8 سال!کنسول سونی چی؟سال 2006 در امریکا و ژاپن و 2007 در اروپا که میشه سال هفتم در امریکا و ژاپن و سال ششم در اروپا.اون زمانی که مایکروسافت بازی عرضه کرد برای کنسولش و انحصاری ساخت برای 360 اصلا PS3 وجود خارجی نداشت!طبیعی هست که انحصاری کنسول مایکروسافت در سال هشتمش با سال هفتم (و در اروپا ششم) کنسول سونی برابری نکنه!وضعیت امسال سونی رو باید با وضعیت پارسال مایکروسافت مقایسه کنین که عناوین خوبی رو عرضه کرد.تازه همین امسال هم دو عنوان خوب و نسبتا بزرگ داشت و چندین و چند عنوان ارکید با کیفیت(20-30 تا حدودا.).برای اینکه مقایسه ی درستی انجام بشه شما باید وضعیت کنسول سونی یعنی PS3 رو در سال اینده (سال 2014 که میشه سال هشتم کنسول سونی) ببینین و بعد با امسال مایکروسافت که سال هشتم کنسولش هست مقایسه کنین!می خوام ببینم سونی 2 تا عنوان بزرگ و 20-30 تا عنوان دانلودی و ارکید برای PS3 در سال اینده تدارک دیده یا نه!!!

دوره ی لانچ یکی از مهمترین دوره های کنسول های بازی هست.اما به هیچ وجه مهمترین بازه ی زمانی و عمر یک کنسول نیست و نخواهد بود.در طول زمان شرکتی برنده هست که بتونه امکانات بیشتر رو ارائه بکنه.فکر نمی کنم تفاوت انچنانی در نسل بعد میان عناوین انحصاری سونی و مایکروسافت با توجه به دلار هایی که مایکروسافت داره میریزه به پای TP ها ببینیم.(یعنی امیدوارم نبینیم چون اونقدر توانمند نیستیم هیچکدوممون که بتونیم کنسول هاشون رو جفت جفت بخریم:دی)

یعنی جواب اون دفعه کافی نبود باید همون جواب رو تکرار کنم براتون؟!می دونین کنسول 360 چه سالی اومده؟!سال 2005!امسال سال 2013 هست و از سال 2005 تا اوایل 2013 میشه 8 سال!کنسول سونی چی؟سال 2006 در امریکا و ژاپن و 2007 در اروپا که میشه سال هفتم در امریکا و ژاپن و سال ششم در اروپا.اون زمانی که مایکروسافت بازی عرضه کرد برای کنسولش و انحصاری ساخت برای 360 اصلا PS3 وجود خارجی نداشت!طبیعی هست که انحصاری کنسول مایکروسافت در سال هشتمش با سال هفتم (و در اروپا ششم) کنسول سونی برابری نکنه!وضعیت امسال سونی رو باید با وضعیت پارسال مایکروسافت مقایسه کنین که عناوین خوبی رو عرضه کرد.تازه همین امسال هم دو عنوان خوب و نسبتا بزرگ داشت و چندین و چند عنوان ارکید با کیفیت(20-30 تا حدودا.).برای اینکه مقایسه ی درستی انجام بشه شما باید وضعیت کنسول سونی یعنی PS3 رو در سال اینده (سال 2014 که میشه سال هشتم کنسول سونی) ببینین و بعد با امسال مایکروسافت که سال هشتم کنسولش هست مقایسه کنین!می خوام ببینم سونی 2 تا عنوان بزرگ و 20-30 تا عنوان دانلودی و ارکید برای PS3 در سال اینده تدارک دیده یا نه!!!

ببین زیادی داری به مغزت فشار میاری:d شما نیازی نیست به جادو جنبل و رمل و اسطرلاب متوسل بشی تا بفهمی از اون سالی که PS3 اومده برنامه ی مدونی برای انحصاری های با کیفیت داشته. سونی همیشه همین بوده GOW2 سال 2007 اومد یعنی دقیقا یکسال بعد از اومدن فکر کن اگه برای PS3 اومده بود چه انحصاری شاخی میشد همین الان سونی بزرگترین فرنچایزش رو که GT6 باشه داره بعد از لانچ PS4 روی 3 رلیز میکنه. سونی بارها و بارها ثابت کرده که به ساپورت طولانی مدت و قوی برای کنسولش ادامه میده چیزی که مایکروسافت دقیقا عکسش رو ثابت کرده

ببین زیادی داری به مغزت فشار میاری:d شما نیازی نیست به جادو جنبل و رمل و اسطرلاب متوسل بشی تا بفهمی از اون سالی که PS3 اومده برنامه ی مدونی برای انحصاری های با کیفیت داشته. سونی همیشه همین بوده GOW2 سال 2007 اومد یعنی دقیقا یکسال بعد از اومدن فکر کن اگه برای PS3 اومده بود چه انحصاری شاخی میشد همین الان سونی بزرگترین فرنچایزش رو که GT6 باشه داره بعد از لانچ PS4 روی 3 رلیز میکنه. سونی بارها و بارها ثابت کرده که به ساپورت طولانی مدت و قوی برای کنسولش ادامه میده چیزی که مایکروسافت دقیقا عکسش رو ثابت کرده

در مورد PS2 که اصلا بحثی نداریم ما چون همچنان بهترین کنسول تاریخ هست و البته پشتیبانی از کنسولش هم در حدی عالی بود که تا سال های متمادی مایکروسافت و حتی خود سونی هم نتونن بهش برسن(فقط نینتندو با DS که تازه اونم دستی بود و تازه نزدیکشم شد و هنوز که هنوزه نتونسته ازش جلو بزنه.).سفسطه کردن توی روز روشن کار ساده ای هست.چون GOW 2 سال 2007 برای PS2 اومده نتیجه گرفتی که سونی برنامه ی مدونی داشته و پشتیبانیش از PS3 بیشتر از مایکروسافت بوده(سال 2013 به خصوص)!یعنی از یه برهان برای نتیجه گیری اشتباه استفاده کردی!من میگم این سونی اینقدر به پشتیبانی مدون و طولانی مدت به کنسولش ادامه میده , چرا قرار نیست برای سال هشتم کنسولش عنوان درست حسابی عرضه بکنه؟مایکروسافت دو تا داشت.20-30 تا عنوان ارکید هم داشت!سونی چند تا تدارک دیده برای سال 2014؟!سوال من اینه!!اگر به تعداد مایکروسافت تدارک دیده که دیگه نگین " یه قرنه انحصاری عرضه نکرده مایکروسافت و .... " اگرم که کمتر دیده کلا حرفی نزنین!یه حساب کتاب و استفاده از ریاضیات هست!

برای فروش کنسول سونی , فن های سونی سریعا اون یک سال دیرتر عرضه شدنه رو حساب می کنن چون به نفعشونه!اینجا نه!چون به ضررشون هست!نمی گن مایکروسافت زمانی برای 360 بازی ساخت و عرضه کرد که اصلا PS3 وجود خارجی نداشت!!گفتم شما مردی سوال بالا رو جواب بده!بعد بیا بگو PS2!

ویرایش :

راستی نمونه ی اون افرادی که مثال زدم دقیقا کسی هست که الان ازت تشکر کرده:دی میگی نه بیا :

http://forum.bazicenter.com/thread1129/page522/#post2904972

آخرین ویرایش:
در مورد PS2 که اصلا بحثی نداریم ما چون همچنان بهترین کنسول تاریخ هست و البته پشتیبانی از کنسولش هم در حدی عالی بود که تا سال های متمادی مایکروسافت و حتی خود سونی هم نتونن بهش برسن(فقط نینتندو با DS که تازه اونم دستی بود و تازه نزدیکشم شد و هنوز که هنوزه نتونسته ازش جلو بزنه.).سفسطه کردن توی روز روشن کار ساده ای هست.چون GOW 2 سال 2007 برای PS2 اومده نتیجه گرفتی که سونی برنامه ی مدونی داشته و پشتیبانیش از PS3 بیشتر از مایکروسافت بوده(سال 2013 به خصوص)!یعنی از یه برهان برای نتیجه گیری اشتباه استفاده کردی!من میگم این سونی اینقدر به پشتیبانی مدون و طولانی مدت به کنسولش ادامه میده , چرا قرار نیست برای سال هشتم کنسولش عنوان درست حسابی عرضه بکنه؟مایکروسافت دو تا داشت.20-30 تا عنوان ارکید هم داشت!سونی چند تا تدارک دیده برای سال 2014؟!سوال من اینه!!اگر به تعداد مایکروسافت تدارک دیده که دیگه نگین " یه قرنه انحصاری عرضه نکرده مایکروسافت و .... " اگرم که کمتر دیده کلا حرفی نزنین!یه حساب کتاب و استفاده از ریاضیات هست!

برای فروش کنسول سونی , فن های سونی سریعا اون یک سال دیرتر عرضه شدنه رو حساب می کنن چون به نفعشونه!اینجا نه!چون به ضررشون هست!نمی گن مایکروسافت زمانی برای 360 بازی ساخت و عرضه کرد که اصلا PS3 وجود خارجی نداشت!!گفتم شما مردی سوال بالا رو جواب بده!بعد بیا بگو PS2!
خیلی ساده توضیح دادم به شما نمیدونم چرا در برابر پذیرش واقعیت مقاومت میکنی؟ مثال هم زدم برای شما که GT6 که بزرگترین و پرفروشترین فرنچایز سونی هست داره بعد از آمدن PS4 رلیز میشه مثال بعدی هم LBP جدید هست که مال سال هشتمه. حالا مایکرو چی داره ؟ Battle Tank حالا من نمیخوام بگم بازی بدیه اما دیگه مشخصه Tahdig Edition ورژن PC هست. حالا شما هی بیا سال ششم هفتم کن مهم نیست چند ساله کنسولا اومدن مهم اینه که نسل تموم شده و سونی و مایکرو هر دو اهم تلاششون برای نسل بعدیه اما سونی هنوز خودشو به مشتریاش متعهد میدونه سونی هم میتونست GT6 رو لانچ PS4 کنه مثل همین کاری که مایکرو با FM5 داره میکنه بقیش دیگه همه داستان و افسانست

راستی نمونه ی اون افرادی که مثال زدم دقیقا کسی هست که الان ازت تشکر کرده
biggrin1.gif
میگی نه بیا
:

اولا من صحیح نمیدونم پای کس دیگه ای که تو بحث نیست وسط بکشی اگه از من چیزی دیدی رو کن دوما حرفی که ایشون زده ربطی به گبر و گرفت شما نداره ایشون چیز دیگه ای داره میگه

آخرین ویرایش:
خیلی ساده توضیح دادم به شما نمیدونم چرا در برابر پذیرش واقعیت مقاومت میکنی؟ مثال هم زم برای شما که GT6 که بزرگترین و پرفروشترین فرنچایز سونی هست داره بعد از آمدن PS4 رلیز میشه مثال بعدی هم LBP جدید هست که اونم همین وضعیت رو داره. حالا مایکرو چی داره ؟ Battle Tank حالا من نمیخوام بگم بازی بدیه اما دیگ مشخصه Tahdig Edition ورژن PC هست. حالا شما هی بیا سال ششم هفتم کن

ببین اینکه سونی می خواد GT 6 رو سال 2013 عرضه بکنه و بعد از عرضه ی PS4 مسلما از نظر پشتیبانی خوب هست اما بخاطر این عرضه نمیشه از اونور به مایکروسافت خرده گرفت که چرا دیگه اونطور که باید و شاید (مثل سال 2012 که ترکوند از هر نظر) پشتیبانی نمی کنه!بازم قضیه به همون سال برمیگرده اینجا.مایکروسافت 1 سال زودتر نسل رو شروع کرد و 1 سال زودتر پشتیبانی از کنسولش را برای عرضه ی عناوین انحصاری اغاز کرد.این درسته؟!خب حالا به نظرت طبیعی نیست شرکت سونی که 1 سال دیرتر اغاز کرد حداقل 1 سال دیرتر پشتیبانی از کنسولش رو تمام بکنه؟!به واقع شرکتی که زودتر نسل را شروع کرده زودتر پشتیبانی کاملش از کنسولش رو تموم کرده؟!فکر نمی کنم حرف عجیبی زده باشم در تمامی صنایع همچین اتفاق هایی میوفته.یه چی تو مایه های گارانتی هست این قضیه.یه محصول عرضه میشه یک محصول دیگه سال بعدش عرضه میشه.دوتا شرکت ادعا می کنن تا 10 سال پشتیبانی می کنن از این دو محصول!اما خب طبیعی هست که یکی از شرکت ها چون یک سال زودتر شروع کرده پشتیبانیش 1 سال زودتر تموم شه درسته؟!بعد فن های شرکت رقیب بیان بگن که نه پشتیبانی شرکت الف اصلا خوب نیست اشغاله و ... .

اتفاقا فکت نیست داش... حالا چطوری از e3 امسال اومدی رو نسل 6 و باخت ps3 خدا داند:d

هر مارکتی همیشه جای خالی واسه دیگران داره از کنسول بازی بگیر تا نوشابه... تا زمانی که یک محصول بی رقیب باشه یا رقباش محدود باشند مسلما بسیار موفق عمل میکنه... مثل ps2 یا همین windows خودمون...
مسلما اگه مایکرو وارد این صنعت نمیشد احتمال اینکه ps3 تکرار ps2 بشه بیشتر بوده... ولی مهم اینکه سونی نه تنها قافله را به رقیب نباخته(همچنان با یکسال تاخیر و 100 200 $ گرونتر تو فروش از 360 جلوتره)
بلکه از رقیبش درس گرفته و محصول بعدی را با شرایط خیلی بهتری ارائه کرده...
این نه تنها شکست نیست.. بلکه به نظرم یه امتحان سخت بوده که سونی و پلی استیشن به خوبی ازش گذشتند و حتی پیشرفت بیشتری کردند...

برای مثال نوکیا تو همین امتحان در مقابل iphone و اسمات فون ها شکست خورده...
البته به نظرم نسل ششم wii بیشتر سهم ps3 گرفت تا 360... 360 گسترش بازار هاردکور تو نسل 6 تصاحب کرد..

حالا x1 چی؟ به قول یکی از دوستان که جاش خیلی خالیه ps4 بیشتر نسل بعد 360 تا ps3(از نظر سیاست)
در نهایت من که اینارو موفقیت میدونم تا شکست.... نظر شما به عنوان نظر شخصیتون لایق احترامه...
درمورد E3 من گفتم که اگر سونی باز مثل نسل قبل لفت بده باز به ضررش تموم میشه!هر 1 درصد سهمی که شما از یک بازاری از دست بدین یعنی ضرر و وقتی که 50 درصد یک بازار رو از دست بدین یعنی فاجعه!من نمیگم PS3 به درد نمیخورد و... من خودمم اول نسل PS3 داشتم و هنوزم که هنوزه KZ2 دیگه ندیدم!من کل بحثم همون بود که دیگه سونی نباید بزاره تا 2015-16 یه باز از ND تازه نمایش بده...

ببین اینکه سونی می خواد GT 6 رو سال 2013 عرضه بکنه و بعد از عرضه ی PS4 مسلما از نظر پشتیبانی خوب هست اما بخاطر این عرضه نمیشه از اونور به مایکروسافت خرده گرفت که چرا دیگه اونطور که باید و شاید (مثل سال 2012 که ترکوند از هر نظر) پشتیبانی نمی کنه!بازم قضیه به همون سال برمیگرده اینجا.مایکروسافت 1 سال زودتر نسل رو شروع کرد و 1 سال زودتر پشتیبانی از کنسولش را برای عرضه ی عناوین انحصاری اغاز کرد.این درسته؟!خب حالا به نظرت طبیعی نیست شرکت سونی که 1 سال دیرتر اغاز کرد حداقل 1 سال دیرتر پشتیبانی از کنسولش رو تمام بکنه؟!به واقع شرکتی که زودتر نسل را شروع کرده زودتر پشتیبانی کاملش از کنسولش رو تموم کرده؟!فکر نمی کنم حرف عجیبی زده باشم در تمامی صنایع همچین اتفاق هایی میوفته.یه چی تو مایه های گارانتی هست این قضیه.یه محصول عرضه میشه یک محصول دیگه سال بعدش عرضه میشه.دوتا شرکت ادعا می کنن تا 10 سال پشتیبانی می کنن از این دو محصول!اما خب طبیعی هست که یکی از شرکت ها چون یک سال زودتر شروع کرده پشتیبانیش 1 سال زودتر تموم شه درسته؟!بعد فن های شرکت رقیب بیان بگن که نه پشتیبانی شرکت الف اصلا خوب نیست اشغاله و ... .
آقا مگه سونی یا مایکرو جایی تعهد دادن انگشت زدن پای برگه ای چیزی که 7 سال برای کنسولشون بازی بدن؟ این چه دلیلیه آخه؟ با آمدن کنسولهای جدید نسل تمام میشود و نسل جدید آغاز میگردد حالا یه کمپانی میاد ساپورتش رو ادامه میده یکی هم مثل مایکرو مثل نسل قبلی سرورشام از کار میندازه که کنسول رو ساپورت نکنن. شما نمیدونم نسل قبلی هم مشتریه مایکرو بودی یانه؟ اما من بودم و یادم هست که سال 2005 کنسول Xbox م رفت تو انباری ولی PS2 هنوز هم که هنوزه داره مثل یه مرد برام کار میکنه امسال Fifa 14 روش اومد یعنی 13 سال ساپورت میدونی یعنی چی؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or