DriveClub دیگر لانچ تایتل نخواهد بود

Inquisitor

Righteous Armors Me
کاربر سایت
20130821_driveclub.jpg

طبق گزارش های رسیده, DriveClub دیگر لانچ تایتل نخواهد بود.

شایعه از آن جایی قوت گرفت که منبعی نزدیک به سونی این شایعه را تایید کرده و گفته است که عرضه بازی تا سال 2014 به عقب افتاده است.هر چند سایت Eurogamer هنوز منتظر پاسخی از طرف سونی است.

تاخیر این بازی ضربه ی بزرگی به سونی وارد خواهد کرد چون سونی قول یک نسخه مجانی(هر چند با امکانات کمتر) برای مشترکان PS+ داده بود اما حالا مجبور به جایگزین کردن آن است.از طرفی این بازی قرار بود توانایی های بلقوه PSN و PS4 را به نمایش بگزارد.

Update

سایت Kotuko متوجه شده که این بازی (DriveClub) از لیست بازی های سونی برای نمایش در کنفرانسی که در سانفرانسیسکو برگزار میشده حذف شده و دلیلش هم تداخل در برنامه ریزی عنوان شده

Update 2

خبر تایید شد
منبع
1
2

آخرین ویرایش:
یه حسی بهم میگه(نظر شخصی) میتونستن ریلیز کنن ولی تاخیر انداختن که با یه تیر 2 نشون بزنن... هم کیفیت بازی بیشتر میشه 1080p اینا... هم فروش کیلزون و نک خصوصا کیلزون بیشتر میشه... میدونم ریسینگ ربطی به شوتر نداره بحث سر فروش انحصاری هاست.... مطمئنن منی که میخواستم killzone اول نگیرم الان مجبورم بگیرم... به قولی شکم تبدیل به یقین شد که بگیرم...
از اونورم driveclub دو سه ماه دیگه نهایتا ریلیز میشه و مطمئنن کیفیتی بیشتر از ماه نوامبر خواهد داشت ... ولی احتمالا خبری از نسخه online free نیست مگه اینکه چند ماه بعد برای پلاس بیاد ...
در نهایت این حرکت ها بد نیست یه طورایی سیاست فروش میشه ولی اینکه حرفشون عوض شده زیر قول زدن همچنان تاسف داره:d
اره احتمالا به خاطر همون فروش و افزایش کیفیتش بوده . وگرنه این همه نمایشگاه رو رد نمیکردن دقیقه نود بزنن تو برجک همه طرفدارا . درسته خبر بدیه ولی اگه بهاش افزایش کیفیت باشه زیادم بد نیست:d

ولی E3 بعدی داستان خیلی باید جالب بشه!چون سونی اگر بخواد باز کش بده و e3 بعدی رو هم از دست بده باز داستان میشه براش چون از اون مایکروسافت بیکار نمیشینه 100 درصد Halo و تاسک رو میاره..تایتان فالم حریف میخواد..

دوستان عزیز این کل کل رو ول کنین وگرنه آخرش بن میشین ما میخندیم بهتون:d.
دوستانی هم که میگن سال دیگه سال دیگه، ماکرو هم نرفته گوسفنداش رو بچرونه:d.

ولی E3 بعدی داستان خیلی باید جالب بشه!چون سونی اگر بخواد باز کش بده و e3 بعدی رو هم از دست بده باز داستان میشه براش چون از اون مایکروسافت بیکار نمیشینه 100 درصد Halo و تاسک رو میاره..تایتان فالم حریف میخواد..
99216068698764578139.jpg

این دیگه فکتی هست که باید قبول کنید!این نسل سونی عملا به کمپانیی باخت که با هیچی نسل رو شروع کرد(منظورم تجربه و سابقه است)من اصلا کاری به میزان فروش ندارم اما سونی باید قبول کنه این نسل رو عملا باخت چون سونی کمپانیی بود که PS2 رو داشت و بازار و کاملا تصاحب کرده بود...سونی اگر باز بخواد طول بده تا سال 2015-16 مایکروسافت بازار رو جمع کرده

نمی خوام اصلا تو بحث فن بازی شرکت کنم
ولی کوانتیک دریم مستقل هست و ربطی به سونی نداره و دیوید کیج اگه هر موقع بخواد میتونه برا وان و 360 و PC هم بازی بسازه.
بله شما درست می گی و من هم می خوستم به این استودیو اشاره کنم اما فراموش کردم که بگم مستقل هست،اما یادمون باشه همین Naughty Dog هم تا پیش از اینکه جز زیر مجموعه سونی بشه باهاش چنین رابطه گرمی مانند این استودیو داشت
در ضمن مهم نیست که مستقل باشه یا زیر مجموعه باشه،مهم اینه که مثل یک استودیوی First Party این چند سال فقط و فقط برای کنسول PS3 بازی ساخته و الان هم که داره برای PS4 می سازه،در کل خریدش در آینده ای نزدیک توسط سونی خیلی قوی هست به خصوص اگر تو بازی ای که داره برای PS4 می سازه موفق کار کنه

- - -ویرایش - - -

این دیگه فکتی هست که باید قبول کنید!این نسل سونی عملا به کمپانیی باخت که با هیچی نسل رو شروع کرد(منظورم تجربه و سابقه است)من اصلا کاری به میزان فروش ندارم اما سونی باید قبول کنه این نسل رو عملا باخت چون سونی کمپانیی بود که PS2 رو داشت و بازار و کاملا تصاحب کرده بود...سونی اگر باز بخواد طول بده تا سال 2015-16 مایکروسافت بازار رو جمع کرده
بعد دوست عزیز شما رو چه منطقی داری این حرفو می زنی؟یادمه سالهای نخست نسل هفتم هم چنین حرفهایی زده می شد و حتی عده ای سونی و PS3 رو با سرنوشتی که نصیب سگا و کنسولش Dreamcast مقایسه می کردن و می گفتن سونی با خاک یک سان می شه!!!اما کو؟؟؟الان تا جایی که من ممی دونم فروش کلیش خیلی خیلی نزدیک به X360 شده و حتی شاید هم گوی سبقت رو ازش گرفته باشه با اینکه کلی ضرر داد 2 سال اول و کسی حتی خود ژاپنیها کنسولش رو نخریدن و همچنین یک سال دیرتر از ایکس باکس 360 عرضه شد،از نظر بزیهای انحصاری هم که ماکروسافت رو با خاک یکسان کرد،شما می گی تجربه داشته،بله داشته اما اشتباهی که کرد این بود که مثل الان ماکروسافت که با X1 می خواد یک کنسول همه کاره روانه بازار کنه با PS3 این کار رو کرد و آخر هم مجبور شد قابلیتهای زیادی رو از روی این کنسول مانند پشتیبانی از بازیهای نسل قبلش،حذف قابلیت سیستم عامل لینوکس،کارت خوان،حذف دو درگاه اضافه USB و یک درگاه اضافی HDMI برداره تا هم قیمت کنسول پایین بیاد هم سیاست غلطش رو عوض کنه و فقط بر روی بازیهاش تمرکز کنه که اگر این کارو از اول می کرد مطمئنن از اینی که الان هست خیلی جلوتر بود
در ضمن الان رو به یاد داشته باشید همتون،چند ماه دیگه هم داشته باشید و ببینید کی باخت می ده با معرفی بازیهای بزرگ کنسولی...

آخرین ویرایش:

ببینم عملا باخت برات تعریف شده ؟؟؟ PS3 یه سال دیرتر از جعبه عرضه شد اما اختلاف فروش رو به خوبی جبران کرد . بعلاوه بازی هایی براش ساخته شد که جوایز بی شماری کسب کردن . مدونستی سونی بیشترین جایزه رو از GDC دریافت کرده ؟؟ بعد اینا همه یعنی شکست ؟؟ مگه سونی با بازی کم حجم JOURNEY کل همه بازی های مثلا بزرگ رو نخابوند ؟

بعد دوست عزیز شما رو چه منطقی داری این حرفو می زنی؟یادمه سالهای نخست نسل هفتم هم چنین حرفهایی زده می شد و حتی عده ای سونی و PS3 رو با سرنوشتی که نصیب سگا و کنسولش Dreamcast مقایسه می کردن و می گفتن سونی با خاک یک سان می شه!!!اما کو؟؟؟الان تا جایی که من ممی دونم فروش کلیش خیلی خیلی نزدیک به X360 شده و حتی شاید هم گوی سبقت رو ازش گرفته باشه با اینکه کلی ضرر داد 2 سال اول و کسی حتی خود ژاپنیها کنسولش رو نخریدن و همچنین یک سال دیرتر از ایکس باکس 360 عرضه شد،از نظر بزیهای انحصاری هم که ماکروسافت رو با خاک یکسان کرد،شما می گی تجربه داشته،بله داشته اما اشتباهی که کرد این بود که مثل الان ماکروسافت که با X1 می خواد یک کنسول همه کاره روانه بازار کنه با PS3 این کار رو کرد و آخر هم مجبور شد قابلیتهای زیادی رو از روی این کنسول مانند پشتیبانی از بازیهای نسل قبلش،حذف قابلیت سیستم عامل لینوکس،کارت خوان،حذف دو درگاه اضافه USB و یک درگاه اضافی HDMI برداره تا هم قیمت کنسول پایین بیاد هم سیاست غلطش رو عوض کنه و فقط بر روی بازیهاش تمرکز کنه که اگر این کارو از اول می کرد مطمئنن از اینی که الان هست خیلی جلوتر بود
در ضمن الان رو به یاد داشته باشید همتون،چند ماه دیگه هم داشته باشید و ببینید کی باخت می ده با معرفی بازیهای بزرگ کنسولی...
دقیقا موضوع همینجاست!کی فکرشو میکرد مایکروسافت یک همچین فروشی رو بکنه و اصلا کی فکر میکرد سونی بزاره!من منظورم اینه که سونی چیزی نزدیک به نصف سهمشو از بازار از دست داد تا جایی که الان موضوع سر اختلاف فروش جزئی هست!سونی 2 تا کنسول واقعا غول قبلش عرضه کرده بود و میتونست عین لودر از روی مایکروسافت رد بشه در حالی که مایکروسافت فقط یه Xbox داده بود که با این که کنسول بدی نبود اما استقبالی ازش نشد...درسته سونی جایزه زیاد برده اما اگر نمیبرد باید تعجب کرد!

دیگه با این همه پیش فروش وحشتناک و هایپی که PS4 کرده این بازی یکم دیرترم بیاد فکر نکنم تاثیری داشته باشه. ولی واقعا رقابت شدید و جالب انگیزی رو در پیش رو داریم.

چه ربطی داره. مگه قراره هر نسل یه نتیجه داشته باشیم؟ ضمنا سونی درسته از نسل قبلش کمتر فروخته ولی هنوز هم درصد بزرگی از بازار دستشه. بازار دیجیتال رو هم که حالا با مایکرو شریکه

اتفاقا فکت نیست داش... حالا چطوری از e3 امسال اومدی رو نسل 6 و باخت ps3 خدا داند:d

هر مارکتی همیشه جای خالی واسه دیگران داره از کنسول بازی بگیر تا نوشابه... تا زمانی که یک محصول بی رقیب باشه یا رقباش محدود باشند مسلما بسیار موفق عمل میکنه... مثل ps2 یا همین windows خودمون...
مسلما اگه مایکرو وارد این صنعت نمیشد احتمال اینکه ps3 تکرار ps2 بشه بیشتر بوده... ولی مهم اینکه سونی نه تنها قافله را به رقیب نباخته(همچنان با یکسال تاخیر و 100 200 $ گرونتر تو فروش از 360 جلوتره)
بلکه از رقیبش درس گرفته و محصول بعدی را با شرایط خیلی بهتری ارائه کرده...
این نه تنها شکست نیست.. بلکه به نظرم یه امتحان سخت بوده که سونی و پلی استیشن به خوبی ازش گذشتند و حتی پیشرفت بیشتری کردند...

برای مثال نوکیا تو همین امتحان در مقابل iphone و اسمات فون ها شکست خورده...
البته به نظرم نسل ششم wii بیشتر سهم ps3 گرفت تا 360... 360 گسترش بازار هاردکور تو نسل 6 تصاحب کرد..

حالا x1 چی؟ به قول یکی از دوستان که جاش خیلی خالیه ps4 بیشتر نسل بعد 360 تا ps3(از نظر سیاست)
در نهایت من که اینارو موفقیت میدونم تا شکست.... نظر شما به عنوان نظر شخصیتون لایق احترامه...

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or