این تاپیک مخصوص ارائه و بحث در مورد کلیه آمار فروش ، درامد و تعداد پلیر ها در صنعت Gaming (PC ، موبایل ، کنسول و ....) و نرم افزار های مرتبط به آنها میباشد
اعصاب نداری نیا انجمن.خیلی رک.
همه میگن X360 بیشتر فروخته حالا شما میگی PS3 بیشتر فروخته!!؟؟
حق نداری با منه تازه وارد بخاطر قدیمی بودنت بد برخورد کنی.من فقط سوال کردم.بی منطق و عصبی!
International Data Corporation یه گزارش رفت که PS3 تونسته 360 رو رد کنه و خبرش رو هم تمام سایتای مهم (گیم اسپات و ای جی ان و ...) رفتن و همه هم بهش استناد میکنن چون هم معتبره هم بعد از اون خبر دیگه ای نیومده!حالا تو میگی اشتباس خلافش رو ثابت کن!لول بابا، ببین کی داره اینا رو به من میگه به هر حال اون سری هم گفتم، تو اخبار فروش رو اصلا دنبال نمیکنی، حداقلش من اینا رو میدونم که اون گزارش IGN نبود و خبر بود، در ضمن ICC هم نه و IDC! حالا جالبه بالاخره قبول کردی گزارش سونی مهم هست و گزارش سونی هم یه چیز دیگه خلاف نظر تو رو میگه، در کل بی خیال، نه بی خیال نشو برو با گزارش ICC حال کن!!!
:biggrin1:همه میگن X360 بیشتر فروخته حالا شما میگی PS3 بیشتر فروخته!!؟؟
شایعه پراکنیInternational Data Corporation یه گزارش رفت که PS3 تونسته 360 رو رد کنه و خبرش رو هم تمام سایتای مهم (گیم اسپات و ای جی ان و ...) رفتن و همه هم بهش استناد میکنن چون هم معتبره هم بعد از اون خبر دیگه ای نیومده!حالا تو میگی اشتباس خلافش رو ثابت کن!:biggrin1:
در مورد اون حرف هم که میگی سونی فروش PS3 رو با PS2 اعلام میکنه درسته ولی فروش PS2یی که تولیدشم خیلی وقته قطع شده خیلی ناچیزه!من میگم اصن تو آمار سونی از اون همه فروش فقط 10-20 هزارتاش مال PS2س تو ثابت کن که بیشتره!هه هه:biggrin1:الان سایتای در پیتی مثل vgchartz هم فهمیدن کی به کیه اونوقت شماها هنوز امیدوار موندین:biggrin1:
نیازی نیست چیزی اثبات بشه، حداقلش من میدونم تولید PS2 از اول 2013 قطع شد و این آمار مذکور واسه آخر 2012 هست ولی شما همین رو هم نمی دونی!
من میدونم کی قطع شده منتها چیزی که تو فکر میکنی اینه که تو آمارای سونی چون PS3+PS2 اعلام میشه پس خیلی از این فروش مال PS2س(یا ترجیح میدی اینجوری فکر کنی!:biggrin1شایعه پراکنینیازی نیست چیزی اثبات بشه، حداقلش من میدونم تولید PS2 از اول 2013 قطع شد و این آمار مذکور واسه آخر 2012 هست ولی شما همین رو هم نمی دونی!
وقتی دیگه واضحات رو هم اشتباه می گید هر مدلی هم توضیح بدم فرقی نداره. مشکلی نیست، شما طبق همین گزارش در نظر بگیر PS3 بیشتر فروخته، حالا خود سونی به زودی اعلام رسمی میکنه و همه چیز مشخص میشه
راستی هنوز قضیه فروش 3.8 میلیونی U3 و سایت های مهم مثل IGN رو یادم نرفته
![]()
![]()
دیگه هر کی آمار فروش رو دنبال کنه میدونه که فقط چیزی که سازنده و ناشر به طور رسمی میگه رو میشه به عنوان آمار قابل قبول در نظر گرفت، حداقل خودت اینو خوب میدونیمن میدونم کی قطع شده منتها چیزی که تو فکر میکنی اینه که تو آمارای سونی چون PS3+PS2 اعلام میشه پس خیلی از این فروش مال PS2س(یا ترجیح میدی اینجوری فکر کنی!:biggrin1و در نتیجه خبر IDC میشه چرت!تولید PS2 اوایل 2013 قطع شده چون فروشش به شدت کاهش داشته و تولیدش اصلا صرفه اقتصادی نداشته و میتونیم خیلی راحت نتیجه بگیریم که تو اون گزارش مالی درصد ناچیزیش برای PS2 بوده.بازم میگم هر وقت دلیل درست حسابی داشتین یه چیزی ولی حدس و گمان به درد خودت میخوره!:biggrin1:
اون داستان فروش U3 هم میتونی بزاری رو دلیلات تا با خیال راحت بخوابی اما حقیقت فعلا سر جاشه:d
PS2 is not included in Q1 FY13 and FY13
من وسط بحث دوستان يه چيزي بگمو برم!به نظرم برنده ي اين نسل مايكرو سافته و يه دليلش اينه كه سوني با وجود يه بازار انحصاري جاپن كه مايكرو به هر دليلي نميتونه توش نفوذ كنه و 8.5 ميليون بيشتر از مايكرو توش فروخته(كه خيلي عدد گنده ايه)باز نهايتا با مايكرو ير به ير كرده و اين واسه شركتي كه نسل قبل 150 ميليون كنسول فروخته يعني شكست به نظر من و خيلياي ديگه
اینم توجیه قشنگیه !
راستی 1 سال هم دیرتر اومد 360![]()
[COLOR=#ff0000][B][B]Xbox 360[/B][/B][/COLOR][COLOR=Green][B]
1. ( 1 ) [B]Grand Theft Auto V[/B] (Rockstar Games)
2. ( 2 ) [B]FIFA 14[/B] (EA)
3. ( 3 ) [B]Minecraft[/B] (Microsoft)
[COLOR=Blue][B]PS3
[/B][/COLOR] 1. ( 1 ) [B]Grand Theft Auto V[/B] (Rockstar Games)
2. ( 2 ) [B]FIFA 14[/B] (EA)
3. (NEU) [B]Beyond Two Souls[/B] (Sony)
...
11.(NEU) [B]Gran Turismo 5 Essentials[/B] (Sony)
...
13.(NEU) [B]Dragon's Crown[/B] (Atlus)[B]10 [/B][/B][/COLOR]
1. ( 4 ) [B]FIFA 14[/B] (PS3, EA)
2. ( 5 ) [B]FIFA 14[/B] (PS4, EA)
3. ( 6 ) [B]FIFA 14[/B] (Xbox 360, EA)
4. (NEU) [B]Assassin's Creed 4: Black Flag [/B] (PS3, Ubisoft)
5. ( 7 ) [B]Gran Turismo 6[/B] (PS3, Sony)
6. (10 ) [B]Batman: Arkham Origins[/B] (PS3, Warner)
7. ( 8 ) [B]Call of Duty Ghosts[/B] (PS3, Activision)
8. ( 9 ) [B]Call of Duty Ghosts[/B] (PS4, Activision)
9. (NEU) [B]Battlefield 4[/B] (PS4, EA)
10.(NEU) [B]Forza Motorsport 5[/B] (Xbox One, Microsoft)
1. ( 4 ) [B]Call of Duty: Ghosts[/B] (Xbox 360, Activision)
2. ( 6 ) [B]Assassin's Creed IV Black Flag[/B] (Xbox 360, Ubisoft)
3. (10 ) [B]Assassin's Creed IV Black Flag[/B] (PS3, Ubisoft)
4. ( 5 ) [B]Battlefield 4[/B] (Xbox 360, EA)
5. ( 8 ) [B]Batman Arkham Origins[/B] (Xbox 360, Warner)
6. ( 7 ) [B]Call of Duty: Ghosts[/B] (PS3, Activision)
7. ( 9 ) [B]Batman Arkham Origins[/B] (PS3, Warner)
8. (NEU) [B]Battlefield 4[/B] (PS3, EA)
9. (NEU) [B]The Legend of Zelda: A Link Between Worlds[/B] (3DS, Nintendo)
10.(NEU) [B]Assassin's Creed IV Black Flag[/B] (PS4, Ubisoft)
یه سری حرفای جدید در مورد باخت سونی دارم میشنوم خیلی جالبه کنسولی که یک سال دیرتر عرضه شده و تو فروش کلی در حال حاضر با توجه به آخرین آمار بیشتر فروخته میشه کنسولی که شکست خورده !
البته میدونم که نمیدونی اینا چیه، ولی خب یه کم نگاهشون کنی واسه خودت بهترهنه آقا کارشناس های ما میگن کمتر فروخته شما هم بگو چشم!زیادم اصرار نکن چون سرانجام این بحث با دوستان چهار Gif و توهینه سطح بالا هست.