آمار فروش ، درامد و تعداد پلیر ها در صنعت Gaming (PC ، موبایل ، کنسول و ....)

اعصاب نداری نیا انجمن.خیلی رک.

همه میگن X360 بیشتر فروخته حالا شما میگی PS3 بیشتر فروخته!!؟؟

حق نداری با منه تازه وارد بخاطر قدیمی بودنت بد برخورد کنی.من فقط سوال کردم.بی منطق و عصبی!

کجا بیشتر فروخته آخه؟! کو؟!؟!؟!؟

لول بابا، ببین کی داره اینا رو به من میگه به هر حال اون سری هم گفتم، تو اخبار فروش رو اصلا دنبال نمیکنی، حداقلش من اینا رو میدونم که اون گزارش IGN نبود و خبر بود، در ضمن ICC هم نه و IDC! حالا جالبه بالاخره قبول کردی گزارش سونی مهم هست و گزارش سونی هم یه چیز دیگه خلاف نظر تو رو میگه، در کل بی خیال، نه بی خیال نشو برو با گزارش ICC حال کن!!!
International Data Corporation یه گزارش رفت که PS3 تونسته 360 رو رد کنه و خبرش رو هم تمام سایتای مهم (گیم اسپات و ای جی ان و ...) رفتن و همه هم بهش استناد میکنن چون هم معتبره هم بعد از اون خبر دیگه ای نیومده!حالا تو میگی اشتباس خلافش رو ثابت کن!;;):biggrin1:
در مورد اون حرف هم که میگی سونی فروش PS3 رو با PS2 اعلام میکنه درسته ولی فروش PS2یی که تولیدشم خیلی وقته قطع شده خیلی ناچیزه!من میگم اصن تو آمار سونی از اون همه فروش فقط 10-20 هزارتاش مال PS2س تو ثابت کن که بیشتره!هه هه:biggrin1:الان سایتای در پیتی مثل vgchartz هم فهمیدن کی به کیه اونوقت شماها هنوز امیدوار موندین:biggrin1:حالا زیاد از این شایع پراکنی ها نکن بقیه رو هم گمراه میکنی اینجوری:
همه میگن X360 بیشتر فروخته حالا شما میگی PS3 بیشتر فروخته!!؟؟

آخرین ویرایش:
International Data Corporation یه گزارش رفت که PS3 تونسته 360 رو رد کنه و خبرش رو هم تمام سایتای مهم (گیم اسپات و ای جی ان و ...) رفتن و همه هم بهش استناد میکنن چون هم معتبره هم بعد از اون خبر دیگه ای نیومده!حالا تو میگی اشتباس خلافش رو ثابت کن!;;):biggrin1:
در مورد اون حرف هم که میگی سونی فروش PS3 رو با PS2 اعلام میکنه درسته ولی فروش PS2یی که تولیدشم خیلی وقته قطع شده خیلی ناچیزه!من میگم اصن تو آمار سونی از اون همه فروش فقط 10-20 هزارتاش مال PS2س تو ثابت کن که بیشتره!هه هه:biggrin1:الان سایتای در پیتی مثل vgchartz هم فهمیدن کی به کیه اونوقت شماها هنوز امیدوار موندین:biggrin1:
شایعه پراکنی :)) نیازی نیست چیزی اثبات بشه، حداقلش من میدونم تولید PS2 از اول 2013 قطع شد و این آمار مذکور واسه آخر 2012 هست ولی شما همین رو هم نمی دونی! :دی وقتی دیگه واضحات رو هم اشتباه می گید هر مدلی هم توضیح بدم فرقی نداره. مشکلی نیست، شما طبق همین گزارش در نظر بگیر PS3 بیشتر فروخته، حالا خود سونی به زودی اعلام رسمی میکنه و همه چیز مشخص میشه :دی راستی هنوز قضیه فروش 3.8 میلیونی U3 و سایت های مهم مثل IGN رو یادم نرفته :)) :دی

شایعه پراکنی :)) نیازی نیست چیزی اثبات بشه، حداقلش من میدونم تولید PS2 از اول 2013 قطع شد و این آمار مذکور واسه آخر 2012 هست ولی شما همین رو هم نمی دونی! :دیوقتی دیگه واضحات رو هم اشتباه می گید هر مدلی هم توضیح بدم فرقی نداره. مشکلی نیست، شما طبق همین گزارش در نظر بگیر PS3 بیشتر فروخته، حالا خود سونی به زودی اعلام رسمی میکنه و همه چیز مشخص میشه :دی راستی هنوز قضیه فروش 3.8 میلیونی U3 و سایت های مهم مثل IGN رو یادم نرفته :)) :دی
من میدونم کی قطع شده منتها چیزی که تو فکر میکنی اینه که تو آمارای سونی چون PS3+PS2 اعلام میشه پس خیلی از این فروش مال PS2س(یا ترجیح میدی اینجوری فکر کنی!:biggrin1:) و در نتیجه خبر IDC میشه چرت!تولید PS2 اوایل 2013 قطع شده چون فروشش به شدت کاهش داشته و تولیدش اصلا صرفه اقتصادی نداشته و میتونیم خیلی راحت نتیجه بگیریم که تو اون گزارش مالی درصد ناچیزیش برای PS2 بوده.بازم میگم هر وقت دلیل درست حسابی داشتین یه چیزی ولی حدس و گمان به درد خودت میخوره!:biggrin1:
اون داستان فروش U3 هم میتونی بزاری رو دلیلات تا با خیال راحت بخوابی اما حقیقت فعلا سر جاشه:d

من میدونم کی قطع شده منتها چیزی که تو فکر میکنی اینه که تو آمارای سونی چون PS3+PS2 اعلام میشه پس خیلی از این فروش مال PS2س(یا ترجیح میدی اینجوری فکر کنی!:biggrin1:) و در نتیجه خبر IDC میشه چرت!تولید PS2 اوایل 2013 قطع شده چون فروشش به شدت کاهش داشته و تولیدش اصلا صرفه اقتصادی نداشته و میتونیم خیلی راحت نتیجه بگیریم که تو اون گزارش مالی درصد ناچیزیش برای PS2 بوده.بازم میگم هر وقت دلیل درست حسابی داشتین یه چیزی ولی حدس و گمان به درد خودت میخوره!:biggrin1:
اون داستان فروش U3 هم میتونی بزاری رو دلیلات تا با خیال راحت بخوابی اما حقیقت فعلا سر جاشه:d
دیگه هر کی آمار فروش رو دنبال کنه میدونه که فقط چیزی که سازنده و ناشر به طور رسمی میگه رو میشه به عنوان آمار قابل قبول در نظر گرفت، حداقل خودت اینو خوب میدونی :دی تو اون گزارش IDC درصد ناچیزی متعلق به PS2 نبوده چون فروش PS2 دقیقا 0 بوده، برو گزارش مالی سونی رو نگاه کن متوجه میشی طبق حرف IDC فروش PS2 صفر بوده دقیقا :دی حدس و گمانی در کار نیست عزیزم، شما میگی فروش PS2 ناچیز و در واقع صفر بوده، ولی طبق آماری که سونی اوایل اکتبر 2012 از فروش PS3 اعلام کرده بود نشون میده که خیلی هم ناچیز نبوده (نه اینکه خیلی زیاد باشه ولی دیگه 0 هم نبوده). بازم میگم، شما به گزارش IDC استناد کن، من هم به گزارش مالی سونی، گزارش جدیدش هم چند وقت دیگه میاد، احتمالا اونجا هم یه چیزایی مشخص میشه :دی من نه گفتم فروش PS2 خیلی زیاد بوده، نه اینکه گفتم گزارش IDC چرت هست، لطف کن تخیلات خودت رو به من نسبت نده :دی دیگه در مورد این قضیه واضح بحثی ندارم :دی
==
راستی اینو من یادم رفت بگم، اگه فروش PS2 به قول شما 0 بوده لابد سونی مرض داشته آمارش رو با آمار PS3 قاطی کرده؟ همین طور که از وقتی اعلام شد دیگه PS2 تولید نمیشه سونی هم آمار فروش PS2 رو از گزارش مالی ـش حذف کرده، آخرین گزارش مالی سونی خیلی واضح گفته:
PS2 is not included in Q1 FY13 and FY13

آخرین ویرایش:
من وسط بحث دوستان يه چيزي بگمو برم!به نظرم برنده ي اين نسل مايكرو سافته و يه دليلش اينه كه سوني با وجود يه بازار انحصاري جاپن كه مايكرو به هر دليلي نميتونه توش نفوذ كنه و 8.5 ميليون بيشتر از مايكرو توش فروخته(كه خيلي عدد گنده ايه)باز نهايتا با مايكرو ير به ير كرده و اين واسه شركتي كه نسل قبل 150 ميليون كنسول فروخته يعني شكست به نظر من و خيلياي ديگه

من وسط بحث دوستان يه چيزي بگمو برم!به نظرم برنده ي اين نسل مايكرو سافته و يه دليلش اينه كه سوني با وجود يه بازار انحصاري جاپن كه مايكرو به هر دليلي نميتونه توش نفوذ كنه و 8.5 ميليون بيشتر از مايكرو توش فروخته(كه خيلي عدد گنده ايه)باز نهايتا با مايكرو ير به ير كرده و اين واسه شركتي كه نسل قبل 150 ميليون كنسول فروخته يعني شكست به نظر من و خيلياي ديگه

اینم توجیه قشنگیه !
راستی 1 سال هم دیرتر اومد 360 :دی

اینم توجیه قشنگیه !
راستی 1 سال هم دیرتر اومد 360 :دی

بحث توجبه نيست واقعيت اينه كه بازار جاپن ناجور انحصاريه!من هردوي اين كنسولا رو دارم و فن هيچكدوم نيستم(بيشتر با مرحوم سگا خاطره دارم تا اينا!)ولي سوني اين نسل باخت چون از 150 رسيد به 80.مايكرو برد چون از 25 رسيد به 80 و البته نينتندو بدون شك برنده ي اصلي بود!!ولي سوني ميتونست برنده باشه با فن بيسي كه داشت.حالا شما ميگين چون از مايكرو بيشتر كنسول فروخته برده ولي از نظره منو خيليا اين نيست.

ببخشید ولی کی گفته چون تو نسل قبل فلان قدر فروخت و تو این نسل اینقدر پس باخت داده؟؟
برد واقعی این هست که با تمام مشکلاتی که برای کنسولی که تولید می کنی و سیاستهای غلطی که در پیش می گیری در غبالش برای سود کردن از صفر شروع کنی و به رقیبت برسی
سونی از صفر شروع کرد تا به اینجا رسید اما ماکروسافت به دلیل یک سال زودتر عرضه کردن کتسولش و انحصاریهای زمانی بیشتر به اینجایی که الان هست رسید
شما خودت رو جای سونی بزن ببین چه بدبختی هایی کشید تا تونست کنسولش رو به اینجا برسونه،شرت می بندم اگر ماکرو جای سونی بود الان فروش کلی کنسولش به 60 میلیون هم نرسیده بود شاید به همین خاطر XBOX ONE هم با عجله معرفی کرد چون می دومست مثل سونی نمی تونه کنسولی که یک سال دیرتر از رقیب بیاد رو به حوبی جمع کنه

یه سری حرفای جدید در مورد باخت سونی دارم میشنوم خیلی جالبه کنسولی که یک سال دیرتر عرضه شده و تو فروش کلی در حال حاضر با توجه به آخرین آمار بیشتر فروخته میشه کنسولی که شکست خورده ! در کل برداشت خوبی بود .
nice try !

فروش هفتگی آلمان از 7 تا 17 اُکتبر:
Code:
[COLOR=#ff0000][B][B]Xbox 360[/B][/B][/COLOR][COLOR=Green][B]
    1. ( 1 ) [B]Grand Theft Auto V[/B] (Rockstar Games)
    2. ( 2 ) [B]FIFA 14[/B] (EA)
    3. ( 3 ) [B]Minecraft[/B] (Microsoft)

[COLOR=Blue][B]PS3
[/B][/COLOR]     1. ( 1 ) [B]Grand Theft Auto V[/B] (Rockstar Games)
    2. ( 2 ) [B]FIFA 14[/B] (EA)
    3. (NEU) [B]Beyond Two Souls[/B] (Sony)
    ...
    11.(NEU) [B]Gran Turismo 5 Essentials[/B] (Sony)
    ...
    13.(NEU) [B]Dragon's Crown[/B] (Atlus)[B]10 [/B][/B][/COLOR]
پیش خرید برتر آلمان از 10 تا 16 اکتبر:
Code:
    1. ( 4 ) [B]FIFA 14[/B] (PS3, EA)
    2. ( 5 ) [B]FIFA 14[/B] (PS4, EA)
    3. ( 6 ) [B]FIFA 14[/B] (Xbox 360, EA)
    4. (NEU) [B]Assassin's Creed 4: Black Flag [/B] (PS3, Ubisoft)
    5. ( 7 ) [B]Gran Turismo 6[/B] (PS3, Sony)
    6. (10 ) [B]Batman: Arkham Origins[/B] (PS3, Warner)
    7. ( 8 ) [B]Call of Duty Ghosts[/B] (PS3, Activision)
    8. ( 9 ) [B]Call of Duty Ghosts[/B] (PS4, Activision)
    9. (NEU) [B]Battlefield 4[/B] (PS4, EA)
    10.(NEU) [B]Forza Motorsport 5[/B] (Xbox One, Microsoft)
10 پیش خرید برتر آمریکا از 8 تا 14 اکتبر:

Code:
1. ( 4 ) [B]Call of Duty: Ghosts[/B] (Xbox 360, Activision)
    2. ( 6 ) [B]Assassin's Creed IV Black Flag[/B] (Xbox 360, Ubisoft)
    3. (10 ) [B]Assassin's Creed IV Black Flag[/B] (PS3, Ubisoft)
    4. ( 5 ) [B]Battlefield 4[/B] (Xbox 360, EA)
    5. ( 8 ) [B]Batman Arkham Origins[/B] (Xbox 360, Warner)
    6. ( 7 ) [B]Call of Duty: Ghosts[/B] (PS3, Activision)
    7. ( 9 ) [B]Batman Arkham Origins[/B] (PS3, Warner)
    8. (NEU) [B]Battlefield 4[/B] (PS3, EA)
    9. (NEU) [B]The Legend of Zelda: A Link Between Worlds[/B] (3DS, Nintendo)
    10.(NEU) [B]Assassin's Creed IV Black Flag[/B] (PS4, Ubisoft)

بازی Monster Hunter 4 حدود سه میلیون نسخه در ژآپن شیب شده است که رکورد جهانی است و بالاترین شیپ تعداد بازی در تاریخ کنسول دستی 3DS در ژاپن توسط یک ناشر third-party حساب می‌شود.
تا کنون 2.6 میلیون فروش داشته و کپکام انتظار فروش 2.8 میلیون از آن را دارد

نسخه starter pack بازیDisney Infinity در آمریکا موفق به فروشی 1 میلیون نسخه ای شده است این 1 میلیون نسخه از فروش دیجیتالی بازی بوده است. این بازی در هفته اول خود 294,000 هزار نسخه فروش داشته است.

سری Assassin's Creed بیش از 6.6 میلیون نسخه در انگلیس فروش داشته است.
Ubisoft اعلام کرده است ششمین نسخه این سری یعنی Assassin’s Creed IV: Black Flag بزرگترین بازاریابی و تبلیغات را خواهد داشت.

آخرین ویرایش:
20 بازی پرفروش در آخرین آمار بدست آمده از انگلستان:

1. Grand Theft Auto V
2. FIFA 14
3. Skylanders Swap Force
4. Pokemon X
5. Pokemon Y
6. Beyond: Two Souls Sony
7. Minecraft: Xbox 360 Edition
8. F1 2013
9. Just Dance 2014
10. Disney Infinity
11. Sonic: Lost World
12. LEGO Batman 2: DC Super Heroes
13. Killzone: Mercenary
14. Max Payne 3
15. Virtua Tennis 4: World Tour Edition
16. The Legend of Zelda: The Wind Waker
17. Animal Crossing: New Leaf
18. Saints Row IV
19. LEGO: The Lord of the Rings
20. Tomb Raider

UK games chart: GTA 5 stays top, Skylanders enters at third | VG247

یه سری حرفای جدید در مورد باخت سونی دارم میشنوم خیلی جالبه کنسولی که یک سال دیرتر عرضه شده و تو فروش کلی در حال حاضر با توجه به آخرین آمار بیشتر فروخته میشه کنسولی که شکست خورده !

نه آقا کارشناس های ما میگن کمتر فروخته شما هم بگو چشم!:دی زیادم اصرار نکن چون سرانجام این بحث با دوستان چهار Gif و توهینه سطح بالا هست.

نه آقا کارشناس های ما میگن کمتر فروخته شما هم بگو چشم!:دی زیادم اصرار نکن چون سرانجام این بحث با دوستان چهار Gif و توهینه سطح بالا هست.
البته میدونم که نمیدونی اینا چیه، ولی خب یه کم نگاهشون کنی واسه خودت بهتره :دی حداقلش موقع بحث یه حرف جدید داری بزنی نه اینکه یه مشت حرف تکراری رو هی پشت سر هم ردیف کنی واسه ملت :دی
Sony Global - Sony Group Earnings Releases
PlayStation�2 Worldwide Hardware Unit Sales|Sony Computer Entertainment Inc.
PlayStation�3 Worldwide Hardware Unit Sales|Sony Computer Entertainment Inc.

البته متاسفانه منابع همشون مربوط به سونی هستن که قبلا نشون دادی این منبع رو قبول نداری!
===
اینا رو هم میزارم واسه اونی که واقعا میخواد بحث کنه، نه یکی که اصلا نمیدونه قضیه چیه!
فروش PS3 تا 4 نوامبر 2012 (متاسفانه اینجا هم منبع سونی هست!).
http://www.pcmag.com/article2/0,2817,2412208,00.asp

فروش PS3 تا آخرین آماری که سونی اعلام کرده بود 63.9 میلیون بوده، تو 6 ماه اولی که فروش PS2+PS3 اعلام شد میزان فروش 6.3 میلیون بوده. سونی تو اکتبر 2012 تو آمریکا 200.000 و تو ژاپن هم 100.000 کنسول فروخته، تو اروپا آماری اعلام نشده ولی دیگه حداقل اندازه آمریکا فروش داشته که در بدترین حالت در مجموع میشه 500.000 تا کنسول (بقیه نقاط جهان رو هم 0 در نظر می گیریم). حالا یه جمع و تفرق ساده که انجام بدیم:
69.700.000 = 500.000 - 63.900.000 + 6.300.000

بقیه ـش رو هم خودتون نتیجه گیری کنید :دی

پ.ن: ولی خب نکته قضیه اینه که تمام منابع حرف های من مربوط به سونی هست و دوستان آماری که سونی اعلام میکنه رو قبول ندارن :bighug:

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or