DriveClub دیگر لانچ تایتل نخواهد بود

Inquisitor

Righteous Armors Me
کاربر سایت
20130821_driveclub.jpg

طبق گزارش های رسیده, DriveClub دیگر لانچ تایتل نخواهد بود.

شایعه از آن جایی قوت گرفت که منبعی نزدیک به سونی این شایعه را تایید کرده و گفته است که عرضه بازی تا سال 2014 به عقب افتاده است.هر چند سایت Eurogamer هنوز منتظر پاسخی از طرف سونی است.

تاخیر این بازی ضربه ی بزرگی به سونی وارد خواهد کرد چون سونی قول یک نسخه مجانی(هر چند با امکانات کمتر) برای مشترکان PS+ داده بود اما حالا مجبور به جایگزین کردن آن است.از طرفی این بازی قرار بود توانایی های بلقوه PSN و PS4 را به نمایش بگزارد.

Update

سایت Kotuko متوجه شده که این بازی (DriveClub) از لیست بازی های سونی برای نمایش در کنفرانسی که در سانفرانسیسکو برگزار میشده حذف شده و دلیلش هم تداخل در برنامه ریزی عنوان شده

Update 2

خبر تایید شد
منبع
1
2

آخرین ویرایش:
آخه تو بدتر از من ذوب در سونی هستی و میر مهنا و گرشاسپ رو هم میزاشت الان خوشحال بودی!:| :دی
بازی که انحصاری نیستش :دی من کلا اون موقع که تریلرها و دموی اولیه بازی رو هم دیدم خیلی باهاش حال کردم و می خواستم بخرمش اگه قیمتش مناسب باشه که خوب سونی لطف کرد و مجانی داره میده بهمون :دی ضمن اینکه DC هم وقتی که باید بازم اون نسخه پلاسش موجود هست و تو اون تغییری ایجاد نشده.

الان حکم اینا که باندل گرفتن چی میشه؟
من که فرقی برام نداره دستم تا یه سال دیگه بهps4نمیرسه اما حداقل الان که تاخیر زدن امیدوارم بازی رو 60 فریم کنن+ لبه ها رو هم درست کنن

الان حکم اینا که باندل گرفتن چی میشه؟
من که فرقی برام نداره دستم تا یه سال دیگه بهps4نمیرسه اما حداقل الان که تاخیر زدن امیدوارم بازی رو 60 فریم کنن+ لبه ها رو هم درست کنن

احتمالا یا میتونن باندل رو عوض کنن، یا اینکه کنسول رو تحویل میگیرن، بازی رو هم هر وقت ریلیز شد، براشون شیپ میشه!

خبر خیلی بدیه. اقلا اون نسخه ازمایشیش که تو نمایشگاها اجرا شده بود رو تا موقع عرضه بازی میزاشتن رو شبکه:|
الان دقيقا تا كي تاخير خورد؟
تاریخ انتشارش سه ماهه اول 2014 . دقیق نگفتن
اما همه چی فروش نیست و سونی باید به اونهای که کلی پول بابت خرید کنسول نسل بعد دادن هم احترام گذاشت
پس اونایی که پول واسه خرید کنسول این نسل دادن احترام نمیخان ؟ مایکرو هم از ته این نسل زده گذاشته رو لانچش
نمیشه گفت کاره کدوم درست تره . شاید اصلا یکی کنسول بعدی رو نخره . اون چی

آخرین ویرایش:
به نظرمن لانچ با تنها یک بازی AAA که اون هم یک نسخه فرعی هست و چند بازی مولتی خفن در سبکش روز لانچ وجود دارن اصلا جالب نیست

سونی باید قبل از شروع نسل به فکر گیمر ها می بود درسته بازی که روی PS3 عرضه میشه فروشه خوبی داره و اگر ماکرو هم بازی های لانچ رو روی 360 عرضه میکرد فروش خوبی می کرد اما همه چی فروش نیست و باید به اونهای که کلی پول بابت خرید کنسول نسل بعد دادن هم احترام گذاشت

لانچ ps4 هر روز بهتر از دیروز:bighug: واقعا سونی ترکونده یهو کنسولم تاخیر بزنه 2014 بده بهتره با این شرایط اسفناک حداقل اون موقع the order و infamous second son واسه لانچ کنسولش داره البته اگه اون دو تاخیر نخورن

به نظرمن لانچ با تنها یک بازی AAA که اون هم یک نسخه فرعی هست و چند بازی مولتی خفن در سبکش روز لانچ وجود دارن اصلا جالب نیست

سونی باید قبل از شروع نسل به فکر گیمر ها می بود درسته بازی که روی PS3 عرضه میشه فروشه خوبی داره و اگر ماکرو هم بازی های لانچ رو روی 360 عرضه میکرد فروش خوبی می کرد اما همه چی فروش نیست و باید به اونهای که کلی پول بابت خرید کنسول نسل بعد دادن هم احترام گذاشت
چه جالب یعنی الان مشخص شد که کنسول واسه روز لانچه فقط و 7 8 ساله مابقی عمر کنسول همش کشکه.
مطمئن باش اونایی که کلی پول برای خرید کنسول نسل دادن فقط واسه یه روز لانچ اونو نخریدن پس خودتو نارحت نکن.

سوال من الان اينه كه سوني چرا با اين لانچ تايتل داغون چرا اينقد بايد كنسولش بيشتر از x1 بفروشه؟=((
اخه كينكت هم كه ندارن كل دنيارو متحول كنن8-|
شايدم سوني رشوه داده كنسولشو بخرن نه؟:|

مگه قرار روز فرداي لانچ قيامت بشه و دنيا تموم شه كه ما بي خبريم و هي ميگيد چرا تو لانچ بازي هاي انحصاري سوني كمه ؛ مهم اينه كه تو سال اول چند تا انحصاري داره كه عالي هست فقط تو سال 2014 چهار تا انحصاري عالي داره
THE ORDER
Infamous
drive club
deep down

در این که خبر بدی هست شکی نیست!
ولی دوستان ما تو بازیسنتر یجوری لانچ تایتل میگن انگار می خواستن شب قبل لانچ برن توپخونه چادر بزنن فقط به عشق DC:))

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or