Multi Platform Dragon Age: The Veilguard

سازنده
Bioware
تاریخ انتشار
October 31, 2024
ناشر
EA
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 5
  3. Xbox Series X|S
dragon-age-veilguard-eacom-coming-soon-16x9.jpg.adapt.crop191x100.1200w.jpg
--------------------------------------------
سازنده: Bioware
ناشر: Electronic Arts
تاریخ عرضه: 31 اکتبر 2024 (10 آبان 1403)
پلتفرم: PC, PS5, XSX|S
--------------------
تاپیک جامع دنیای دراگون ایج: Dragon Age Universe [ پست اول خوانده شود.]
اطلاعات
  • هنگام کاراکتر سازی میتوانید از 6 بکگراند یکی را انتخاب بکنید که در دیالوگها و گیمپلی تاثیر دارند، از کلاغهای آنتیوا تا گری واردنها.​
  • میتوانید به عنوان یک انسان، الف، دوارف یا کناری بازی کنید.​
  • شما میتوانید شخصیت اصلی خود در دراگون ایج اینکوئیزیشن را دوباره بسازید و تصمیمات کلیدی از بازی قبلی بگیرید که در Veilguard تاثیر گذار است.​
  • بازی اپن ورلد نیست و ساختاری Mission-Based و نسبتا خطی دارد. البته هر منطقه جاهای مختلفی برای گشت و گذار دارد که میتوانید به آن برگردید.​
  • سایز گروهی که با ماموریتهای میروند 3 نفر هست، پلیر به علاوه 2 همراه.​
  • برخلاف دراگون ایج های قبلی نمیتوانید کنترل همراهان خود را مستقیم به دست بگیرید اما میتوانید به آنها فرمان صادر کنید.​
  • Romance در بازی وجود دارد و اگر شما برای کاراکتری اقدام نکنید ممکن است او با شخص دیگری از گروه شما رابطه برقرار کند.​
  • همراهان شما ماموریتهای مخصوص خود را دارند که همگی با خط داستانی اصلی نیز مرتبط هستند.​
  • هر Companion دسترسی به 5 ابیلیتی دارد، ولی پلیر تنها با 3 ابیلیتی میتواند وارد مبارزه بشود.​
  • ماکزیموم لولی که میتوانید به آن برسید 50 هست.​
  • آهنگساز این قسمت هانس زیمر خواهد بود.​
تریلرها
-------------

آخرین ویرایش:
چه عجیب؟!
بازی نه سیزن پس و DLC داره ، 60 دلاره و نه دنوو داره!
مشخصات سیستمش هم خوبه.
این خود EA هستن آیا؟
EA چند وقتی ـه به راه راست هدایت شده :دی
سیستم مورد نیازش به نظرم یکم سنگینه !!
Screenshot_15-10-2024_21511_forum.bazicenter.com.jpeg

Fextrailfe یه ویدئو از DA Origins داده بیرون که چرا طرفدارها فکر میکنن بهترین نسخه سری یا اینکه اصلا اون نسخه بهترین بازی ساخته شدست:

بد نیست قبل انتشار Veilguard و قضاوت در مورد نمراتی که میگیره یه مروری رو بهترین نسخه مجموعه داشته باشیم که چه ویژگیهایی باعث میشه که بگیم رسیدن به کیفیت اون نسخه واقعا دست نیافتنیه.
و هم اینکه بدونیم برای نسخه جدید باید به دنبال بازگشت و یا پیشرفت چه ویژگیهایی در بازی باشیم که بگیم ویلگارد یک ادامه باکیفیت از این مجموعست و یا نه.

یه ویدئو از DA Origins داده بیرون که چرا طرفدارها فکر میکنن بهترین نسخه سری یا اینکه اصلا اون نسخه بهترین بازی ساخته شدست:
این رو البته توضیح بدم که این ویدئو بخشی از یک سری ویدئوست که برای خیلی بازیهای دیگه توسط Cas ساخته شده و میشه فقط عنوانش اینه و منظور این نیست که دقیقا بهترین بازی ساخته شده است.
یعنی در این سری قبلا ویدئو ساخته با عنوان چرا الدن رینگ بهترین بازی ساخته شده است یا چرا Dragon's dogma بهترین بازی ساخته شده است و کلی بازی دیگه. یعنی فقط اسمشه و واقعا DA Origins بهترین بازی ساخته شده نیست و همچین ادعایی نداره (بر اساس ویدئو های قبلی این سری)

این رو البته توضیح بدم که این ویدئو بخشی از یک سری ویدئوست که برای خیلی بازیهای دیگه توسط Cas ساخته شده و میشه فقط عنوانش اینه و منظور این نیست که دقیقا بهترین بازی ساخته شده است.
یعنی در این سری قبلا ویدئو ساخته با عنوان چرا الدن رینگ بهترین بازی سخته شده است یا چرا Dragon's dogma بهترین بازی ساخته شده است و کلی بازی دیگه. یعنی فقط اسمشه و واقعا DA Origins بهترین بازی ساخته شده نیست و همچین ادعایی نداره (بر اساس ویدئو های قبلی این سری)
درسته ، منم برای همین اشاره کردم که چرا "طرفدارها" فکر میکنن که این نسخه بهترین نسخه مجموعست یا حتی بهترین بازی ساخته شده.

من یه سوال دارم واقعا ، سایت همسایه چنان پست هایی از این بازی میزاره و کلا یجوری جلوه میده که کل بازیو خلاصه کرده تو ووک و سرویس کرده مارو بعد کامنتا هم همش منفی و همه حتی با وجود متا ۸۴ که بازی کسب کرده میکوبنش و میگن بخاطر مسائل ووک هست که این نمره ی خوبو گرفته و فلان و ترکوندن

ولی من حتی یک درصدم درگیر این مسائل نیستم! و خود بازی و گیم پلی و این چیزاش برام مهمه و تو این دوران که بازیا خیلیاش مزخرفن ، حداقل این سبک بازی اون چیزیه که من خیلی دوس دارمش و نمیدونم چرا اصلا درگیر این مسائل سیاه پوست و فلان و اینا نمیشم!
میخوام ببینم فقط اون سایت اینجوریه که به شدت تمرکز کردن رو اون موضوع یا شما ام اینجورین؟
اگه شما ام مث من درگیر این حاشیه ها نیستین و خود بازیه که براتون مهمه ، لایک کنین یا یجوری بهم بفهمونین خلاصه

Fextrailfe یه ویدئو از DA Origins داده بیرون که چرا طرفدارها فکر میکنن بهترین نسخه سری یا اینکه اصلا اون نسخه بهترین بازی ساخته شدست:

بد نیست قبل انتشار Veilguard و قضاوت در مورد نمراتی که میگیره یه مروری رو بهترین نسخه مجموعه داشته باشیم که چه ویژگیهایی باعث میشه که بگیم رسیدن به کیفیت اون نسخه واقعا دست نیافتنیه.
و هم اینکه بدونیم برای نسخه جدید باید به دنبال بازگشت و یا پیشرفت چه ویژگیهایی در بازی باشیم که بگیم ویلگارد یک ادامه باکیفیت از این مجموعست و یا نه.
به نظرم دنباله‌ی معنوی origins علی رغم همه‌ی تفاوت ها BG3 بود. یعنی بعد از BG3 عملا به زباله‌هایی که به اسم بایوور و DA می‌خوان به ما قالب کنن نیازی نداریم.

من یه سوال دارم واقعا ، سایت همسایه چنان پست هایی از این بازی میزاره و کلا یجوری جلوه میده که کل بازیو خلاصه کرده تو ووک و سرویس کرده مارو بعد کامنتا هم همش منفی و همه حتی با وجود متا ۸۴ که بازی کسب کرده میکوبنش و میگن بخاطر مسائل ووک هست که این نمره ی خوبو گرفته و فلان و ترکوندن

ولی من حتی یک درصدم درگیر این مسائل نیستم! و خود بازی و گیم پلی و این چیزاش برام مهمه و تو این دوران که بازیا خیلیاش مزخرفن ، حداقل این سبک بازی اون چیزیه که من خیلی دوس دارمش و نمیدونم چرا اصلا درگیر این مسائل سیاه پوست و فلان و اینا نمیشم!
میخوام ببینم فقط اون سایت اینجوریه که به شدت تمرکز کردن رو اون موضوع یا شما ام اینجورین؟
اگه شما ام مث من درگیر این حاشیه ها نیستین و خود بازیه که براتون مهمه ، لایک کنین یا یجوری بهم بفهمونین خلاصه
فارق از این بحث ووک کلا یکی از دلایلی بازی ها مثل قدیم لذت بخش نیستن همینه.هر بازی میاد همش میشنیم راجبش میخونیم نقداش ریز میشیم.بعد همش دنبال اشکال گرفتنیم.قدیم بازی میومد متای ۷۰ چون خبر نداشتیم دنبال نمیکردیم بیشترین لذت میبردیم.الان سر سایلنت هیل که تازگی ها اومد هم باز خیلی ها مو رو از ماست کشیدن بیرون😀که ووک هست و قیافه آنجلا فلانه و گیرهای بیخود ولی بازی از هر نظر عالیه.کلا این بحثا لذت بازی رو داره نابود می کنه

فارق از این بحث ووک کلا یکی از دلایلی بازی ها مثل قدیم لذت بخش نیستن همینه.هر بازی میاد همش میشنیم راجبش میخونیم نقداش ریز میشیم.بعد همش دنبال اشکال گرفتنیم.قدیم بازی میومد متای ۷۰ چون خبر نداشتیم دنبال نمیکردیم بیشترین لذت میبردیم.الان سر سایلنت هیل که تازگی ها اومد هم باز خیلی ها مو رو از ماست کشیدن بیرون😀که ووک هست و قیافه آنجلا فلانه و گیرهای بیخود ولی بازی از هر نظر عالیه.کلا این بحثا لذت بازی رو داره نابود می کنه
من اگه از قبل هم نمیدونستم و این رو بازی میکردم و میرسیدم به بخشهایی مثل همین them/they و... واقعا افسوس میخوردم که همچین بازیی رو براش پول دادم و پلی تایم و اچیومنتش برام ثبت شده.

خدا رو شکر که قبلش متوجه شدم.

این حجم از مزخرف چپوندن تو بازی و به این غلظت که تو چشم مخاطبه واقعا قابل قیاس با طراحی چهره تو سایلنت هیل و... نیست.

وگرنه من خودم اصلا قبل انتشار بازی سعی میکنم نقد، گیم پلی واقعا نبینم.

اما ایندفعه واقعا خوشحالم که این کار رو کردم.

آخرین ویرایش:
چندتا نقد دیدم ازش و رو اینکه زود بخرمش به اطمینان رسیدم :D به نظر میاد بازی گرافیک کاراکتر ها و فیس اشون خیلی خوب و محیط هم در حد قابل قبوله ولی مثلاً رو برف راه می رفت فقط می رفت توش و هیچ افکتی نداشت :D از کامبت، باس فایت ها، روایت و شخصیت پردازی ها اکثر تعریف می کردن و انتخاب دیالوگ ها هم مثل قدیم و نوستالژی بود برام. فکر می کنم مشکل اینه که بیشتر بازی اکشن تا RPG که البته من مشکلی ندارم با این قضیه و این بحث های ووک هم واقعاً پشیزی برام اهمیت نداره :D فقط نفهمیدم چرا متا ایکس باکس انقدر اختلاف داره و رو 93 ـه؟!

• Like
Reactions: Rohshen

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or