Multi Platform Dragon Age: The Veilguard

سازنده
Bioware
تاریخ انتشار
October 31, 2024
ناشر
EA
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 5
  3. Xbox Series X|S
dragon-age-veilguard-eacom-coming-soon-16x9.jpg.adapt.crop191x100.1200w.jpg
--------------------------------------------
سازنده: Bioware
ناشر: Electronic Arts
تاریخ عرضه: 31 اکتبر 2024 (10 آبان 1403)
پلتفرم: PC, PS5, XSX|S
--------------------
تاپیک جامع دنیای دراگون ایج: Dragon Age Universe [ پست اول خوانده شود.]
اطلاعات
  • هنگام کاراکتر سازی میتوانید از 6 بکگراند یکی را انتخاب بکنید که در دیالوگها و گیمپلی تاثیر دارند، از کلاغهای آنتیوا تا گری واردنها.​
  • میتوانید به عنوان یک انسان، الف، دوارف یا کناری بازی کنید.​
  • شما میتوانید شخصیت اصلی خود در دراگون ایج اینکوئیزیشن را دوباره بسازید و تصمیمات کلیدی از بازی قبلی بگیرید که در Veilguard تاثیر گذار است.​
  • بازی اپن ورلد نیست و ساختاری Mission-Based و نسبتا خطی دارد. البته هر منطقه جاهای مختلفی برای گشت و گذار دارد که میتوانید به آن برگردید.​
  • سایز گروهی که با ماموریتهای میروند 3 نفر هست، پلیر به علاوه 2 همراه.​
  • برخلاف دراگون ایج های قبلی نمیتوانید کنترل همراهان خود را مستقیم به دست بگیرید اما میتوانید به آنها فرمان صادر کنید.​
  • Romance در بازی وجود دارد و اگر شما برای کاراکتری اقدام نکنید ممکن است او با شخص دیگری از گروه شما رابطه برقرار کند.​
  • همراهان شما ماموریتهای مخصوص خود را دارند که همگی با خط داستانی اصلی نیز مرتبط هستند.​
  • هر Companion دسترسی به 5 ابیلیتی دارد، ولی پلیر تنها با 3 ابیلیتی میتواند وارد مبارزه بشود.​
  • ماکزیموم لولی که میتوانید به آن برسید 50 هست.​
  • آهنگساز این قسمت هانس زیمر خواهد بود.​
تریلرها
-------------

آخرین ویرایش:
واقعا از دیوانه وار بودن کامبت هر چقدر گفته بشه کمه @-)

این ویدیو کامل ترین چیزی بود که در مورد کامبت بازی تونستم پیدا کنم قشنگ همه کلاس ها و زیر کلاس ها رو توضیح میده :

واسه سه تا کلاس با توجه به اون حسی که میخواید از بازی بگیرید بیلد های بازی رو اینجوری تقسیم بندی کرده :

IMG_20240922_005051.jpg

سه تا کلاس اصلی داریم که با توجه به ساب کلاس ها به شما اجازه میده 9 تا بیلد کاملا متفاوت بسازید که تو هر Playthrough بسته به کلاسی که انتخاب میکنید میشه سه تاش رو امتحان کرد (پوینت ها رو راحت میتونید Reset کنید) . این وسط میتویند همشون رو باهم میکس کنید دستتون واسه این مورد کاملا باز هستش.

حالا با توجه به ویدیو بالا گفتم ببینم با کدوم کلاس میخواید بازی رو‌ شروع کنید

Mage
Warrior
Rouge

طبق معمول خودم اول کلاس Warrior رو امتحان میکنم بعدش میخوام واسه اولین بار تو عمرم بقیه کلاس ها رو هم برم :D

آخرین ویرایش:
خب تاپیک وارد مرحله ای شده که دیگه نباید بیام داخلش که اسپویل نشم، همینشم ای کاش نمیومدم و نمیدیدم :D ولی معمولا تو ار پی جی هایی از جنس دراگون ایج، کلاس کرکتر خودم رو میج انتخاب میکنم و باقی تیم هم متنوع میچینم... وریور البته حتما باید باشه یا یک ارچر خوب یا همون روگ،

یادش بخیر، زمان وارکرفت 3 معمولا پلدین و در مرحله بعد اینتلیجنس یا همون ارکمیج رو انتخاب میکردم، و البته سرور همه یعنی دفنایت یا همون ارتاس دوباره متولد شده عزیزم...

کلا میج دستت رو برای رهبری و تاکتیک بیشتر باز میگذاره، در طرف مقابل وقتی بازی تاکتیکی نباشه؛ کرکتر اصلیم معمولا وریور هست نهایتا + اپگرید های مربوط به مجیک اونم بیشتر پسیو... مثل سولزبورن ها...

این ویدیو کامل ترین چیزی بود که در مورد کامبت بازی تونستم پیدا کنم قشنگ همه کلاس ها و زیر کلاس ها رو توضیح میده :

واسه سه تا کلاس با توجه به اون حسی که میخواید از بازی بگیرید بیلد های بازی رو اینجوری تقسیم بندی کرده :

View attachment 350599

سه تا کلاس اصلی داریم که با توجه به ساب کلاس ها به شما اجازه میده 9 تا بیلد کاملا متفاوت بسازید که تو هر Playthrough بسته به کلاسی که انتخاب میکنید میشه سه تاش رو امتحان کرد (پوینت ها رو راحت میتونید Reset کنید) . این وسط میتویند همشون رو باهم میکس کنید دستتون واسه این مورد کاملا باز هستش.

Mage
Warrior
Rouge

طبق معمول خودم اول کلاس Warrior رو امتحان میکنم بعدش میخوام واسه اولین بار تو عمرم بقیه کلاس ها رو هم برم :D

اومدم همین ویدئو رو بذارم! کلا بوم‌استیک گیمینگ خیلی کارش درسته و همیشه میتونه بهترین ویدئوهارو تحویل گیمرا بده. کامبت بازی واقعا عالیه. به نظرم بین اکشن رول‌ها میتونه حتی به عنوان بهترین لقب بگیره. خیلی نرم و رَوون و جذابه همه چیز حتی برا کسی مثل من که فن این سری نیست و خیلی هم اطلاعات خاصی نداره. هر ۳تا کلاس خوب و فان به نظر میرسن اما روگ قطعا واسه من جالب‌ترینشون بود. کلا تو همچین بازیایی، کرکتر سریع با دوال بلید گزینه اصلیمه. در کل نمایشای بازی خیلی ترتمیز و خوبن. این کامبتش حتی امثال من که خیلی هم تو نخ رول پلی نیستن رو قلقلک میده. یه جوریه که بعضی جاها حس میکنی مثلا بازی Path of Exile رو سوم شخص کردن. کلی اسکیل مختلف و افکتای رنگارنگ و انیمیشنای متنوع و متفاوت. خلاصه که دمشون گرم.

View attachment 350599

Mage
Warrior
Rouge

من سه شماره اول رو در مجموع هفت بار تموم کردم (سه بار Origins) و هر هفت بار هم کلاس ام Mage بوده:D ولی هر چقدر دوتا کلاس دیگه امیدوار کننده هستن، کلاس میج اش ناامید کننده هست. اصلا فلسفه این کلاس این هست که با ability هات بتونی کنترل کنی شرایط جنگ رو و برای هر لحظه استراتژی مناسبی بچینی. داشتن فقط سه تا توانایی خیلی ناامید کننده است. توی دوتا کلاس دیگه، خیلی از توانایی رو توی قالب Traitها بهمون دادن، ولی شرایط mage اش جالب نیست. حداقل می تونستن سیستم Kingdom of Amular رو پیاده کنن، اونجا هم روی کامبت خیلی تمرکز داره، ولی همچنان توانایی های زیادی داری و همه شون هم پرزرق و برق هستن.

من انتظارم از دیالوگ های بازی هم بیشتر بود:D البته باید کل بازی رو انجام داد و بعدا قضاوت کرد. جر و بحث های آلیستر و موریگان خیلی بانمک بودش، سارا و سولاس هم دیالوگ هاشون خیلی جالب بودش، امیدوارم از این تیپ دیالوگ ها زیاد داشته باشه:D

من هیچ مشکلی هم با Art Direction بازی حقیقتا ندارم، درسته که خیلی رنگارنگ تر هستش، ولی با اون حس و حال جادویی Tevinter هم خونی داره.

• Like
Reactions: K I 1 1 E R
چقدر بد بود این تریلر. قشنگ تمام شور و اشتیاقم رو از بین برد :D

نوید تریلر های بازی خیلی بالا و پایین داشته:دی تریلر معرفی بازی انگار دی ال سی رایگان فورتنایت بود! با اون موزیک مسخره
بعدی ها عالی بودن ٬ دوباره این اینطوری...
خیلی مثل هندونه در بسته میمونه این بازی

اقا این تریلر اخیر Veliguard چه قدر خوب بود :D بوی کامبک و گوتی میده.
من فقط نسخه دوم بازی رو همون زمان ریلیز تجربه کردم و بعد یه ساعت ول کردم (یه دفعه از اون حجم آیتم و دیالوگ گرخیدم و حقیقتش خیلی بازی خشکی بود. :D).
ولی این یکی خیلی روون میزنه و از اونر UX بازی جوریه که پلیر رو اذیت نمیکنه. اصن به این بازی فکر نمیکردم ولی شدیدا قلقلک داده منو.
اقا من حرفمو پس میگیرم. :D از اون موقع که گفتم هر تریلر فقط قضیه بدتر شد. این کاتسینای دیشب چرا اینطوری بودن :D کاراکترا همه بوتاکس زدن یکم احساس ندارن تو چهرشون.

یه دقیقه کلا بحث این که این بازی سوپر left-coded هستش و کارگردانش یه مرد ترنس هستش رو بزاریم کنار،

هرچیزی که از بازی نشون دادن نچسبه.مخصوصا رنگ هاش، شخصیت ها و UI بازی

اکثر تعریف هایی هم که تو فضای مجازی از بازی میشه ختم میشه به امثال اینا:

_ وااااای میتونی هیپوگریف رو pet کنی!!!!

-او مای گاااد با اسکلت میتونی سنگ کاغذ قیچی بازی کنی!!!!

میمونه داستان بازی که اونم فکر نکنم چیزی بیشتر از یه داستان safe معمولی از آب در بیاد.
با دیالوگ های این چنینی:

1727252899002.jpeg

کیفیت و مدل مو بازی عالی ولی خب چه فایده.

من مخاطب این بازی نیستم و فقط اگر Denuvo نداشته باشه(که بعید میدونم) یه سرکی توش میکشم.

اگر Inquisition رو بازی کردین و ازش خوشتون اومده فکر نکنم از این بازی بدتون بیاد

ولی

اینا کجا و DAO کجا...

از وقتی هم که اینو دیدم کلا نمیتونم به شخصیت ها نگاه کنم و نخندم. انگار چیت کله گنده زدی :))

1727252623000.gif
1727252668149.gif
1727252692152.gif

چقدر بد بود این تریلر. قشنگ تمام شور و اشتیاقم رو از بین برد :D

البته این بیشتر یه گیم پلی از باس فایت بود تا تریلر :دی که تو همین ی تیکه ای که نشون دادن قشنگ میشه فهمید چقدر قرار اسکوپ باس فایت ها بزرگ باشه در کل چیز خاصی نبود فقط ادیتش افتضاح بود:دی
پ.ن : چقدر با UI خلوت بهتره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or