Multi Platform Dragon Age: The Veilguard

سازنده
Bioware
تاریخ انتشار
October 31, 2024
ناشر
EA
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 5
  3. Xbox Series X|S
dragon-age-veilguard-eacom-coming-soon-16x9.jpg.adapt.crop191x100.1200w.jpg
--------------------------------------------
سازنده: Bioware
ناشر: Electronic Arts
تاریخ عرضه: 31 اکتبر 2024 (10 آبان 1403)
پلتفرم: PC, PS5, XSX|S
--------------------
تاپیک جامع دنیای دراگون ایج: Dragon Age Universe [ پست اول خوانده شود.]
اطلاعات
  • هنگام کاراکتر سازی میتوانید از 6 بکگراند یکی را انتخاب بکنید که در دیالوگها و گیمپلی تاثیر دارند، از کلاغهای آنتیوا تا گری واردنها.​
  • میتوانید به عنوان یک انسان، الف، دوارف یا کناری بازی کنید.​
  • شما میتوانید شخصیت اصلی خود در دراگون ایج اینکوئیزیشن را دوباره بسازید و تصمیمات کلیدی از بازی قبلی بگیرید که در Veilguard تاثیر گذار است.​
  • بازی اپن ورلد نیست و ساختاری Mission-Based و نسبتا خطی دارد. البته هر منطقه جاهای مختلفی برای گشت و گذار دارد که میتوانید به آن برگردید.​
  • سایز گروهی که با ماموریتهای میروند 3 نفر هست، پلیر به علاوه 2 همراه.​
  • برخلاف دراگون ایج های قبلی نمیتوانید کنترل همراهان خود را مستقیم به دست بگیرید اما میتوانید به آنها فرمان صادر کنید.​
  • Romance در بازی وجود دارد و اگر شما برای کاراکتری اقدام نکنید ممکن است او با شخص دیگری از گروه شما رابطه برقرار کند.​
  • همراهان شما ماموریتهای مخصوص خود را دارند که همگی با خط داستانی اصلی نیز مرتبط هستند.​
  • هر Companion دسترسی به 5 ابیلیتی دارد، ولی پلیر تنها با 3 ابیلیتی میتواند وارد مبارزه بشود.​
  • ماکزیموم لولی که میتوانید به آن برسید 50 هست.​
  • آهنگساز این قسمت هانس زیمر خواهد بود.​
تریلرها
-------------

آخرین ویرایش:
حقش جایزه سال بود
تلاش قابل تقدیری داری که کینه عجیب و غریبتو از این بازی نشون بدی که با اون خبر خنده دار، تیرتم به سنگ خورد! :D
منتهی خب همین که یه دقیقه هم بازی نکردی و صرفا از روی ۴تا عکس پرچم نبرد حق علیه باطل دستت گرفتی نشون میده که کی این وسط داره خودشو ضایع میکنه. شما جزو همونایی هستی که از اونور بوم افتادن و عملا فرقی با جماعت ووک نداری! جفتتون به یه اندازه سمی و غیرقابل تحمل هستین. همون طور که بساط اونا داره جمع میشه امیدوارم کاسه کوزه شماهام جمع شه که بتونیم فارغ از همچین جنگ روانی مسخره ای بازی کنیم و لذت ببریم.

بعد چند ساعت بازی کردن ٬‌ نظرم و مینویسم ٬ بازی خیلی رنگ و لعاب و همه چیش تم فانتزی تری گرفته به خودش ٬ داستان بازی رو من دوست داشتم تا اینجا موضوع جالبی داره ٬‌ ولی خب المان های ووک تو بازی دیده میشه در هر صورت٬ حتی تو ساخت شخصیت هم هست که آدم جز اینکه لعنت بفرسته به سازنده هیچ پوینت دیگه ای نداره
اما در مورد گیم پلی و گرافیک ٬‌ گیم پلی بیشتر به سمت H&S شدن سوق پیدا کرده و در کل تا حدی RPG در بازی کمرنگ تر شده (وقتی با مس افکت یا حتی ویچر مقایسه بشه) من دوست داشتم تا اینجا
طراحی مراحل و دنیای بازی واقعن زیباست! بسیار خوش رنگ و لعاب دقیقن برعکس Dragon's Dogma 2 ٬ محیط ها طوری طراحی شدن که دوست دارین بعضی وقتا وایسین و تماشا کنین فقط ٬‌ تنوع دشمن ها زیاد جالب نیست ولی باس ها جذاب ترن.
اینکه دشمن ها با هم تیمی هاتون کاری ندارن تو ذوق میزنه برای من ٬ ولی بخشی که میتونین حملات ترکیبی با کمک هم تیمی ها انجام بدین جالبن ولی برای من جای اتک های استراتژی Inquistion و نمیگیرن
اگه شما هم مثل من سال ها منتظر این بازی بودین حتمن برید سراغش ٬‌ خودتون و به خاطر ۴ تا ویدیو یوتیوب محدود نکنین٬ اینکه میگن بازی Dragon Age نیست و من به شخصه قبول ندارم ٬ چون اگر تجربش و داشته باشین میدونین که هیچکدوم از نسخه ها مثل هم نبودن٬‌ Origins که اولین این مجموعه بود بسیار دارک تر و خفن تر بود٬ ولی خب نسخه دوم یه سقوط آزاد کامل بود و من مجبور شدم بازی و دراپ کنم٬ Inquisition هم همون موقع که عرضه شد با اینکه GOTY شد ولی یادمه همه غر میزدن که این چیه و اینکه اصلا Dragon age نیست اما الان بعد گذشت ۱۰ سال اونم تبدیل به یه جواهر شده !
جالبه که بدونید همون نسخه Origins هم شخصیت هایی داشت که اصلا معلوم نبود مردن یا زن! ولی رسانه ای نشدن و همه هم سعی کردن لذت ببرن از بازی ٬ اینم همونه ٬ ولی خب بیشتر شده مخصوصا با وجود کثافتی مثل DEI که امیدوارم به زودی شرش کنده شه ٬ خوشبختانه زودتر از چیزی که تصور میکردیم قراره دکمش زده بشه! برای بازی ساز ها هم باید عنوانی مثل CONCORD باید عبرت بشه تا دیگه ازین حرکات نکنن و با گیمر لج نکنن چون تهش خودشون سقوط میکنن با این فرمون.
بعد ۲۰ و خورده ای سال تجربه گیمینگ ٬ برید سراغ بازی٬ قطعن عیب و ایراد داره٬ اما خودتون و محروم نکنید از تجربش ٬ کسی هم احساس کرد تنفر داره از بازی خیلی راحت همین کامنت من و میتونه ایگنور کنه ٬‌ در کل همیشه خوبه که هرکسی خودش بتونه نظر بده بدون اینکه تحت تاثیر رسانه قرار بگیره٬ این از همه چی مهمتره.

پ.ن: نمیخواستم تو تاپیک این بازی چیزی بنویسم به خاطر جوی که علیه ش وجود داره ٬ ولی نوشتم چند خطی برای کسایی که با این سبک بزرگ شدن و جز علاقه مندی هاشون هست.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or