Multi Platform Dragon Age: The Veilguard

سازنده
Bioware
تاریخ انتشار
October 31, 2024
ناشر
EA
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 5
  3. Xbox Series X|S
dragon-age-veilguard-eacom-coming-soon-16x9.jpg.adapt.crop191x100.1200w.jpg
--------------------------------------------
سازنده: Bioware
ناشر: Electronic Arts
تاریخ عرضه: 31 اکتبر 2024 (10 آبان 1403)
پلتفرم: PC, PS5, XSX|S
--------------------
تاپیک جامع دنیای دراگون ایج: Dragon Age Universe [ پست اول خوانده شود.]
اطلاعات
  • هنگام کاراکتر سازی میتوانید از 6 بکگراند یکی را انتخاب بکنید که در دیالوگها و گیمپلی تاثیر دارند، از کلاغهای آنتیوا تا گری واردنها.​
  • میتوانید به عنوان یک انسان، الف، دوارف یا کناری بازی کنید.​
  • شما میتوانید شخصیت اصلی خود در دراگون ایج اینکوئیزیشن را دوباره بسازید و تصمیمات کلیدی از بازی قبلی بگیرید که در Veilguard تاثیر گذار است.​
  • بازی اپن ورلد نیست و ساختاری Mission-Based و نسبتا خطی دارد. البته هر منطقه جاهای مختلفی برای گشت و گذار دارد که میتوانید به آن برگردید.​
  • سایز گروهی که با ماموریتهای میروند 3 نفر هست، پلیر به علاوه 2 همراه.​
  • برخلاف دراگون ایج های قبلی نمیتوانید کنترل همراهان خود را مستقیم به دست بگیرید اما میتوانید به آنها فرمان صادر کنید.​
  • Romance در بازی وجود دارد و اگر شما برای کاراکتری اقدام نکنید ممکن است او با شخص دیگری از گروه شما رابطه برقرار کند.​
  • همراهان شما ماموریتهای مخصوص خود را دارند که همگی با خط داستانی اصلی نیز مرتبط هستند.​
  • هر Companion دسترسی به 5 ابیلیتی دارد، ولی پلیر تنها با 3 ابیلیتی میتواند وارد مبارزه بشود.​
  • ماکزیموم لولی که میتوانید به آن برسید 50 هست.​
  • آهنگساز این قسمت هانس زیمر خواهد بود.​
تریلرها
-------------

آخرین ویرایش:
یعنی برگام.تا بحال این همه woke ندیدم تاحالا .همش موقع بازی سعی میکنم اهمیتی ندم به این قضیه و کمی موفق بودم و از گیم پی بازی خوشم میاد ولی رنگین کمونی ترین چیزیه که تا بحال به دست بشر ساخته شده.:-??شخصیت سیاه پوست هم خیلی داره حتی بیشتر از سفید پوست.
View attachment dd38959fb10492199e4cd2ada80bd83e59534632-360p(0).mp4

من بخاطر تصمیم نهایی قبل خرید استریم یک ساعت اول رو دیدم ، خیلی از استیل گرافیکی و گیمپلی خوشم اومد، البته استریم تو pc بوده و من می‌خوام برا ps5 بگیرم فقط باید ببینم پرفورمنس تو کنسولت چطوره.
کسی تو کنسول بازی کرده یا می‌کنه که بگه چطوره وضعیت بازی

من بخاطر تصمیم نهایی قبل خرید استریم یک ساعت اول رو دیدم ، خیلی از استیل گرافیکی و گیمپلی خوشم اومد، البته استریم تو pc بوده و من می‌خوام برا ps5 بگیرم فقط باید ببینم پرفورمنس تو کنسولت چطوره.
کسی تو کنسول بازی کرده یا می‌کنه که بگه چطوره وضعیت بازی
عالیه من تا الان ۳۰ ساعت رفتم کوچکترین افت فریمی ندیدم

• Like
Reactions: Rohshen
نظرتون درباره گیم پلی بازی چیه تو این سی ساعت؟
والا صحبت کردن در مورد این بازی الان تو بازیسنتر از سخترین کارهای دنیا حساب میشه مخصوصا اگه بخوای تعریف کنی اعدامت میکنن ولی من تا الان که خیلی لذت بردم از بازی نسبت به اینکوزیشن سطح پایین تری داره ولی کاملا لذت بخشه

والا صحبت کردن در مورد این بازی الان تو بازیسنتر از سخترین کارهای دنیا حساب میشه مخصوصا اگه بخوای تعریف کنی اعدامت میکنن ولی من تا الان که خیلی لذت بردم از بازی نسبت به اینکوزیشن سطح پایین تری داره ولی کاملا لذت بخشه
واقعا اینقدر سخته انتقال ازاد نظر و افکار واقعا جای تاسف داره واسه ما که اسم خودمون میزاریم گیمر و روشن فکر حتی نمیشه ابنجا کامنت بذاری درباره بازی که یکنفر شاید بخواد اصلا فارق از همه داستانا بخواد بشینه بازیو تهیه کنه بازی کنه واقعا جای تاسف داره تو این تاپیک این وضعیت ماشالله همه هم ادعای سن بالا بودن دارن...

کاری که فرهنگ ووک میکنه خفه کردن صدای کسی هست که از یک عده خوشش نمیاد چون ممکنه به اون عده بر بخوره. مخالف ووک بودن یعنی هرکس نظرش رو بگه بدون اینکه ترس از این داشته باشه که cancel بشه. مشکل اصلی این بازی جریان ووک نیست. woke بودن بازی فقط بساط خنده امون رو فراهم کرده. چیزی که من و خیلی ها رو عصبانی کرده اینه که بازی اصلا در حد اسم Dragon Age و Bioware نیست. این جو منفی بخاطر اینه که میبینی سازنده ها بجای اینکه تمرکز و بودجه اشون روی ساختن یک RPG خوب بکنند صرف تولید محتواهای رنگین کمونی کردند. شاید اگه این عنوان اسم DA رو نداشت انقدر بازخورد منفی نمیدید. تهش میشد یک عنوان ووک متوسط دیگه که خیلیها ازش لذت بردند خیلی ها نه مثل Concord. شما هم بدون ترس نظرت رو بگو.

کاری که فرهنگ ووک میکنه خفه کردن صدای کسی هست که از یک عده خوشش نمیاد چون ممکنه به اون عده بر بخوره. مخالف ووک بودن یعنی هرکس نظرش رو بگه بدون اینکه ترس از این داشته باشه که cancel بشه. مشکل اصلی این بازی جریان ووک نیست. woke بودن بازی فقط بساط خنده امون رو فراهم کرده. چیزی که من و خیلی ها رو عصبانی کرده اینه که بازی اصلا در حد اسم Dragon Age و Bioware نیست. این جو منفی بخاطر اینه که میبینی سازنده ها بجای اینکه تمرکز و بودجه اشون روی ساختن یک RPG خوب بکنند صرف تولید محتواهای رنگین کمونی کردند. شاید اگه این عنوان اسم DA رو نداشت انقدر بازخورد منفی نمیدید. تهش میشد یک عنوان ووک متوسط دیگه که خیلیها ازش لذت بردند خیلی ها نه مثل Concord. شما هم بدون ترس نظرت رو بگو.
من که نظرمو گفتم بازم میگم بازی قطعا لذت بخشه حالا هیترها تا صبح بخوان هیت بدن شخصا برام مهم نیست دارم بازی میکنم و لذت میبرم .درسته بازی در حد عناوین قبلی نیست ولی حالا چیزیه که ساخته شده و به خاطر اینکه از شماره های قبل ضعیف تره که نباید کلا نادیده و اسکیپش کنیم.
مراحل داستانی بازی فوق العاده اپیک و حماسی هست حالت خطی تر هم داره با کات سینهای هیجانی و باس های خفن.
گشتن تو محیط و اکتشاف رمز و رازها هم شخصا برام خیلی هیجان انگیزه و به طور کلی بازی بهم خیلی حال میده.
نکات منفی هم داره یکیش طراحی شخصیت های بازی که همگی کر و کور و کچل و دوجنسه و سیاه و یوقور و الف و ... هستند یه شخصیت درست و حسابی و خوشگل و تو دل برو توش پیدا نمیشه یا به ندرت پیدا میشه.
دیالوگ ها و داستان نویسی بازی هم اصلا جالب نیست ولی بازم میگم اصلا بازی ای نیست که ادم نخواد بازیش کنه

من که نظرمو گفتم بازم میگم بازی قطعا لذت بخشه حالا هیترها تا صبح بخوان هیت بدن شخصا برام مهم نیست دارم بازی میکنم و لذت میبرم .درسته بازی در حد عناوین قبلی نیست ولی حالا چیزیه که ساخته شده و به خاطر اینکه از شماره های قبل ضعیف تره که نباید کلا نادیده و اسکیپش کنیم.
مراحل داستانی بازی فوق العاده اپیک و حماسی هست حالت خطی تر هم داره با کات سینهای هیجانی و باس های خفن.
گشتن تو محیط و اکتشاف رمز و رازها هم شخصا برام خیلی هیجان انگیزه و به طور کلی بازی بهم خیلی حال میده.
نکات منفی هم داره یکیش طراحی شخصیت های بازی که همگی کر و کور و کچل و دوجنسه و سیاه و یوقور و الف و ... هستند یه شخصیت درست و حسابی و خوشگل و تو دل برو توش پیدا نمیشه یا به ندرت پیدا میشه.
دیالوگ ها و داستان نویسی بازی هم اصلا جالب نیست ولی بازم میگم اصلا بازی ای نیست که ادم نخواد بازیش کنه

پس اگه انتخابا هم مهم نباشه، میشه گفت صرفا یه اکشن جهان باز خوب ساختن عین سایبرپانک بعد آپدیت ۱.۵. سلاح و آرمور چطوریاس؟ بهترشو پیدا میکنی یا باید آپگرید کنی همه چیو؟ از نظر ظاهری چطورین آیتما؟

:D پس اگه انتخابا هم مهم نباشه، میشه گفت صرفا یه اکشن جهان باز خوب ساختن عین سایبرپانک بعد آپدیت ۱.۵. سلاح و آرمور چطوریاس؟ بهترشو پیدا میکنی یا باید آپگرید کنی همه چیو؟ از نظر ظاهری چطورین آیتما؟
چرا انتخاب ها مهمه اصلا برای اینکه بازیو پلات کنی خیلی مهمه که یکسری جاها چه دیالوگی را انتخاب کنی وگرنه یکسری چیزا یا مکانها را از دست میده . من دارم با راهنما میرم که چیزی از دست ندم .کلی سلاح و ارمور و جادو تو بازی هست که به دو صورت میشه قوی ترشون کرد یکی توی هاب اصلی بازی یه نفر هست که اپگریدشون میکنه مثلا +۱ یا +۲ و به بالا تا ۱۰ داره که البته باید خود اون شاپ را با متریال و memento هایی که میگیری اپگرید کنی تا بتونی اون سلاح را اپگرید کنی یکی هم rarity هست که معمولی غیر معمولی اپیک و لجندری داره مثل بازی های دیگه یا باید اون rarity را تو محیط پیدا کنی یا از شاپ ها بخری اگه یه سلاح یا ارموری را داشته باشی و همونو دوباره از شاپی بخری یا تو محیط پیدا کنی یه درجه به کیفیتش اضافه میشه.
کلی بیلد مختلف میشه ساخت درخت مهارت هم داری که هرجور دوست داری میتونی اسکیل هایی که میگیری استفاده کنی.
کلا نوید از اون بازی هاست که مطمئنم خوشت میاد چون خوراکت همین بیلد ساختن و این جور چیزاست :D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or