Multi Platform Dragon Age: The Veilguard

سازنده
Bioware
تاریخ انتشار
October 31, 2024
ناشر
EA
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 5
  3. Xbox Series X|S
dragon-age-veilguard-eacom-coming-soon-16x9.jpg.adapt.crop191x100.1200w.jpg
--------------------------------------------
سازنده: Bioware
ناشر: Electronic Arts
تاریخ عرضه: 31 اکتبر 2024 (10 آبان 1403)
پلتفرم: PC, PS5, XSX|S
--------------------
تاپیک جامع دنیای دراگون ایج: Dragon Age Universe [ پست اول خوانده شود.]
اطلاعات
  • هنگام کاراکتر سازی میتوانید از 6 بکگراند یکی را انتخاب بکنید که در دیالوگها و گیمپلی تاثیر دارند، از کلاغهای آنتیوا تا گری واردنها.​
  • میتوانید به عنوان یک انسان، الف، دوارف یا کناری بازی کنید.​
  • شما میتوانید شخصیت اصلی خود در دراگون ایج اینکوئیزیشن را دوباره بسازید و تصمیمات کلیدی از بازی قبلی بگیرید که در Veilguard تاثیر گذار است.​
  • بازی اپن ورلد نیست و ساختاری Mission-Based و نسبتا خطی دارد. البته هر منطقه جاهای مختلفی برای گشت و گذار دارد که میتوانید به آن برگردید.​
  • سایز گروهی که با ماموریتهای میروند 3 نفر هست، پلیر به علاوه 2 همراه.​
  • برخلاف دراگون ایج های قبلی نمیتوانید کنترل همراهان خود را مستقیم به دست بگیرید اما میتوانید به آنها فرمان صادر کنید.​
  • Romance در بازی وجود دارد و اگر شما برای کاراکتری اقدام نکنید ممکن است او با شخص دیگری از گروه شما رابطه برقرار کند.​
  • همراهان شما ماموریتهای مخصوص خود را دارند که همگی با خط داستانی اصلی نیز مرتبط هستند.​
  • هر Companion دسترسی به 5 ابیلیتی دارد، ولی پلیر تنها با 3 ابیلیتی میتواند وارد مبارزه بشود.​
  • ماکزیموم لولی که میتوانید به آن برسید 50 هست.​
  • آهنگساز این قسمت هانس زیمر خواهد بود.​
تریلرها
-------------

آخرین ویرایش:
بازی رو یک ساعت و اندی بازی کردم، کلا بازی عجیبه. بیشتر حس این رو میده یه استودیوی مستقل خواسته لقمه گنده تر از دهنش برداره اصلا انگار نه انگار باید یه اثر AAA باشه. گیمپلی بازی هم برخلاف نمایشها بنظرم جالب نیست. یعنی به اصطلاح Responsive نیست و یه حس تاخیر عجیبی داره، با انویدیا رفلکس بهتر میشه اما بازم تاخیریه. این یک ساعت و اندی که من بازی کردم شبیه یک بازی با متای 60 ـه بیشتر.

کلا تو بازیسنتر در مورد این بازی از هرچیزش صحبت میشه الا خود بازی و گیم پلیش .
من ۴ ساعتی بازیش کردم بدم نیومد از بازی کلا. خیلی بازی راه دستیه پیچیدگی خاصی برخلاف نسخه های قبلی نداره تا اینجا که خطی بوده و انگار دارید یه بازی اکشن ادونچر هک و اند اسلش بازی میکنید.نقشه بازی را خیلی دوست دارم ساده و واضح داستان هم تا اینجا معمولی بوده گرافیکش محیط اول خیلی خوب بود ولی بعدش معمولی شد.در کل یه بازی عادی غیر تاثیرگذار تو صنعت که باید بازیش کرد تمومش کرد و گذاشت کنار همین :D

در کل یه بازی عادی غیر تاثیرگذار تو صنعت که باید بازیش کرد تمومش کرد و گذاشت کنار همین :D
خب اگه در مورد خود بازی حرف نمیزنیم دلیلش همینه که چرا باید این نسخه به این روز میفتاد که یکی مثل خودت بیاد بگه تمومش میکنم میزارم کنار.
نسخه قبل Goty اون سال شد ، نسخه اولش یکی از بهترین RPGهای ساخته شده تا به حال.

شما اشتباه نمیکنی که بازی میکنیش ومیزاریش کنار ولی این نسخه برای طرفدارهای سری قرار بود بیاد که بازی کنیم و تا مدتها در موردش حرف بزنیم.

خب بازی خوب که کم نیست و برای همین اجباری به بازی کردنش وجود نداره و خب وقتی بازی نکنیم حرفی هم در مورد خود بازی وجود نداره که بزنیم.
دقیقا شرایطش مثل کنکورده که تعداد کمی بازی کردن ولی بیشتر نظرات در مورد حواشی بازی بود.

کلا بایوور انگار قرار نیست حماسه هاش رو تکرار کنه...

هر نسخه از DA یا ME اخیر نتونست طرفدارا رو راضی کنه

DAO همون اهنگ منوش ادم رو مسخ میکرد... گیم پلی و داستان دارکش که بماند من یادمه حتی DA2 هم دوست نداشتم بعدش DAI بود که بدک نبود.

مس افکت هم سر نسخه سومش چه اعصاب خوردی راه افتاد سرش

در کل احساس میکنم بایوور دیگه مثل قدیم نخواهد شد. این تغییرات مسخره و اضافه و حذف کردن یک سری المان واقعاً چاره کار نیست...

این رو هم هنوز بازی نکردم ولی شدیداً کنجکاوم خودم بشینم پاش (مطمئنا نا امیدم میکنه البته) با این حال ای کاش میشد بایوور مثل قدیم باشه که با یه بازی دل مخاطبا رو برای مدت ها ببره...

کلا تو بازیسنتر در مورد این بازی از هرچیزش صحبت میشه الا خود بازی و گیم پلیش .
ببین اگه این حرفو مثلا درمورد بالدرز گیت یا کنکرد میزدی حرف بی راهی نبود ولی تو این کیس به خصوص کاملا رو تجربه بازی اثر گذاشته. وقتی ما از ووک حرف میزنیم صرفا محدود به چهار تا ضمیر اضافه کردن و اسکار سرجری نمیشه. ووک مثل سرطانه که اول یه نقطه رو تخریب میکنه ولی به مرور شروع به متاستاز میکنه و تمام اعضا رو درگیر میکنه. دقیقا مثل همین دراگون اینج.
کاراکتر کریشن که افتضاحه رسما چند تا مدل میذاشتن از بینشون انتخاب کنیم شرف داشت. کاراکترای دیگه بازی هم که همه شبیه سمندون. داستان که ببین چه عتیقه ایه نقدایی که تعریف کردنم چیز زیادی ازش نمیگن. سیستم دیالوگ ها هم اصلا تو صنعت ویدیوگیم بی ماننده. خیلی باید حرفه ای باشه که هر انتخابی که به پلیر میدی کاملا خنثی باشه. اونم از وضع پازل ها و چالش های بازی که دقیقا مطابق با ضریب هوشی و عقل جامعه ووک طراحی شده.
الان دقیقا چی از یه بازی تو ژانر آر پی جی موند که بخوایم حالا درموردش حرفم بزنیم؟ :D اینکه آنالوگو بدیم جلو کاراکتر حرکت کنه و هر از گاهی چند تا دکمه بزنیم که اتک بده میشه بازی و گیم پلی؟

پ.ن: واقعا انتخاب دیالوگ ها بی نظیره.

1730492885981.png

من یه سوال دارم واقعا ، سایت همسایه چنان پست هایی از این بازی میزاره و کلا یجوری جلوه میده که کل بازیو خلاصه کرده تو ووک و سرویس کرده مارو بعد کامنتا هم همش منفی و همه حتی با وجود متا ۸۴ که بازی کسب کرده میکوبنش و میگن بخاطر مسائل ووک هست که این نمره ی خوبو گرفته و فلان و ترکوندن

ولی من حتی یک درصدم درگیر این مسائل نیستم! و خود بازی و گیم پلی و این چیزاش برام مهمه و تو این دوران که بازیا خیلیاش مزخرفن ، حداقل این سبک بازی اون چیزیه که من خیلی دوس دارمش و نمیدونم چرا اصلا درگیر این مسائل سیاه پوست و فلان و اینا نمیشم!
میخوام ببینم فقط اون سایت اینجوریه که به شدت تمرکز کردن رو اون موضوع یا شما ام اینجورین؟
اگه شما ام مث من درگیر این حاشیه ها نیستین و خود بازیه که براتون مهمه ، لایک کنین یا یجوری بهم بفهمونین خلاصه
بازی به لحاظ "ویدئوگیمی" و به نسبت سابقه فرنچایز دراگون ایج هم ضعف های خاص خودش رو داره، نمیشه اینارو نادیده گرفت، وقعا نمیشه بایوور قدیم رو عاشقش باشی و از ضعف های فعلی ناراحت نشی یا به چشمت نیاد،

اما شما کارت به شدت درسته و مطمئن باش اکثریت هم مثل خودت گیمر واقعی هستند... حاشیه همیشه بوده و هست و مخاطب خاص خودشم داشته و خواهد داشت... این فضای سیاست زده هم اینجوری نمیمونه و قطعا در اینده متحول میشه کمااینکه همیشه شده...

ببین اگه این حرفو مثلا درمورد بالدرز گیت یا کنکرد میزدی حرف بی راهی نبود ولی تو این کیس به خصوص کاملا رو تجربه بازی اثر گذاشته. وقتی ما از ووک حرف میزنیم صرفا محدود به چهار تا ضمیر اضافه کردن و اسکار سرجری نمیشه. ووک مثل سرطانه که اول یه نقطه رو تخریب میکنه ولی به مرور شروع به متاستاز میکنه و تمام اعضا رو درگیر میکنه. دقیقا مثل همین دراگون اینج.
کاراکتر کریشن که افتضاحه رسما چند تا مدل میذاشتن از بینشون انتخاب کنیم شرف داشت. کاراکترای دیگه بازی هم که همه شبیه سمندون. داستان که ببین چه عتیقه ایه نقدایی که تعریف کردنم چیز زیادی ازش نمیگن. سیستم دیالوگ ها هم اصلا تو صنعت ویدیوگیم بی ماننده. خیلی باید حرفه ای باشه که هر انتخابی که به پلیر میدی کاملا خنثی باشه. اونم از وضع پازل ها و چالش های بازی که دقیقا مطابق با ضریب هوشی و عقل جامعه ووک طراحی شده.
الان دقیقا چی از یه بازی تو ژانر آر پی جی موند که بخوایم حالا درموردش حرفم بزنیم؟ :D اینکه آنالوگو بدیم جلو کاراکتر حرکت کنه و هر از گاهی چند تا دکمه بزنیم که اتک بده میشه بازی و گیم پلی؟

View attachment 355409
در مورد این بازی اره حق با بچه هایی است که انتقاد میکنن ولی من یه بحث کلی میخوام بکنم ما همه اینجا گیمر هستیم و باید از بازی کردن لذت ببریم الان همش هر بازی ای میاد داریم خودمون را درگیر این مسائل ووک و کوفت و زهرمار میکنیم باور کن من بالای 30 ساله بازی میکنم هنوزم نمیدوم این چیزها رو اصلا کلمه ووک را تو بازیسنتر یاد گرفتم :D
بابا ول کنید این مزخرفات را بازی کنید و لذت ببرید اصلا وقتی درگیر بازی میشید این چیزا به چشم نمیاد. نمیدونم حالا شاید رو خیلی ها تاثیر بزاره رو من که اصلا نمیزاره زیاد هم نمیخوام بحث را کش بدم چون تسلطی رو این مباحث ندارم B-)

بابا ول کنید این مزخرفات را بازی کنید و لذت ببرید اصلا وقتی درگیر بازی میشید این چیزا به چشم نمیاد. نمیدونم حالا شاید رو خیلی ها تاثیر بزاره رو من که اصلا نمیزاره زیاد هم نمیخوام بحث را کش بدم چون تسلطی رو این مباحث ندارم
واقعیتش به این سادگی نیست
یعنی منم خیلی دوست دارم فقط بازی کنم و به این چیزا توجه نکنم ولی خوب تو چشم آدم میکنن این چیزارو ، به شکلی که نمیشه نادیده گرفت و خیلی غیر منطقی هم داخل داستان چپونده میشن و ارزش کلی اثر هم میاد پایین
باز ممکنه داخل یک بازی این مفاهیم زیاد باشه ولی خود بازی کیفیت بالایی داشته باشه مثل Miles Morales و Spider-Man 2 که واقعا ووک زیادی داخل بازیه ولی حداقل بقیه عناصر کارو درمیارن.

View attachment 355409
اینم خوب بود:

بنظرم مشکلی نداره المان های RPG یک بازی سبک باشه و انتخابا هم تاثیر کمی داشته باشه (گرچه واسه DA خوب نیست این) اما کمترین انتظاری که ازشون دارم اینه که اگه اون انتخاب دیالوگت هیچ تاثیری تو روند کوئست نداره حداقل به قدری متفاوت باشه که بتونی عکس العمل و دیالوگ جدید از NPC دریافت کنی، اینکه میان 4 تا دیالوگ یک شکل میزارن و NPC هم به همش یه واکنش نشون میده از همه چی بدتره.

خو لعنتی اگه قراره همشون یه نتیجه داشته باشه چرا اصلا گذاشتین دیگه :دی یه کاتسین بزارین عین آدم شخصیتا با هم حرف بزنن، خر فرض کردین مارو؟ :دی

بازی واسه من به شدت جذابه از سری اول origin بازی کردم تا این یکی ، نمیدونم بازیکنها یا بچهای این دور زمونه چه انتظاری دارن جای لذت بردن همه بدون سواد لازم شدن منتقد ، غیر اون موضوع خاص توی بازی بقیش به شدت سرگرم کننده جذابه

آخرین ویرایش:
بازی واسه من به شدت جذابه از سری اول origin بازی کردم تا این یکی ، نمیدونم بازیکنها یا بچهای این دور زمونه چه انتظاری دارن چای لذت بردن همه بدون سواد لازم شدن منتقد ، غیر اون موضوع خاص توی بازی بقیش به شدت سرگرم کننده جذابه
این چه عضو جدیدیه که تاریخ عضویتش 2008
در مورد بازی، اورجین بازی کردی اینطوری بیانیه میدی زشته، چون همین سواد خودت رو زیر سوال میبری

برای من هم بازیه جذابی بوده تا اینجا(البته خیلی کاستیها داره.یکم تعجب کردم بچه ها انقدر ناراحتن.اگه قضیه بخاطر ووک هست که بنظرم این مورد رو با خودتون حل کنید و اهمیت ندید وگرنه این دیگه چیز عادی داره میشه(خودم تا چندوقت پیش یکم اهمیت میدادم ولی فقط دیدم خودمو از بازی محروم میکنم..
اخیرا پذیرفتم که جامعه قراره این شکلی باشه و اگه روش حساس بشم فقط خودآزاری کردیم.

البته این نظر رو با سه ساعت بازی میدم شاید تمومش کنم نظرم عوض بشه.

یعنی برگام.تا بحال این همه woke ندیدم تاحالا .همش موقع بازی سعی میکنم اهمیتی ندم به این قضیه و کمی موفق بودم و از گیم پی بازی خوشم میاد ولی رنگین کمونی ترین چیزیه که تا بحال به دست بشر ساخته شده.:-??شخصیت سیاه پوست هم خیلی داره حتی بیشتر از سفید پوست.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or