Multi Platform Dragon Age: Origins

سلام !

بازي Dragon Age يكي از بازي هايي بود كه در زمان اولين نمايش خود در سال 2004 بسيار سر و صدا كرد اما خيلي وقت بود از بازي خبري نبود تا اينكه بعد از اينكه EA استوديو Bioware رو مال خود كرد اعلام كرد كه بازي هنوز در دست ساخت هست و در GDC 2008 اعلام شد كه بازي در سال 2009 عرضه ميشود .

Matt Atwood يكي از مسئولان Bioware هست بالاخره رسما اعلام كرد كه بازي قبل از April 2009عرضه ميشود

وي ميگه زماني كه شما چنين اظهار نظري ميكنيد : اين يك بازي RPG كه همه منتظرشند . شما بايد شديدا تلاش كنيد و بر روي ان بسيار زمان بذاريد

Atwood اضافه ميكنه : من فكر ميكنم ما كاري ميكنيم كه باعث افتخار خودمون و هيجان شديد طرفدارانمان شده . همچنين Atwood قول داده اطلاعات جديد به زودي عرضه بشود

Dragon Age بازي بود كه به اعتقاد خيلي ها جانشين درست و كامل Baldur's Gate هست

همانطور كه ميدانيد بازي براي PC فقط تاييد شده و از سال 2004 قرار بود فقط بر روي PC منتشر شود .Atwood هم تاييد كرده كه بازي براي PC هست اما در مورد اينده و انحصاري بودنش چيزي نگفته
dragonage.jpg

ممنون از کسری

چه طوری میشه طریقه ی ساختن محلول های سلامتی سطح متوسط و بالا رو یاد گرفت .... من الان 500 تا محلول سلامتی سطح پایی دارم اما وسط جنگ جواب نمیده و خیلی سلامتی کاراکتر ها رو بالا نمیبره ....

نمیدونم مطلبم تکراری هست یا نه . من بازی رو فردا شروع میکنم .

همونطور که میدونید بازی یه نسخه collectors edition داره . این نسخه یه dvd داره که توش تمام trailer ها و پشت صحنه ها و چیزایه دیگه ای هم توشه . اما مهمترین چیزی که داره تعدادی downloadable content هست . اینها چیزهایی همست که دانلود میکنید و به بازی اضافه میشه

لیست dlc های که تا داخل collectors edition هست اینه :

* The Stone Prisoner
* Warden's Keep
* The Edge
* Embri's Many Pockets
* Helm of the Deep
* The Lucky Stone
* The Lion's Paw
* Amulet of the War Mage
* The Wicked Oath
* Memory Band
* Feral Wolf Charm
* Guildmaster's Belt
* Band of Fire
* Dalish Promise Ring
* Blood dragon armor
* Mark of Vigilance

البته از سایت خود بازی هم به صورت پولی فکر کنم قابل دانلوده .

این dlc ها به صورت جداگانه از torrent یا جاهای دیگه قابله دانلود هستن .

حجم کلیشون 450 مگ هست

INSTALL DLC CONTENT

1) Open folder "Dragon Age\bin_ship" and double-click on "DAupdater.exe"
2) Click "Select DAZips"
3) Browse to the folder "DLC Add-ons" just downloaded and select all of them.
4) Select all title in the liste
5) Click "Install Selected" and wait until finished.
6) Browse to your document folder, and search for "\Documents\BioWare\Dragon Age\Settings"
7) Open AddIns.xml with Notepad and search for "auth"
8) Change ALL occurrences of 1 to 0.
9) Save and exit.
10) Launch Dragon Age and check the Downloadable Content tab to see that they're installed.​

patch 1.01 بازی با کرکش هم قابل دانلوده

تغییراتی که این پچ میده :

- fixed potential corruption of character statistics
- fixed portrait appearance sliders when importing a character from the downloadable Character Creator
- fixed import for preset face settings from the downloadable Character Creator
- made Easy difficulty easier
- slightly increased attack, defense, and damage scores for all party members at Normal difficulty
- fixed video issues when running on a very wide screen display, including ATI Eyefinity displays

حجم پچ با کرکش 15 مگ فشرده شده و 22 مگ باز شده هست

یه راهنما و توضیح نسبتاً خوب به زبان انگلیسی توسط Prima جمع آوری شده که فکر کنم توضیحات رسمی خوده بازی باشه

نام فایلش Dragon.Age.Origins.Prima.Official.Game.Strategy-WOW.chm به حجم 21 مگ
که میتونید دانلود کنید (از تورنت یا جستجو کنید در گوگل:-")

۞۩ محمد ۩۞

البته من این 17 تا DLC رو در صفحات قبل گذاشتم ....در مورد راهنما هم آره منم اون Prima رو دارم که گفتم پولیه ولی رایگانشم قابل دانلوده...راستی در مورد این Skill ها...من الان کلاس میج رو دارم و یه کوءست که یه دختره تو Lothering میده که باید واست trap بسازم...اما کوئست رو قبول نمیکنه چون میگه این توانایی رو ندارم ( در واقع این Skill رو هنوز نگرفتم ) اما Liliana که تو گروهم هست این توانایی رو داره ولی بازم نمیزاره کوئست رو بگیرم...به نظر شما این باگه یا حمتا باید خود کاراکتر اصلی این قابلیت رو داشته باشه ؟!

چه طوری میشه طریقه ی ساختن محلول های سلامتی سطح متوسط و بالا رو یاد گرفت .... من الان 500 تا محلول سلامتی سطح پایی دارم اما وسط جنگ جواب نمیده و خیلی سلامتی کاراکتر ها رو بالا نمیبره ....
خیلیا فرمولشو می فروشن کمی هم که بگردی برای سطح بالا و قوی هم می تونی فرمول بخری.

آخرین ویرایش:
البته من این 17 تا DLC رو در صفحات قبل گذاشتم ....در مورد راهنما هم آره منم اون Prima رو دارم که گفتم پولیه ولی رایگانشم قابل دانلوده...راستی در مورد این Skill ها...من الان کلاس میج رو دارم و یه کوءست که یه دختره تو Lothering میده که باید واست trap بسازم...اما کوئست رو قبول نمیکنه چون میگه این توانایی رو ندارم ( در واقع این Skill رو هنوز نگرفتم ) اما Liliana که تو گروهم هست این توانایی رو داره ولی بازم نمیزاره کوئست رو بگیرم...به نظر شما این باگه یا حمتا باید خود کاراکتر اصلی این قابلیت رو داشته باشه ؟!

سلام
فکر کنم liliana توانایی ساخت poison رو داره(واسه من که اینجوری بود) . من که human warrior دارم و lothering رو کلا تموم کردم.
میشه لطف کنید لینک mediafire این dlc ها رو بدید؟:blushing:

darkwish عزیز...هر کسی نظر خودشو داره و خیلی ها این بازیو دوست دارن،شما هم به زور نمیتونید به بچه ها تحمیل کنین که چی بازی کنن و چی نکنن(والا تو این دوره زمونه والدینم این کارو نمیکنن :دی)...
یکی لینک 4shared اش رو بده حالا مدیا فایرش هیچی:دی
تورنت هم شد بده:دی

خیلیا فرمولشو می فروشن کمی هم که بگردی برای سطح بالا و قوی هم می تونی فرمول بخری.
میدونم که فروخته میشه ... من منظورم این بود که کجا فروخته میشه .... چون نیاز شدید بهشون دارم و باید برم حتما بخرم ....

آقا من تو بعد برج Circle برام سوال پیش اومده فقط تو Spoiler میزارم؛
این برج Circle رو رفتم آخرش اون یارو غوله رو هم کشتم ولی انگار هیچ جادوگری نمونده همرو کشت غوله، که من ببرم کاخه Redkliff درسته؟ همیطنور باید برگردم بدون جادوگر؟ یا کلاً همه این برج Circle سره کاری بود و اصلاً جادوگری نمیدن (فقط دهن ما قرار بود سرویس بشه)؟ البته اون یارو فرماندهه آخرش گفت من میاد برای جنگ تو سپاهتون کمکتون می‌کنم ولی جادوگر کجاست ببرین بچهه بدبخت جن زده شده درستش کنیم؟ شاید وقتی با غوله دارم می‌جنگم باید جادوگر‌ها رو هم نجات بدم؟! کسی می‌دونه؟!

آقا من تو بعد برج Circle برام سوال پیش اومده فقط تو Spoiler میزارم؛
این برج Circle رو رفتم آخرش اون یارو غوله رو هم کشتم ولی انگار هیچ جادوگری نمونده همرو کشت غوله، که من ببرم کاخه Redkliff درسته؟ همیطنور باید برگردم بدون جادوگر؟ یا کلاً همه این برج Circle سره کاری بود و اصلاً جادوگری نمیدن (فقط دهن ما قرار بود سرویس بشه)؟ البته اون یارو فرماندهه آخرش گفت من میاد برای جنگ تو سپاهتون کمکتون می‌کنم ولی جادوگر کجاست ببرین بچهه بدبخت جن زده شده درستش کنیم؟ شاید وقتی با غوله دارم می‌جنگم باید جادوگر‌ها رو هم نجات بدم؟! کسی می‌دونه؟!
باید بعد از ورود به برج به رئیس جادوگر ها wynne پیشنهاد همکاری می کردی به جای جنگ ، این طوری اون هم یکی از افرادت می شد و یه کلاس هیلر خوب داشتی. آخرش هم قبل از جنگ با uldred کنار اون پالادین زندانیه دو تا انتخاب داشتی :1- نجات جادوگر ها ،که اگه این کارو می کردی بعد از کشتن uldred و نجات irving جادوگر ارشد برج هم جادوگر ها ازت حمایت می کردن و هم Templar ها . 2 - دومیش هم کشتن همه جادوگر هابود که در این صورت باید با wynne مبارزه می کردی و می کشتیش .

آخرین ویرایش:
اینجا کسی DLC ها رو نصب کرده؟ من DLC ها رو نصب می کنم، بعضی ها کار می کنن، اما یه تعداد هستند مثل Warden's Keep که کار نمی کنن. جلوی اسم این DLC ها تو صفحه مربوط به DLC ها گزینه Unauthorized ظاهر می شه. بعد که فایل AddIns.xml رو هم دستکاری کردم، در ظاهر این گزینه حذف شد، ولی در واقع باز هم DLC ها فعال نشدن.
این DLC ها برای فرد دیگری کار کرده؟

من dlc ها رو از تورنت گرفتم و همون شکلی که خودش گفته نصب کردم و مثلا همین warden keepیه یارو تو کمپم ظاهر شد وقتی باهاش حرف زدم یه جایی رو نقشه برام علامت گذاری کرد گفت باید بری اونجا...
ولی من فقط رفتم ببینم چه جوریه ولی هنوز اون جا رو رد نکردم.
ولی مثلا stone prisoner رو رد کردم ومشکلی هم نداشت

از این توررنت گرفتم
http://thepiratebay.org/torrent/5154694/Dragon_Age_Origins_DLC.ShareReactor

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or