Multi Platform Dragon Age: Origins

سلام !

بازي Dragon Age يكي از بازي هايي بود كه در زمان اولين نمايش خود در سال 2004 بسيار سر و صدا كرد اما خيلي وقت بود از بازي خبري نبود تا اينكه بعد از اينكه EA استوديو Bioware رو مال خود كرد اعلام كرد كه بازي هنوز در دست ساخت هست و در GDC 2008 اعلام شد كه بازي در سال 2009 عرضه ميشود .

Matt Atwood يكي از مسئولان Bioware هست بالاخره رسما اعلام كرد كه بازي قبل از April 2009عرضه ميشود

وي ميگه زماني كه شما چنين اظهار نظري ميكنيد : اين يك بازي RPG كه همه منتظرشند . شما بايد شديدا تلاش كنيد و بر روي ان بسيار زمان بذاريد

Atwood اضافه ميكنه : من فكر ميكنم ما كاري ميكنيم كه باعث افتخار خودمون و هيجان شديد طرفدارانمان شده . همچنين Atwood قول داده اطلاعات جديد به زودي عرضه بشود

Dragon Age بازي بود كه به اعتقاد خيلي ها جانشين درست و كامل Baldur's Gate هست

همانطور كه ميدانيد بازي براي PC فقط تاييد شده و از سال 2004 قرار بود فقط بر روي PC منتشر شود .Atwood هم تاييد كرده كه بازي براي PC هست اما در مورد اينده و انحصاري بودنش چيزي نگفته
dragonage.jpg

ممنون از کسری

در مورد داستان بازی :
دوستان نمیدونم شما به کوستی که باید مادر موریگان رو بکشید رسیدید یا نه ؟! کدومشون راست میگن ؟ من با موریگان یه رابطه ی قوی ایجاد کردم و اصلا نمیخوام شخصیتم شکست عشقی بخوره :laughing:

در مورد گرافیک هم با دوستان موافقم که بعضی از تکسچر ها ( مخصوصا آب ) خیلی ضعیف کار شده و سایه زنی هم ضعیفه ... ( 1080 * 1920 = anti aliasing = 8x , resolution )

اگه نکشیش آخر بازی می گه Flemeth بدن Morrigan رو تصاحب می کنه البته اگه Normal به بالا بازی می کنی حالا حالاها نمی تونی بکشیش تازه Flemeth نمی گه که اینکارو نمی کنه فقط می گه کتاب رو بگیر و به Morrigan بگو منو کشتی

amirmetal007

بچه جون تو وقتی میای از کیفیت بافت بازی DA !!!! ایراد میگیری مشخصه که چیزی بارت نیست..هر کی بازی رو کرده باشه و کامنت تو رو خونده باشه به چرند بودنش پی میبره...من نمیدونم بر اساس کدوم معیار کیفیت بافت های این بازی پایینه...4 تا دلیل درست حسابی بیار تا ما هم باورمون بشه شما که به بازی DA با این عظمتش میگی ساده معلومه نباید چیزی بارت باشه به نظر من RPG بازی نکنی سنگین تری شما برو همون Risen دندون گیرتو!!! بازی کن...Risen رو هم با آخرین تنظیمات گرافیکی ممکن بازی کردم ( فقط شما RPG باز نیستی پسر خوب ) به نظر من در کل گرافیک این بازی از Risen بالاتره ( یکی به نورپردازی اشاره کرده بود و گل گیاه .خب معلومه کلا RIsen اساسش ئ محیطش تو یه جزیره بود و رو این چیزهاش کار شده بود و بایدم گل و گیاه ها تو RIsen بهتر باشن!!! البته فقط گل و گیاه ها چون به نظر من محیط DA خیلی از RIsen بهتره...نمیگم در همه جهات DA بهتره ولی در کل اگه بخواد مقایسه بشه DA گرافیک بالاتری رو داره ) .

اقا این بازی خیلی مسخره هست نور پردازی در حد صفر است .خون هم که تا مدتها روی صورت باقی می ماند نه اسبی برای سوار شدن شمشیر زدنش که دیگه نگو
مثل بازی شمشیر نادر هست

آخرین ویرایش:
گرافیک بازی
واقعا خیلی ساده هست مخصوصا نور پردازی و آب .پیاده راه رفتن می ره روی عصاب
به نظر من بازی RPG روی دست OBLIVION نیومده .
نمره بازی براش خیلی زیاد است.

سلام به برو بکس !
منم اومدم یه نظر بدم در مورد بازی ! :-"
بازی خیلی خیلی خیلی باحاله !
من که شخصا خیلی باحاش حال کردم !
گرافیکشم برای یه بازی Rpg خیلی خوبه و از قابل قبول هم بهتره !
منم دارم با Elf کلاس mage بازی میکنم !
یه چیز خیلی جالب اینه که انتخاب هات واقعا داستان بازی رو عوض میکنه !
مثلا اگه دوستت jowan رو نجات ندی بعدا توی Redcliff برای کوست اصلیت انتخاب های خیلی کمتری داری !
یا خیلی جاهای دیگه !
بعد یه مشکلی که هست اینه که خیلیا همینجوری سلاح میدن دست party member هاشون!
مثلا دست Alistar نباید دوتا شمشیر داد چون توی لول آپش خودش Weapon and Shield رو گرفته و اگه دوتا اسلحه بدی دستش نصف قابلیت هاش غیر فعال میشه !!!!!!!! یا برای party member هایی که روگ هستن نباید زره سنگین برداشت ! :biggrin1:
یه چیز دیگه حتما دست همه هم یه سلاح دور برد بدید هم شمشیرو اینا ! اگه روی درجه سختی بالا بازی کنید خیلی کمکتون میکنه همین داستان ! :biggrin1:
در کل بازی خیلی خیلی خیلی باحاله !
مخصوصا این داستان روابطت با بقیه مثلا الان alistar با من مشکل داره هروقت میخوام باهاش حرف بزنم با داد و بیداد جوابم رو میده ! ولی با موریگان رابطم خوبه وقتی می خوام باهاش حرف بزنم میگه "هوم ؟!" :biggrin1:
او اولش میگفت What do you need ,Now ?!
یه پیشناهاد :
اگه با موریگان رابطه عاطفی دارید حتما فلمث رو بکشید که بعدا حالتون گرفته نشه !!!

من بازی رو با کلاس mage و Human تموم کردم ... البته اخرا یکم به استن حسودیم میشد :D ؟
] خط داستانی اصلی بازی رو توی 26 درصد بعد از تقریبا 45 ساعت بازی کردن تموم کردم !؟ عجب چیزی بود ... این بازی نسخه ی 2ش میاد !؟ (( چونکه به شدت پایانی که من داشتم تاریک و گنگ بود )) پایان اصلی بازی کدومه ؟! من از روشی که موریگان درباره ی کشتن ارچدیمن پیشنهاد داد ( همون قضیه ی بچه دار شدن اینا ) استفاده کردم ولی دیگه بعد از کشتنش و پادشاه کردن الیستار شدم مشاور الیستار و تو دنرایم موندم ... اگه اون گفتگوی اخری بازی که الیستار بهت میگه الان میخوای چیکار کنی ؟! گزینه ی I intend to find morrigan رو بزنی چی میشه ؟! [/

گرافیک رو بیخیال...چون یه عده اینجا خیلی خودشون رو بالا تصور میکنن و باید حتما حرفشون به کرسی بشینه...پس در این مورد من که دیگه بحث نمیکنم.

راستی اگه به قسمت Downlodable Contect بازی رفته باشید میبیند که 2 تا Quest هست که البته پولیه...در ادامه واستون این 2 تا DLC رو به همراه 15 تا آیتم دیگه که خود EA واسه بازی ساخته میزارم...که میتونید دانلود کنید :

http://hotfile.com/dl/16821916/34025c8/DLC_Addon.part1.rar
http://hotfile.com/dl/16821917/f00900a/DLC_Addon.part2.rar
http://hotfile.com/dl/16810997/3b64e51/DLC_Addon.part3.rar
http://hotfile.com/dl/16811005/b939323/DLC_Addon.part4.rar
http://hotfile.com/dl/16811009/10611ae/DLC_Addon.part5.rar

اینم راهنمای فعال کردنشون:

Installation:
1. Run daupdater.exe
2. Select Supplement
3. Set
4. In the folder of documents found ... \ Bioware \ Dragon Age \ Settings \ AddIns.xml
5. View his notepad and replace all RequiresAuthorization = "1" on RequiresAuthorization = "0"

List of Additions:
The Stone Prisoner
Warden's Keep

The Edge
Embri's Many Pockets
Helm of the Deep
The Lucky Stone
The Lion's Paw
Amulet of the War Mage
The Wicked Oath
Memory Band
Feral Wolf Charm
Guildmaster's Belt
Band of Fire
Dalish Promise Ring
Blood Dragon Armour
Collector's Edition
Mark of Vigilance

من تازه از قلعه پدره اومدم بیرون و تو کمپ هستم هنوز زوده بخام نظر بدم ولی :
گرافیک بازی تعریفی نداشت یه جورایی شبیه گرافیک فیبل حالت کارتونی مانند داشت انتظار داشتم حداقل چیزی مثل witcher باشه
دیالوگ ها یکم بیش از حد طولانی بودن
سیستم مبارزه خسته کنندست کافیه رو اولین دشمن کلیک کنی بعد یه چرت بزنی خودش با بقیشون درگیر میشه
درکل نمیگم بد بود ولی اون نمره ای که گیم اسپات داده یکم زیاده

من تازه از قلعه پدره اومدم بیرون و تو کمپ هستم هنوز زوده بخام نظر بدم ولی :
گرافیک بازی تعریفی نداشت یه جورایی شبیه گرافیک فیبل حالت کارتونی مانند داشت انتظار داشتم حداقل چیزی مثل witcher باشه
دیالوگ ها یکم بیش از حد طولانی بودن
سیستم مبارزه خسته کنندست کافیه رو اولین دشمن کلیک کنی بعد یه چرت بزنی خودش با بقیشون درگیر میشه
درکل نمیگم بد بود ولی اون نمره ای که گیم اسپات داده یکم زیاده
در مورد سیستم مبارزه اگه یکم بری جلوتر با دشمنایی روبرو می شی که بدون تاکتیک مناسب عمرا بتونی شکستشون بدی
:twisted::sniper:

جدا از گرافیک داستان بازی هم شاهکاره ...
در مورد Risen ، فکر کنم یکی از مزخرف ترین بازی های زندگیم بود من نفهمیدم چرا وقتی با یارو می پرم انقدر دیر میاد پایین انگار تو مریخه... جاذبه بازی منو یاده red faction انداخت.
یه باگه مزخرف هم اول بازی بود... بگذریم!!!
یه نکته جالب راجع به morrigan . یه جا توی سایته Bioware خوندم که با یه سری حرکات دوربین میشه یه جاهایی از بدن morrigan رو دید که نباید دید:p و جالبه که این قسمتها رو هم طراحی کردن واسش... من که نتونستم ببینم اگه شما دیدین واسه ما هم تعریف کنین... :cheesygri

جدا از گرافیک داستان بازی هم شاهکاره ...
در مورد Risen ، فکر کنم یکی از مزخرف ترین بازی های زندگیم بود من نفهمیدم چرا وقتی با یارو می پرم انقدر دیر میاد پایین انگار تو مریخه... جاذبه بازی منو یاده red faction انداخت.
یه باگه مزخرف هم اول بازی بود... بگذریم!!!
یه نکته جالب راجع به morrigan . یه جا توی سایته Bioware خوندم که با یه سری حرکات دوربین میشه یه جاهایی از بدن morrigan رو دید که نباید دید:p و جالبه که این قسمتها رو هم طراحی کردن واسش... من که نتونستم ببینم اگه شما دیدین واسه ما هم تعریف کنین... :cheesygri

سلام
یعنی یه جوون مرد ÷یدا نمیشه منو کمک کنه؟

آخرین ویرایش:
من به اواسط بازی رسیدم و بازی با اینکه روی درجه ی normalهستش خیلی سخت شده ....
من الف کلاس Mage رو انتخاب کردم و البته فکر کنم که ارتقای شخصیتم خیلی بد صورت گرفته ...

میخوام بازی رو دوباره از اول برم .... کسانی که توی کلاس mage حرفه ای هستن خواهشا بگن که چه spell هایی رو انتخاب کنم و چه ویژگی های کاراکترم رو بیشتر ارتقا بدم ( Magic یا will power یا ...) که یه جادوگر قوی داشته باشم ؟؟؟؟ در ضمن میخوام جادوگری که میسازم یک Attaker قوی باشه و توی Spell هایی که Damge زیادی وارد میکنن مهارت داشته باشه ....
Health Potion ها توی بازی خیلی کم گیر میاد حتی اگه بخوایم خودمون هم با کیمیاگری درست کنیم باز هم مواد اولیه اش کم گیر میاد .... راهی نیست که مقدار زیادی Health Potion به دست بیاریم ؟؟؟؟ ( اینطوری بدون یک Healer بازی غیر قابل بازی کردم میشه )

برای health potion باید وقتی لول آپ شدی گزینه herm(شبیه برگه) رو انتخاب کنی. بعدا میتونی با در دست داشتن این دو مواد خیلی راحت 100000 تا یا بیشتر از اینا درست کنی. خیلی هم راحت گیر میان:
elfroot که توی کمپی که دارین اون مرد کوتوله میفروشه هرچند تا بخوای میفروشه. همینطور مرد آهنگر توی کمپ الف ها توی جنگل.
flask که اینم میتونی برای توش شهر denerim و توی رستوران:biggrin1: از فروشنده بخری. واقعا بدست آوردن این پوشن ها خیلی راحته.
برا اینکه جونت زود کم نشه توی لول آپ گزینه آخری رو بالای 20 کن. اگه جادوگر هستی اول از همه mage و strenght رو ببر بالا.
اگه وقت پیدا کردم بعدا کلا این لول آپ ها توضیح میدم .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or