Multi Platform Dragon Age: Origins

سلام !

بازي Dragon Age يكي از بازي هايي بود كه در زمان اولين نمايش خود در سال 2004 بسيار سر و صدا كرد اما خيلي وقت بود از بازي خبري نبود تا اينكه بعد از اينكه EA استوديو Bioware رو مال خود كرد اعلام كرد كه بازي هنوز در دست ساخت هست و در GDC 2008 اعلام شد كه بازي در سال 2009 عرضه ميشود .

Matt Atwood يكي از مسئولان Bioware هست بالاخره رسما اعلام كرد كه بازي قبل از April 2009عرضه ميشود

وي ميگه زماني كه شما چنين اظهار نظري ميكنيد : اين يك بازي RPG كه همه منتظرشند . شما بايد شديدا تلاش كنيد و بر روي ان بسيار زمان بذاريد

Atwood اضافه ميكنه : من فكر ميكنم ما كاري ميكنيم كه باعث افتخار خودمون و هيجان شديد طرفدارانمان شده . همچنين Atwood قول داده اطلاعات جديد به زودي عرضه بشود

Dragon Age بازي بود كه به اعتقاد خيلي ها جانشين درست و كامل Baldur's Gate هست

همانطور كه ميدانيد بازي براي PC فقط تاييد شده و از سال 2004 قرار بود فقط بر روي PC منتشر شود .Atwood هم تاييد كرده كه بازي براي PC هست اما در مورد اينده و انحصاري بودنش چيزي نگفته
dragonage.jpg

ممنون از کسری

amirmetal007

خنده دار ترین کامنتی بود که تا اینجا دیدم...در مورد گرافیک فک کنم کامپیوتر شما زغالی تشریف دارن یا احتمالا شما کلا یه بازی دیگه خریدین!!! چون گرافیک بازی به جرات و بدون هیچ شک و شبه ای میتونم بگم که دارای بهترین گرافیک حال حاظر بازی های RPG هست و من ندیدم رو دست این گرافیک بیاد ( البته تو این سبک منظورمه ) در مورد بافت هاهم واقعا تعجب میکنم که میگی کم کیفیته ( من مطمئنم یه بازی دیگه رو گرفتی یه نگاهی به تایتل بازی بنداز! ) باید بگم که بافت ها تو این بازی واقعا بینظیرن...من با گرافیگ 9600 GT با بردازنده 1 Gb و سی پی یو 2 هسته ای 4400 AMD و 3 گیگ رم بازی رو روی High و با anti 8x ( همه چیز در بالاترین سطح ) دارم بازی میکنم و واقعا میتونم بگم که از نظر گرافیک و کیفیت بافت ها یه چیزی اونور تر از بینظیره واقعا شاهکاره ! به نظر من از نظر فنی بازی خیلی خیلی کامل و زیبا کار شده و با این گرافیک و حجم بافت ها Loading ها کمتر از 2 ثانیه طول می کشن و با تنظیمات در آخرین حد بازی بسیار روان و عالی اجرا میشهکه واقعا جالبه...من به شخصه این بازی رو بهترین بازی Rpg منتشر شده تا الان میدونم و به هر RPG باز و غیر RPG بازی این بازی رو پیشنهاد میکنم....واقعا که امتیاز 9.5 حقشه البته من اگه بودم 10 رو هم میدادم . :D

Horas_Norden

دوست عزیز اولا سیستم شما خیلی معمولی هست .دوما معلوم هست که این بازی کاغذ مقوا را سیستم شما به راحتیی اجرا می کند ودر مورد بازی به هیچ عنوان در حد خودش نبود.
در مورد امتیاز هم 9.5 براش خیلی خیلی زیاد هست gamespot. جدی نگیر

جالبه چقدر بعضی ها بی جنبه تشریف دارن که کامنت 1 ماه پیش منو باز نقل و قول میکنن...عزیزم تو که 10 بار اظهار فضل کردی و گفتی گرافیک بازی مسخره و آشغاله پس دیگه لازم نیست هی فرت و فرت اظهار فضل کنی ....من دیگه در این مورد با شماها بحثی ندارم چون نتیجه ای نداره...بگذریم...!!!

در مورد راهنما هم به نظر من سایت http://gamepressure.com یکی از کامل ترین ارائه دهنده های راهنما در رابطه با بازی هست...راهنمای این بازی رو هم دادن...منتها هنوز نسخه PDFش رو کامل نکردن که گفتن تا چند روز دیگه درست میشه میتونین برای دیدن راهنماش به این آدرس برین: http://guides.gamepressure.com/dragonageorigins ...البته یه راهنما هم من از یکی از دوستام گرفته بودم که البته پولی بود ( 20$ ) و الان هم آدرسش رو ندارم اگه گیر بیارم واستون میزارم...چون راهنمای اصل و کامل بازیه و جایی نمیشه از اون کامل تر رو گیر آورد .

در مورد کلاس هم منم اول ROuge برداشتم تا اواسط رفتم ولی دیدم یه Mage خیلی بدرد بخور تره واسه همین دارم از اول دوباره میرم و الان تو Lothering ام .

اگه هرکدوم از دوستان در مورد بازی سازی کمی اطلاعات داشتند هیچوقت به این بازی ایرادی از بابت گرافیک و نوع ساخت نمی گرفتند، و هیچ جر و بحثی هم در این رابطه وجود نداره چون هرکسی هم که این بازی رو ضعیف دیده 100% حق داره چون حداقل نتونسته اونو ارضا کنه. اما بازی کامل ترین نوع از بازی های RPG -اه و تمامی موارد قوانین role playing رو به خوبی مد نظر داشته و سیستم هدایت بازی بوسیله دیالوگ ها گرچه میشه گفت از never winter nights برداشت کرده اما فوق العاده جالب و دلپذیر بودو من به دوستان توصیه میکنم حتما از سیستم pause توی بازی استفاده کنند و از استراتژی های خودشون لذت ببرن و من خودم به شخصه 3 بار بازی رو با انتخاب های متفاوت تموم کردم .

جالبه چقدر بعضی ها بی جنبه تشریف دارن که کامنت 1 ماه پیش منو باز نقل و قول میکنن...عزیزم تو که 10 بار اظهار فضل کردی و گفتی گرافیک بازی مسخره و آشغاله پس دیگه لازم نیست هی فرت و فرت اظهار فضل کنی ....من دیگه در این مورد با شماها بحثی ندارم چون نتیجه ای نداره...بگذریم...!!!

در مورد راهنما هم به نظر من سایت http://gamepressure.com یکی از کامل ترین ارائه دهنده های راهنما در رابطه با بازی هست...راهنمای این بازی رو هم دادن...منتها هنوز نسخه PDFش رو کامل نکردن که گفتن تا چند روز دیگه درست میشه میتونین برای دیدن راهنماش به این آدرس برین: http://guides.gamepressure.com/dragonageorigins ...البته یه راهنما هم من از یکی از دوستام گرفته بودم که البته پولی بود ( 20$ ) و الان هم آدرسش رو ندارم اگه گیر بیارم واستون میزارم...چون راهنمای اصل و کامل بازیه و جایی نمیشه از اون کامل تر رو گیر آورد .

در مورد کلاس هم منم اول ROuge برداشتم تا اواسط رفتم ولی دیدم یه Mage خیلی بدرد بخور تره واسه همین دارم از اول دوباره میرم و الان تو Lothering ام .

چی شده تا دو تا ایراد از بازی گرفتیم سریع جا خوردی اگه راست می گی فقط فقط
دوتا مثال در مورد گرافیگ بازی بزن که به چشم خوب می ایند

نور پردازی خوب کیفیت خوب بافت ها !!! بازم بخوای میزنم منتهی دو تا خواستی !!!

شما هم برو با بازیهای گرافیک بالات حال کن...گفتم که حق با تو ( یاد یه مثالی افتادم دقیق حالا یادم نیست:D ...میگن با نادان بحث نمیکنم و میگذارم در نادانی خویش بماند یا همچین چیزایی )

آقا اصلا گرافیک بازی بد...دیگه تایپک رو به گند نکش و اگه بازی رو نکردی اظهار نظر نکن ...باشه گرافیک بازی بد!

نور پردازی خوب کیفیت خوب بافت ها !!! بازم بخوای میزنم منتهی دو تا خواستی !!!

شما هم برو با بازیهای گرافیک بالات حال کن...گفتم که حق با تو ( یاد یه مثالی افتادم دقیق حالا یادم نیست:D ...میگن با نادان بحث نمیکنم و میگذارم در نادانی خویش بماند یا همچین چیزایی )

آقا اصلا گرافیک بازی بد...دیگه تایپک رو به گند نکش و اگه بازی رو نکردی اظهار نظر نکن ...باشه گرافیک بازی بد!

بازم که قاطی کردی ا قای عاقل در مورد چیزی صحبت کن که تو بازی وجود داشته باشه نور پردازی بازی در حد منفی صفر هست وجود باگ های فراوان توی بازی . شمشیر زنی هم مثل بازی شمشیر نادر است شما به چی میگی بافت خوب ؟
معلوم است که شما کنسول زیاد بازی می کنی

بحث گرافیک رو ول کنید ... اخرین چیزی که در مورد این rpg مهمه گرافیکشه .!! میدونید چند ساله دارند روش کار میکنند !!
-------------------------------------------------------

کسی میدونه تخصص Blood Mage رو چه جوری باید یاد بگیریم ... چونکه ترکیب Spirit Healer + Blood Magic رو من به همه ی Mage ها توصیه میکنم.

بازم که قاطی کردی ا قای عاقل در مورد چیزی صحبت کن که تو بازی وجود داشته باشه نور پردازی بازی در حد منفی صفر هست وجود باگ های فراوان توی بازی . شمشیر زنی هم مثل بازی شمشیر نادر است شما به چی میگی بافت خوب ؟
معلوم است که شما کنسول زیاد بازی می کنی

دوست عزیز بیخیال این تاپیک شو!! شما که به این بازی علاقه نداری وارد این تاپیک اصلا نشو!! چه لزومی داره که به دیگران بقبولونی که این بازی بدرد نمیخوره!! هر کس نظری داره!! دوستان که دارن باهاش حال میکنن، بزار حالشو ببرن!! ;)
=======================

من که داشتم این بازی رو دانلود میکردم که لینکها پاک شد!! :biggrin1:

در آغاز سال 2005 و اوایل 2006 هنگامی که ATI در مزایده ساخت X360 برنده شد نه در NVIDIA و نه ATI صحبتب در زمینه DX 10 وجود نداشت چرا که لیدر آن یعنی PC (برای آن دسته کلاس اولی ها PERSONAL COMPUTER) نیز در آن زمان از حداکثر توانایی پشتیبانی دایرکت ایکس 9 و در نهایت DX 9.B و C برخوردار بود و هنوز DX 10 وجود نداشت . این درست در زمانی بود که تازه استارت ساخت کنسول ها (در اینجا به طور اختصار فقط در رابطه با 360) زده شده بود و یا کنسول در مراحل تست های پایانی برای ارائه به بازار فروش بود.

از این زمان به بعد و آن هم با اختلاف زمانی 1 تا 2 سال در اوایل سال 2008 با خبر ارائه OS جدید مایکروسافت (کلاس اولی های عزیز OPERATING SYSTEM ) که امکان پشتیبانی DX 10 را برای رابط های گرافیکی بر روی این سیستم عامل فراهم می کرد ATI و NVIDIA را تشویق به ساخت کارت های گرافیک قویتر کرد . از اولین بازیهایی که بر روی این API روانه بازار شد کرایسیس بود که آن هم نه به طور مشهود بلکه نسبی قابل قیاس با DX 9 بود .یکی از علت هایی که این دو API دی ایکس 9 و 10 فرق چندانی نمی کنند را می توان به وضوح در کرایسیس مشاهده کرد که همان اضافه شدن SUN SHAFT یا پرتوهای حجمی دنباله دار از منبع نور می باشد تازه بعد از گذشت این همه مدت بعد از عرضه RED FACTION نیز هنوز تنها تفاوت DX 9 با 10 همان SUN SHAFT و اضافات PARTICLE SYSTEM ( گرد و غبار ) در محیط بود . تمامی بازی هایی که به طور خاص از DX 10 پشتیبانی می کنند هم DX 9 را ساپورت کرده اما آن را با تغییر آنچنانی نسبت به DX 9 اجرا نمی کنند .

مطمئن باشید بعد از اینکه فکر عرضه DX 10 به سر بازی سازان برای کنسول افتاد دیگر نمی توان افق تازه ای پیش روی PC GAMER ها باز کرد چراکه از اولین موتور های پایه برای کنسول که قول پشتیبانی از DX 10 را داده همان CRY ENGINE 3 می باشد که این امکان را فراهم می آورد که بازیهایی از قبیل کرایسیس را بر روی کنسول آن هم نسل بعدی آنها تا 2 الی 3 سال دیگر پشتیبانی شود این یعنی اتمام بروز خلاقیت و تکنولوژی در زمینه PC

از این پس دیگر منتظر بازیهای آن چنانی برای PC نباشید چرا که پس از گذشت چند سال از اختراع کنسول حال جای لیدر ها (فقط برای بی سوادان معنی شده یا همان رهبران) عوض شده و PC دنباله رو زباله ای به اسم کنسول گشته و با هر ساز کنسول PC بیچاره از همه جا مانده باید 100 بار قر دعد شاید کسی دلش بسوزد و گوشه چشمی هم به او کند و یک بازی پدر مادر دار با کیفیت نه در حد کاغذ و مقوا های زباله ای کنسول ها بلکه پا فرا نهد و مانند قبل شاهکاری برای PC خلق کند .

کنسول این زباله شوم کی می خواهد دست از سر ما بر دارد ؟

------فقط کلاس اولی ها بخوانند -------------------
API: Application PROGRAMING INTERFACE
PC : PERSONAL COMPUTER
و کنسول : زباله ای که ارزش بحث کردن با بی سوادان را ندارد.

بحث گرافیک رو ول کنید ... اخرین چیزی که در مورد این rpg مهمه گرافیکشه .!! میدونید چند ساله دارند روش کار میکنند !!
-------------------------------------------------------

کسی میدونه تخصص Blood Mage رو چه جوری باید یاد بگیریم ... چونکه ترکیب Spirit Healer + Blood Magic رو من به همه ی Mage ها توصیه میکنم.

اون demon of desire که توی tower of magi یه مرد رو اسیر خودش کرده اگه توی حرف هات intimidate کنی مجبور میشه به تو یاد بده

ما که با هر کاراکتری میریم به همین سرزمین عجایب که 2 تا پادشاهه میجنگن با اورک ها بر میخوریم...
میشه یه نفر برام آخر داستان رو بگه؟:دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or