Multi Platform Dragon Age: Origins

سلام !

بازي Dragon Age يكي از بازي هايي بود كه در زمان اولين نمايش خود در سال 2004 بسيار سر و صدا كرد اما خيلي وقت بود از بازي خبري نبود تا اينكه بعد از اينكه EA استوديو Bioware رو مال خود كرد اعلام كرد كه بازي هنوز در دست ساخت هست و در GDC 2008 اعلام شد كه بازي در سال 2009 عرضه ميشود .

Matt Atwood يكي از مسئولان Bioware هست بالاخره رسما اعلام كرد كه بازي قبل از April 2009عرضه ميشود

وي ميگه زماني كه شما چنين اظهار نظري ميكنيد : اين يك بازي RPG كه همه منتظرشند . شما بايد شديدا تلاش كنيد و بر روي ان بسيار زمان بذاريد

Atwood اضافه ميكنه : من فكر ميكنم ما كاري ميكنيم كه باعث افتخار خودمون و هيجان شديد طرفدارانمان شده . همچنين Atwood قول داده اطلاعات جديد به زودي عرضه بشود

Dragon Age بازي بود كه به اعتقاد خيلي ها جانشين درست و كامل Baldur's Gate هست

همانطور كه ميدانيد بازي براي PC فقط تاييد شده و از سال 2004 قرار بود فقط بر روي PC منتشر شود .Atwood هم تاييد كرده كه بازي براي PC هست اما در مورد اينده و انحصاري بودنش چيزي نگفته
dragonage.jpg

ممنون از کسری

کاملآ موافقم
فکر نمیکنم هیچ RPG ی از لحاظ گرافیک به این بازی برسه
بافت ها واقعآ در سطح بالایی قرار دارن.من نفهمیدم چرا این دوستمون از بافت های بازی ایراد گرفته؟

سلام.
یکی از دوستام که گرافیکش 9500 GT 512 هستش وقتی بازیه Dragon Age رو نصب کرد ، تو بازی با این مشکل برخورد کرد:

pdbk2u4tp2v14b7kt3oq.jpg

فکر کردیم به خاطر درایور ولی حدود 5 مدل درایور از جدیدتری 195 تا پایین ترینش رو تست کردیم ولی نشد ... ( فقط بعضی مدل هارو تست نکردیم)

جالب اینجاست که گرافیکش رو برداشتیم و 8400 gs گذاشتیم و بازم همین مشکل رو داشت ، در صورتیکه همون 8400 gs رو سیستم دیگه بازیو سالم بالا آورده ...

نظرتون چیه؟
در ضمن دوستم lcd 19 اینچ داره .... هر موقع روی رزولوشن مخصوص مانیتورش میذاریم بازی مشکل پیدا میکنه .... ولی با باقیه روزولوشن ها مشکلی نداره ..... نمیدونید باس چه کارکنیم تا درست شه ؟ آخه نمیشه با رزولوشن های دیگه بازی کرد !!!

amirmetal007

خنده دار ترین کامنتی بود که تا اینجا دیدم...در مورد گرافیک فک کنم کامپیوتر شما زغالی تشریف دارن یا احتمالا شما کلا یه بازی دیگه خریدین!!! چون گرافیک بازی به جرات و بدون هیچ شک و شبه ای میتونم بگم که دارای بهترین گرافیک حال حاظر بازی های RPG هست و من ندیدم رو دست این گرافیک بیاد ( البته تو این سبک منظورمه ) در مورد بافت هاهم واقعا تعجب میکنم که میگی کم کیفیته ( من مطمئنم یه بازی دیگه رو گرفتی یه نگاهی به تایتل بازی بنداز! ) باید بگم که بافت ها تو این بازی واقعا بینظیرن...من با گرافیگ 9600 GT با بردازنده 1 Gb و سی پی یو 2 هسته ای 4400 AMD و 3 گیگ رم بازی رو روی High و با anti 8x ( همه چیز در بالاترین سطح ) دارم بازی میکنم و واقعا میتونم بگم که از نظر گرافیک و کیفیت بافت ها یه چیزی اونور تر از بینظیره واقعا شاهکاره ! به نظر من از نظر فنی بازی خیلی خیلی کامل و زیبا کار شده و با این گرافیک و حجم بافت ها Loading ها کمتر از 2 ثانیه طول می کشن و با تنظیمات در آخرین حد بازی بسیار روان و عالی اجرا میشهکه واقعا جالبه...من به شخصه این بازی رو بهترین بازی Rpg منتشر شده تا الان میدونم و به هر RPG باز و غیر RPG بازی این بازی رو پیشنهاد میکنم....واقعا که امتیاز 9.5 حقشه البته من اگه بودم 10 رو هم میدادم . :D
دوست من خنده دار تر پست شما بود که انقدر از گرافیک این بازی تعریف کردی و بافت های بازی رو بهترین دونستی احتما لا انقدر عاشق بازی شده ای که هیچ چیز دیگه رو نمیبینی.راجب امتیازش هم تا تموش نکنم نظر نمی دم. ولی شما یه بار risen رو بازی کن تا متوجه گرافیک بازی بشی

دوستان این بازی به شدت پیشنهاد میشه . بهترین RPG سال و حتی بهترین بازی سال از نظر من همین بازیه . داستانش و از اون مهمتر نحوه بیان داستانش خییلی قشنگه . من دارم بازی رو با یک Elv و کلاس Mage میرم . یک نکته خیلی باحالش این بود که بعضی انسان ها بدجور نژادپرستند !!!:biggrin1: تا میبینن الفی چپ چپ بهت نگاه می کنند و بهت تیکه می اندازن .
یک قسمتی هم داره به نام تاکتیک که می تونی یک سری رفتار واسه بقیه کسانی که باهاتن رو تعریف کنی . مثلا می تونی واسه Healer تعیین کنی که چه موقعی شروع کنه به Heal کردن بقیه و با حتی تا با دشمن روبه رو شدی یکی از Mage ها به Warior ات Aura بده و ... . هر کار یا حرفی روی روابطت با بقیه افراد گروهت تاثیر داره . مثلا توی یک قسمت از مادر روحانی یک روستا باید می خواستی یکی رو آزاد کنه . اول می تونستی با حرف زدن راضیش کنی ، اگه قبول نمی کرد باید به زور متوصل میشدی و تهدیدش می کردی . همین انتخاب روی هم گروهی هات به شدت تاثیر داشت ! Alistair که یک Templar بود و مذهبی داشت سکته می زد ولی Morrigan که اصلا اهل این حرفا نیست کلی حال کرد !:biggrin1:
خلاصه هرچی از این بازی بگم کم گفتم . تا الان 20 ساعت بازی کردم و 12 درصدش رو رفتم . البته من سعی می کنم کل Side Quest ها رو برم و تک تک دیالوگ ها رو گوش کنم . هر کی این بازی رو نگیره از کفش رفته که بعید می دونم تا یکی دو سال همچین بازیی دیگه گیر بیاد .

عزیزم من Risen رو قبل این بازی کردم...اگه به نظرت گرافیک Risen از این بالاتره یه فکری به حال سیستمت بکن...گرافیک بازی به جرات میگم از Risen و در RPG دیگه ای بالاتره...شما عکس هارو مقایسه کن بعد حرف بزن... ( البته هر دو بازی باید تو بالاترین سطح از نظر تنظیمات گرافیکی باشن ) بافت های بازی با anti 8x به نظر من بینظیرن...شما برو Risen رو نگاه کن از نظر بافت و بعد با این مقایسه کن...فکر نکنم هیچ کسی تعیید کنه که گرافیک و بافت های RIsen از این بالاتر باشه...بازم بر میگرده به سیستم خودت....

در مورد گرافیک هم تو مانیتور های WIde دوستمم این مشکل رو داشت و مثل اینکه از خود بازیه و باید پچی چیزی بدن تا شاید رفع بشه .

سلام.
یکی از دوستام که گرافیکش 9500 GT 512 هستش وقتی بازیه Dragon Age رو نصب کرد ، تو بازی با این مشکل برخورد کرد:

pdbk2u4tp2v14b7kt3oq.jpg

فکر کردیم به خاطر درایور ولی حدود 5 مدل درایور از جدیدتری 195 تا پایین ترینش رو تست کردیم ولی نشد ... ( فقط بعضی مدل هارو تست نکردیم)

جالب اینجاست که گرافیکش رو برداشتیم و 8400 gs گذاشتیم و بازم همین مشکل رو داشت ، در صورتیکه همون 8400 gs رو سیستم دیگه بازیو سالم بالا آورده ...

نظرتون چیه؟
در ضمن دوستم lcd 19 اینچ داره .... هر موقع روی رزولوشن مخصوص مانیتورش میذاریم بازی مشکل پیدا میکنه .... ولی با باقیه روزولوشن ها مشکلی نداره ..... نمیدونید باس چه کارکنیم تا درست شه ؟ آخه نمیشه با رزولوشن های دیگه بازی کرد !!!
منم یه مدت با کارت گرافیک خدابیامرزم این مشکلو داشتم و دقیقا قیافه ی بازی بعد از یه مدتی اینطوری میشد .... بعدا فهمیدم مشکل از داغ کردن بیش از حد گرافیک هستش .... اول از خنک بودن فضای کیست مطمئن شو ....

عزیزم من Risen رو قبل این بازی کردم...اگه به نظرت گرافیک Risen از این بالاتره یه فکری به حال سیستمت بکن...گرافیک بازی به جرات میگم از Risen و در RPG دیگه ای بالاتره...شما عکس هارو مقایسه کن بعد حرف بزن... ( البته هر دو بازی باید تو بالاترین سطح از نظر تنظیمات گرافیکی باشن ) بافت های بازی با anti 8x به نظر من بینظیرن...شما برو Risen رو نگاه کن از نظر بافت و بعد با این مقایسه کن...فکر نکنم هیچ کسی تعیید کنه که گرافیک و بافت های RIsen از این بالاتر باشه...بازم بر میگرده به سیستم خودت....

در مورد گرافیک هم تو مانیتور های WIde دوستمم این مشکل رو داشت و مثل اینکه از خود بازیه و باید پچی چیزی بدن تا شاید رفع بشه .
:eek:
واقعا نمیدونم چی بگم .
من میگم گرافیک risen بهتره شما میگی سیستمت ضعیف. دوست من سیستم من 2 برابر سیستم شما قدرت داره
قبل از هر چیز باید بگم قصدم مقایسه دو بازی نیست .ودر کل Dragon age خیلی بهتره.
اما راجب گرافیک:
1. احتیاج به دیدن عکس و تا یید کسی نیست.
2.کجای dragon نورپردازی دینامیک risen رو داره؟
3. کجای dragon سایه زنی risen رو داره؟
4.به گل و گیاه dragon نگاه کن بعد حجم تکسچر زنی risen هم نگاه کن
تنها برتری گرافیکی dragon طراحی خوب چهره شخصیت هاست
اینکه به نظر شما گرافیک بازی بی نظیره دلیلی بر درست بودن ادعای شما نیست.
در ضمن چندین بازی دیگه تو همین سبک میشه نام برد که گرافیک بسیار بهتری از dragon دارند

من همیشه تو بازی های این سبک ، اولش گیج می شم. چون انگلیسیم هم زیاد خوب نیست.
الان این مشکل ها رو دارم.
1)نمی دونم از جادو ها چه جوری باید استفاده کرد ؟مثلا جادی منجمد کننده.
2)چرا کوئست ها بعضیاشون تو نقشه هیچی نداره ؟
3)شهرهای مختلف گیج کننده است.
و ...

مطمئن هستم که اصلا شما Risen رو بازی نکردین. سیستممون از سیستم شما هم خیلی بالاتره.... گرافیک بازی Dragon age واقعا ساده است و چیز دندون گیری توش پیدا نمیشه... در ضمن تایید رو اینجوری مینویسن نه تعیید.

مطمئن هستم که اصلا شما Risen رو بازی نکردین. سیستممون از سیستم شما هم خیلی بالاتره.... گرافیک بازی Dragon age واقعا ساده است و چیز دندون گیری توش پیدا نمیشه... در ضمن تایید رو اینجوری مینویسن نه تعیید.
بابا این چه بحثیو شما می کنین ؟ چه فرقی می کنه ، مهم اینه که گرافیکش از ارزش بازی چیزی کم نمی کنه ، حتی یه جورایی بهش اضافه می کنه ، خلاصه گرافیکش مناسب بازیه .

من همیشه تو بازی های این سبک ، اولش گیج می شم. چون انگلیسیم هم زیاد خوب نیست.
الان این مشکل ها رو دارم.
1)نمی دونم از جادو ها چه جوری باید استفاده کرد ؟مثلا جادی منجمد کننده.
2)چرا کوئست ها بعضیاشون تو نقشه هیچی نداره ؟
3)شهرهای مختلف گیج کننده است.
و ...
برای استفاده از جادوها باید ببینی اون جادو چه کار می کنه . مثلا Rock Armor به Armor ات اضافه می کنه ، واسه همین کافیه که یک کلیک چپ کنی روی ایکونش تا اجرا بشه .
برای استفاده از جادوی منجمد کننده یک دشمن رو انتخاب کن با کلیک راست و ایکون جادو رو بزن .
واسه اون کوئست ها هم متنشون رو باید بخونی تا بفهمی باید چی کار کنی ، مثلا یکیشون میگه برو فلان شهر با فلانی صحبت کن . باید بری وارد شهر بشی ، اون محله ای که درش هست رو پیدا کنی و بعد توی مینی مپ فلش می آد .

در مورد داستان بازی :
دوستان نمیدونم شما به کوستی که باید مادر موریگان رو بکشید رسیدید یا نه ؟! کدومشون راست میگن ؟ من با موریگان یه رابطه ی قوی ایجاد کردم و اصلا نمیخوام شخصیتم شکست عشقی بخوره :laughing:

در مورد گرافیک هم با دوستان موافقم که بعضی از تکسچر ها ( مخصوصا آب ) خیلی ضعیف کار شده و سایه زنی هم ضعیفه ... ( 1080 * 1920 = anti aliasing = 8x , resolution )

برای استفاده از جادوها باید ببینی اون جادو چه کار می کنه . مثلا Rock Armor به Armor ات اضافه می کنه ، واسه همین کافیه که یک کلیک چپ کنی روی ایکونش تا اجرا بشه .
برای استفاده از جادوی منجمد کننده یک دشمن رو انتخاب کن با کلیک راست و ایکون جادو رو بزن .
واسه اون کوئست ها هم متنشون رو باید بخونی تا بفهمی باید چی کار کنی ، مثلا یکیشون میگه برو فلان شهر با فلانی صحبت کن . باید بری وارد شهر بشی ، اون محله ای که درش هست رو پیدا کنی و بعد توی مینی مپ فلش می آد .

میشه بگید آیکون جادو رو از کجا باید بزنم ؟
اون چیزهایی که میشه آوردشون پایین ، اونا چی هستند ؟

آیکون جادویی که می خوای اجرا بشه . اون نوار ابزار پایینی برای دسترسی سریع به این جادوها و قابلیت هاست . معمولا هر قابلیت و جادوی جدیدی که با Level Up کردن به دست بیاری خود به خود میره اون جا . مثلا اگه جادوی آتش رو به دست بیاری آیکنش هم که شکل آتیشه میاد پایین .

سلام.

pdbk2u4tp2v14b7kt3oq.jpg

نظرتون چیه؟
Direct Xی که توی DVD بازی هست رو اگه نصب نکردی باید نصب کنی چه XP چه Vista چه 7

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or