Multi Platform Dragon Age: Origins

سلام !

بازي Dragon Age يكي از بازي هايي بود كه در زمان اولين نمايش خود در سال 2004 بسيار سر و صدا كرد اما خيلي وقت بود از بازي خبري نبود تا اينكه بعد از اينكه EA استوديو Bioware رو مال خود كرد اعلام كرد كه بازي هنوز در دست ساخت هست و در GDC 2008 اعلام شد كه بازي در سال 2009 عرضه ميشود .

Matt Atwood يكي از مسئولان Bioware هست بالاخره رسما اعلام كرد كه بازي قبل از April 2009عرضه ميشود

وي ميگه زماني كه شما چنين اظهار نظري ميكنيد : اين يك بازي RPG كه همه منتظرشند . شما بايد شديدا تلاش كنيد و بر روي ان بسيار زمان بذاريد

Atwood اضافه ميكنه : من فكر ميكنم ما كاري ميكنيم كه باعث افتخار خودمون و هيجان شديد طرفدارانمان شده . همچنين Atwood قول داده اطلاعات جديد به زودي عرضه بشود

Dragon Age بازي بود كه به اعتقاد خيلي ها جانشين درست و كامل Baldur's Gate هست

همانطور كه ميدانيد بازي براي PC فقط تاييد شده و از سال 2004 قرار بود فقط بر روي PC منتشر شود .Atwood هم تاييد كرده كه بازي براي PC هست اما در مورد اينده و انحصاري بودنش چيزي نگفته
dragonage.jpg

ممنون از کسری

با elf تو شهر denerim کلاس هم warrior بود

خب حالا که تموم کردی یکم بی زحمت از بازی تعریف کن ببینیم چه جوریاس !!؟
این 9.5 که بهش دادن واقعا برازنده اش هست یا نه !؟

ئر ضمن یه سوال در مورد combat داشتم ... به جز اینکه میتونی بازیو pause کنی ، میشه جور دیگه هم attack کرد ؟ نمیدونم Oblivion رو بازی کردی یا نه ولی میخوام بدونم میشه مثه ابلیویون attack کرد ؟ ینی کلیک ماوس رو که می فشاری ضربه ی شمشیر وارد بشه .... نه اینکه رو دشمنت کلیک کنی و اون خودش شروع به زدن کنه !!!

ئر ضمن یه سوال در مورد combat داشتم ... به جز اینکه میتونی بازیو pause کنی ، میشه جور دیگه هم attack کرد ؟ نمیدونم Oblivion رو بازی کردی یا نه ولی میخوام بدونم میشه مثه ابلیویون attack کرد ؟ ینی کلیک ماوس رو که می فشاری ضربه ی شمشیر وارد بشه .... نه اینکه رو دشمنت کلیک کنی و اون خودش شروع به زدن کنه !!!
به نظرم ارزش بازی کردن داره مخصوصا توی داستانش ازادی زیادی داری و میتونی داستانو عوض کنی
combat این بازی با oblivion فرق داره رو دشمن کلیک میکنی اون هم حمله میکنه

ombat این بازی با oblivion فرق داره رو دشمن کلیک میکنی اون هم حمله میکنه
ینی مثه the withcer هستش ؟ دائم باید با ماوس روش کلیک کنی یا اینکه مثه World of warcraft یکبار کلیک کنی کافیه و اتک ها اتوماتیک انجام میشه ؟!!

سلام دوستان یک سوال داشتم. خواهش می کنم زود جواب بدین چون تو کفم :cheesygri:cheesygri
تو تهران از کجا می تونم بازیو بخرم؟! فروشگاه انلاین خوب که زود بیاره بازیو سراغ دارین ؟ یا مغارزه ای که خودم برم ازش بگیرم ؟
Westgame-Pardis که میگن مجوز نداره هنوز....bazimarketهم سفارش دادم 2روزه هنوز سفارش معلقه...
کمک کنید pls:((

البته من تو یه سایت خوندم که می تونی از تو setting بین Turn-Based & Real Time انتخاب کنی

Last edited by a moderator:
ینی میشه مثه ابلیویون ؟ این دو چه فرقی با هم دارن ؟
فکر نمی کنم تو هیچ یک از حالات بشه با کلیک ضربه شمشیر زد... من بازی نکردم ولی احتمال میدم که ضربه شمشیر اتو باشه
ولی Turn-Based حالته نوبتیه ... یعنی یه spell-melee Damage تو میزنی یه دونه دشمنت حالا اینکه بخوره به یارو یا میس شه مهم نیست
اما Real time دیگه نوبتی نیست .. مثل World of warcraft بستگی به حرکات و رفلکس خودت داره

سلام دوستان یک سوال داشتم. خواهش می کنم زود جواب بدین چون تو کفم :cheesygri:cheesygri
تو تهران از کجا می تونم بازیو بخرم؟! فروشگاه انلاین خوب که زود بیاره بازیو سراغ دارین ؟ یا مغارزه ای که خودم برم ازش بگیرم ؟
Westgame-Pardis که میگن مجوز نداره هنوز....bazimarketهم سفارش دادم 2روزه هنوز سفارش معلقه...
نبود ؟!؟!؟!

اگه می شه یک نفر کلاس ها و چیز هایی که باید انتخاب کنیم اول بازی برای کاراکترمون رو توضیح بده.
من بازی رو گرفتم اما شروع نکردم گفتم اول ببینم ضشخصیت ها و کلاس ها چه خاصیت ها و قابلیت هایی دارند بعد بازی رو شروع کنم.
لطفا یک توضیحی بدهید زودتر.می خوام بازی رو شروع کنم ولی می ترسم چون قابلیت هاشونو نمی دونم ممکنه اونوقت خوشم نیاد.
با تشکر.

(البته تو شیراز هم نیست این جا تازه saw و borderlands رو آوردن)
از اصفهان بعیده ها !!
اینجا ما از هیچ جا وارد نمیکنیم یکی از بچه ها دانلود میکنه ، حتی ممکنه سریعتر از تهران پخش شه .. همونطور که pes10 زدوتر از تهران اومد !!! :biggrin1:

اگه می شه یک نفر کلاس ها و چیز هایی که باید انتخاب کنیم اول بازی برای کاراکترمون رو توضیح بده
از نظر قدرت کلاس ها شبیه هم هستن با ویژگی های متفاوت ... بسته به سلیقه تون یکیشو انتخاب کنید !! خیلی نمیخواد حساس باشی !!! هر کدوم عشقت می کشه و حال میکنیو انتخاب کن !! :love:

البته من تو یه سایت خوندم که می تونی از تو setting بین Turn-Based & Real Time انتخاب کنی

دوست عزیز
من که دیروز رفتم بگیرم ، کل ولیعصر رو زیر پا گذاشتم تا بالاخره تونستم از یه جا پیداش کنم تازه اون هم بدون کاور.
چون تبلیغ میشه نمی تونم بگم از کجا اما از پاساژ ولیعصر.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or