Multi Platform Dragon Age: Origins

سلام !

بازي Dragon Age يكي از بازي هايي بود كه در زمان اولين نمايش خود در سال 2004 بسيار سر و صدا كرد اما خيلي وقت بود از بازي خبري نبود تا اينكه بعد از اينكه EA استوديو Bioware رو مال خود كرد اعلام كرد كه بازي هنوز در دست ساخت هست و در GDC 2008 اعلام شد كه بازي در سال 2009 عرضه ميشود .

Matt Atwood يكي از مسئولان Bioware هست بالاخره رسما اعلام كرد كه بازي قبل از April 2009عرضه ميشود

وي ميگه زماني كه شما چنين اظهار نظري ميكنيد : اين يك بازي RPG كه همه منتظرشند . شما بايد شديدا تلاش كنيد و بر روي ان بسيار زمان بذاريد

Atwood اضافه ميكنه : من فكر ميكنم ما كاري ميكنيم كه باعث افتخار خودمون و هيجان شديد طرفدارانمان شده . همچنين Atwood قول داده اطلاعات جديد به زودي عرضه بشود

Dragon Age بازي بود كه به اعتقاد خيلي ها جانشين درست و كامل Baldur's Gate هست

همانطور كه ميدانيد بازي براي PC فقط تاييد شده و از سال 2004 قرار بود فقط بر روي PC منتشر شود .Atwood هم تاييد كرده كه بازي براي PC هست اما در مورد اينده و انحصاري بودنش چيزي نگفته
dragonage.jpg

ممنون از کسری

حجم زیاد بازی برای طولانی بودنش هست ! من الان 10 ساعت بازی کردم 10 % از بازی رو رفتم :biggrin1:
گیم پلی بازی بهترین قسمتشه مخصوصا با Mage میتونید مثلا روغن بریزید رو زمین بعد اتیش بزنید :biggrin1:

حجم زیاد بازی برای طولانی بودنش هست ! من الان 10 ساعت بازی کردم 10 % از بازی رو رفتم :biggrin1:
گیم پلی بازی بهترین قسمتشه مخصوصا با Mage میتونید مثلا روغن بریزید رو زمین بعد اتیش بزنید :biggrin1:
درسته. بازی فوق العاده طولانیه. یه چیزی دور و بر 120 ساعت با تمام کوئستها!
البته حجم زیاد لزوما باعث طولانی بودن بازی نیست. Oblivion هم 4-5 گیگ بود.

بازی که خیلی شاخه !! ولی چرا این قدر قبل از عرضه ش سر و صدایی نبود !؟! واسه یه بازی تو این سطح عجیبه ...

کی میگه نبود؟؟همین من الان میدونی چند ساله دارم له له این بازی رو میزنم؟:biggrin1:
البته خب خیلی وقت پیش ساخت بازی رو اعلام کردند و بعد مدتی تا همین چند وقت پیش
HYpe بازی کم شد.........

میگم از این بازی هاست که 2 قدم راه میری باید 10 دقیقه حرف بزنی؟:biggrin1:
حالا دو قدم نه :biggrin1:ولی هر چه بیشتر حرف بزنی بیشتر از داستان بازی سر در می یاری ولی حرف زدن یکی از کارهایی که تو این بازی زیاد انجام خواهین داد(اصلا زیبایی rpg به همینه)

سلام - آقا کسی میدونه که این بازی شخصیتهاش چطورند .
آخه من هر یک تز شخصیتها را که انتخاب کردم مثلا انسان یا علف یا اون کوتوله هر کدام بازی با یک داستان مجزا شروع شد .
دوستان اگه کسی میدونه بیشتر توضیح بده که داستان اصلی را با چه کلاسی شروع کنیم ؟؟؟؟:cheesygri

خیلی خوب بود من 24 ساعت با quest های اصلی و یکم side quest بازی رو تموم کردم
داستانش هم هرچی پیشروی میکنیم جالب تر میشه
جدی ؟؟؟ خیلی سریع بازیو تموم کردی .... با کدوم یک از موضوع ها بازو شروع کردی ؟ چه نژآد و چه کلاسی ؟

دوستان اگه کسی میدونه بیشتر توضیح بده که داستان اصلی را با چه کلاسی شروع کنیم ؟؟؟؟
هر کدوم علاقه ی بیشتری دارید .... کلاس ها از نظر قدرت با هم یکسان هستند .... فقط کارای هاشون فرق داره !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or