Multi Platform Dragon Age: Origins

سلام !

بازي Dragon Age يكي از بازي هايي بود كه در زمان اولين نمايش خود در سال 2004 بسيار سر و صدا كرد اما خيلي وقت بود از بازي خبري نبود تا اينكه بعد از اينكه EA استوديو Bioware رو مال خود كرد اعلام كرد كه بازي هنوز در دست ساخت هست و در GDC 2008 اعلام شد كه بازي در سال 2009 عرضه ميشود .

Matt Atwood يكي از مسئولان Bioware هست بالاخره رسما اعلام كرد كه بازي قبل از April 2009عرضه ميشود

وي ميگه زماني كه شما چنين اظهار نظري ميكنيد : اين يك بازي RPG كه همه منتظرشند . شما بايد شديدا تلاش كنيد و بر روي ان بسيار زمان بذاريد

Atwood اضافه ميكنه : من فكر ميكنم ما كاري ميكنيم كه باعث افتخار خودمون و هيجان شديد طرفدارانمان شده . همچنين Atwood قول داده اطلاعات جديد به زودي عرضه بشود

Dragon Age بازي بود كه به اعتقاد خيلي ها جانشين درست و كامل Baldur's Gate هست

همانطور كه ميدانيد بازي براي PC فقط تاييد شده و از سال 2004 قرار بود فقط بر روي PC منتشر شود .Atwood هم تاييد كرده كه بازي براي PC هست اما در مورد اينده و انحصاري بودنش چيزي نگفته
dragonage.jpg

ممنون از کسری

گرافیک رو بیخیال...چون یه عده اینجا خیلی خودشون رو بالا تصور میکنن و باید حتما حرفشون به کرسی بشینه...پس در این مورد من که دیگه بحث نمیکنم.

راستی اگه به قسمت Downlodable Contect بازی رفته باشید میبیند که 2 تا Quest هست که البته پولیه...در ادامه واستون این 2 تا DLC رو به همراه 15 تا آیتم دیگه که خود EA واسه بازی ساخته میزارم...که میتونید دانلود کنید :

http://hotfile.com/dl/16821916/34025c8/DLC_Addon.part1.rar
http://hotfile.com/dl/16821917/f00900a/DLC_Addon.part2.rar
http://hotfile.com/dl/16810997/3b64e51/DLC_Addon.part3.rar
http://hotfile.com/dl/16811005/b939323/DLC_Addon.part4.rar
http://hotfile.com/dl/16811009/10611ae/DLC_Addon.part5.rar

اینم راهنمای فعال کردنشون:

Installation:
1. Run daupdater.exe
2. Select Supplement
3. Set
4. In the folder of documents found ... \ Bioware \ Dragon Age \ Settings \ AddIns.xml
5. View his notepad and replace all RequiresAuthorization = "1" on RequiresAuthorization = "0"

List of Additions:
The Stone Prisoner
Warden's Keep

The Edge
Embri's Many Pockets
Helm of the Deep
The Lucky Stone
The Lion's Paw
Amulet of the War Mage
The Wicked Oath
Memory Band
Feral Wolf Charm
Guildmaster's Belt
Band of Fire
Dalish Promise Ring
Blood Dragon Armour
Collector's Edition
Mark of Vigilance
سلام
من از اینجا دانلود کردم ، الان RequiresAuthorization هارو 0 کردم و همه dlc ها enable شدن اما رو نقشه هیچ چیز جدیدی نیومد !

سلام
من از اینجا دانلود کردم ، الان RequiresAuthorization هارو 0 کردم و همه dlc ها enable شدن اما رو نقشه هیچ چیز جدیدی نیومد !
دوست عزیز به احتمال زیاد ایراد از همین فایلاست. به احتمال کم تر ایراد از daupdater.exe یا شاید از نگارش DAO ما باشه.
شما بازی رو از کجا گرفتی؟

پ.ن.
من که دیگه خسته شدم.

DLC هایی که من استفاده میکنم در واقع کرک شدن . یعنی خوده dlc هم باید کرک شده باشه و اگر کرک نشده باشه با تغییر در فایل xml درست نمیشه

Any DLC which requires authorization does not work, simply because it is encrypted and needs online activation to enable.

در ضمن در dlc ها یه فایل install.txt هم هست که اولش نوشته :

===== thanks to the russian guy who cracked this, all credit to him, i simply relay this to the masses =====

لینک تورنتشم که گذاشتم .

البته اینکه آیا میشه dlc های اصلی (کرک نشده) رو هم یه جورایی راه انداخت یا نه اطلاعاتی ندارم و شاید بشه جور دیگه ای هم راشون انداخت .

این یکی احتمالا کار نمیکنه :
http://thepiratebay.org/torrent/5154694/Dragon_Age_Origins_DLC.ShareReactor

بعدش هم نکته جالب دیگه ای که من دیدم این بود که تو فایل AddIns.xml بعد از نصب اصلا واژه auth برای من وجود نداشت . پس موارد 7 و 8 و 9 رو انجام ندادم

۞۩ محمد ۩۞
من از همین torrent گرفتم ومشکلی ندارم به راحتی کار می کنه
مال من هم که تو AddIns.xml می گردم اون چیز هایی که گفته باید تغییر بدیم وجود نداره

سلام به برو بکس !!!!
یه سوال داشتم !
نمیشه کاری کرد این موریگان نره ؟!
خداییش خیلی حالم گرفته شد !!! :((
این بازی یکی از بازی هایی بود که به جرائت میتونم بگم ارزش چندین و چند بار تموم کردن رو داره !!!!!

آقا کسی نبود جواب من رو بده ؟!؟!؟!؟!!؟ :((
-
راستی من میخوام Arcane Warrior رو یاد بگیرم منوال داره ؟!؟!
یا کسی یادت میده ؟!
چجوریه ؟!؟! :confused:

آقا کسی نبود جواب من رو بده ؟!؟!؟!؟!!؟ :((
-
راستی من میخوام Arcane Warrior رو یاد بگیرم منوال داره ؟!؟!
یا کسی یادت میده ؟!
چجوریه ؟!؟! :confused:
در مورد سوال اولت:
نه هیچ راهی نداره! هر کاری کنی و هر چقدر هم که باهاش خوب باشی و اینا (:دی) بازم میره!
در مورد Arcane Warrior هم تو Brecilian Ruins وقتی داری میری برا کشتن Witherfang یه اتاق که توش یه Shrine هست میبینی ، تو گوشه همین اتاق یه Gem افتاده که توش یه روح اسیره! اگه باهاش صحبت کنی بهت میگه که Gem رو روی همون Shrine بشکونی تا بتونه مثلا به آرامش برسه! :دی قبل از اینکه اینکارو انجام بدی بهت یاد میده که چطور Arcane Warrior بشی!

سلام به همه دوستان

چندتا سوال داشتم درمورد dragon age

و Divinity II
dragon age مهم تر چون فعلا میخوام این بازی که واقعا باحاله رو تمام کنم

من یه rouge ساختم الفه کلا خیلی با کارترام کار کردم گیفت و لول و ایتم

alistair واقعا تبدیل به یه تانک کامل شده طوری که خیلی راحت تونستم یه اژدها

تویه اون کوهستان بود رو بکشم هم اژدهارو هم خادمشو (البته اولش از در دوستی وارد شدم و

خون اژداهارو نوش جان کردم بعد خدمت جفتشون رسیدم )

و اما سوااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا اااااااااااااااااااال:confuse d::confuse d:

من الان باید یه دروازه تو redcliffe castle رو باز کنم اما نمیدونم چه جوری کل مپ همه جارو
دوباره گشتم با همه هر موجود زنده دوباره صحبت کردم کلی سکرت پیدا کردم

اما نشد مثلا یه سکرت این بود تو کلی کتاب و نوشته تو circel tower پیدا کردم که اخرش باعث شد
یه تو یه قسمت از این تاور یه جادو ازاد بشه برای سامان کردی چیزی که نتونستم انجامش بدم

خواهش میکنم یکی از دوستان لطف کنه و سریع توضیحشو واسم بزارم خسته شدم از بس گشتم

سلام به همه دوستان

چندتا سوال داشتم درمورد dragon age

و Divinity II
dragon age مهم تر چون فعلا میخوام این بازی که واقعا باحاله رو تمام کنم

من یه rouge ساختم الفه کلا خیلی با کارترام کار کردم گیفت و لول و ایتم

alistair واقعا تبدیل به یه تانک کامل شده طوری که خیلی راحت تونستم یه اژدها

تویه اون کوهستان بود رو بکشم هم اژدهارو هم خادمشو (البته اولش از در دوستی وارد شدم و

خون اژداهارو نوش جان کردم بعد خدمت جفتشون رسیدم )

و اما سوااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا اااااااااااااااااااال:confuse d::confuse d:

من الان باید یه دروازه تو redcliffe castle رو باز کنم اما نمیدونم چه جوری کل مپ همه جارو
دوباره گشتم با همه هر موجود زنده دوباره صحبت کردم کلی سکرت پیدا کردم

اما نشد مثلا یه سکرت این بود تو کلی کتاب و نوشته تو circel tower پیدا کردم که اخرش باعث شد
یه تو یه قسمت از این تاور یه جادو ازاد بشه برای سامان کردی چیزی که نتونستم انجامش بدم

خواهش میکنم یکی از دوستان لطف کنه و سریع توضیحشو واسم بزارم خسته شدم از بس گشتم
من بازی رو الان تموم کردم و جای خاصی نبود که گیر کنم ... اگه میخوای سریع کارت راه بیفته متن objective ( ماموریت) ی رو که باید انجام بدی بذار تا بچه ها راحت تر بتونن کمکت کنن ....
(من الان نفهمیدم تو کجا گیر کردی (

خوب ما بازیو تموم کردیم .. خواستم یه نیمچه Review بدم ... البته همش نظرات منه . رو سرم خراب نشید !!!
خوبی های بازی:
دیالوگ های بسیار موثر و باز گذاشتن دست بازیکن برای انتخاب گزینه ها
داستان عالی
شخصیت پردازی فوق العاده سنگین
قدرت ها و توانایی های بسیار زیاد برای بازیکن
صداگذاری خوب
بوجود آوردن یه ژانر جدید به نام Tactical RPG
شبیه بودن فوق العاده بازی به سلطان بازی های RPG یعنی : Starwars: Knights of the Old Republic
صورت شخصیت ها بسیار عالی از آب در آمده است
بدی های بازی:
بشدت طولانی بودن آن و یک نواخت شدن و به قولی رو مخ رفتن بعضی مراحل.
گرافیک ساده
عدم استفاده از موشن کپچر برای راه رفتن شخصیت ها
خنگ بودن همراهان خودی در عدم استفاده درست از قابلیت ها و Inventory ای که در اختیار دارن.
بازی بسیار حال داد. ای کاش این ژاپنی ها بشین چند تا بازی از این نوع یا کلا بازی غربی مثل : The Witcher یا Mass Effect ببینن تا یاد بگیرن RPG یعنی چی !. عوض اینکه بشینن چهار تا شخصیت جقله با چشم های درشت و براقی که سن همشونم از 18-19 هم بالاتر نمیاد رو بسازن و حتی نیم نگاهی هم به این بازی ها نندازن !!!:evil::evil::((

خوب دوستان در نهایت دو تا خواهش و بعد از اون
I won't bother you anymore

من متاسفانه به ADSL دسترسی ندارم و نمی تونم تورنت رو بگیرم. همون فایلای قبلی رو هم با هزار منت از یک نفر خواهش کردم برام بگیره.
اما اگه بتونید این لطف رو در حق من انجام بدید شاید مشکل من حل بشه (فقط و فقط اگه Stone Prisoner و Warden's Keep رو بازی کردید این کار رو بکنید).
اول این که لانچر رو اجرا کنید و Configure رو بزنید و از منوی فایل گزینه Save report رو بزنید. یک فایل XML ایجاد می کنه (تو مسیری که شما تعیین می کنید)، اون رو لطفاً آپلود کنید.
بعد تو دایرکتوری نصب بازی، از پوشه bin_ship فایل DAUpdater.exe رو (اگه همونیه که باهاش DLC ها رو نصب کردید) زیپ و آپلود کنید. حجم هیچکدوم از اینا زیاد نیست، دومی 700 کیلو بایت می شه.

اگر هم امکان این کار براتون نبود که بازم ممنونم.

خوب ما بازیو تموم کردیم .. خواستم یه نیمچه Review بدم ... البته همش نظرات منه . رو سرم خراب نشید !!!
خوبی های بازی:
دیالوگ های بسیار موثر و باز گذاشتن دست بازیکن برای انتخاب گزینه ها
داستان عالی
شخصیت پردازی فوق العاده سنگین
قدرت ها و توانایی های بسیار زیاد برای بازیکن
صداگذاری خوب
شبیه بودن فوق العاده بازی به سلطان بازی های RPG یعنی : Starwars: Knights of the Old Republic
صورت شخصیت ها بسیار عالی از آب در آمده است
بدی های بازی:
گرافیک ساده
خنگ بودن همراهان خودی در عدم استفاده درست از قابلیت ها و Inventory ای که در اختیار دارن.
بازی بسیار حال داد. ای کاش این ژاپنی ها بشین چند تا بازی از این نوع یا کلا بازی غربی مثل : The Witcher یا Mass Effect ببینن تا یاد بگیرن RPG یعنی چی !. عوض اینکه بشینن چهار تا شخصیت جقله با چشم های درشت و براقی که سن همشونم از 18-19 هم بالاتر نمیاد رو بسازن و حتی نیم نگاهی هم به این بازی ها نندازن !!!:evil::evil::((
سلام
نمیخوام روسرت خراب شم اما در مورد بدی های بازی:
طولانی بودن بازی های rpg یکی از خوبی هاشه ،اگه طولانی نباشه چطوری می خوای xp بگیری!!!
در مورد خنگ بودن هم گزینه tactics رو برای همین گذاشتن.
--------------------------------
Mass Effect و خوب اومدی ، به نظر من بازی های Bio ware هم چیزی کمتر از Blizzard نداره :love:.
با تشکر:biggrin1:

خوب دوستان در نهایت دو تا خواهش و بعد از اون
I won't bother you anymore

من متاسفانه به ADSL دسترسی ندارم و نمی تونم تورنت رو بگیرم. همون فایلای قبلی رو هم با هزار منت از یک نفر خواهش کردم برام بگیره.
اما اگه بتونید این لطف رو در حق من انجام بدید شاید مشکل من حل بشه (فقط و فقط اگه Stone Prisoner و Warden's Keep رو بازی کردید این کار رو بکنید).
اول این که لانچر رو اجرا کنید و Configure رو بزنید و از منوی فایل گزینه Save report رو بزنید. یک فایل XML ایجاد می کنه (تو مسیری که شما تعیین می کنید)، اون رو لطفاً آپلود کنید.
بعد تو دایرکتوری نصب بازی، از پوشه bin_ship فایل DAUpdater.exe رو (اگه همونیه که باهاش DLC ها رو نصب کردید) زیپ و آپلود کنید. حجم هیچکدوم از اینا زیاد نیست، دومی 700 کیلو بایت می شه.

اگر هم امکان این کار براتون نبود که بازم ممنونم.

سلام
من فقط stone prisoner رو تا آخر رفتم ولی warden keep رو نقشم اومده ولی هنوز بازیش نکردم
اینم اون file
http://www.novaup.com/download/sxnsjo6nyjmcm
(حجم DAUpdater.exe من 1.302 مگ بود)
یه چیزی شاید دلیل اینکه بازی dlc ها رو unauthorized میده این باشه که شما از crack استفاده نمی کنین و exe اصلی بازی dlc های کرک شده رو تشخیص میده.

:eek:
این Sub-Genre حداقل 20 سال عمرشه!
Fire Emblem که پایه گذار قوانین این ژانر بوده (و محض اطلاع شما ژاپنی هم هست!) سال 1990 ریلیز شده!
این رو هم بخون
همونطور که دوستمون هم گفتن تمام لطف بازیهای RPG به اینه که طولانی باشن!
گرافیک ساده
....
والا من مشکلی تو انیمیشن های بازی ندیدم که هیچ حتی از نرمی و روونیش هم لذت بردم!
تا اونجاییی هم که اطلاع دارم تمام Actingهای بازی MC شده!
در ضمن امیدوارم که "رو سرت خراب" نشده باشم :دی

سلام
من فقط stone prisoner رو تا آخر رفتم ولی warden keep رو نقشم اومده ولی هنوز بازیش نکردم
اینم اون file
http://www.novaup.com/download/sxnsjo6nyjmcm
(حجم DAUpdater.exe من 1.302 مگ بود)
یه چیزی شاید دلیل اینکه بازی dlc ها رو unauthorized میده این باشه که شما از crack استفاده نمی کنین و exe اصلی بازی dlc های کرک شده رو تشخیص میده.
آقا خیلی ممنون.
نه، چه با کرک و چه بدون کرک امتحان می کنم، جواب نمی ده (اولین بار با کرک استفاده کردم).

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or