Multi Platform Dragon Age : Inquisition

سومین شماره از عنوان CRPG استدیوی Bioware یعنی Dragon Age در اکتبر ماه پارسال به طور رسمی توسط Mark Darrah به نام Inquisition معرفی شد.
بازی تایید شده است که از انجین Frostbite 3 استفاده میکند و سازندگان بازی ابراز رضایت کامل در استفاده از این انجین کرده اند.
داستان بازی در مورد شورش های اخیر در Thedas است که به علت جنگ داخلی در Orlais، جدا شدن Templars و The Seekers of the Truth و شورش جادوگران به وجود آمده است.
نام Inquisition در بازی به گروهی بسیار قدیمی اطلاق می شود که در زمان دور هنگام Blight اول در مقابل جادو و مرتدان به Maker ایستادگی کردند.در حال حاضر دو گروه Seekers of Truth و محفل Templar Order از Inquisition مشتق شده است.
آرت ورکهای متشر شده از بازی:

[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]ناشر[/TD]
[TD]EA[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]توسعه دهنده[/TD]
[TD]Bioware[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]پلتفرم[/TD]
[TD]PC,Xbox One,PS4,PS3,X360[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]تصاویر بیشتر[/TD]
[TD]تصاویر Dragon Age: Inquisition[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]تاریخ انتشار[/TD]
[TD] 2014[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]تاپیک امتیازات[/TD]
[TD]----------[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]پیش‌نمایش بازی[/TD]
[TD]----------[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]نقد بازی[/TD]
[TD]---------[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

بزرگترین دانشنامه Dragon Age به زبان پارسی

دوستان 1توضیحی درباره اول بازی میدید؟کدوم گروه بهتره؟انسان؟
بعد اون گزینه های بعدیش چیه؟من شخصیتی دوس دارم کار با شمشیرش قوی باشه

نزدیک ترین علامت shop به جایی که blackwall توش هست. میشه تو حیاط قلعه، البته به محض ورود به اسکای هولد هم نمیاد، باید یکم صبر کنین تا حیاط تعمیر بشه.
ممنون . مسترش رو بايد از هينترلند ميووردم اسكاي هولد . اوكي شد! تنكس!

- - -ویرایش - - -

دوستان 1توضیحی درباره اول بازی میدید؟کدوم گروه بهتره؟انسان؟
بعد اون گزینه های بعدیش چیه؟من شخصیتی دوس دارم کار با شمشیرش قوی باشه
اكثرا انسان بر ميدارن! اون گروهي كه شاخ دارن (اسمشونو يادم رفت) كار با شمشير و قدرتشون يكم بهتره!

بين كلاس ها حتما يك ويديو از هر كدوم ببين ! سليقه ها واقعا واقعا واقعا متفاوته
Mage از فاصله نسبت به بقيه دورتر spell ميزنه و يا بقيه رو heal ميده!
Warrior با شمشير قوي يا شمشير و سپر كار مي كنه كه مجبوري به دشمن نزديك باشي و يكم كار سخت تره يك جورايي حالت tank (ادمي كه ميره جلو تا حواس دشمن رو پرت كنه تا نيرو هاي دور برد بهتر بتونن كار كنن) داره كه به نئر من خيلي boring ه!!
Rouge دو حالت داره! يا تير كمون برميداري و يا خنجر! اين كلاس خيلي تنوعش بنظرم بهتره و بهتر حركت مي كنه و بشخصه مدل خنجر دار rouge رو برداشتم و واقعا راضيم! يجورايي نه اون مدل tank بودن و جلو رفتن و خشكي worrior رو نداره و دور برد بودن و دور از محيط جنگ بدن ميج رو!

البته بگم واقعا سليقه ها متفاوته! خيليا عاشق ميج ان و خيليا عاشق واريور

این قسمت شخصیت سازیش یه خورده جالب نبود :d

ولی با این حال رفتیم تو کار Elf >.<

عجب چیزیه -____-

از دیشب تا الان نزدیک 10 ساعت بازی کردم و همشم تازه داستم Side Quest میرفتم بازم با این حال خیلی خیلی سرگرمم کرده (ماشالله کم Side Quest نداره دارم بیچاره میشم)

و اینک بزرگترین مشکل های خودم رو تا الان بگم :d

1- نمیتونستم اندازه و هیکل کاراکترم رو عوض کنم

2- نمیتونم قیافه کاراکترم رو عوض کنم

3- نمیتونم Classم رو عوض کنم -___-

من تو خیلی از بازیا این مشکل رو دارم (حالا تو بعضیا یکیشون تو بعضیا همشون)

دوستان و اساتید آیا این بازی آنلاین داره؟ از خط داستانی جداست انلاینش؟ و حد اکثر چند پلیر آنلاین میتونن بازی کنن؟
در آخر آیا اینو بگیرم یا وایستم ویچر بگیرم؟

سلام دوستان این بازی امروز خریدم خواستم آپدیت کنم زده 1.5 گیگ آپدیت. کسی می دونی این آپدیت چی اضافه می کنه اصلا ارزش آپدیت کردن را داره؟ بدون آپدیت می شه بازی کرد باگ داره بازی؟

این قسمت شخصیت سازیش یه خورده جالب نبود :d

ولی با این حال رفتیم تو کار Elf >.<

عجب چیزیه -____-

از دیشب تا الان نزدیک 10 ساعت بازی کردم و همشم تازه داستم Side Quest میرفتم بازم با این حال خیلی خیلی سرگرمم کرده (ماشالله کم Side Quest نداره دارم بیچاره میشم)

و اینک بزرگترین مشکل های خودم رو تا الان بگم :d

1- نمیتونستم اندازه و هیکل کاراکترم رو عوض کنم

2- نمیتونم قیافه کاراکترم رو عوض کنم

3- نمیتونم Classم رو عوض کنم -___-

من تو خیلی از بازیا این مشکل رو دارم (حالا تو بعضیا یکیشون تو بعضیا همشون)

تو اگه ٥٠٠ سال پيش زندگي ميكردي ميتونستي اينكارارو بكني؟؟

بتزي چقدر فوق العادس!! هر چي بيشتر ميرم بيشتر عاشقش ميشم!! للمصب اين ٢-٣ روزه ٣ تا ورد كاملا جذاب و بزرگ پيدا كردم!! خيلييييي بزرگه! فقط كاشكي بين دنيا هاش يك همرسي بود! الان world هست همش! اگه مثل wtcher يا skyrim پيوسته بود بهتر بود! هرچند خوندم بايوور گفته بخاطر گرافيك اينكارو نكرد!

- - -ویرایش - - -

سلام دوستان این بازی امروز خریدم خواستم آپدیت کنم زده 1.5 گیگ آپدیت. کسی می دونی این آپدیت چی اضافه می کنه اصلا ارزش آپدیت کردن را داره؟ بدون آپدیت می شه بازی کرد باگ داره بازی؟
باگ كم داره! واقعا نسبت به بقيه rpg ها كمن! باگ هاش هم باگ هاي خيلي كوچيكي هستن ! اين آپديت هم شنيدم خيلي خوبه!

دوستان و اساتید آیا این بازی آنلاین داره؟ از خط داستانی جداست انلاینش؟ و حد اکثر چند پلیر آنلاین میتونن بازی کنن؟
در آخر آیا اینو بگیرم یا وایستم ویچر بگیرم؟
سبكشون فرق داره! سليقه اي هم هست! من بشخصه اين بازي تنها rog اي بود كه عاشقش شدم! ويچر قطعا عاليه ولي اينو از دست نده!
بازي انلاين داره ولي بازي نكردم! Coop 4نفرس شنيدم!

چرا گرافیک بازی اینقدر ضعیفه ؟ اصلا با تریلر ها قابل مقایسه هم نیست !!!! بعضی جاهاش واقعا فکر میکنم نسل قبله ! خیلی جاها هم تکسچر ها کیفیت پایینی دارن ، حالا اگر توی محیط تکسچر کم کیفیت ببینم واقعا قابل درکه چون بازیش به معنای واقعی کلمه عظیم هست ، اما تکسچر های بی کیفیت توی کاراکتر ها واقعا اعصابم رو خورد میکنه ! خود کاراکتر اصلی رو اگه دقت کنید موقعی که دارین میسازینش جزئیات خیلی بیشتری داره ، اما وقتی وارد بازی میشین شاید یک-سوم جزئیاتش کم میشه !!! کاشکی رزلوشن رو پایینتر میاوردن در عوض گرافیکش رو به نسخه ی PC نزدیکتر میکردن !! باگ هم خیلی داره اما چیزایی نیستن که اذیت کنه آدم رو ! داداشم داشت رد میشد یه نگاه کرد به بازی و گفت پس اینکه مثل همون xbox قدیمیته ! واقعا توی تریلر ها گرافیکش خیلی فرق میکنه !
اون طوری که توی DA:O با کارکتر ها آشنا میشدیدم دیگه نیست ! کاراکتر هاش خیلی دیالوگ و interaction دارن ولی اون ارتباطی که توی DA:O داشتم رو با اینا نداشتم ! اما در کل interaction های اینا خیلی بهتره ؛ یه چیز دیگه للیانا چرا اینقدر bitch شده ؟! تو DA:O خیلی بهتر بود !
سیستم طراحی کاراکترش به اون خوبی که توی تریلر ها نشون میدادن نیست ! من میخواستم یه کاراکتر کوناری زن درست کنم ، بعد از 50 دقیقه ور رفتن بهترین حالتش شبیه دو جنسه ها شد !!!!
در هر صورت فعلا که 50 ساعت بازی کردم و فکر کنم دو سه بار دیگه هم بازیش میکنم !

یه نکته جالبی که داشت ، رفتم اژدهای hinderlands رو بکشم ، بعد از 15 دقیقه مبارزه مجبور شدم فرار کنم ، دو ساعت بعدش دوباره رفتم اژدها رو توی 4 دقیقه کشتم !!!!!!!!!!!! حداقل خوبیی که داره مثل DA2 نیست ، اینبار به اسم بازی احترام گذاشتن و حداقل 10 تا اژدها تو بازی گذاشتن . . .

^^^ در مورد اون کم جزییات به نظر رسیدن کرکترمون داخل بازی ، فک کنم مربوط به LOD میشه :دی چون جاهایی که روی صورتش زوم میشه دقیقاً جزییات مشابه جزییاتی هست که موقع ساختنش دیده میشه :دی

به ما گفتن جعبه توی Skyhold ـه منم تمام مپ رو ده بار گشتم همچین جایی ندیدم. بعد از 30 ساعت بازی کردن دریافتم فقط یک ماموریت خط داستانی رفتم :دی Skyhold اون طرف قضیه منظره ما بوده از اون وقت!.

خوبی؟ :d چه ربطی داشت؟ :d بازیای دیگه که این قابلیت رو دارن یعنی تو دنیای واقعی هم میشه؟

500 سال پیش جادو و Elf و این حرفا بوده من نمیدونستم؟ :d

بازیای دیگه تعویض قیافه و این ها رو دارن؟؟؟ اتفاقا با اینکه بنظرم بودنش خوبه ولی خوب از اینور ببینی لوس میشه یکم بنظرم!

دوستان مأموریتهای اصلی بازی تو نقشه چجوری مشخصن؟عصبی شدم
توی لیست کوئست‌ها تو قسمت Inquisitor's path، روشون که کلیک کنین می‌شن کوئست اکتیو و رو نقشه می‌بینینشون.
تازه BioWare که کوئست‌ها رو دسته‌بندی می‌کنه، Bethesda که کلا فرقی بین اصلی و فرعی قائل نیست، اسکایریم که اومده بود تا مدت‌ها فکر می‌کردم داستان اصلی جنگ داخلیه!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or