Multi Platform Dragon Age : Inquisition

سومین شماره از عنوان CRPG استدیوی Bioware یعنی Dragon Age در اکتبر ماه پارسال به طور رسمی توسط Mark Darrah به نام Inquisition معرفی شد.
بازی تایید شده است که از انجین Frostbite 3 استفاده میکند و سازندگان بازی ابراز رضایت کامل در استفاده از این انجین کرده اند.
داستان بازی در مورد شورش های اخیر در Thedas است که به علت جنگ داخلی در Orlais، جدا شدن Templars و The Seekers of the Truth و شورش جادوگران به وجود آمده است.
نام Inquisition در بازی به گروهی بسیار قدیمی اطلاق می شود که در زمان دور هنگام Blight اول در مقابل جادو و مرتدان به Maker ایستادگی کردند.در حال حاضر دو گروه Seekers of Truth و محفل Templar Order از Inquisition مشتق شده است.
آرت ورکهای متشر شده از بازی:

[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]ناشر[/TD]
[TD]EA[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]توسعه دهنده[/TD]
[TD]Bioware[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]پلتفرم[/TD]
[TD]PC,Xbox One,PS4,PS3,X360[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]تصاویر بیشتر[/TD]
[TD]تصاویر Dragon Age: Inquisition[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]تاریخ انتشار[/TD]
[TD] 2014[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]تاپیک امتیازات[/TD]
[TD]----------[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]پیش‌نمایش بازی[/TD]
[TD]----------[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]نقد بازی[/TD]
[TD]---------[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

بزرگترین دانشنامه Dragon Age به زبان پارسی

آقا این ساختن دنیای خودمون که گفتی چی موضوعش؟برا آفلاینه یا آنلاینه ؟ برا من که می خوام داستان اصلیش رو برم نیازه این؟ اصلا به چه درد می خوره؟

انلاین بازی که بخشش جداست و ربطی به سینگل نداره اصلا.
یه بخشیه که قبل انتشار بازی اومد و شما میری داخلش و اتفاقات قبل نسخه جدیده رو برای خودت میچینی.مثلا کدوم شخصیتارو زنده گذاشتی چه رویدادهایی رو یه وجود اوردی و ... .اگه نسخه قبلیارو بازی تموم کردی و اتفاقاتی که به وجود اوردی خیلی برات مهمه حتما برو تو این بخش وگرنه تازه اومدی سراغ بازی دنیاتو دستکاری نکنی چیزیم از دست نمیدی

آقا این ساختن دنیای خودمون که گفتی چی موضوعش؟برا آفلاینه یا آنلاینه ؟ برا من که می خوام داستان اصلیش رو برم نیازه این؟ اصلا به چه درد می خوره؟
ببین تصمیمات دو بازی قبلی یعنی dragon age origin و dragon age 2 توی این بازی تاثیر گذاره یعنی می تونی save اونها رو به بازی منتقل کنی تا تاثیر گذار بشن
بیشتر مربوط به کسانیه که نسخه های قبلیو بازی کردن البته تو روند کلی داستان تاثیری ندارن بیشتری یه سری جزییات و مکالمات تغییر می کنن مثلا leliana می تونسته معشوقه greywarden بوده باشه که در نهایت تنها تغییری که ایجاد می کنه اینه که leliana یکی دو بار تو حرفهاش به این موضوع اشاره می کنه ولی می گم تو روند کلی بازی تاثیری نداره
روشش به این صورت که شما می ری تو گوگل میزنی dragon age keep وارد سایت می شین اونجا یه اکانت origin میسازین که ایمیلش با ایمیله psn شما یکی باشه و حالا تمامیه تصمیمات دو بازی قبلیو انتخاب می کنید و save می کنید حالا اگر بخواین بازی رو دوباره از نو شروع کنید و یه کاراکتر جدید بسازین و به اینترنتم وصل باشین اون تصمیمات دانلود می شن و روی بازی اثر گذار می شن
در کل برای شما که نسخه های قبلیو بازی نکردین ضرورتی نداره

0تو اون تایم دارا پس فقط این مهمه کار رو به کی بسپریم. خب من زبانم بد نیست خدایی ولی سر در نمیارم الان باید کدوم رو انتخاب کنم. راهکاری نداره این؟چقد تمیم اشتباه تو رند بازی تاثیر گذاره؟ منظورم اینه که تاثیر منفی هم داره یا فقط تمیم اشتباه باعث میشه امتیا نگیریم؟ اصلا جایزه هر ماموریت چیه؟اینو جایی ذکر کرده؟
1آقا این علامت سبز رنگ دقیقا کجاش حک میشه منظورت روی نقطه تو نقشه یا وقتی کلیک میکنی و میری تو توضیحاتش یجایی سبز رنگ شده؟ من الان هیچ نقطه سبزی تو نقشه اطاق جنگم ندارم!
2این inquisition perks چیه؟ الان برا من 0 هستش چجوری میشه ارتقا دادش؟
تو اطاق جنگ هم وقتی وارد نقشه میشیم یه بخشی میتنیم بیاریم که هرکدم از اعضا یه تب دارن که بازش که می کنی بازم با تب هایی که اکثرا قفل هستن ربر میشی. فک کنم اسمش inquisition perks باشه . چیه انوقت این بخش؟
بازم شرمنده:">

من خیلی وقته بازی رو پلات کردم دقیقا حضور ذهن ندارم
ببین تو مپ که تو war Table میری هر ماموریتی که هست رو میتونی بدی یکی از 3 یارت برن انجام بدن .برای انجامش یه تایمی میده که با دست زدن تایم دستگاه ps4 میتونی درجا ماموریت رو تموم کنی و دوباره بفرستیشون یه ماموریت دیگه
هر چی دم دستت دیدی رو بفر ست انجام بدم.زیرش نوشته برای چه ماموریتی هست :d تایم و اینا برای ماموریت تاثیری تو روند بازی نداره
جایزه هر ماموریت هم مختلفه. یکی سکه میده یکی ایتم میده و...
اون مراحل اصلی که با انجام ماموریت های فرعی و .. بازی باز میشه وقتی روش بری یه شعله سبز رنگ دارن مثل این عکس اگه نداری پس هنوز مرحله اصلی باز نشده

inquisition perksهم تو war table هست که میتونی یه سری ایتم و قدرت و تجربه کسب xp رو بالا ببری
مثلا یکی توانای باز کردن در های قفل شده رو میده که خیلی مهمه و اسمش Deft Hands, Fine Tools هست
perks ها با جمع کردنInfluence که با انجام مراحل فرعی بدست میاد اضافه میشه تعدادشم محدوده که میتونی با استفاده از گلیچ بعد از رسیدن به sky holdاز یکی از merchant ها موجود در کنار دروازه بخری :d
اگه زبانت خوبه و میخوای راحت از همه چی سر در بیاری این دو تا لینک رو ببین دیگه خودست تا تهش رو میری :d

لینک 1
لینک 2

دوستان در ادامه سوالات متعدد من:)

side quest ها با علامت ! نشون داده میشن یا لوزی(با اون لوزی مربو به rift فر داره و تو خالی و سادس)؟
کلا من الان گیج شدم این علایم دسته بندیشون چطوره؟ کدومارو باید رفت دنبالش؟ کلا برای تموم کردن بخش داستانی بازی چه باید کرد منظورم اینه که تا چه حد باید دنبال جوانب و side quest ها رفت که خیلی هم طولانی نشه؟

تو اون تایم دارا پس فقط این مهمه کار رو به کی بسپریم. خب من زبانم بد نیست خدایی ولی سر در نمیارم الان باید کدوم رو انتخاب کنم.راهکاری نداره این؟چقد تمیم اشتباه تو رند بازی تاثیر گذاره؟ منظورم اینه که تاثیر منفی هم داره یا فقط تمیم اشتباه باعث میشه امتیا نگیریم؟ اصلا جایزه هر ماموریت چیه؟اینو جایی ذکر کرده؟
اینا یه سری جایزه و آیتم داره فقط :دی تا جایی که یادم میاد نتیجه ی تاثیرگذاری نداشت (البته بعد از 50 ساعت هنوز تمومش نکردم و کماکان دارم بازیش میکنم :دی)
توی همین زمان دارها هم اولویت اولت با لِلیانا باشه چون معمولاً نتیجه ی بهتری داره یا آیتم های بهتری میده ، اگه للیانا فعال نبود بین دوتای دیگه اولویت اولت جوزفین باشه :دی

دوستان در ادامه سوالات متعدد من:)

side quest ها با علامت ! نشون داده میشن یا لوزی(با اون لوزی مربو به rift فر داره و تو خالی و سادس)؟
کلا من الان گیج شدم این علایم دسته بندیشون چطوره؟ کدومارو باید رفت دنبالش؟ کلا برای تموم کردن بخش داستانی بازی چه باید کرد منظورم اینه که تا چه حد باید دنبال جوانب و side quest ها رفت که خیلی هم طولانی نشه؟

علامت تعجب ینی شروع یک quest، مثلا کسی که اون quest رو میده. لوزی هم ینی جایی که باید رفت یا چیزی که باید پیدا کرد برای اون quest.
Side quest ها اصلا واجب نیستن، فقط به دو درد افزایش power و لول شخصیت میخورن. البته بعضی وقتا آیتم های خوبی هم میدن.

علامت تعجب ینی شروع یک quest، مثلا کسی که اون quest رو میده. لوزی هم ینی جایی که باید رفت یا چیزی که باید پیدا کرد برای اون quest.
Side quest ها اصلا واجب نیستن، فقط به دو درد افزایش power و لول شخصیت میخورن. البته بعضی وقتا آیتم های خوبی هم میدن.
خب الان پس بالاخره برم دنبال تعجب ها یا نه؟ منظورم اینه که quest ها با side quest ها فرق دارن دیگه درسته؟یکی اصلی محسوب میشه و اون یکی فرعی درسته؟

اگه اشتباه نکنم بین میشن و QUEST هم فرق وجود داره درسته؟

شرمنده من واقعا انقد که نشون میده خنگ نیستما اما اولین باری که RPG بازی می کنم بازیهای قبلیم هرجا میرفتی که دشمن داشت یعنی تو مسیر درستی:)

خب الان پس بالاخره برم دنبال تعجب ها یا نه؟ منظورم اینه که quest ها با side quest ها فرق دارن دیگه درسته؟یکی اصلی محسوب میشه و اون یکی فرعی درسته؟

اگه اشتباه نکنم بین میشن و QUEST هم فرق وجود داره درسته؟

شرمنده من واقعا انقد که نشون میده خنگ نیستما اما اولین باری که RPG بازی می کنم بازیهای قبلیم هرجا میرفتی که دشمن داشت یعنی تو مسیر درستی:)

خب تو قسمت Journal بازی, اولین تب یعنی Inquisition path مربوط می شه به Quest های اصلی که مربوط به داستان بازی ـن و رفتن ـشون اجباریه.
بقیه ماموریت ها فرعین، مثل همون هایی که با علامت تعجب تو مپ مشخص می شن و رفتنشون اجبار نیست اصلا ...
فقط یک نکته ای این بازی داره، اونم اینه که برای شروع کردن هر ماموریت فرعی، یا بازی کردنش لوکیشن های جدید، نیاز پیدا می کنی به Power، این Power هم با بستن Rift ها و ماموریت های فرعی بدست می یاد. بنابراین گاهی اوقات باید چند تا ماموریت فرعی بری تا بتونی مراحل اصلی رو شروع کنی

برای این که ببینی کدوم یکی از Adviser هات رو بفرستی، از این لینک استفاده من
War table - Dragon Age Wiki

دوستان وقتی R1 رو میزنیم یه صفحه دایره شکل میاد که در بالاترین قسمتش اون علامت قلبه که جون اضافه می کنه به بازیکنا; سوالم اینه که مابقی گزینه هاش چه استفاده ای دارن و چجوری میشه بکار بردشون؟

ممنون از همگی که تا اینجا راهنماییم کردید:)

دوستان وقتی R1 رو میزنیم یه صفحه دایره شکل میاد که در بالاترین قسمتش اون علامت قلبه که جون اضافه می کنه به بازیکنا; سوالم اینه که مابقی گزینه هاش چه استفاده ای دارن و چجوری میشه بکار بردشون؟

ممنون از همگی که تا اینجا راهنماییم کردید:)
میتونی potion هایی که پیدا کردی رو assign کنی بهشون
من بیشتر از jar of bees و healing mist استفاده میکردم

از کجا میشه پل هایی که خرابن و پل بین دو قسمتن رو دوبارهذrebuilt کرد؟؟

برای پل باید یکی از ماموریت های war table رو بری اسمش یادم رفته :d
فقط یکی از سرزمین ها پل داره که برای ارتباط با قسمت دیگه باید مرحله war رو بری
یه سرزمین دیگه هم هست که یه فضای مه الود داره. اونجا هم یه راهی هست که نیمه کارست. اونم از طریق ماموریت war باز میشه :d

اگر کلاس Mage و Knight Enchanter رو انتخاب کنید باری کشتن اژدها ها نونتون تو روغنه !! الان من هر اژدهایی رو که میخوام بکشم تمام یارام ، حتی tank هام هم کشته میشن ، اما خودم بدون اینکه حتی یک health potion مصرف کنم تنهایی اژدها رو میکشم !!!!

اولا که وقتی اژدها گارد میگیره (health barش رنگش عوض میشه) هیچ تکنیکی به اندازه ی spirit sword صدمه نمیزنه (من الان 2k دمیج میزنم به گارد اژدها) اگر perk های لازم رو هم گرفته باشی barrierت هرگز تموم نمیشه چون هر چقدری که دمیج وارد کنی Barrierت دوباره پر میشه !! خود spirit sword هم دمیج بالایی میزنه ، بخصوص برای سه تا اژدهای داخل بازی که نسبت به Spirit حساس هستن --- اژدهای توی stormcoast که خیلی جاها خوندم سختترین اژدهای بازیه رو توی 3 دقیقه کشتم (لولش 19ـه اما چون ضعفش spirit هست و هیچ سلاحی هم توی بازی نیست که دمیج خالصش Spirit باشه کشتنش سخته بجز با Spirit sword که برای هر ضربه حدود 600 تا دیمج میده) یه اژدهایی که 3 لول از من بالاتر بود رو توی 5 دقیقه کشتم !

اگر کلاس Mage و Knight Enchanter رو انتخاب کنید باری کشتن اژدها ها نونتون تو روغنه !! الان من هر اژدهایی رو که میخوام بکشم تمام یارام ، حتی tank هام هم کشته میشن ، اما خودم بدون اینکه حتی یک health potion مصرف کنم تنهایی اژدها رو میکشم !!!!

اولا که وقتی اژدها گارد میگیره (health barش رنگش عوض میشه) هیچ تکنیکی به اندازه ی spirit sword صدمه نمیزنه (من الان 2k دمیج میزنم به گارد اژدها) اگر perk های لازم رو هم گرفته باشی barrierت هرگز تموم نمیشه چون هر چقدری که دمیج وارد کنی Barrierت دوباره پر میشه !! خود spirit sword هم دمیج بالایی میزنه ، بخصوص برای سه تا اژدهای داخل بازی که نسبت به Spirit حساس هستن --- اژدهای توی stormcoast که خیلی جاها خوندم سختترین اژدهای بازیه رو توی 3 دقیقه کشتم (لولش 19ـه اما چون ضعفش spirit هست و هیچ سلاحی هم توی بازی نیست که دمیج خالصش Spirit باشه کشتنش سخته بجز با Spirit sword که برای هر ضربه حدود 600 تا دیمج میده) یه اژدهایی که 3 لول از من بالاتر بود رو توی 5 دقیقه کشتم !
من چوری می تونم Knight Enchanter رو ایجاد کنم برای کارکترم؟ به نظرت با نسخه که شما میگی چه نژادی رو برداریم بهتره؟
من اول HUMAN و جنسیت FEMALE با کلاس WARRIOR TWO HANDS گرفته بودم که چون خیلی ضعیف بود رفتم بجاش QUNARI جنس MALE و کلاس WARRIOR TWO HANDS گرفتم که واقعا اوضاع بهتر از قبل شد.
به نظرت بیام تغییرش بدم کارکترم و یا به همون هم تیمی های MAGE ام اکتفا کنم. الان دنبال جمع کردن 15 POWER برای میشن IN HUSHED WHISPERS هستم به نظرت می صرفه برگردم از اول با اون کارکتر پیشنهادی شما برم. برام خیلی مهم بای رو تموم کنم و زیاد اهل چالش هم نیستم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or