Multi Platform Dragon Age : Inquisition

سومین شماره از عنوان CRPG استدیوی Bioware یعنی Dragon Age در اکتبر ماه پارسال به طور رسمی توسط Mark Darrah به نام Inquisition معرفی شد.
بازی تایید شده است که از انجین Frostbite 3 استفاده میکند و سازندگان بازی ابراز رضایت کامل در استفاده از این انجین کرده اند.
داستان بازی در مورد شورش های اخیر در Thedas است که به علت جنگ داخلی در Orlais، جدا شدن Templars و The Seekers of the Truth و شورش جادوگران به وجود آمده است.
نام Inquisition در بازی به گروهی بسیار قدیمی اطلاق می شود که در زمان دور هنگام Blight اول در مقابل جادو و مرتدان به Maker ایستادگی کردند.در حال حاضر دو گروه Seekers of Truth و محفل Templar Order از Inquisition مشتق شده است.
آرت ورکهای متشر شده از بازی:

[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]ناشر[/TD]
[TD]EA[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]توسعه دهنده[/TD]
[TD]Bioware[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]پلتفرم[/TD]
[TD]PC,Xbox One,PS4,PS3,X360[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]تصاویر بیشتر[/TD]
[TD]تصاویر Dragon Age: Inquisition[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]تاریخ انتشار[/TD]
[TD] 2014[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]تاپیک امتیازات[/TD]
[TD]----------[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]پیش‌نمایش بازی[/TD]
[TD]----------[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]نقد بازی[/TD]
[TD]---------[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

بزرگترین دانشنامه Dragon Age به زبان پارسی

POTION هم مگه میشه از رو زمین پیدا کرد؟ منظورت از POTION همونی که جون و پر می گنه دیگه؟
یذره بیشتر توضیح میدی:)
اون جون که همیشه اونجا هست
یه سری potion های دیگه که 3 دسته هستن رو توی دنیای بازی پیدا میکنی که میتونی به اون قسمتها assign کنی. روی میزی که camp ها هست و همچنین توی armory میتونی potion ها رو هم upgrade کنی و هم assign کنی یا refile کنیشون .

اگر کلاس Mage و Knight Enchanter رو انتخاب کنید باری کشتن اژدها ها نونتون تو روغنه !! الان من هر اژدهایی رو که میخوام بکشم تمام یارام ، حتی tank هام هم کشته میشن ، اما خودم بدون اینکه حتی یک health potion مصرف کنم تنهایی اژدها رو میکشم !!!!

اولا که وقتی اژدها گارد میگیره (health barش رنگش عوض میشه) هیچ تکنیکی به اندازه ی spirit sword صدمه نمیزنه (من الان 2k دمیج میزنم به گارد اژدها) اگر perk های لازم رو هم گرفته باشی barrierت هرگز تموم نمیشه چون هر چقدری که دمیج وارد کنی Barrierت دوباره پر میشه !! خود spirit sword هم دمیج بالایی میزنه ، بخصوص برای سه تا اژدهای داخل بازی که نسبت به Spirit حساس هستن --- اژدهای توی stormcoast که خیلی جاها خوندم سختترین اژدهای بازیه رو توی 3 دقیقه کشتم (لولش 19ـه اما چون ضعفش spirit هست و هیچ سلاحی هم توی بازی نیست که دمیج خالصش Spirit باشه کشتنش سخته بجز با Spirit sword که برای هر ضربه حدود 600 تا دیمج میده) یه اژدهایی که 3 لول از من بالاتر بود رو توی 5 دقیقه کشتم !
دقیقا کلا برای همین هست که Knight Enchanter خیلی overpower هست. منم یکی دوتا از dragon ها رو تکی اخرش رو با vivi زدم کلا ! لول :/
یعنی اونا مرده بودم با vivi راحت میزدم. barrier اصلا تموم نمیشه ... تنها موقعی که مشکل ساز میشد این بود که ddragon کوچولوها میومدن .

من چوری می تونم Knight Enchanter رو ایجاد کنم برای کارکترم؟ به نظرت با نسخه که شما میگی چه نژادی رو برداریم بهتره؟
من اول HUMAN و جنسیت FEMALE با کلاس WARRIOR TWO HANDS گرفته بودم که چون خیلی ضعیف بود رفتم بجاش QUNARI جنس MALE و کلاس WARRIOR TWO HANDS گرفتم که واقعا اوضاع بهتر از قبل شد.
به نظرت بیام تغییرش بدم کارکترم و یا به همون هم تیمی های MAGE ام اکتفا کنم. الان دنبال جمع کردن 15 POWER برای میشن IN HUSHED WHISPERS هستم به نظرت می صرفه برگردم از اول با اون کارکتر پیشنهادی شما برم. برام خیلی مهم بای رو تموم کنم و زیاد اهل چالش هم نیستم.

نیازی نیست در طول بازی یه شخصیت به اسم vivin بهت ملحق میشه که Knight Enchanter هست میتونی ازش استفاده کنی :d

دوستان چرا SIDE QUEST های من به ور کامل تو سمت جرنی نشون داده نمیشه؟ مثلا الان من می خوام برم دنبال BLACKWALL اما THE LOAN WARDEN توشون نیست؟!؟ لیلیانا هم راجع بهش باهم حبت کرده قبلا! من الان اونجایی ام که باید 15 پاور تو هینترلند جمع کنم برایIn H u shed Whispers و با دورین و اون پسره هم صحبت کردم.

بعد 6-7 بار درگیر شدن با اژدها hinterland و stormcoast و شککست مطلق امروز عزممو جزم کردم رفت سراق دراگون western approach که سر یک بار از زمین محوش کردم. اصلن حس غروری که بعدش بهم داد نمیشد وصف کرد. ولی خداوکیلی از بس فوق العاده ساخته بودن اژدها رو ادم دلش نمیومد بکشتشون!

دوستان بهترین تیم چیه؟ من (که rouge dagger دار هستم) معمولا با sera+ vivi+ cassandra (بعضی وقتا بجای cassandra من iron bull رو برمیدارم.) میرم. تیم شما چجوریه؟

- - -ویرایش - - -

من سر دیالوگ های sera روده بر میشم. حین بازی یک حرفایی به بقیه میزنه اصلا نابودم می کنه. (البته با توجه به اینکه میل جن30ش متفاوته :دی )

یک بار به iron bull گفت دخترای نژاد تو هم مثل خودت اینجورین؟ IB گفت چجوری؟ Sera گفت مثل خودت عضلانی و گنده. بعد IB گفت. "Oh $hit, Yes!"
یک بار از Cassandra پرسید تو زیر لباست شورت میپوشی ؟؟ :دی :))
یک بار هم به VVan رو کرد گفت برات یک کادو دارم. بیا ببین. VV هم گفت. اون کادو نیست، ماتحت استخونیته! :))

بعد 6-7 بار درگیر شدن با اژدها hinterland و stormcoast و شککست مطلق امروز عزممو جزم کردم رفت سراق دراگون western approach که سر یک بار از زمین محوش کردم. اصلن حس غروری که بعدش بهم داد نمیشد وصف کرد. ولی خداوکیلی از بس فوق العاده ساخته بودن اژدها رو ادم دلش نمیومد بکشتشون!

دوستان بهترین تیم چیه؟ من (که rouge dagger دار هستم) معمولا با sera+ vivi+ cassandra (بعضی وقتا بجای cassandra من iron bull رو برمیدارم.) میرم. تیم شما چجوریه؟

- - -ویرایش - - -

من سر دیالوگ های sera روده بر میشم. حین بازی یک حرفایی به بقیه میزنه اصلا نابودم می کنه. (البته با توجه به اینکه میل جن30ش متفاوته :دی )

یک بار به iron bull گفت دخترای نژاد تو هم مثل خودت اینجورین؟ IB گفت چجوری؟ Sera گفت مثل خودت عضلانی و گنده. بعد IB گفت. "Oh $hit, Yes!"
یک بار از Cassandra پرسید تو زیر لباست شورت میپوشی ؟؟ :دی :))
یک بار هم به VVan رو کرد گفت برات یک کادو دارم. بیا ببین. VV هم گفت. اون کادو نیست، ماتحت استخونیته! :))

قبول دارم واقعا کشن اژدها کیف میده ، من که تا الان Abyssal high dragon و frost back و stormrider و greater mistral و vinsomer رو کشتم ، الان توی راهم برای کشتن northern hunter !
اینطوری که گفتی باید sera رو امتحان کنم ، من همیشه cole رو میبردم !

من چوری می تونم Knight Enchanter رو ایجاد کنم برای کارکترم؟ به نظرت با نسخه که شما میگی چه نژادی رو برداریم بهتره؟
من اول HUMAN و جنسیت FEMALE با کلاس WARRIOR TWO HANDS گرفته بودم که چون خیلی ضعیف بود رفتم بجاش QUNARI جنس MALE و کلاس WARRIOR TWO HANDS گرفتم که واقعا اوضاع بهتر از قبل شد.
به نظرت بیام تغییرش بدم کارکترم و یا به همون هم تیمی های MAGE ام اکتفا کنم. الان دنبال جمع کردن 15 POWER برای میشن IN HUSHED WHISPERS هستم به نظرت می صرفه برگردم از اول با اون کارکتر پیشنهادی شما برم. برام خیلی مهم بای رو تموم کنم و زیاد اهل چالش هم نیستم.

نژاد و جنسیت تاثیری روی کلاست نداره (بجز اون bonus ی که نژاد ها دارن) --- قدرت کاراکترت وسایلت داره و skill هات ، بنظر خود من که کلاس rouge فوقالعاده قوی و سریع بود ، اما من همیشه Mage انتخاب میکنم . . .

قبول دارم واقعا کشن اژدها کیف میده ، من که تا الان Abyssal high dragon و frost back و stormrider و greater mistral و vinsomer رو کشتم ، الان توی راهم برای کشتن northern hunter !

من چون خودم dagger دارم، rouge دومم رو archer بر میدارم. بین sera و varick (؟) خیلی از سارا بیشتر خوشم میاد. وریک یکم یجوریه. sera اصلن خیلی بیشتر بهم حال میده.

كسى ميدونه چه جوري ميشه wicked eyes and wicked hearts رو تموم كرد ؟ من الان جايي رسيدم كه همراهام باهام هستند و از gardens رد شدم حالا توى قصرم ولى نميدونم كجا ميرم دقيقا هم ميرم سمت فلشه اما هيچى نيست ولى يه در هست كه ٣ تا statuettes ( اگه درست نوشته باشم ) ميخواد كه دو تا شو پيدا كردم ولي سوميش نيست :-/

كسى ميدونه چه جوري ميشه wicked eyes and wicked hearts رو تموم كرد ؟ من الان جايي رسيدم كه همراهام باهام هستند و از gardens رد شدم حالا توى قصرم ولى نميدونم كجا ميرم دقيقا هم ميرم سمت فلشه اما هيچى نيست ولى يه در هست كه ٣ تا statuettes ( اگه درست نوشته باشم ) ميخواد كه دو تا شو پيدا كردم ولي سوميش نيست :-/

از اون مجسمه ها چندتا توی نقشه پراکنده شده، الان یادم نیست کجان ولی تو راهنماهای اینترنتی یا یوتوب زیاده. از همونا یکی دیگه پیدا کنین تا در باز بشه.

- - -ویرایش - - -

نژاد و جنسیت تاثیری روی کلاست نداره (بجز اون bonus ی که نژاد ها دارن) --- قدرت کاراکترت وسایلت داره و skill هات ، بنظر خود من که کلاس rouge فوقالعاده قوی و سریع بود ، اما من همیشه Mage انتخاب میکنم . . .

به عنوان یک فرد زخم خورده، تضمین می کنم آخرین اژدهای بازی (اول اسمش ravage بود فک کنم) در لول کاملا متفاوتی نسبت به بقیشون خواهد بود و زدنش لذتی دو چندان خواهد داشت :D
پ.ن: فکر کنم فقط منم که کلاس warrior برداشتم اینجا :d همراهام هم همیشه Cassandra (عشقم :x) و cole و vivi هستن.

دقيقا مشكلم اينه كه هيچ فيلمي نميتونم ببينم چون زياد حجم ندارم اگه يه عكسى چيزى پيدا كنيد كه راهنمايي كنه ممنون ميشم

- - -ویرایش - - -

از اون مجسمه ها چندتا توی نقشه پراکنده شده، الان یادم نیست کجان ولی تو راهنماهای اینترنتی یا یوتوب زیاده. از همونا یکی دیگه پیدا کنین تا در باز بشه.

- - -ویرایش - - -

به عنوان یک فرد زخم خورده، تضمین می کنم آخرین اژدهای بازی (اول اسمش ravage بود فک کنم) در لول کاملا متفاوتی نسبت به بقیشون خواهد بود و زدنش لذتی دو چندان خواهد داشت :D
پ.ن: فکر کنم فقط منم که کلاس warrior برداشتم اینجا :d همراهام هم همیشه Cassandra (عشقم :x) و cole و vivi هستن.
نه منم كلاس warrior برداشتم بر عكس بقيه كه Mage دارن

دقيقا مشكلم اينه كه هيچ فيلمي نميتونم ببينم چون زياد حجم ندارم اگه يه عكسى چيزى پيدا كنيد كه راهنمايي كنه ممنون ميشم

- - -ویرایش - - -

نه منم كلاس warrior برداشتم بر عكس بقيه كه Mage دارن

این راهنمای متنی:Herd of Stone Halla - Dragon Age Wiki
اینم عکس:
wshyp0232favvuuer59m.jpg

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or