Multi Platform Dragon Age : Inquisition

سومین شماره از عنوان CRPG استدیوی Bioware یعنی Dragon Age در اکتبر ماه پارسال به طور رسمی توسط Mark Darrah به نام Inquisition معرفی شد.
بازی تایید شده است که از انجین Frostbite 3 استفاده میکند و سازندگان بازی ابراز رضایت کامل در استفاده از این انجین کرده اند.
داستان بازی در مورد شورش های اخیر در Thedas است که به علت جنگ داخلی در Orlais، جدا شدن Templars و The Seekers of the Truth و شورش جادوگران به وجود آمده است.
نام Inquisition در بازی به گروهی بسیار قدیمی اطلاق می شود که در زمان دور هنگام Blight اول در مقابل جادو و مرتدان به Maker ایستادگی کردند.در حال حاضر دو گروه Seekers of Truth و محفل Templar Order از Inquisition مشتق شده است.
آرت ورکهای متشر شده از بازی:

[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]ناشر[/TD]
[TD]EA[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]توسعه دهنده[/TD]
[TD]Bioware[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]پلتفرم[/TD]
[TD]PC,Xbox One,PS4,PS3,X360[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]تصاویر بیشتر[/TD]
[TD]تصاویر Dragon Age: Inquisition[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]تاریخ انتشار[/TD]
[TD] 2014[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]تاپیک امتیازات[/TD]
[TD]----------[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]پیش‌نمایش بازی[/TD]
[TD]----------[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]نقد بازی[/TD]
[TD]---------[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

بزرگترین دانشنامه Dragon Age به زبان پارسی

من از اول ... !
والا تصمیمات مربوط به لیلیانا سه حالت داره :
1. رومنست بوده باشه ( که زنده بودن و مردن واردن حالتاش فرق می کنه )
2. کشته بوده باشیش که دوباره زنده شدنشو اینها داستانی داره در این حالت به شدت شخصیت غیر قابل تحملی داره
3. حالت شما که رابطه ات نرمال بوده باهاش
رفتار للیانا تابع تصمیمات کلی شما نیست بلکه تابع حرفهای شما باهاشه به خصوص در مورد دیواین سابق بعد از اون می گه با هم یه ماموریت بریم که اونجا هم خیلی انتخابتون مهمه یعنی حرفهاتون باید با تصمیمتون تو ماموریته سازگار باشه وگرنه شاکی می شه یه جورایی شدیدا باهات بد می شه سر پیشنهاد دیواین شدنشم باید تو حرف قبول کنی بعد تو سر میز یه انتخاب دیگه کنی و گرنه بدتر می شه
کلا تو حالت دوم یعنی کشته باشیش تو نسخه origin یه داستانهایی می شه و دوباره زنده شده حالا اینها اسپویل داره نمی گم سر این موضوع خودش واسه خودش شخصیت مقدسی شده و یه جورایی باهات رقابت داره تو حالت های دیگه ممکنه مقدس نشده باشه ولی یه ته مونده ایی از اون حالت رقابتیو داره
اون بچه موریگانو و در ضمن دی ال سی آینه هه تو نسخه اول بازی شدیدا اسپویل داره ولی خداییش همین چیز هاست که به بازی ارزش تکرار می ده

آخرین ویرایش:
والا تصمیمات مربوط به لیلیانا سه حالت داره :
1. رومنست بوده باشه ( که زنده بودن و مردن واردن حالتاش فرق می کنه )
2. کشته بوده باشیش که دوباره زنده شدنشو اینها داستانی داره در این حالت به شدت شخصیت غیر قابل تحملی داره
3. حالت شما که رابطه ات نرمال بوده باهاش
رفتار للیانا تابع تصمیمات کلی شما نیست بلکه تابع حرفهای شما باهاشه به خصوص در مورد دیواین سابق بعد از اون می گه با هم یه ماموریت بریم که اونجا هم خیلی انتخابتون مهمه یعنی حرفهاتون باید با تصمیمتون تو ماموریته سازگار باشه وگرنه شاکی می شه یه جورایی شدیدا باهات بد می شه سر پیشنهاد دیواین شدنشم باید تو حرف قبول کنی بعد تو سر میز یه انتخاب دیگه کنی و گرنه بدتر می شه
کلا تو حالت دوم یعنی کشته باشیش تو نسخه origin یه داستانهایی می شه و دوباره زنده شده حالا اینها اسپویل داره نمی گم سر این موضوع خودش واسه خودش شخصیت مقدسی شده و یه جورایی باهات رقابت داره تو حالت های دیگه ممکنه مقدس نشده باشه ولی یه ته مونده ایی از اون حالت رقابتیو داره
اون بچه موریگانو و در ضمن دی ال سی آینه هه تو نسخه اول بازی شدیدا اسپویل داره ولی خداییش همین چیز هاست که به بازی ارزش تکرار می ده

این کشته شدنش و زنده شدنش دیگه چه صیغه ایه ؟ من DAO رو 5 بار تموم کردم ، خبری از کشته شدن للیانا نبود !
باید dlcش رو یجوری بگیرم ، البته اگه خوب باشه . . .

من keep نداشتم. خيلي عادي اينو شروع كردم! ليليانا هم خيلي عادي و خوبه! چرا بهش فوش ميدين؟

دوستان! حد اكثر با چند نفر ميشه رومنس كرد؟؟ من خودمو جر دادم بتونم رو josephine كار كنم هيچ چيزي نشده هنوز! رو ويوي هم كار كردم ولي نه خيلي!

این کشته شدنش و زنده شدنش دیگه چه صیغه ایه ؟ من DAO رو 5 بار تموم کردم ، خبری از کشته شدن للیانا نبود !
باید dlcش رو یجوری بگیرم ، البته اگه خوب باشه . . .

کشتن لیلیانا که ربطی به دی ال سی نداره تو اون مرحله که می رفتی خاکستر اندراسته رو برداری اگه می زدی ظرف خاکسترو می شکستی لیلیانا شاکی می شد بهت حمله می کرد تو هم می کشتیش

- - -ویرایش - - -

من keep نداشتم. خيلي عادي اينو شروع كردم! ليليانا هم خيلي عادي و خوبه! چرا بهش فوش ميدين؟

دوستان! حد اكثر با چند نفر ميشه رومنس كرد؟؟ من خودمو جر دادم بتونم رو josephine كار كنم هيچ چيزي نشده هنوز! رو ويوي هم كار كردم ولي نه خيلي!

تو اواسط بازی می شه ویوین کلا رومنس آپشن نیست باهاش می تونی شوخی های عاشقانه داشته باشی ولی در کل جوابش منفیه اواسط بازی بعد اینکه رسیدی اسکای هولد می شه فقط زیاد باهاشون حرف بزن گزینه های قلب دارو انتخاب کن بعد یه ماموریت ازت می خوان و بعدشم یه مکالمه کوچیکو ....
راهنمای کامل romance
http://dragonage.wikia.com/wiki/Romance_%28Inquisition%29

کشتن لیلیانا که ربطی به دی ال سی نداره تو اون مرحله که می رفتی خاکستر اندراسته رو برداری اگه می زدی ظرف خاکسترو می شکستی لیلیانا شاکی می شد بهت حمله می کرد تو هم می کشتیش

Romance (Inquisition) - Dragon Age Wiki

آها من هیچ وقت این کار رو نکردم !!! چجوری زنده میشه دوباره پس ؟! منظورم dlc ی معرفی شده ی DA Inquisition هست نه DLC های DA:O . . .

بلاخره تموم شد 95 ساعت گیمپلی ، کوچکترین چیزی هم باقی نزاشتم توی بازی ، فقط چندتا collection ها باقی مونده . . .

خدا کنه این جریان فلمت و سولاس رو توی dlc معلوم کنن !از همون موقع که با سولاس رفتم توی معبد و هی با موریگان بحث میکرد بهش شک کردم ، چرا یه الف اینقدر ضد افسانه ها و تاریخچه ی الف هاست و حتی نمیخواد راجع بهش بحث کنه ! بخصوص اون جایی که مجسمه ی dread wolf رو پیدا کردن و من و موریگان شروع به فرضیه درست کردن برای دلیل وجود این مجسمه توی این معبد کردیم ، سولاس خیلی شاکی شد انگار که وقتی راجع به dread wolf فرضیه سازی میکنیم بهش بر میخوره ! بهش شک داشتم اما عمرا فکر نمیکردم خودش dread wolf باشه !!

راستی بازی رو تموم کردم ،هیچ خبری از god child نبود ! البته warden من توی DA:O زن بود ، توی بازی من فکر کنم اصلا god child وجود نداشت . . .

مهم خیلی ها اینو نمیدونن تا زمانی که زیادی دیر شده === یکی از trophy های بازی bug داره و ممکنه unlock نشه ، Dragon Bane زمانی باز میشه که هر ده تا اژدهای بازی رو بکشین (ربطی به داستان و اژدهای داخل داستان اصلی نداره) خیلی ها گفتن هر ده تا اژدها رو کشتن اما تروفی باز نشده (خودم هم همین طور شدم) شمارنده ی داخل بازی ممکنه یکی از اژدها هایی که کشتین رو شمارش نکنه ، معمولا یا اولین اژدها تون رو نمیشمره (Frelden Frostback) یا آخرین رو ... راه کارش اینه که قبل از این اژدها ها یه save درست کنین و نگهش دارین وقتی هر ده تا رو کشتین و تروفی باز نشد همون save ها رو reload کنید و یک بار دیگه اون اژدها ها رو بکشین ، برای خود من آخرین اژدها بود (sandy howler) ریلود کردم و دوباره کشتمش و تروفی باز شد . . .

آخرین ویرایش:
آها من هیچ وقت این کار رو نکردم !!! چجوری زنده میشه دوباره پس ؟! . . .
زنده شدنش که گویا آندراسته دوباره زنده کردتش dlc بازی هم که متاسفانه هنوز واسه ps4 نیمده ، به نظرت بازی نسبت به origin افت کرده یا بهتر شده ؟
در مورد سولاس من حدس هامو تو صفحات قبل گفتم تو فروم های خارجیم اگه حوصلت بیاد زیاد بحث شده

زنده شدنش که گویا آندراسته دوباره زنده کردتش dlc بازی هم که متاسفانه هنوز واسه ps4 نیمده ، به نظرت بازی نسبت به origin افت کرده یا بهتر شده ؟
در مورد سولاس من حدس هامو تو صفحات قبل گفتم تو فروم های خارجیم اگه حوصلت بیاد زیاد بحث شده

پس للیانا در واقع herald of anderaste هست ! بدبخت بیخود نمیگفت توی DA:O که Maker باهام حرف میزنه ! من همیشه توی دیالوگ ها مسخرش میکردم !

واسه خودش بازی خیلی خوبیه ، اما در مقایسه با DA:O نمیگم DA:O بهتر بود ، اما DA:O رو ترجیح میدم ؛
1- ارتباط کارکتر ها و داستانشون توی DA3 خیلی بهتره اما توی DA:O خیلی خیلی بهتر حسشون میکنی مثلا حتی یکی از کاراکتر های این شماره مثل Alistair نمیشدن --- شخصیت سازی ها توی DA3 همه در سطح خوب بودن (ضعیف و عالی نداشتن همه شخصیت پردازی خوبی داشتن) اما توی DA:O شخصیت پردازی های ضعیف ، خوب و عالی بود ، یکی مثل oghren آدم حالش بهم میخوره باهاش حرف بزنه ! یکی مثل Alistair و morrigan و sten آدم همیشه باهاش حال میکنه و بنظر من همین زیادی بالانس بودن کاراکتر ها توی DA3 هم بازی رو خوب کرده و هم باعث شده کاراکتر محبوبی توی بازی پیدا نکنی . . . بعلاوه آوردن کاراکتر های بازی اول به عنوان مجسمه توی این بازی خیلی زننده بود انگار خودشون به اندازه کافی credibility نداشتن که مجبور بودن یکم از بازی اول قرض بگیرن . . . هر چند بین تمام RPG هایی که تا حالا رفتم varric بهترین Dwarfـــیه که دیدم . . .
2- داستان بازی هم اصلا کشش و قدرت DA:O رو نداشت ، اول بازی اینجوری هستی :) بعد اینجوری میشی 8-| بعد به این حالت در میای :x وقتی میری ماموریت here lies the abyss رو انجام میدی و جریان آندراسته رو میفهمی این جوری میشی :| آخر بازی هم که چنگی به دل نمیزد ، بد نبود اما چنگی هم به دل نمیزد . . .
3- از گیمپلی بازی واقعا شکایتی ندارم کارشون درست بود . . . فقط کلاس Mage رو به شکل وحشتناکی ساده سازی کردن ! سیستم Lvl up اینقدر ساده سازی شده بود که من بعد از Lvl 18 دیگه skill point هام رو اصلا استفاده نکردم !
4- بهترین قسمت این بازی اژدها هاش بود که آدم کیف میکنه باهاشون . . .

یسری نکات مسخره ای هم توی بازی بود ، کوریفیوس منبع corruption هست ، یه archdemon برای خودش درست کرده(حالا تقلبی و اصلش رو کاری نداریم) اون وقت بزرگترین ارتش دنیا رو که مثل بچه هاش در واقع هستن (darkspawn ها رو میگم) کلا ول کرده و میخواد یه ارتش از شیطان ها جمع کنه ؟! grey warden دور خودش جمع کرده در حالی که برای زنده شدن مجدد خیلی راحت میتونه از یه منبع بی پایان darkspawn استفاده کنه ! آها راستی توی بازی چرا حتی یه دونه Desire Demon هم نبود (اون یارو توی emprise du lion اسمش desire demon بود اما کوچکترین شباهتی به بازی اول و دوم نداشت) توی بازی اول و دوم مسیر و حالت و نظم و بنیان Qun رو تعیین کردن ، میدونیم کوناری ها کی هستن و چه رفتاری دارن ! حالا توی این بازی اولا که کوناری ها رو از نظر ظاهری دوباره از نو طراحی کردن (توی بازی اول ، اولش سیاه پوست بودن (توی تریلر temple of the sacred ashes رو ببینین sten سیاه پوسته) اما توی بازی نهایی سفید شدن ، توی بازی دوم هم که شاخ دار شدن) توی بازی سوم هم که حتی طرز فکر و حرف زدنشون هم فرق کرد !

البته تمام این حرف ها مقایسه ای هست و اگر نخوام بازی رو مقایسه بکم با شماره اولش ، این ایراد ها هم خود به خود کنسل میشن . . .

در کل نمیتونم بگم کدوم بهتره ، اما اگه DA:O رو عین این بازسازی کنن ، صد در صد DA:O رو ترجیح میدم . . .

سلام دوستان من تازه شروع کردم یک سوال دلشتم.
اونجا که باید بین میج و تمپلر طرف یک گروه بگیرم کدوم انتخاب کنم بهتره؟

هر کدوم رو که انتخاب کنی تا آخر بازی گروه مقابل باهات دشمن میشن ، پس ببین کدوم رو بیشتر دوست داری . . .

سلام.من لول 12 ام.میخوام با اژدهای Hinterlands مبارزه کنم.هرکاری میکنم نمیشینه زمین یا نوار خونش نمیاد که باهاش بجنگم.برای اینکه با اژدها وارد مبارزه بشم باید کار خاصی باید بکنم؟

آخرین ویرایش:
سلام.من لول 12 ام.میخوام با اژدهای Hinterlands مبارزه کنم.هرکاری میکنم نمیشینه زمین یا نوار خونش نمیاد که باهاش بجنگم.برای اینکه با اژدها وارد مبارزه بشم باید کار خاصی باید بکنم؟

اگر اون جایی هستین که اون اژدها کوچولو ها هم هستن، محل نبرد اونجا نیست. همون راه رو ادامه بدین، به محل مبارزه باهاش می رسین.

به نظرم بزار lv ات به 13-14 برسه بعد برو. سعی کنی ایتمهای هم lv خودت و درست حسابی هم ببری
دوتا melee و 2 تا range جواب میده راحت

سعی کن یه mage ببری که همیشه Barrier کست کنه ، جادو های یخ هم زیاد داشته باشه ، staffش هم یخ باشه ، این اژدها ferelden frostbackــه و نسبت به آتش مقاوم هست ولی نسبت به یخ آسیب پذیره . . . warriorت هم بهتره shield wall رو داشته باشه که صدمه کمتری ببینه . . .

دوستان الان لولم 9 شده من و کلاسمم warrior two hands هستش با نژاد qunari و تا به اینجا برای ارتقا شخصیتم همیشه مربع رو میزدم که اتوماتیک خودش ارتقا بده. الان چه ‍‍پیشنهادی برای نحوه ارتقا توانایی هام و خرج کردن امتیازی که بخار لول آپ بهم میده دارید؟ و اینکه باتوجه به کلاسم من فقط باید همون درخت warrior two hands رو کامل کنم دیگه؟ کلا اون بخش چندتا درخت دیگه هم داره که اصلا نمیدونم چیه(battle master , vanguard)و سوال دیگم اینه که فق باید یک درخت رو انتخاب کنیم و ارتقا دهیم؟ ممنون میشم دوستان اگه راهنماییم کنید:)
الان یه مشکل دیگه هم دارم:( اومده خودکار ironbull رو ارتقا داده اما تو درخت warrior with shield که هیچکدوم از توانایی هاش قابل استفاده نیست و رمز رنگه! چجوری میشه درستش کرد؟

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or