Multi Platform Dragon Age : Inquisition

سومین شماره از عنوان CRPG استدیوی Bioware یعنی Dragon Age در اکتبر ماه پارسال به طور رسمی توسط Mark Darrah به نام Inquisition معرفی شد.
بازی تایید شده است که از انجین Frostbite 3 استفاده میکند و سازندگان بازی ابراز رضایت کامل در استفاده از این انجین کرده اند.
داستان بازی در مورد شورش های اخیر در Thedas است که به علت جنگ داخلی در Orlais، جدا شدن Templars و The Seekers of the Truth و شورش جادوگران به وجود آمده است.
نام Inquisition در بازی به گروهی بسیار قدیمی اطلاق می شود که در زمان دور هنگام Blight اول در مقابل جادو و مرتدان به Maker ایستادگی کردند.در حال حاضر دو گروه Seekers of Truth و محفل Templar Order از Inquisition مشتق شده است.
آرت ورکهای متشر شده از بازی:

[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]ناشر[/TD]
[TD]EA[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]توسعه دهنده[/TD]
[TD]Bioware[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]پلتفرم[/TD]
[TD]PC,Xbox One,PS4,PS3,X360[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]تصاویر بیشتر[/TD]
[TD]تصاویر Dragon Age: Inquisition[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]تاریخ انتشار[/TD]
[TD] 2014[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]تاپیک امتیازات[/TD]
[TD]----------[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]پیش‌نمایش بازی[/TD]
[TD]----------[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]نقد بازی[/TD]
[TD]---------[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

بزرگترین دانشنامه Dragon Age به زبان پارسی

چطور میشه سلاحهای بهتر به دست آورد ؟

بعضیاشو تو محیط میشه پیدا کرد، بعضیاشو تو ماموریت ها میده، ولی از نظر من قوی ترین ها اسلحه های ساختنیه که براش باید اول نقشش رو پیدا کنین، بعد با مواد لازم میشه ساخت.

چرا گرافیک بازی اینقدر ضعیفه ؟ اصلا با تریلر ها قابل مقایسه هم نیست !!!! بعضی جاهاش واقعا فکر میکنم نسل قبله ! خیلی جاها هم تکسچر ها کیفیت پایینی دارن ، حالا اگر توی محیط تکسچر کم کیفیت ببینم واقعا قابل درکه چون بازیش به معنای واقعی کلمه عظیم هست ، اما تکسچر های بی کیفیت توی کاراکتر ها واقعا اعصابم رو خورد میکنه ! خود کاراکتر اصلی رو اگه دقت کنید موقعی که دارین میسازینش جزئیات خیلی بیشتری داره ، اما وقتی وارد بازی میشین شاید یک-سوم جزئیاتش کم میشه !!! کاشکی رزلوشن رو پایینتر میاوردن در عوض گرافیکش رو به نسخه ی PC نزدیکتر میکردن !! باگ هم خیلی داره اما چیزایی نیستن که اذیت کنه آدم رو ! داداشم داشت رد میشد یه نگاه کرد به بازی و گفت پس اینکه مثل همون xbox قدیمیته ! واقعا توی تریلر ها گرافیکش خیلی فرق میکنه !
اون طوری که توی DA:O با کارکتر ها آشنا میشدیدم دیگه نیست ! کاراکتر هاش خیلی دیالوگ و interaction دارن ولی اون ارتباطی که توی DA:O داشتم رو با اینا نداشتم ! اما در کل interaction های اینا خیلی بهتره ؛ یه چیز دیگه للیانا چرا اینقدر bitch شده ؟! تو DA:O خیلی بهتر بود !
سیستم طراحی کاراکترش به اون خوبی که توی تریلر ها نشون میدادن نیست ! من میخواستم یه کاراکتر کوناری زن درست کنم ، بعد از 50 دقیقه ور رفتن بهترین حالتش شبیه دو جنسه ها شد !!!!
در هر صورت فعلا که 50 ساعت بازی کردم و فکر کنم دو سه بار دیگه هم بازیش میکنم !

یه نکته جالبی که داشت ، رفتم اژدهای hinderlands رو بکشم ، بعد از 15 دقیقه مبارزه مجبور شدم فرار کنم ، دو ساعت بعدش دوباره رفتم اژدها رو توی 4 دقیقه کشتم !!!!!!!!!!!! حداقل خوبیی که داره مثل DA2 نیست ، اینبار به اسم بازی احترام گذاشتن و حداقل 10 تا اژدها تو بازی گذاشتن . . .

بازی شنبه میرسه دستم با این توصیفی که کردی کلا نا امید شدم :/ کلی شور و شوق داشتم... :|:|:|

بازی شنبه میرسه دستم با این توصیفی که کردی کلا نا امید شدم :/ کلی شور و شوق داشتم... :|:|:|

من به عنوان کسی که 50 ساعت بازی کردمش میگم خودت بازی کن

گرافیک در بهترین حالته. واقعا واقعا بازی گرافیک هنری شاهکار و گرافیک فنی عالی ای داره! عالیه. کیفیت تکسچر های کاراکتر ها هم خیلی خیلی عالیه. اصلا نگران نباش. حتی بازی به علت طراحی هنری غیر قابل وصفش واقعا اصلا بهت فرصت نمیده به گرافیک فنیش نگاه کنی!
سیستم طراحی کاراکتر خیلی عالی و خیلی دقیق میتونی چیز های عالی ای بسازی! همون طور که دنریس تارگریان رو واقعا شبیه به خودش ساختن فن ها!

مبارزه با اژدها ها واقعا سخته. حد اقل برای افرادی که لول زیر 15 دارن. با لول بالای 15 خیلی استراتژی و تکنیک های خوبی نیاز داره تا بتونی ببری. کلا باس فایت هاش اینجورین. تجربه لازم دارن
من سر یکی از باس فایت های مراحل داستانی (که لول 13 تا 15 ترجیهش بود) با لول 9 رفتم و واقعا بعد 5-6 بار باخت متوالی حتی نتونستم 30% جونشو کم کنم. امروز با لول 15 خیلی طبیعی سر 5 دقیقه کشتمش :دی

داستان بازی بر خلاف rpg های دیگه (مخصوصا elder scrolls بنظرم) واقعا عالی و قویه و روایت داستانش خیلی فوق العادست. بعضی مراحلش به قدری عناصر "حماسی بودن" و یا "با شکوه بودن" در خودشون قرار دادن که واقعا نمیشه ازش به سادگی گذشت... (مرحله in your hearth shall burn فکر کنم حماسی ترین چیزی بود که تو عمرم دیدم!)

پ.ن. ناامید نشو. نا سلامتی GOTY ساله گذشتست!

100% لذت میبری D:
اولی کامته - بود که توی تاپیک دیده شد !
واقعا بازی از بهترین بازیهایی بود که روی 4 رفتم !

دوستان و اساتید آیا این بازی آنلاین داره؟ از خط داستانی جداست انلاینش؟ و حد اکثر چند پلیر آنلاین میتونن بازی کنن؟
در آخر آیا اینو بگیرم یا وایستم ویچر بگیرم؟
بله داره ... بخشه single کلا single هست و بخشه مولتی هم جداگانه هست....
حالا تا witcher مقداری مونده . میتونی با این و Bloodborne سرگرم بشی تا w3 بیاد.

بالاخره منم ریجن یکش رو پیدا کردم و بی صبرانه منتظرم برسه دستم. احتمالا شنبه بیاد :D
میشه اندام کاراکتر اصلی رو هم انتخاب کرد که درشت یا ریزنقش باشه؟

بالاخره منم ریجن یکش رو پیدا کردم و بی صبرانه منتظرم برسه دستم. احتمالا شنبه بیاد :D
میشه اندام کاراکتر اصلی رو هم انتخاب کرد که درشت یا ریزنقش باشه؟
اگر اشتباه نکنم خبری از تنظیمات body size نبود .... ( اگر اشتباه نکنم !)

سلام
واقعا شکه شدم. عجب بازیه!
این اولین تجربه RPG من هستش و تا قبل از این فقط بازی هایی مثل UNCHARTED و TOMB RAIDERو TLOU و امثالهم رو که داستان بسیار جذابی داشتن رو بازی کرده بودم و کلا بدون بازی مونده بودم بعد THE ORDER و از سر اجبار DRAGON AGE رو گرفتم! اما حالا فهمیدم عجب ژانریه این " نقش آفرینی"! البته یکم زمان میبره تا ببینی باید چجوری بازی کنی مخصوصا با تسلط مثال زدنی انگلیسی من(!) :))

راستی من همش با بحث لول تو فروم و نیز تو خود بازی مواجه میشم اما نمیدونم باید از کجا بفهمم لول چندم؟
و اینکه از اون اطاق جنگ چه استفاده باید کرد؟ یا بهتر بگم من برای FAST TRAVEL باید از اطاق جنگ استفاده کنم یا از نقشه (QUEST MAP)?

البته یه نگرانی بزرگ هم دارم. فک کنم هرکه اهل این بازی بوده تا حالا تمومش کرده و با اومدن BLOODBORNE این تاپیک بزودی سوت و کور میشه من میمونم و سوالات بی جواب:/

ممنون

آخرین ویرایش:
سلام
واقعا شکه شدم. عجب بازیه!
این اولین تجربه RPG من هستش و تا قبل از این فقط بازی هایی مثل UNCHARTED و TOMB RAIDERو TLOU و امثالهم رو که داستان بسیار جذابی داشتن رو بازی کرده بودم و کلا بدون بازی مونده بودم بعد THE ORDER و از سر اجبار DRAGON AGE رو گرفتم! اما حالا فهمیدم عجب ژانریه این " نقش آفرینی"! البته یکم زمان میبره تا ببینی باید چجوری بازی کنی مخصوصا با تسلط مثال زدنی انگلیسی من(!) :))

راستی من همش با بحث لول تو فروم و نیز تو خود بازی مواجه میشم اما نمیدونم باید از کجا بفهمم لول چندم؟
و اینکه از اون اطاق جنگ چه استفاده باید کرد؟ یا بهتر بگم من برای FAST TRAVEL باید از اطاق جنگ استفاده کنم یا از نقشه (QUEST MAP)?

البته یه نگرانی بزرگ هم دارم. فک کنم هرکه اهل این بازی بوده تا حالا تمومش کرده و با اومدن BLOODBORNE این تاپیک بزودی سوت و کور میشه من میمونم و سوالات بی جواب:/

ممنون

عزیز دل برادر شما سوال داشتی بپرس :d
لولت رو توی بخش character records نوشته.
اطاق جنگ برای شروع کردن ماموریت هایی که به سه مشاور میدی تا انجام بدن، و زمان می بره . البته power ها هم اونجا خرج میشن.
برای fast travel هم هم میشه از اطاق جنگ رفت هم از نقشه، ولی از نقشه دردسرش کمتره :d

دوستان موضوع این REQUIRE TIME که برای میشن ها تو نقشه اطاق جنگ میزنه چیه؟ مثلا نقطه THE CULT OF ANDRASTE که فقط لیلیانا هم فعاله رو زده زمان مورد نیاز12 دقیقه و وقتی هم که انتخابش می کنی می گه LETS SEE WHAT WE HAVE? بعد به جایی سفر نمی کنی؟ یعنی چی اونوقت؟ یعنی لیلیانا 12 دقیقه وقت گرفته که این میشن رو انجام بده؟!؟ :)

ولی بعضی نقطه ها مثلStorm Coast میگه می خوای بری اونجا یا بعدا میری و فقط ازت پاورش رو کم می کنه.

کلا میشه یه توضیح مختصر در مورد این اطاق بدید:)‌ چرا تو بعضی نقطه رو بعضی مشاور ها علامت قفل گذاشته و فعال نیستن؟ کل نقشه همین چنتا نقطس یا بیشتر هم میشه؟ فرق این دو تا طرف fereldn و orlais چیه؟
شرمنده ها

دوستان موضوع این REQUIRE TIME که برای میشن ها تو نقشه اطاق جنگ میزنه چیه؟ مثلا نقطه THE CULT OF ANDRASTE که فقط لیلیانا هم فعاله رو زده زمان مورد نیاز12 دقیقه و وقتی هم که انتخابش می کنی می گه LETS SEE WHAT WE HAVE? بعد به جایی سفر نمی کنی؟ یعنی چی اونوقت؟ یعنی لیلیانا 12 دقیقه وقت گرفته که این میشن رو انجام بده؟!؟ :)

ولی بعضی نقطه ها مثلStorm Coast میگه می خوای بری اونجا یا بعدا میری و فقط ازت پاورش رو کم می کنه.

کلا میشه یه توضیح مختصر در مورد این اطاق بدید:)‌ چرا تو بعضی نقطه رو بعضی مشاور ها علامت قفل گذاشته و فعال نیستن؟ کل نقشه همین چنتا نقطس یا بیشتر هم میشه؟ فرق این دو تا طرف fereldn و orlais چیه؟
شرمنده ها

اون هایی که power کم میکنه و زیرش علامت سبز رنگه مراحل اصلی هست
اونایی هم که تایم میزنه 12 یا 30 یا هر تایمی یعنی تو اون تایم ماموریت انجام میشه
برای اینکه درجا ماموریت رو تموم کنی میتونی بری تو تنظیمات ps4 و ساعت رو جلو ببری سریع ماموریت تموم میشه :d

اون هایی که power کم میکنه و زیرش علامت سبز رنگه مراحل اصلی هست
اونایی هم که تایم میزنه 12 یا 30 یا هر تایمی یعنی تو اون تایم ماموریت انجام میشه
برای اینکه درجا ماموریت رو تموم کنی میتونی بری تو تنظیمات ps4 و ساعت رو جلو ببری سریع ماموریت تموم میشه :d
0تو اون تایم دارا پس فقط این مهمه کار رو به کی بسپریم. خب من زبانم بد نیست خدایی ولی سر در نمیارم الان باید کدوم رو انتخاب کنم. راهکاری نداره این؟چقد تمیم اشتباه تو رند بازی تاثیر گذاره؟ منظورم اینه که تاثیر منفی هم داره یا فقط تمیم اشتباه باعث میشه امتیا نگیریم؟ اصلا جایزه هر ماموریت چیه؟اینو جایی ذکر کرده؟
1آقا این علامت سبز رنگ دقیقا کجاش حک میشه منظورت روی نقطه تو نقشه یا وقتی کلیک میکنی و میری تو توضیحاتش یجایی سبز رنگ شده؟ من الان هیچ نقطه سبزی تو نقشه اطاق جنگم ندارم!
2این inquisition perks چیه؟ الان برا من 0 هستش چجوری میشه ارتقا دادش؟
تو اطاق جنگ هم وقتی وارد نقشه میشیم یه بخشی میتنیم بیاریم که هرکدم از اعضا یه تب دارن که بازش که می کنی بازم با تب هایی که اکثرا قفل هستن ربر میشی. فک کنم اسمش inquisition perks باشه . چیه انوقت این بخش؟
بازم شرمنده:">

خوب تا اینجای کار من 86 ساعت بازی کردم البته هنوز داستان اصلی بازی رو تموم نکردم فکر کنم یه بیست ساعتی هنوز جا داشته باشم مقدار زیادی تو بازی ولگردی کردم تا هیچ چیزیشو از دست ندم . بزرگترین پشیمونیم تا اینجا این بوده که از بس هول بودم اول کار نرفتم تو کیپ تا جهان خودمو بسازم مجبور شدم با حالت پیش فرض برم بازی خیلی سخت شروع می شه ولی با بالاتر رفتن لول شدیدا آسون می شه الان که لولم 24 شده اژدهای تو cresr wood رو تو 5 دیقه کشتم تنها چیزی که می تونه به چالشم بکشه اون giant هایی هستن که سنگ پرت می کنن البته اون اژدها لول 23 رو هم نتونستم بکشم البته اونم نتونست منو بکشه دیگه خسته شدم فرار کردم که راه چاره اشم یه fire resistance ساده است در کل بازی نقطه عطف نسل جدید rpg هاست خیلی کامل و سرگرم کننده است ولی خوب چندتا ایرادم تا اینجای کار دیدم که بد نیست اشاره کنم تا ببینیم نظر بقیه چیه...
آقا این ساختن دنیای خودمون که گفتی چی موضوعش؟برا آفلاینه یا آنلاینه ؟ برا من که می خوام داستان اصلیش رو برم نیازه این؟ اصلا به چه درد می خوره؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or