Multi Platform Dragon Age : Inquisition

سومین شماره از عنوان CRPG استدیوی Bioware یعنی Dragon Age در اکتبر ماه پارسال به طور رسمی توسط Mark Darrah به نام Inquisition معرفی شد.
بازی تایید شده است که از انجین Frostbite 3 استفاده میکند و سازندگان بازی ابراز رضایت کامل در استفاده از این انجین کرده اند.
داستان بازی در مورد شورش های اخیر در Thedas است که به علت جنگ داخلی در Orlais، جدا شدن Templars و The Seekers of the Truth و شورش جادوگران به وجود آمده است.
نام Inquisition در بازی به گروهی بسیار قدیمی اطلاق می شود که در زمان دور هنگام Blight اول در مقابل جادو و مرتدان به Maker ایستادگی کردند.در حال حاضر دو گروه Seekers of Truth و محفل Templar Order از Inquisition مشتق شده است.
آرت ورکهای متشر شده از بازی:

[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]ناشر[/TD]
[TD]EA[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]توسعه دهنده[/TD]
[TD]Bioware[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]پلتفرم[/TD]
[TD]PC,Xbox One,PS4,PS3,X360[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]تصاویر بیشتر[/TD]
[TD]تصاویر Dragon Age: Inquisition[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]تاریخ انتشار[/TD]
[TD] 2014[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]تاپیک امتیازات[/TD]
[TD]----------[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]پیش‌نمایش بازی[/TD]
[TD]----------[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]نقد بازی[/TD]
[TD]---------[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

بزرگترین دانشنامه Dragon Age به زبان پارسی

امروز دوباره بازگشت شکوهمندانه داشتم :)) ولی تا اومدم 1.6 گیگ آپدیت اورد. این آپدیت اخری چیه؟ آپدیت قبلی 300 مگ بود اشتباه نکنم.

دوستان من لول 14 شدم ولی خیلی خیلی خیلی صبر عیوب میخواد لول آپ کردن. چجوری باید بیشتر کنمش؟ در ضمن چجوری میشه قسمت spell هام رو شخصی سازی کنم؟ جاشون و میگم. مثلا spell ایکس بیاد تو صفحه اول و با دکمه مربع مثلا!

امروز دوباره بازگشت شکوهمندانه داشتم :)) ولی تا اومدم 1.6 گیگ آپدیت اورد. این آپدیت اخری چیه؟ آپدیت قبلی 300 مگ بود اشتباه نکنم.

دوستان من لول 14 شدم ولی خیلی خیلی خیلی صبر عیوب میخواد لول آپ کردن. چجوری باید بیشتر کنمش؟ در ضمن چجوری میشه قسمت spell هام رو شخصی سازی کنم؟ جاشون و میگم. مثلا spell ایکس بیاد تو صفحه اول و با دکمه مربع مثلا!

تو اپدیت جدید stash و رنگ کردن زره ها و غیره اضافه شده
برا لول اپ سعی کن جانبی ها رو بری و هرچی متن هم اطراف میبینی بخونی، خیلی کمک می کنه.
برای اسپل ها هم تو هرکدوم رو خواستی تو منوی character record برو روش، x رو بزن بعد میتونی مشخص کنی که کجا بذاریش.

دوستان چجوری اسب بگیرم؟ تو hinterland یکبار با یک میشنی یک اسب تونستم بگیرم ولی هروقت میرم تو استبل میبینم یع عالمه مدل اسب و امثالش رو داره ولی فقط همین بازه. چجوری بقیه رو میشه باز کرد؟

دوستان چجوری اسب بگیرم؟ تو hinterland یکبار با یک میشنی یک اسب تونستم بگیرم ولی هروقت میرم تو استبل میبینم یع عالمه مدل اسب و امثالش رو داره ولی فقط همین بازه. چجوری بقیه رو میشه باز کرد؟

بعد از اینکه برید به skyhold، کنار اصطبل جا برای خریدنش هست.

خوب اولین dlc داستانی بازی به نام jaws of hakkon برای pc و xbox دیروز عرضه شد معلوم نیست کی واسه ما ps4 داران بیاد
تو این dlc قراره به دنبال سرنوشت inquisitor قبل از خودمون بریم و در مورد اژدهای قدرتمندی که شکار کرده بفهمیم داستان در کوهستان های جنوبی تداس می گذره مثله اینکه قراره یک قلعه باستانی مرموز هم اضافه کنه قراره با نژاد avvar که یک گروه انسان باستانی هستند و به صورت شکارچی های خودمختار تو سرزمین تداس زندگی می کنن سر و کله بزنیم مثله اینکه بخش داستانی مقدار زیادی قراره وقت خودشو به بررسی فرهنگ این نژاد بده
در نهایت این طور که تو فروم خود bioware گیمر ها نظر دادن مثله اینکه این دی ال سی چیزی حدود 12 ساعت گیم پلی داره
نقد گیمر ها mix بوده بعضی ها خوششون اومده بعضی ها هم زیاد نپسندیدن مثله اینکه کمتر دستان محور بوده و از داستان اصلی بازی خیلی فاصله گرفته

خوب اولین dlc داستانی بازی به نام jaws of hakkon برای pc و xbox دیروز عرضه شد معلوم نیست کی واسه ما ps4 داران بیاد
تو این dlc قراره به دنبال سرنوشت inquisitor قبل از خودمون بریم و در مورد اژدهای قدرتمندی که شکار کرده بفهمیم داستان در کوهستان های جنوبی تداس می گذره مثله اینکه قراره یک قلعه باستانی مرموز هم اضافه کنه قراره با نژاد avvar که یک گروه انسان باستانی هستند و به صورت شکارچی های خودمختار تو سرزمین تداس زندگی می کنن سر و کله بزنیم مثله اینکه بخش داستانی مقدار زیادی قراره وقت خودشو به بررسی فرهنگ این نژاد بده
در نهایت این طور که تو فروم خود bioware گیمر ها نظر دادن مثله اینکه این دی ال سی چیزی حدود 12 ساعت گیم پلی داره
نقد گیمر ها mix بوده بعضی ها خوششون اومده بعضی ها هم زیاد نپسندیدن مثله اینکه کمتر دستان محور بوده و از داستان اصلی بازی خیلی فاصله گرفته

بعد بازیای aaa الان بین 4 تا 10 ساعت گیم پلی دارن :))

بعد بازیای aaa الان بین 4 تا 10 ساعت گیم پلی دارن :))

قابل مقایسه نیستن اصلا سبک بازی های rpg فرق داره ولی به نظر منم این بازی های aaa لازمه استاندارد 12 ساعت گیم پلی خالص یعنی منهای کات سینها رو رعایت کنن الان من مطمئنم blood born جیزی حدود 50 ساعت سرگرمم می کنه یا witcher حداقل یه صد ساعتی وقتمو پر کنه
نکته بعدی ارزش تکراره من الان da inquisition رو حتما دوباره می رم دفعه اول 90 ساعت توش گذروندم مطمئنم دفعه دوم حداقل 40 ساعتی طول بکشه یا همینطور witcher و blood born الان من دیروز بازی order رو خریدم امروز آگهی فروش زدم چون دیدم اصلا ارزش تکرار نداره گفتم ردش کنم یه چیز دیگه جاش بگیرم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or