Multi Platform Dragon Age : Inquisition

سومین شماره از عنوان CRPG استدیوی Bioware یعنی Dragon Age در اکتبر ماه پارسال به طور رسمی توسط Mark Darrah به نام Inquisition معرفی شد.
بازی تایید شده است که از انجین Frostbite 3 استفاده میکند و سازندگان بازی ابراز رضایت کامل در استفاده از این انجین کرده اند.
داستان بازی در مورد شورش های اخیر در Thedas است که به علت جنگ داخلی در Orlais، جدا شدن Templars و The Seekers of the Truth و شورش جادوگران به وجود آمده است.
نام Inquisition در بازی به گروهی بسیار قدیمی اطلاق می شود که در زمان دور هنگام Blight اول در مقابل جادو و مرتدان به Maker ایستادگی کردند.در حال حاضر دو گروه Seekers of Truth و محفل Templar Order از Inquisition مشتق شده است.
آرت ورکهای متشر شده از بازی:

[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]ناشر[/TD]
[TD]EA[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]توسعه دهنده[/TD]
[TD]Bioware[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]پلتفرم[/TD]
[TD]PC,Xbox One,PS4,PS3,X360[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]تصاویر بیشتر[/TD]
[TD]تصاویر Dragon Age: Inquisition[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]تاریخ انتشار[/TD]
[TD] 2014[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]تاپیک امتیازات[/TD]
[TD]----------[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]پیش‌نمایش بازی[/TD]
[TD]----------[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]نقد بازی[/TD]
[TD]---------[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

بزرگترین دانشنامه Dragon Age به زبان پارسی

من خودم میج ـش رو رفتم و همچین نرم آوردمشون توی گروه :دی ولی خب Save قبل از انتخاب رو هم دارم می خوام ببینم آخر کار واقعاٌ تفاوتی توی انتخاب ها هست که بشه واقعاً اسمش رو تفاوت گذاشت یا نه ؟ :دی اگه این تفاوته هست با کدوم گروه بازی رو ادامه بدم بهتره :دی اگه قراره این وسط با یکی برم از همین الان انتخاب کنم که بعداً بعد از گذشت شون ساعت بازی کردن دوباره مجبور نشم بیام و از همینجا دوباره بازی کنم :دی

من تمپلار انتخاب کردم. راستش از همون لحظه ای که انتخاب کردم تا الان پشیمونم. میج ها رو بیشتر دوست داشتم.

حالا مرحله تمپلار ها مرحله جالبیه ولی نسبت به بقیه مراحل اصلی بازی سطحش پایین تر بود بنظرم. فقط پازلاش بیشتر بود!

سلام

مشکل من با این بازی اینکه همه ایتمهای که بهم میده، درواقع همه ایتم های با ارزشی که بهم میده دو لول بالاتره یا واسه یه کلاس دیگه س :دی. مثلا یه Snake Dagger توی سه ساعت اول گرفتم و هنوز بعد از 10 ساعت قابل استفاده نشده!.
بعد اینکه جایی هست Skill Tree رو ریست کنیم و از اول بسازیمش؟

ممنون

سلام

مشکل من با این بازی اینکه همه ایتمهای که بهم میده، درواقع همه ایتم های با ارزشی که بهم میده دو لول بالاتره یا واسه یه کلاس دیگه س :دی. مثلا یه Snake Dagger توی سه ساعت اول گرفتم و هنوز بعد از 10 ساعت قابل استفاده نشده!.
بعد اینکه جایی هست Skill Tree رو ریست کنیم و از اول بسازیمش؟

ممنون
کلا این تیپ بازیا بر حسبه grinding هست و Looting دیگه ×_× ایتمهای که برای کلاس خودت رو نیستن رو برای همراها بزار . برای ایتمهای خوب کلا بازی رو زیر و رو کنی یه سری ایتمهای خیلی درست حسابی ( بنفش ) توش پیدا میشه که تا مدته زیادی به کارت میاد بعدا هم میتونی با rune اینا بیشتر قویشون کنی ( مخصوصا برای شخصیت اصلی ) .... بقیه هم چیزی گیر اومد از زرد یا ابی یا حتی بنفشی که برای کلاست نیست برای همراها بزار
اونایی که هنوز level آت نرسیده بزار توی chest بعدا استفاده کن
چرا اون قسمتی که crafting هست یه buy/sell هست که یه گردنبندی میفروشه به منظوره همین کار

کلا این تیپ بازیا بر حسبه grinding هست و Looting دیگه ×_× ایتمهای که برای کلاس خودت رو نیستن رو برای همراها بزار . برای ایتمهای خوب کلا بازی رو زیر و رو کنی یه سری ایتمهای خیلی درست حسابی ( بنفش ) توش پیدا میشه که تا مدته زیادی به کارت میاد بعدا هم میتونی با rune اینا بیشتر قویشون کنی ( مخصوصا برای شخصیت اصلی ) .... بقیه هم چیزی گیر اومد از زرد یا ابی یا حتی بنفشی که برای کلاست نیست برای همراها بزار
اونایی که هنوز level آت نرسیده بزار توی chest بعدا استفاده کن
چرا اون قسمتی که crafting هست یه buy/sell هست که یه گردنبندی میفروشه به منظوره همین کار
آرمان جان صندوقه کجاست؟ :دی این لوازم رو بریزم توش.
اسم اون گردنبند که ریست میکنه تشکیلات رو بگو لطفا.

ممنون

چطور میتونم سریع power point گیر بیارم ؟
Rift ها رو ببیند - Side Quest ها رو انجام بده ...

آرمان جان صندوقه کجاست؟ :دی این لوازم رو بریزم توش.
اسم اون گردنبند که ریست میکنه تشکیلات رو بگو لطفا.

ممنون
undercroft که وارد میشی روبرو صندق هست ( البته بازی باید اپدیت باشه ) - ( توی skyhold(

همون کناره اهنگری کلا یه دونه ایتم بیشتر برای فروش نداره که به همون مربوطه. تو توضیحاتش هم نوشته

چطور میتونم سریع power point گیر بیارم ؟

برای ابتدای بازی رو آرمان توضیح داد ولی سریعترین راه برای گرفتنش استفاده از گلیچ هست و اینکه از patch 1.04 استفاده نکرده باشی چون گلیچ رو ازبین میبره
زمانیکه به قلعه skyhold میرسی باید ماموریت Power for a Price رو انجام بدی وقتی این ماموریت رو کامل کنی سمت چپ ورودی skyhold یه merchant میاد که میتونی ازش کتاب بخری
هرچقدر که پول داری ازش کتاب بخر و همون لحظه که همه کتاب ها رو خریدی بدون اینکه از مغازه خارج بشی کتاب ها رو بفروش
چند بار این کار رو تکرار کن و بعد از مغازه خارج شو میبینی power سر به فلک کشیده :d

Dragon Age: Inquisition | PS4

بالاخره بازيو تهيه كردم و بازى كردم خيلى خوشم اومد و بنظرم بازيه جالبيه :)
كلا با سبك RPG آشنا نبودم ولى اين بازيو ميخواستم امتحان كنم،فكر كنم تا چند ماه درگيرش باشم:dدارم رو كژوال ميرم كه برام خيلى سخت و پيچيده نباشه نميخوام سختيش اولش دلمو بزنه :d
چه سايتيو براى راهنمايى كلى بازى سراغ دارين؟(راهنمايي آپگريدها و ماموريت ها و ...)

بچه ها من یدونه کوری هست جایی که سنگ اینا هست پرچم میزنیم من پرچم زدم علامتش میره اما ماله من تو نقشه مونده نمیزاره پرچمم بزنم چون پرچم اونجاست و علامت باز نشون میده

درود
دوستان کسی اینجا آنلاین هم بازی میکنه یا خیر .
متاسفانه هنگامی که با غیر از ایرانی ها بازی میکنم ، نیم ساعت گیر میکنه ، بعدشم شوت میشم بیرون .
کسی هست که بازی بکنه ؟
با سپاس .

بچه ها من یدونه کوری هست جایی که سنگ اینا هست پرچم میزنیم من پرچم زدم علامتش میره اما ماله من تو نقشه مونده نمیزاره پرچمم بزنم چون پرچم اونجاست و علامت باز نشون میده
دقیقا که نفهمیدم قضیه چیه ×_×
بازی رو اپدیت کردی ؟
بازیش باگ زیاد داره
به من 3 تا تروفیا رو اصلا نداد مثل 10 تا dragon - لول 20 شدن و یه کی دیگه که یادم رفت...

دقیقا که نفهمیدم قضیه چیه ×_×
بازی رو اپدیت کردی ؟
بازیش باگ زیاد داره
به من 3 تا تروفیا رو اصلا نداد مثل 10 تا dragon - لول 20 شدن و یه کی دیگه که یادم رفت...

اره باگ زیاد داره مرحله اخرو 12 بار رفتم من

1 سوال دیگه مراحلو میشه تکرار کرد ؟
2 بهترین راه برای پول در اوردن چیه ؟
3 تو سکای هولد پیشه بلک وال دو تا فروشگاه هست یکی رون میفروشه یکی دیگه چیزایی دیگ میفروشه اونا چیه ؟
4
من این پسره سول جادوگر الفو اخره بازی از دست دادم میتونم برگردونمش؟

اره باگ زیاد داره مرحله اخرو 12 بار رفتم من

1 سوال دیگه مراحلو میشه تکرار کرد ؟
2 بهترین راه برای پول در اوردن چیه ؟
3 تو سکای هولد پیشه بلک وال دو تا فروشگاه هست یکی رون میفروشه یکی دیگه چیزایی دیگ میفروشه اونا چیه ؟
4
من این پسره سول جادوگر الفو اخره بازی از دست دادم میتونم برگردونمش؟

1. نه
2. خودمم دقیقا نمیدونم ولی زیاد خرج نکردم . اخر که تموم کردم 68000 تایی داشتم ×_× اکثرا loot به درد نخوره که بفروش. یه سری opertaion ها هم هستن واسه coin gathering ....
3. اگه بازی دستم بود میرفتم نگاه میکردم ×_× یادم نمیاد متاسفانه :( ....
4.
نه . اون بخشی از داستان هست که ترک میکه. راهی برای بازگشتش نیست. احتمالا توی dlc ها خبری بشه یا dragon age های بعدی

1. نه
2. خودمم دقیقا نمیدونم ولی زیاد خرج نکردم . اخر که تموم کردم 68000 تایی داشتم ×_× اکثرا loot به درد نخوره که بفروش. یه سری opertaion ها هم هستن واسه coin gathering ....
3. اگه بازی دستم بود میرفتم نگاه میکردم ×_× یادم نمیاد متاسفانه :( ....
4.
نه . اون بخشی از داستان هست که ترک میکه. راهی برای بازگشتش نیست. احتمالا توی dlc ها خبری بشه یا dragon age های بعدی

تروفی منم خورد ازدها ها نداد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or