Multi Platform Dragon Age : Inquisition

سومین شماره از عنوان CRPG استدیوی Bioware یعنی Dragon Age در اکتبر ماه پارسال به طور رسمی توسط Mark Darrah به نام Inquisition معرفی شد.
بازی تایید شده است که از انجین Frostbite 3 استفاده میکند و سازندگان بازی ابراز رضایت کامل در استفاده از این انجین کرده اند.
داستان بازی در مورد شورش های اخیر در Thedas است که به علت جنگ داخلی در Orlais، جدا شدن Templars و The Seekers of the Truth و شورش جادوگران به وجود آمده است.
نام Inquisition در بازی به گروهی بسیار قدیمی اطلاق می شود که در زمان دور هنگام Blight اول در مقابل جادو و مرتدان به Maker ایستادگی کردند.در حال حاضر دو گروه Seekers of Truth و محفل Templar Order از Inquisition مشتق شده است.
آرت ورکهای متشر شده از بازی:

[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]ناشر[/TD]
[TD]EA[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]توسعه دهنده[/TD]
[TD]Bioware[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]پلتفرم[/TD]
[TD]PC,Xbox One,PS4,PS3,X360[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]تصاویر بیشتر[/TD]
[TD]تصاویر Dragon Age: Inquisition[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]تاریخ انتشار[/TD]
[TD] 2014[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]تاپیک امتیازات[/TD]
[TD]----------[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]پیش‌نمایش بازی[/TD]
[TD]----------[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]نقد بازی[/TD]
[TD]---------[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

بزرگترین دانشنامه Dragon Age به زبان پارسی

اقا من تا به حال 50 ساعت بازی رو روی درجه سختی Nightmare رفتم.البته میدونم توی Boss اخر قراره پدرم بدجوری در بیاد:|
خواستم ببینم این جا کسی راهنمایی داره که کاری کنم که این درجه رو بتونم راحت تر تموم کنم؟
Class شخصیتم Rough تیر کمون دار هست
خیلی ممنون:d

اگه به skyhold رسیدی که دیگه مشکلی نداری چون specializations ها باز میشه و همینطور میتونی از گلیچ برای گرفتن قدرت ها استفاده کنی
در غیر این صورت فعلا کارت سخته :d
باس اخر رو من از حالت casual هم راحت تر زدم :d
البته من با میج رفتم :dدر این مورد نمیتونم کمکت کنم ولی اگه قلق بازی رو گرفتی فکر نکنم باس اخر برات سخت باشه :d

ممنون دوست عزیز

تا جایی که یادمه حالت کلی داستان اوریجینز واردن زنده میمونه و بیشتری ها هم رفتن با موریگن به ناکجاباد انتخاب کردن. نمیشه شخصیت به این مهمی همینجوری مرده باشه.توی inq که اشاره نشده به چیزی ولی احساس میکنم شاید واردن با بچه ش از موریگن جدا شدن .
از keep هم فقط یکبار استفاده کردن ولی زیاد به واردن اشاره ای نشد یا شایدم من نفهمیدم
warden توی بازی هست اگر توی save زنده مونده باشه فقط یک نامه می فرسته که دنبال از بین بردن calling هست و نمی تونه کمک بکنه. مشکل اینجاست که چون می تونه هم مرده باشه هم زنده نمیشه یک role مهمی داشته باشه. اگر بازی کرده باشه karren یا همون بچه morrigan و warden با morrigan هست و بعد از اومدن morrigan به skyhold میاد و اتفاقا نقش مهمی بازی می کنه.

يه سوال مراحل أصلى بازى دقيقا كدومان ؟ الان تو نقشه من چند تا ! و چند تا لوزن هست با بقيه ى چيزا ولى نميدونم مراحل أصلى كدومن ؟ اگه ميشه راهنماىى كنيد
توی بخشه journal دسته اولی مراحل اصلی هست - دسته دومی Inner circle ماله همراها هست
توی مپها هم " ! " محل side quest ها هست ... اصلیا روی world map مکانش مشخص شده به صورت یه حالت سبزی رنگ

يه سوال مراحل أصلى بازى دقيقا كدومان ؟ الان تو نقشه من چند تا ! و چند تا لوزن هست با بقيه ى چيزا ولى نميدونم مراحل أصلى كدومن ؟ اگه ميشه راهنماىى كنيد

مراحل اصلی اینا هستن:d

The Wrath of Heaven
Opposition in All Things
In Your Heart Shall Burn
Wicked Eyes and Wicked Hearts
Here Lies the Abyss
What Pride Had Wrought
On Burning Wings
Doom upon All the World

بقیه مراحل جانبیه که خیلی هم مهم هستن و حتما برای باز شدن مراحل اصلی باید اونها رو انجام بدی :d

warden توی بازی هست اگر توی save زنده مونده باشه فقط یک نامه می فرسته که دنبال از بین بردن calling هست و نمی تونه کمک بکنه. مشکل اینجاست که چون می تونه هم مرده باشه هم زنده نمیشه یک role مهمی داشته باشه. اگر بازی کرده باشه karren یا همون بچه morrigan و warden با morrigan هست و بعد از اومدن morrigan به skyhold میاد و اتفاقا نقش مهمی بازی می کنه.
ممنون
او پس اینطوریه من البته این دفعه از keep استفاده نکردم بخاطر همین karren نیست ولی انتظار داشتم به عنوان کرکتر اصلی ازش استفاده بشه.
دفعه بعد حتما از keep استفاده میکنم

دوستان يه سوالی داشتم اونم اينکه آخر راه حلی واسه رفع banter bug پيدا شده يا نه؟ من دو دور بازی رو تموم کردم يه دور ديگه هم ميخوام برم ولی ميترسم دوباره سر و کله اين باگه پيدا بشه! اصلا چی تريگرش ميکنه؟؟؟

دوستان يه سوالی داشتم اونم اينکه آخر راه حلی واسه رفع banter bug پيدا شده يا نه؟ من دو دور بازی رو تموم کردم يه دور ديگه هم ميخوام برم ولی ميترسم دوباره سر و کله اين باگه پيدا بشه! اصلا چی تريگرش ميکنه؟؟؟
چی هست اصلا این باگ قضیه اش چیه؟

چی هست اصلا این باگ قضیه اش چیه؟
همونه که شخصیتها اصلا باهم صحبت نمیکنن

توی بچه اولی ( یا دومی ) حل شد این قضیه !
منم داشتم ... بعد از پچ قشنگ متوجه میشدم میزانه حرف زدنشون افزایش یافته.

این نفس بازیکن هم آپدیت میشه؟همون به قول دوستمون استامینش؟

آره با لول آپ کردن آتربیوت ها مثله استرنت و استامینا افزایش پیدا می کنن ولی مثله سابق نیست که مقدارش دسته خودت باشه خود بازی اتومات اینکارو می کنه

هرچی بیشتر بازی می کنم بیشتر جذبش میشم...خدایش عالیه\
قابلیت های کلاس ها و شخصیت پردازی حرف نداره! برعکس نسخه دوم که هرچی بیشتر بازی می کردم بازی گنگتر میشد!

خب این آپدیت رو گرفتم
این Storage که اضافه می کنه خیلی خوبه، 1000 تا هم جا داره برای آیتم، زره ها و سلاح ها رو می شه ریخت توش :d برا منی که دلم نمی خواد آیتم هام رو بفروشم خیلی خوبه :d
این Tint کردن زره ها هم خیلی خوب در اومده! چه آیتم هایی که لوت کردید چه اون هایی رو که ساختید رو می تونید رنگش رو عوض کنید، فقط کافیه به Slot مربوط به هر قسمت از زره یه Material اضافه کنید تا رنگش تغییر کنه! فقط ای کاش یکم تنوع رنگ این Material ها بیشتر بود :( ولی در کل خیلی عالی شده این Armor tinting، ای کاش از همون اول تو بازی بود

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or