Multi Platform Dragon Age : Inquisition

سومین شماره از عنوان CRPG استدیوی Bioware یعنی Dragon Age در اکتبر ماه پارسال به طور رسمی توسط Mark Darrah به نام Inquisition معرفی شد.
بازی تایید شده است که از انجین Frostbite 3 استفاده میکند و سازندگان بازی ابراز رضایت کامل در استفاده از این انجین کرده اند.
داستان بازی در مورد شورش های اخیر در Thedas است که به علت جنگ داخلی در Orlais، جدا شدن Templars و The Seekers of the Truth و شورش جادوگران به وجود آمده است.
نام Inquisition در بازی به گروهی بسیار قدیمی اطلاق می شود که در زمان دور هنگام Blight اول در مقابل جادو و مرتدان به Maker ایستادگی کردند.در حال حاضر دو گروه Seekers of Truth و محفل Templar Order از Inquisition مشتق شده است.
آرت ورکهای متشر شده از بازی:

[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]ناشر[/TD]
[TD]EA[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]توسعه دهنده[/TD]
[TD]Bioware[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]پلتفرم[/TD]
[TD]PC,Xbox One,PS4,PS3,X360[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]تصاویر بیشتر[/TD]
[TD]تصاویر Dragon Age: Inquisition[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]تاریخ انتشار[/TD]
[TD] 2014[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]تاپیک امتیازات[/TD]
[TD]----------[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]پیش‌نمایش بازی[/TD]
[TD]----------[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]نقد بازی[/TD]
[TD]---------[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

بزرگترین دانشنامه Dragon Age به زبان پارسی

0271e3750187d6da90d77c8de05f5cbf.jpg

Goty امسال اونم دولوکس ادیشن

Sent from Valhalla.

جای بهتر از اینجا نداشتم که این پستم رو اینجا بزارم.

دوستان به نظر شما امکانش هست واردن برگرده؟؟ تو این دارگون 2 و inq فقط به این شخصیت اشاره شده ولی اصلا نشونش ندادن نظر شما چیه در نسخه های بعدی به عنوان شخصیت اصلی بزارن؟؟آخه این بایور یه حرفی که زد این بود که ما شخصیت قبلی رو دیگه به عنوان شخصیت اصلی نمیاریم!! (خیلی نا امید کننده ست حداقل برای من.)
تو این Inq با اینکه موریگن بود نشونش ندادن حتی بچه ش رو احساس میکنم داستان نسخه بعدی مربوط به همین بچه ی واردن باشه ولی آیا واردن به عنوان شخصیت اصلی برمیگرده یا نه اونم با این چهره؟؟

l6cgjkd488t8il59482n.jpg

:d:d:d

آخرین ویرایش:
دوستان بازى خوبه ؟ ارزش خريد داره ؟ من زياد با سبك نقش افريني حال نميكنه ولي ميخوام ببينم اگه اين خوبه بگيرمش ؟ يه توضيحى هم اگه ميشه در مورد داستان و گيم پليش بدين

دوستان بازى خوبه ؟ ارزش خريد داره ؟ من زياد با سبك نقش افريني حال نميكنه ولي ميخوام ببينم اگه اين خوبه بگيرمش ؟ يه توضيحى هم اگه ميشه در مورد داستان و گيم پليش بدين
توضیحات و بحث توی صفحات پیشین زیاد شده D:
بازی که GOTY شد ... شکی در عالی بودن از نظره داستان و gameplay نیست
خیلی بازیه پیچیده ای نیست ... چندتا از بچه های همینجا هم RPG باز نبودن اما کلی با بازی حال کردن.

من بازيم پس فردا ميرسه ميخواستم بپرسم كدوم كلاسو بر دارم ؟ خودم مد نظرم warrior هست اما ميشه نقاط ضعف و قوت هر يك رو بگيد خيلي ممنون

با Warrior اگه میری خیلی باید صبر و حوصله به خرج بدی تا کاراکترت از خجالت دشمن ها در بیاد :d
خوب نقاط قوتش هم اگه Weapon And Shield برداری در برابر حملات دشمن نسبت به کلاسای دیگه قویتر هست
از نزدیک باید مبارزه کنی و از شیلدت به خوبی استفاده کنی .
من خودم با Warrior تموم کردم اما بهت پیشنهاد میکنم Mage برداری ! البته اگه دوست داری ولی در کل Warrior و Mage بیشتر پیشنهاد میشه .

بيشتر تمركز Mage روى حمله از راه دوره يا melee هم هست rogue چى ؟ من كلا با كلاس هايي كه shield و weapon دارن بيشتر حال ميكنم تا جادو و جمبل :d

تمرکز Mage روی حملات از راه دور با جادو جمبل هست :d
Rogue رو من شخصا دوست ندارم البته ظاهرا بعضی ها باهاش خیلی ارتباط برقرار کردن اما تا اونجا که میدونم باید یه سری اسکیل های خاصی رو برداری تا بتونی بهتر از این ازش استفاده کنی .
با این اوصاف که میگی با Warrior برو اونم ترجیحا weapon and shield !
توی ترکیب همراهانت هم دقت کن به نظر من بهترین ترکیب اینه : خودت Warrior Weapon and Shield باشی , همراهتم یه Warrior Two Handed با دوتا Mage ببر

کسی نبود یه کمکی کنه ؟؟

والا من سری اول که بازیو تموم کردم روی حالت default رفتم یعنی keep نساختم تو اونجا که می گفت گری واردن مرده و از طرفی خود بایوویرم گفته شخصیت های قبلی مثله هاک و گری واردن دیگه قابل بازی نیستن آخر بازی که رفتم اینجوری شد که هاک زنده موند گری واردن ها رو هم ریختم بیرون نتیجه اش این شد که احتمالا توی مقر اصلیشون شورشی داره می شه و احتمالا پایان دوران گری واردن هاست حالا با این اوصاف فکر نمی کنم نسخه بعدی ولی احتمالا تو یه دی ال سی مربوط می شه به دنباله داستان هاک و گری واردن ها ممکنه توی اون حالت گری واردنو دوباره ببینیم ولی اینکه تو نسخ های بعدی بخواد بازی برگشت کنه به قهرمان نسخه اول بعید می دونم

والا من سری اول که بازیو تموم کردم روی حالت default رفتم یعنی keep نساختم تو اونجا که می گفت گری واردن مرده و از طرفی خود بایوویرم گفته شخصیت های قبلی مثله هاک و گری واردن دیگه قابل بازی نیستن آخر بازی که رفتم اینجوری شد که هاک زنده موند گری واردن ها رو هم ریختم بیرون نتیجه اش این شد که احتمالا توی مقر اصلیشون شورشی داره می شه و احتمالا پایان دوران گری واردن هاست حالا با این اوصاف فکر نمی کنم نسخه بعدی ولی احتمالا تو یه دی ال سی مربوط می شه به دنباله داستان هاک و گری واردن ها ممکنه توی اون حالت گری واردنو دوباره ببینیم ولی اینکه تو نسخ های بعدی بخواد بازی برگشت کنه به قهرمان نسخه اول بعید می دونم

ممنون دوست عزیز

تا جایی که یادمه حالت کلی داستان اوریجینز واردن زنده میمونه و بیشتری ها هم رفتن با موریگن به ناکجاباد انتخاب کردن. نمیشه شخصیت به این مهمی همینجوری مرده باشه.توی inq که اشاره نشده به چیزی ولی احساس میکنم شاید واردن با بچه ش از موریگن جدا شدن .
از keep هم فقط یکبار استفاده کردن ولی زیاد به واردن اشاره ای نشد یا شایدم من نفهمیدم

يه سوال مراحل أصلى بازى دقيقا كدومان ؟ الان تو نقشه من چند تا ! و چند تا لوزن هست با بقيه ى چيزا ولى نميدونم مراحل أصلى كدومن ؟ اگه ميشه راهنماىى كنيد

اقا من تا به حال 50 ساعت بازی رو روی درجه سختی Nightmare رفتم.البته میدونم توی Boss اخر قراره پدرم بدجوری در بیاد:|
خواستم ببینم این جا کسی راهنمایی داره که کاری کنم که این درجه رو بتونم راحت تر تموم کنم؟
Class شخصیتم Rough تیر کمون دار هست
خیلی ممنون:d

اقا من تا به حال 50 ساعت بازی رو روی درجه سختی Nightmare رفتم.البته میدونم توی Boss اخر قراره پدرم بدجوری در بیاد:|
خواستم ببینم این جا کسی راهنمایی داره که کاری کنم که این درجه رو بتونم راحت تر تموم کنم؟
Class شخصیتم Rough تیر کمون دار هست
خیلی ممنون:d
Specialization چیه؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or