Multi Platform Dragon Age : Inquisition

سومین شماره از عنوان CRPG استدیوی Bioware یعنی Dragon Age در اکتبر ماه پارسال به طور رسمی توسط Mark Darrah به نام Inquisition معرفی شد.
بازی تایید شده است که از انجین Frostbite 3 استفاده میکند و سازندگان بازی ابراز رضایت کامل در استفاده از این انجین کرده اند.
داستان بازی در مورد شورش های اخیر در Thedas است که به علت جنگ داخلی در Orlais، جدا شدن Templars و The Seekers of the Truth و شورش جادوگران به وجود آمده است.
نام Inquisition در بازی به گروهی بسیار قدیمی اطلاق می شود که در زمان دور هنگام Blight اول در مقابل جادو و مرتدان به Maker ایستادگی کردند.در حال حاضر دو گروه Seekers of Truth و محفل Templar Order از Inquisition مشتق شده است.
آرت ورکهای متشر شده از بازی:

[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]ناشر[/TD]
[TD]EA[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]توسعه دهنده[/TD]
[TD]Bioware[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]پلتفرم[/TD]
[TD]PC,Xbox One,PS4,PS3,X360[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]تصاویر بیشتر[/TD]
[TD]تصاویر Dragon Age: Inquisition[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]تاریخ انتشار[/TD]
[TD] 2014[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]تاپیک امتیازات[/TD]
[TD]----------[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]پیش‌نمایش بازی[/TD]
[TD]----------[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]نقد بازی[/TD]
[TD]---------[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

بزرگترین دانشنامه Dragon Age به زبان پارسی

آقا منم بازی رو گرفتم بد نبوده فعلا یه 3 ساعتی بازی کردم خیلی شلوغ و سنگینه برام . دم به دیقه میرم تو منو codex بخونم ژورنال باز کنم و غیرو . زیاد وقتم اینطوری میگذره .
سوال فنی چرا Status ـه بازی انقدر داغونه این Dexterity و این point ها خودشون بالا میرن ؟ بعد بالا هم که میرن مگه تغیری ایجاد میکنن ؟ من که وقتی با آیتم یا Spell ها یه چند تایی مثلا به همین Dex اضافه میکنم تغیری تو Attack و اینا نمیبینم . چطوریه ؟ :دی

آقا منم بازی رو گرفتم بد نبوده فعلا یه 3 ساعتی بازی کردم خیلی شلوغ و سنگینه برام . دم به دیقه میرم تو منو codex بخونم ژورنال باز کنم و غیرو . زیاد وقتم اینطوری میگذره .
سوال فنی چرا Status ـه بازی انقدر داغونه این Dexterity و این point ها خودشون بالا میرن ؟ بعد بالا هم که میرن مگه تغیری ایجاد میکنن ؟ من که وقتی با آیتم یا Spell ها یه چند تایی مثلا به همین Dex اضافه میکنم تغیری تو Attack و اینا نمیبینم . چطوریه ؟ :دی

خوب وقتی بازی رو شروع می کنی اولین اتفاقی که میفته اینه که با وسعت زیادش سورپرایزت می کنه منی که خودم فن این سبکم گیج می زدم ولی با گذشت زمان بازی میاد دستت و اون موقع است که شروع می کنی به ستایش بایوویر که عجب شاهکاری آفریده
در مورد تغییر تو قدرتهات با لول آپ کردن به طور اتومات افزایش پیدا می کنن روند لول آپ شدیدا کنده و غیر از این هم شدنی نیست تقریبا تا لول 24 می ره بالا زمانی که به لول 17 برسی دیگه هیشکی حریفت نیست با لول های بالاتر هم قدرتت زیادی زیاد می شه کلا باید صبور باشی تا لول آپ شی
در مورد آیتم ها ببین این ها توی اینونتوریت سه تار رنگ دارن یه خاکستری بنفش و آبی که ببر اساس این رنگ ها قدرت اون آیتمت مثلا فرض کن یه انگشتر بالاتر می ره اگه درست یادم باشه بنفشش از همه قویتره و تاثیر گذارتره
بازم می گم تو این سبک از بازی شدیدا باید صبور باشی گیم پلی طولانی داره و به خاطر حفظ تعادل روند رشد و قویتر شدنت کنده

Character Creator بازی ای کاش بهتر بود :( اگه یه چیزی مثل Dragon's Dogma بود خیلی خوب می شد :دی به هر حال این Inquisitor ما هست :-" :دی

71572365968300406105.jpg

Inquisitor هاتون رو بذارید اینجا ببینیم چی ساختید :p :دی

اره . skill point برای مصرف کردن نمیده . به صورت اتو خودش اونا رو اپگرید میکنه .
بستگی داره
اگر ایتم مربوط att در صورتی باشه که اضافه کنه طبیعتا اضافه میکنه. Attack بالا میره.
Critical hit-rate هم هست که شانس زدن critic و میزانه سنگینی ضربه برا حسبه مقدارش و پایه attack حساب میشه ×_×

اینم از inquisitor من. این دفعه خیلی فداکاری کردم :دی :دی فکر کنم اولین بازی ای بود که کاراکترم رو مرد انتخاب کردم:دی :))

rxzs1h75bg57e3elu55j.jpg

بقیه هم بزارین...

آخرین ویرایش:
@ triangles
نه خدایی یه جور مزخرفی ساختن باید قبول کرد . الان این Dex من از 15 میشه 16 باید مثلا Attck من از 50 مثلا بشه 51 یا یه همچین چیزی ولی الان فهمیدم چیه قضیه . این Attribute ها که اضافه میشن بعد بصورت درصدی میره رو قدرت هام مثلا Dex من 2 تا میره روش بعد Attack ـم از 4% میشه 5 % .
زیاد دلچسب نیست . باید مثل Soul ها یا RPG های دیگه قشنگ میزان Attack per second و سرعت و غیرو رو مشخص میکردن .
------
@ Prince78 یا حضرت خدا این که دقیقا کرکتر من ـه که . یه لحظه چشمام 4 تا شد :دی البته مال تو زیادی بسی*جی شده مال من کمتر ریش و پشم داره :دی

خیلی ها راضی نبودن از برداشته شدن Attribute point واقعا چه فکری کردن؟؟ چیزی که قبلا جزو امکانت اصلی گیمپلی بود.به هر حال خیلی چیزا اضافه شده و بعضی موارد هم حذف شده که نباید برمیداشتن از نظر من

@ triangles
نه خدایی یه جور مزخرفی ساختن باید قبول کرد . الان این Dex من از 15 میشه 16 باید مثلا Attck من از 50 مثلا بشه 51 یا یه همچین چیزی ولی الان فهمیدم چیه قضیه . این Attribute ها که اضافه میشن بعد بصورت درصدی میره رو قدرت هام مثلا Dex من 2 تا میره روش بعد Attack ـم از 4% میشه 5 % .
زیاد دلچسب نیست . باید مثل Soul ها یا RPG های دیگه قشنگ میزان Attack per second و سرعت و غیرو رو مشخص میکردن .
------
@ Prince78 یا حضرت خدا این که دقیقا کرکتر من ـه که . یه لحظه چشمام 4 تا شد :دی البته مال تو زیادی بسی*جی شده مال من کمتر ریش و پشم داره :دی
User Friendly تر کردن
یه موقع اونطوری که میشه ادم میاد فقط روی upgrade کردن focus میکنه. مثلا Diablo هم این سیستم ها رو نداره ولی خیلی ITEM BASED هست. به نظرم سیستم Dragon Age رو یه چیزی بین D و Souls چیدن که کلا USer Friendly تر هم هست. کلا Craft کردنش اینام که از D اینا بهتره . ادم پیر میشه تا ایتمهای حسابی فارم کنه توی D3 یا یه شخصیت درست حسابی توی Souls بسازه ولی در کل DA به نظرم توی مدت زمانی که gameplay میده به بازیباز به همون اندازه مفیده ( نظره من ) کلا user friendly تره مخصوصا برای کسای که احله RPG های HardCore نیستن

Character Creator بازی ای کاش بهتر بود :( اگه یه چیزی مثل Dragon's Dogma بود خیلی خوب می شد :دی به هر حال این Inquisitor ما هست :-" :دی

71572365968300406105.jpg

Inquisitor هاتون رو بذارید اینجا ببینیم چی ساختید :p :دی

===
و اما یه سوال اساسی :دی

Mage or Templar ؟ :دی
کدوم طرف رو انتخاب کنم بهتره ؟ :دی

دوستان من تازه بازی رو گرفتم این despair demon رو چجوری باید کشت؟ هرکار کردم نشد
نسبت به سرما ضد ضربه هستن وقتی هم بهشون نزدیک شی سریع جاشونو عوض می کنن باید یکی از mage هاتو به سلاح fire مجهز کنی راحت می کششیشون البته با بقیه سلاح های mage مثله light هم می شه ولی به خوبی fire نیست برای بهتر شدن مبارزه گردنبندی انگشتری چیزی که cold resistance هم داره ببری مبارزه اسونتر می شه

میج... اخه خیلی مظلومن :دی

من خودم میج ـش رو رفتم و همچین نرم آوردمشون توی گروه :دی ولی خب Save قبل از انتخاب رو هم دارم می خوام ببینم آخر کار واقعاٌ تفاوتی توی انتخاب ها هست که بشه واقعاً اسمش رو تفاوت گذاشت یا نه ؟ :دی اگه این تفاوته هست با کدوم گروه بازی رو ادامه بدم بهتره :دی اگه قراره این وسط با یکی برم از همین الان انتخاب کنم که بعداً بعد از گذشت شون ساعت بازی کردن دوباره مجبور نشم بیام و از همینجا دوباره بازی کنم :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or