Multi Platform Dragon Age : Inquisition

سومین شماره از عنوان CRPG استدیوی Bioware یعنی Dragon Age در اکتبر ماه پارسال به طور رسمی توسط Mark Darrah به نام Inquisition معرفی شد.
بازی تایید شده است که از انجین Frostbite 3 استفاده میکند و سازندگان بازی ابراز رضایت کامل در استفاده از این انجین کرده اند.
داستان بازی در مورد شورش های اخیر در Thedas است که به علت جنگ داخلی در Orlais، جدا شدن Templars و The Seekers of the Truth و شورش جادوگران به وجود آمده است.
نام Inquisition در بازی به گروهی بسیار قدیمی اطلاق می شود که در زمان دور هنگام Blight اول در مقابل جادو و مرتدان به Maker ایستادگی کردند.در حال حاضر دو گروه Seekers of Truth و محفل Templar Order از Inquisition مشتق شده است.
آرت ورکهای متشر شده از بازی:

[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]ناشر[/TD]
[TD]EA[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]توسعه دهنده[/TD]
[TD]Bioware[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]پلتفرم[/TD]
[TD]PC,Xbox One,PS4,PS3,X360[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]تصاویر بیشتر[/TD]
[TD]تصاویر Dragon Age: Inquisition[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]تاریخ انتشار[/TD]
[TD] 2014[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]تاپیک امتیازات[/TD]
[TD]----------[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]پیش‌نمایش بازی[/TD]
[TD]----------[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]نقد بازی[/TD]
[TD]---------[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

بزرگترین دانشنامه Dragon Age به زبان پارسی

امرو 10 تا پاور جمع کردم الان دیدم 1 دونه مونده؟ چرا واقعا؟
و میرم سلاح میگیرم واسه mageام اما اصلا تغییری نمیکنه!
یا یه چیزی میخرم اون زیر مینویسه اگه بگیری مثلا سلامتیش میره بالا. بعد که میخرم سلامتیش تغییری نمیکنه.
خواهشا یکی جواب بده

منم گرفتم بازیو خیلی خوشم اومد ولی یکم گیج شدم ماموریت های اصلیش کدومه اصلا؟ :دی
توی journal وارد شد
ماموریتهای اصلی جدا زده . ماموریتهای فرعی هم با نامه هر منطقه مشخص شده
هر کدوم هم کلیک کنی روی مپ روشن میکنه marker رو در صورتی که داشته باشه.

ماموریت های اصلی تو Wat Table با یه Rift های سبز رنگ بالای سرشون مشخص شده و فرعی ها هم که ندارن این Rift ها رو. اون مراحلی هم که شما درش نقش ندارید و باید اون 3 نفر رو بفرستید که کاملا مشخصه.

تو نقشه بازی که مراحل اصلی با یک مارکر خاص و متفاوت نمایش داده میشن و مراحل فرعی با یه مارکر متفاوت.

8 تا توانایی رو میشه تو این گزینه های سمت راست صفحه جا داد
حالا این همراهامون فقط از اون 8 تا استفاده میکنن یا از اونایی هم که تو اون 8 تا نیست استفاده میکنن ؟

8 تا توانایی رو میشه تو این گزینه های سمت راست صفحه جا داد
حالا این همراهامون فقط از اون 8 تا استفاده میکنن یا از اونایی هم که تو اون 8 تا نیست استفاده میکنن ؟

همراهاتون هم فقط از اون 8 تایی که براشون انتخاب کردید یا اتومات انتخاب شده فقط استفاده میکنند.

انصافا از ظاهر و پروفورمنس کاراکترم شدید راضیم :دی خیلی خوب و خوشمل :) :دی

یکی از حماسی ترین و خفن ترین جاهای بازی تا الان:x البته من خیلی جلو تر هستم ولی خب گفتم حیفه نزارم :دی:

کلا هیچکی جواب نمیده. همه میان عکس میزارن و باهم گپ میزنن.
الان من بخوام جادو های کارکترم رو باز کنم باس چیکا کنم؟میدونم تو character record باس برم اما چی باید جمع کنم تا بشه بازشون کرد.
و اینگه دراگون باید بگردی تا پیدا بشه؟ یا جاهای مشخصین؟
باز میدونم کسی جواب نمیده اما ممنون

کلا هیچکی جواب نمیده. همه میان عکس میزارن و باهم گپ میزنن.
الان من بخوام جادو های کارکترم رو باز کنم باس چیکا کنم؟میدونم تو character record باس برم اما چی باید جمع کنم تا بشه بازشون کرد.
و اینگه دراگون باید بگردی تا پیدا بشه؟ یا جاهای مشخصین؟
باز میدونم کسی جواب نمیده اما ممنون

ببخشید من میخواستم جواب بدم ولی فرصت نشد.

اول اینکه Power ها رو وقتی که برید کنار میز جنگ (War Room) می تونید برای انجام ماموریت های مختلف خرج کنید و کلا قرار نیست همیشه باقی بمونن و خرج میشن و مکان های جدید روی نقشه باز می کنن براتون.

برای باز کردن Skill و جادوهای جدید برای کاراکترتون باید یا دشمنا رو بکشید، یا ماموریت های اصلی و فرعی رو انجام بدید، یا کتاب و نوشته هارو بخونید که اینا همه بهتون یه مقدار EXP یا تجربه میده و وقتی این تجربه بالا بره و به یه سطح خاص برسه شما می تونید یه جادو یا Skill جدید آزاد کنید که 4 شاخه داره و متفاوت هست و شما بسته به سلیقه و علاقتون میتونید جادوهای متفاوتی انتخاب کنید(امکان تغییر این جادوها در آینده با خرید یه گردنبند وجود داره) Dragon هم توی یه نقاط مشخصی از نقشه هستند و باید بگردید و پیداشون کنید، که البته گاهی برای رسیدن به محلشون باید ماموریت های میز جنگ رو انجام بدید.

در ضمن اون Staff ها یا همون اسلحه های اول بازی همشون تقریبا شبیه هم هستن و قرار نیست تصویرش عوض بشه، شما بیشتر به میزان قدرت و پارامترهای اضافی که زیرشون نوشته توجه کنید.

اون آیتم سلامتی هم نمیدونم کدوم رو می گید اگه میشه یه عکس بزارید تا بهتون بگم چطوریه.

دوستان اژدها کشی و Shard Collection رو به کجا رسوندید؟
من فقط 8 تا Shard دیگه میخوام و دوتا اژدها موندن، یکی مال Hissing Wastes که لول 20 ه و یکی دیگه مال Emprise Du lion که لول 23 هستش.

ارزش داره shard جمع کردن؟ من دنبالش نمیرم زیاد.

اگه وقت زیاد دارید بله چون یه معبد توی Forbidden Oasis هست که درش با این shard ها باز میشه و هر اتاقش توش یه قبر هست که اگه بازش کنیددبهتون آیتم های خوب و مقاومت در برابر آتش و یخ و spirit و lighting میده، در ضمن یه تروفی مخصوص هم داره که وقتی همه shard هارو پیدا کنید و در اصلی معبد رو باز کنید بهتون داده میشه.

دوستان ماموریت های اصلی هموناییه که بالاشون rift سبز رنگه ؟ باید power جمع کنیم تا باز بشن ؟

شرمنده اخه این اولین dragon age ی هست که دارم بازی میکنم یکم زیادی نوبم:">:|

اگه وقت زیاد دارید بله چون یه معبد توی Forbidden Oasis هست که درش با این shard ها باز میشه و هر اتاقش توش یه قبر هست که اگه بازش کنیددبهتون آیتم های خوب و مقاومت در برابر آتش و یخ و spirit و lighting میده، در ضمن یه تروفی مخصوص هم داره که وقتی همه shard هارو پیدا کنید و در اصلی معبد رو باز کنید بهتون داده میشه.
مرسی.

دوستان ماموریت های اصلی هموناییه که بالاشون rift سبز رنگه ؟ باید power جمع کنیم تا باز بشن ؟

شرمنده اخه این اولین dragon age ی هست که دارم بازی میکنم یکم زیادی نوبم:">:|
آره هموناست. من الان برای یکیشون 40تا power لازم دارم، 3تا دارم :|

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or