Multi Platform Dragon Age : Inquisition

سومین شماره از عنوان CRPG استدیوی Bioware یعنی Dragon Age در اکتبر ماه پارسال به طور رسمی توسط Mark Darrah به نام Inquisition معرفی شد.
بازی تایید شده است که از انجین Frostbite 3 استفاده میکند و سازندگان بازی ابراز رضایت کامل در استفاده از این انجین کرده اند.
داستان بازی در مورد شورش های اخیر در Thedas است که به علت جنگ داخلی در Orlais، جدا شدن Templars و The Seekers of the Truth و شورش جادوگران به وجود آمده است.
نام Inquisition در بازی به گروهی بسیار قدیمی اطلاق می شود که در زمان دور هنگام Blight اول در مقابل جادو و مرتدان به Maker ایستادگی کردند.در حال حاضر دو گروه Seekers of Truth و محفل Templar Order از Inquisition مشتق شده است.
آرت ورکهای متشر شده از بازی:

[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]ناشر[/TD]
[TD]EA[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]توسعه دهنده[/TD]
[TD]Bioware[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]پلتفرم[/TD]
[TD]PC,Xbox One,PS4,PS3,X360[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]تصاویر بیشتر[/TD]
[TD]تصاویر Dragon Age: Inquisition[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]تاریخ انتشار[/TD]
[TD] 2014[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]تاپیک امتیازات[/TD]
[TD]----------[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]پیش‌نمایش بازی[/TD]
[TD]----------[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]نقد بازی[/TD]
[TD]---------[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

بزرگترین دانشنامه Dragon Age به زبان پارسی

تنها باگی که برای من پیش اومده تا اینجا باگ تروفی Belle of the ball بوده....و اینکه گاهی اوقات سوت میزنم اسبم بیاد صدای سوتم دو-سه ثانیه دیرتر میادش، کلا بازی باگهای Game breaking نداره مثل Skyrim که توی Questline اصلی بازی کاراکتر صدا نداشت بعد اگر قدم به قدم راهش نمی بردی توی Dungeon گیر میکرد کلا اصلا Quest تموم نمی شد تا 3 سال بعد:d یا موقع مراسم ازدواج کلا یارو Show up نمی کرد و دستتو میگذاشت تو پوست گردو :d

تنها باگی که برای من پیش اومده تا اینجا باگ تروفی Belle of the ball بوده....و اینکه گاهی اوقات سوت میزنم اسبم بیاد صدای سوتم دو-سه ثانیه دیرتر میادش، کلا بازی باگهای Game breaking نداره مثل Skyrim که توی Questline اصلی بازی کاراکتر صدا نداشت بعد اگر قدم به قدم راهش نمی بردی توی Dungeon گیر میکرد کلا اصلا Quest تموم نمی شد تا 3 سال بعد:d یا موقع مراسم ازدواج کلا یارو Show up نمی کرد و دستتو میگذاشت تو پوست گردو :d
مشکل از عروسش بوده ... فراری بوده :d

من به جز اون باگی که گفتم و این یکی که موقع حرف زدن با npc ها بقیه شخصیتها همینطوری راه میرن جلو ادم چیزه دیگه ندیدم ... ولی هست باگ D:
کلا Open world همیشه همینطوریه ولی انصافا خیلی خوب پولیش خورده .... کیفیت نهایی خوبه

دوستان من الان توی hinterland هستم . هنوز اول بازیم .
یک map بزرگ دارمو کلی quest . الان که 7 ساعتی بازی کردم یکم خسته شدم . ماموریت های فرعیش به نظر خسته کننده میاد . انگار بازی داره مسیر skyrim رو میره . اسکایریم یک بدی ای که داشت این بود که ماموریت های اصلیش زیاد نبودن ، بر عکس ماموریت های فرعیش بیش از حد زیاد بودن . به قول معروف بیشتر به کمیت توجه داشت تا کیفیت . بر عکس من origins رو دوست داشتم چون 90% quest هاش جذاب و کار شده بودن .
الان بر خلاف نسخه های قبلی مپ خیلی بزرگ شده . quest ها هم اکثرا در این حد بودن که فلان آیتمو پیدا کنم یا فلان موجودو بکشم یا کمپ بزنم یا فلان rift رو ببندم ... یعنی هیچ داستان خاصی ندارن !

الان بقیه ی شما این کارهای فرعی رو انجام میدید ؟

یک چیز دیگش هم که خیلی تو ذوق میزنه نمای دوربین موقع مکالمات غیر مهمه که از یک نمای دور نشون میده .
تا اینجا که کمی ناامید شدم امیدوارم در ادامه بازی جذاب تر بشه . کلا من با این قضیه که بازی رو با ماموریت های بیخود طولانی بکنن زیاد حال نمی کنم . این طوری باعث میشن که مخاطب بخواد فقط برای یک بار بازی رو تجربه کنه .

Last edited by a moderator:
دوستان من الان توی hinterland هستم . هنوز اول بازیم .
یک map بزرگ دارمو کلی quest . الان که 7 ساعتی بازی کردم یکم خسته شدم . ماموریت های فرعیش به نظر خسته کننده میاد . انگار بازی داره مسیر skyrim رو میره . اسکایریم یک بدی ای که داشت این بود که ماموریت های اصلیش زیاد نبودن ، بر عکس ماموریت های فرعیش بیش از حد زیاد بودن . به قول معروف بیشتر به کمیت توجه داشت تا کیفیت . بر عکس من origins رو دوست داشتم چون 90% quest هاش جذاب و کار شده بودن .
الان بر خلاف نسخه های قبلی مپ خیلی بزرگ شده . quest ها هم اکثرا در این حد بودن که فلان آیتمو پیدا کنم یا فلان موجودو بکشم یا کمپ بزنم یا فلان rift رو ببندم ... یعنی هیچ داستان خاصی ندارن !

الان بقیه ی شما این کارهای فرعی رو انجام میدید ؟

یک چیز دیگش هم که خیلی تو ذوق میزنه نمای دوربین موقع مکالمات غیر مهمه که از یک نمای دور نشون میده .
تا اینجا که کمی ناامید شدم امیدوارم در ادامه بازی جذاب تر بشه . کلا من با این قضیه که بازی رو با ماموریت های بیخود طولانی بکنن زیاد حال نمی کنم . این طوری باعث میشن که مخاطب بخواد فقط برای یک بار بازی رو تجربه کنه .
بخشه side quest ها که خیلی متنوع هستن ! شما هنوز hinterland هستی بعد 7 ساعت D: کلی محیط توی بازی هست برای جست و جو و انجام sidequest ها ....
مراحل اصلی بازی هم ادامه بده تا شخصیتهای جدید و امکانات جدید باز کنی . یعنی توصیه میکنن فقط و فقط مراحل فرعی رو نرو و مراحل اصلی هم ادامه بده ... مراحل فرعی برای influence - perk - power - exp نیاز هست اما توی main mission ها باز اینا خیلی کار میاد ! در ضمن بیش از حد level بالا بره از حده منطقه دیگه exp نمیده D: برای همین مراحل اصلی رو هم ادامه بده حتما ...

به نظره من راه درستی هست که بازی رو open world کرد ×_× ...

دوربین موقع مکالمه های اصلی که cinematic میشه و موقع های دیگم میاد جلوی شخصیت اصلی . مثل قدیم....
همون تجربه اولش 100 ساعت طول میکشه ( بیشتر برای انلاک کردن همه upgarde اینا - 200 ساعت کم و بیش)

دوستان من میخوام برم Dragon تو storm coast رو بکشم (لولم تازه 9 هست :d) یه راهنمایی میکنید چطوری پیداش کنم و بکشمش ؟
نمیتونی بکشیش
لول اون 19 فک کنم
بعدا یه مرحله توی war table باید انجام بدی مربوط به templar که اسمش یادم رفت
بعد یه غایق توی Storm Coast میاد ( قسمت سمته چپ بالا ) اونجا سواری میشی میری توی یه جزیره نزدیک که dragon اونجاست.

دوستان من میخوام برم Dragon تو storm coast رو بکشم (لولم تازه 9 هست :d) یه راهنمایی میکنید چطوری پیداش کنم و بکشمش ؟
مرد حسابی تو با این لول اژدها Hinterlands رو هم نمیتونی Health رو تا نصفه بیاری بعد میخوای بری اژدهای Storm Coast که لول 19 هست رو بکشی؟ :| :دی

مگه قیصر و فردین بازی؟ :دی

• Like
Reactions: Destro
خب همه تروفی هارو گرفتم بجز 3 تا (تروفی اژدها دفعه اولی که آخری رو کشتم بهم نداد، مجبور شدم دوباره بکشمش، لعنتی خیلی سخت بود)
الان کلا تروفی Bell of the ball و تروفی های درجه سختی های Hard & Nightmare مونده تا برسم به پلاتینیوم....امروز دوباره میخوام سعیم رو بکنم و بازی رو با کاراکتر جدید (این سری Qunari میخوام بردارم) شروع کنم رو Nightmare و سریع تمومش کنم.....این بازی اگر پلاتینیوم نشه من با خودم نمی تونم کنار بیام :d

- - -ویرایش - - -

Level 19 میتونی امتحان کنی بعد الان محلش واست باز نیستش احتمال خیلی زیاد.

اون بخش ها اصلا اگر بخوای وجود هم نخواهند داشت:d
چرا اینقدر مد شده تازگیا همه میگن "مشکل اخلاقی" :d
بوی دهه 60 میاد از این پست ها:d

- - -ویرایش - - -

اونم لولش 12 هست :دی فعلا تو فکر اژدها کشتن نباش :دی

پایین ترین لول اژدها 12 و بالاترین 23 هست قکر کنم :دی

آره، آخری 23 هستش و توی Emprise Du lion ه.....

دوستان قبل از کشتن آخری یه سیو نگه دارید دم Lair ش به احتمال خیلی زیاد تروفی رو دفعه اولی که میکشیدش نمیده.

بخش هایی که مشکل اخلاقی دارند تمام کرد یا نه؟

مشکل اخلاقی؟ از کی تا حالا رابطه داشتن شده مشکل اونم از نوع اخلاقیش؟

این بازی کاراکتر هاش روسری ندارن شما بنظرم طرفش نرو اصلا!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or