Multi Platform Dragon Age : Inquisition

سومین شماره از عنوان CRPG استدیوی Bioware یعنی Dragon Age در اکتبر ماه پارسال به طور رسمی توسط Mark Darrah به نام Inquisition معرفی شد.
بازی تایید شده است که از انجین Frostbite 3 استفاده میکند و سازندگان بازی ابراز رضایت کامل در استفاده از این انجین کرده اند.
داستان بازی در مورد شورش های اخیر در Thedas است که به علت جنگ داخلی در Orlais، جدا شدن Templars و The Seekers of the Truth و شورش جادوگران به وجود آمده است.
نام Inquisition در بازی به گروهی بسیار قدیمی اطلاق می شود که در زمان دور هنگام Blight اول در مقابل جادو و مرتدان به Maker ایستادگی کردند.در حال حاضر دو گروه Seekers of Truth و محفل Templar Order از Inquisition مشتق شده است.
آرت ورکهای متشر شده از بازی:

[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]ناشر[/TD]
[TD]EA[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]توسعه دهنده[/TD]
[TD]Bioware[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]پلتفرم[/TD]
[TD]PC,Xbox One,PS4,PS3,X360[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]تصاویر بیشتر[/TD]
[TD]تصاویر Dragon Age: Inquisition[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]تاریخ انتشار[/TD]
[TD] 2014[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]تاپیک امتیازات[/TD]
[TD]----------[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]پیش‌نمایش بازی[/TD]
[TD]----------[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]نقد بازی[/TD]
[TD]---------[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

بزرگترین دانشنامه Dragon Age به زبان پارسی

یه سوال دارم از دوستان... من قسمتهای قبلی این فرنچایزو بازی نکردم. حالا سوال اینه که اگه این بازیو بخرم میتونم ازش لذت ببرم؟ میتونم از داستان سر در بیارم؟ بازی گنگ نمیشه برام؟

من خودم به شخصه dragon age origins رو خوردم!!!
ولی بعد فاجعه نسخه 2 هرچی به بازیش فکر میکنم یه حسی بم میگه دوباره اینم داغونه!!
میدونم شاهکاره ولی خب یه تجربه بد تجربه این سری بازیو واسم خراب کرد:|
خودم عشق بازی های rpg ام ولی combat این بازی یجوریه!!
نمیدونم اینم رو پی اس 4 مث پی سی خود بازی برات ضربه میزنه یا خودت!
حالا که فکر میکنم خوبه هردو رو بگیرم
ارزش که داره؟؟؟

اگه واقعا DA O رو دوست داشتی و بازیش کردی که صد در صد شک نکن این بازی کاملا ارزشش رو داره! من خودم DA O رو میپرستم و بچه ها شاهد بودن :دی ولی الان این بازی به قدری فوق العاده بوده که برام تا الان که نصف بازی رو بعد 50 الی 60 ساعت رفتم :دی در حد DA O هست برام :دی بعید نیست بهتر هم بشه و تو رنک من بالاتر :دی

ولی کلا هر دو بازی خیلی خوب هستند و اگه مشکل مالی نداری هر دو رو بگیر :دی

یه سوال دارم از دوستان... من قسمتهای قبلی این فرنچایزو بازی نکردم. حالا سوال اینه که اگه این بازیو بخرم میتونم ازش لذت ببرم؟ میتونم از داستان سر در بیارم؟ بازی گنگ نمیشه برام؟

مسلما رفرنس ها و بازگشت هایی به دو بازی قبل خواهیم داشت اللخصوص که بنظر میرسه( تموم نکردم خودم هنوز :دی ) پایان یه سه گانه باشه این قسمت و کمی هم کاراکتر های سری قبلی رو میبینیم در طول بازی.

اما خب بازی براتون گنگ گنگ هم نمیشه و تقریبا داره یه داستان جدا اما مرتبط رو روایت میکنه که اون قسمت مرتبط بودنش برای کسایی که شماره های قبلی رو بازی کردن خیلی خیلی لذت بخشه و اون قسمت جدا از داستان دو قسمت قبلی برای تازه کار های سری خیلی خوبه.

توصیه میکنم این مقاله رو بخونید که به سوال های خیلی زیادی جواب میده:

بازی‌سنتر | مقاله‌ها | PC | Dragon Age: Inquisition | پرونده بازی ها: دنیای عصر اژدها

من خودم به شخصه dragon age origins رو خوردم!!!
ولی بعد فاجعه نسخه 2 هرچی به بازیش فکر میکنم یه حسی بم میگه دوباره اینم داغونه!!
میدونم شاهکاره ولی خب یه تجربه بد تجربه این سری بازیو واسم خراب کرد:|
خودم عشق بازی های rpg ام ولی combat این بازی یجوریه!!
نمیدونم اینم رو پی اس 4 مث پی سی خود بازی برات ضربه میزنه یا خودت!
حالا که فکر میکنم خوبه هردو رو بگیرم
ارزش که داره؟؟؟
حست عجیب در اشتباهه
121fs725372.gif

بخر باز کن 100% اگر با اولیش حال کردی . عالیه بازی ... ( در حده 1 و بهتر حتی )

کسی تا حالا این strange box که اون یارو تو val royeaux میفروشه رو خریده ببینه چی میده؟ ارزش گرفتن داره 10000 تا گلد بدم یا سر کاریه :d

من این باکس رو خریدم اما هیچ مونتی برام بار نشد
کلا همه مونت ها رو چجوری باید باز کنم ؟

من این باکس رو خریدم اما هیچ مونتی برام بار نشد
کلا همه مونت ها رو چجوری باید باز کنم ؟
یکی از ماموریتهای ابتدایی بازی توی hinterland قسمت چپه نقشه هست. master of horses که اون اولین mount همون اسب رو میده !

یکی از ماموریتهای ابتدایی بازی توی hinterland قسمت چپه نقشه هست. master of horses که اون اولین mount همون اسب رو میده !

ممنون از پاسخها . ا.ن اسب اولیه رو دارم و اون جعبه 10000 تایی رو هم خریدم اما وقتی تو Skyholde میرم روی اسبه توی اصطبل کلیک میکنم همچنان همه مونتها قفل هستن

آقا این رهبر avvar چه قدر قویه ؟!
سخت نیست آیا ؟ اصلا نمیتونم ردش بکنم الان رفتم چند ماموریت حانبی انجام بدم تا یکم level up کنم بعد برم سراغش .

بعد الان که من اول بازیم فقط میشه با cassandra و varic و اون الفه ( که ازش بدم میاد ! ) این وضع تا کی ادامه پیدا میکنه ؟ varic الان قشنگ پاشنه ی آشیل تیممه ! همش هم skill های کمان رو براش برداشتم که اصلن جالب نشده خیلی ضعیفه .

بعد من هیروی mage برداشتم . همش هم skill های winter و storm رو برداشتم براش . نظرتون چیه ؟

ممنون از پاسخها . ا.ن اسب اولیه رو دارم و اون جعبه 10000 تایی رو هم خریدم اما وقتی تو Skyholde میرم روی اسبه توی اصطبل کلیک میکنم همچنان همه مونتها قفل هستن

اون جعبه رو که بخری یه NUG طلایی ازش بیرون میاد که وقتی Examine کنی یه ماوریت روی War Table باز میشه و اونو که انجام بدی اون Mount ها به اصطبل اضافه میشن، البته درسته 5 تا هست ولی هر 5 تاش عین همن و فقط رنگشون فرق میکنه، از نظر ظاهری هم زیاد جالب نیستن. من اژدها ها و گوزن هارو به اونا ترجیح میدم.

سخت نیست آیا ؟ اصلا نمیتونم ردش بکنم الان رفتم چند ماموریت حانبی انجام بدم تا یکم level up کنم بعد برم سراغش .

بعد الان که من اول بازیم فقط میشه با cassandra و varic و اون الفه ( که ازش بدم میاد ! ) این وضع تا کی ادامه پیدا میکنه ؟ varic الان قشنگ پاشنه ی آشیل تیممه ! همش هم skill های کمان رو براش برداشتم که اصلن جالب نشده خیلی ضعیفه .

بعد من هیروی mage برداشتم . همش هم skill های winter و storm رو برداشتم براش . نظرتون چیه ؟

واسه من که زیاد سخت نبود، شاید لولت کمتر از اونه.

یه سری مکان روی نقشه باز میشه بعدا و یه سری ماموریت فرعی هم میده که یارای جدید به تیمت اضافه میکنه و تقریبا همه هم یه جورایی توی خط داستان هستن و نمیشه Missشون کرد.

در مورد Mage اگه کاراکتر خودت این کلاس هست بنظرم مهمترین Skill قابل استفادش Barrier هست که قشنگ چند ثانیه تمام اعضای تیمت رو در مقابل حملات محفوظ نگه میداره و توی نبرد ها میشه چند بار ازش استفاده کرد یا مثلا یه اسکیل هست که یارای مرده رو زنده میکنه و ... . اسکیل های حجومی هم بسته به سبک بازی و علاقه خودتونه ولی سعی کنید بقیه کاراکترهای همراه Mage رو طوری لول آپ کنید که هرکدوم یه قدرت متفاوتی داشته باشن، چون موقع نبرد با اژدها ها خیلی بکارتون میاد.

بری وال غویو (پایتخت اورلی) میتونی Sera رو بگیری توی تیمت، (اگر Quest ش رو تموم کنی) اون باس هم اونقدر قوی نیست، میتونی بگذاری بعدا بری اگر جنگیدی باهاش و دیدی قویتره.

خب من دیشب بازی را گرفتم البته با ترس و لرز چون با قسمت دومش اصلا حال نکردم و یک ساعته ولش کردم اما خدا را شکر این خیلی خوبه فعلا 4 ساعت رفتم .به هر حال از گوتی امسال کمتر از این انتظار نمیرفت.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or