Multi Platform Dragon Age : Inquisition

سومین شماره از عنوان CRPG استدیوی Bioware یعنی Dragon Age در اکتبر ماه پارسال به طور رسمی توسط Mark Darrah به نام Inquisition معرفی شد.
بازی تایید شده است که از انجین Frostbite 3 استفاده میکند و سازندگان بازی ابراز رضایت کامل در استفاده از این انجین کرده اند.
داستان بازی در مورد شورش های اخیر در Thedas است که به علت جنگ داخلی در Orlais، جدا شدن Templars و The Seekers of the Truth و شورش جادوگران به وجود آمده است.
نام Inquisition در بازی به گروهی بسیار قدیمی اطلاق می شود که در زمان دور هنگام Blight اول در مقابل جادو و مرتدان به Maker ایستادگی کردند.در حال حاضر دو گروه Seekers of Truth و محفل Templar Order از Inquisition مشتق شده است.
آرت ورکهای متشر شده از بازی:

[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]ناشر[/TD]
[TD]EA[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]توسعه دهنده[/TD]
[TD]Bioware[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]پلتفرم[/TD]
[TD]PC,Xbox One,PS4,PS3,X360[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]تصاویر بیشتر[/TD]
[TD]تصاویر Dragon Age: Inquisition[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]تاریخ انتشار[/TD]
[TD] 2014[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]تاپیک امتیازات[/TD]
[TD]----------[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]پیش‌نمایش بازی[/TD]
[TD]----------[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]نقد بازی[/TD]
[TD]---------[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

بزرگترین دانشنامه Dragon Age به زبان پارسی

خیلی از سبک بازی خوشم میاد
منتاها تاحالا نه داستانشو دنبال کردم نه بازیش کردم
اصن نمیدونم چی هس
:( :|
بهتر که بازیش نکردید . در واقع تا تمامی نسخه هارو بازی نکرده باشید براتون بی معنی هست که یکدفعه بیایید این نسخه رو بازی کنین چون داستان پیچیده ای داره و فهمیدنش کمی سخت هستش و ممکنه از بازی متنفر هم بشید . در کل کار خوبی کردید که بازی نکردید .

دوستان چطور میشه با شخصیت ها رومنس کرد؟ :-/:-"
مراحل اصلی رو باید پیش بری تا personal quest هاشون بیاد
بین مراحل هم باهاشون صحبت رو انجام بدی توی camp یا skyhold

خیلی از سبک بازی خوشم میاد
منتاها تاحالا نه داستانشو دنبال کردم نه بازیش کردم
اصن نمیدونم چی هس
:( :|
http://forum.bazicenter.com/thread79747/
مهم نیست. داستان بازی یه طوری هم طراحی شده که player های جدید دچاره سردرگمی نشن
در کل خلاصه داستان خیلی پیچیده نیست ...
بد نیست بدونی
اما بازیش فوق القعاده هست . از دست نده اگر دنباله rpg هست.

مهم نیست. داستان بازی یه طوری هم طراحی شده که player های جدید دچاره سردرگمی نشن
در کل خلاصه داستان خیلی پیچیده نیست ...
بد نیست بدونی
اما بازیش فوق القعاده هست . از دست نده اگر دنباله rpg هست.

بهتر که بازیش نکردید . در واقع تا تمامی نسخه هارو بازی نکرده باشید براتون بی معنی هست که یکدفعه بیایید این نسخه رو بازی کنین چون داستان پیچیده ای داره و فهمیدنش کمی سخت هستش و ممکنه از بازی متنفر هم بشید . در کل کار خوبی کردید که بازی نکردید .
حالا چرا ٢ تا نظر کاملا متفاوت ؟!:|
:|
من rpg رو کلن دوس دارم اما ٢ تا تریلر از Dragon Age دیدم وسوسه شدم بگیرمش
:دی میگیرمش

به هر حال مرسی;)

حالا چرا ٢ تا نظر کاملا متفاوت ؟!:|
:|
من rpg رو کلن دوس دارم اما ٢ تا تریلر از Dragon Age دیدم وسوسه شدم بگیرمش
:دی میگیرمش

به هر حال مرسی;)

نظر اول تایید میشه، صد در صد داستان خیلی جذابتر هستش وقتی نسخه های قبلی رو بازی کرده باشید و چه بهتر کتابهارو خونده باشید، این قسمت به همه قسمت های بازی، فیلم و کتاب سری Dragon Age اشاره هایی میکنه که خیلی فوق العاده است اما اگر داستان یک و دو رو ندونید بجز چند تیکه در اواخر و اواسط بازی بیشتر گیج نمیشید، که اونا هم انتخاب این رو دارید که از NPC های بازی سوال کنید تا واضح سازی کنند قضیه رو براتون.

- - -ویرایش - - -

دوستان چطور میشه با شخصیت ها رومنس کرد؟ :-/:-"

باید لاس بزنی باهاشون:d وقتی انتخاب گزینه صحبت میاد همیشه اون قلب رو انتخاب کن، اگر Approval rating شون بالا باشه، وسطای بازی خودشون میان سراغت:d

- - -ویرایش - - -

مرسی.

آره هموناست. من الان برای یکیشون 40تا power لازم دارم، 3تا دارم :|

کاش میشد Power قرض داد، من مراحل اصلی رو تموم کردم و همه مناطق رو باز کردم و الان 200 و خورده ای Power رو دستم مونده :d

انصافا خسته نشدی داری تو تاپیک های مختلف رو اعصاب ملت راه میری؟

میدونم چون حالا داریم بهت میگیم احساس لذت بهت دست میده ولی نکن!

باگهای بازی دیگه داره کم کم تهوع اور میشه یعنی نمیشه ۳ ساعت بازی کنم و دقیقا جای حساس بازی دچار باگ نشه.واقعا بایوور شورش رو در اورده با اینهمه ایراد ... دیگه تو صحنه رومنس هم برای من باگ زد !!!
اصلا هم عین خیالشون نیست یه اپدیت ۱۰۰ مگی دادن و اصلا هم به روی خودشون نمیارن که بازی پر اشکالات هستش ، توی فروم خوده بایوور کلی تاپیک درمورد مشکلات زده شده اما حتی ادمینها هم جواب نمیدن!

باگهای بازی دیگه داره کم کم تهوع اور میشه یعنی نمیشه ۳ ساعت بازی کنم و دقیقا جای حساس بازی دچار باگ نشه.واقعا بایوور شورش رو در اورده با اینهمه ایراد ... دیگه تو صحنه رومنس هم برای من باگ زد !!!
اصلا هم عین خیالشون نیست یه اپدیت ۱۰۰ مگی دادن و اصلا هم به روی خودشون نمیارن که بازی پر اشکالات هستش ، توی فروم خوده بایوور کلی تاپیک درمورد مشکلات زده شده اما حتی ادمینها هم جواب نمیدن!
تنها باگي كه اذيت كننده بود من همين ديالوگ ها و گير كردنش بود اصلا هم به اون صورت اذيت كننده نيست چون وقتي L1 ميگيري(منوي Potion) اون ديالوگي كه گير كرده رو ميتوني انتخاب كني.
بقيه باگ ها زياد تاثيري ندارن توي روند بازي.

تنها باگي كه اذيت كننده بود من همين ديالوگ ها و گير كردنش بود اصلا هم به اون صورت اذيت كننده نيست چون وقتي L1 ميگيري(منوي Potion) اون ديالوگي كه گير كرده رو ميتوني انتخاب كني.
بقيه باگ ها زياد تاثيري ندارن توي روند بازي.
یه باگی که برای من 3 بار پیش اومده اینکه بعضی موقها بعد از fast travel که میری مثلا از "!" مثلا quest رو بگیری اصلا هیچ انتخابی نمیاد . L1 و هرچیزی هم بگی گرفتم تاثیر نداشت. باید برم Skyhold و برگردم تا درست بشه ×_× این خیلی روی اعصابه.

Dragon age inquisition یکی از بهترین بازی های عمرم و بهترین بازی 2014 برای من هست.فقط باگ هاش یکم رو مخه که در برابر شکوه وعظمت اصلا به چشم نمیاد...

دوستان قدر DA:I رو بدونید چونکه من تونستم بدون کوچکترین مشکلی تمام کوئست های اصلی و فرعی رو برم ولی مثلا توی اسکایریم یا بازی های بزرگ RPG اکثرا بعضی از ماموریت ها بخاطر باگ های عجیب غریب قابل ادامه دادن نبودن، مثلا شخصیتی که تو اون ماموریت بود ظاهر نمی شد یا مثلا هر کاری می کردی باهات صحبت نمی کرد یا فلان آیتم رو اگه اشتباهی حذف میکردی یا قبلا استفاده می کردی دیگه نمیشد اون ماموریت رو انجام داد. تنها باگ بازی برای من این بود که گاهی اوقات صدا با تصویر هماهنگ نبود که اونم یکی دو دقیقه بعد درست می شد.

باگ تو همه بازی ها هست کم و پیش، به خصوص تو RPGهای این سبکی که خیلی بزرگن، به خصوص تو این بازی خاص که از هر چیزی که من تا حالا دیدم بزرگتره. من الان بالای چهل ساعت بازی کردم، باگی که واقعاً رو اعصاب باشه، یا جلوی بازی رو بگیره ندیدم. البته اینا معنیش این نیست که باگ داشتن بازی اشکال نداره، فقط به نظر من درست نیست این همه نکته مثبت این بازی رو در نظر نگیریم، بیایم به خاطر این چندتا باگ کوچیکش کلشو ببریم زیر سوال.

الان حدود 50 ساعته دارم بازی میکنم و جز یه باگ در رابطه با صحبت کردن ها هنوز کوچکترین باگی ندیدم تو بازی ! برعکس احساس میکنم یکی از کم نقص ترین و تمیز ترین بازی ها با توجه به وسعت و عظمت بازی و گرافیکش هست.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or