Multi Platform Dragon Age : Inquisition

سومین شماره از عنوان CRPG استدیوی Bioware یعنی Dragon Age در اکتبر ماه پارسال به طور رسمی توسط Mark Darrah به نام Inquisition معرفی شد.
بازی تایید شده است که از انجین Frostbite 3 استفاده میکند و سازندگان بازی ابراز رضایت کامل در استفاده از این انجین کرده اند.
داستان بازی در مورد شورش های اخیر در Thedas است که به علت جنگ داخلی در Orlais، جدا شدن Templars و The Seekers of the Truth و شورش جادوگران به وجود آمده است.
نام Inquisition در بازی به گروهی بسیار قدیمی اطلاق می شود که در زمان دور هنگام Blight اول در مقابل جادو و مرتدان به Maker ایستادگی کردند.در حال حاضر دو گروه Seekers of Truth و محفل Templar Order از Inquisition مشتق شده است.
آرت ورکهای متشر شده از بازی:

[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]ناشر[/TD]
[TD]EA[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]توسعه دهنده[/TD]
[TD]Bioware[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]پلتفرم[/TD]
[TD]PC,Xbox One,PS4,PS3,X360[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]تصاویر بیشتر[/TD]
[TD]تصاویر Dragon Age: Inquisition[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]تاریخ انتشار[/TD]
[TD] 2014[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]تاپیک امتیازات[/TD]
[TD]----------[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]پیش‌نمایش بازی[/TD]
[TD]----------[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]نقد بازی[/TD]
[TD]---------[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

بزرگترین دانشنامه Dragon Age به زبان پارسی

اصلا هوش مصنوعی Companion ها افتضاحه گاهی اوقات موقع فایت های طولانی! این سری داشتم اژدهای Storm Coast رو میکشتم، بعد از نیم ساعت (روی هارد) دیدم این اصلا جونش چرا کم نمیشه بعد دیدم کل مدت کاساندرا یه جا گیر کرده اصلا حمله نمی کنه! :|
اون که هیچی
داری با یه نفر صحبت میکنی همینطوری میان جلو ادم راه میرن . نمیدونم اینطوری شده برات یا نه . اما خیلی میره روی اعصاب ×_×

یه چی جالب
این شبیه solas
y1.jpg

من اصلا باهاش حال نمیکنم ×_×

پارتی من Sera - Viv-Casan -خودم ×_×
lol.

- - -ویرایش - - -

صادق و ارمان و سامان :| چرا خب نمیزارید عکس های کاراکتر هاتون رو ما هم ببینیم:| :دی
همش یادم میره عکس بگیرم D:
میرم hinterland فردا نزدیکه اون جایی که اولین اسب رو گرفیتم واقعا زیباست D:
با party عکس میندازم D:
جدی این بازی photomode کم داره . خیلی قشنگ و ظریف روی محیطهای بازی کار کردن

منم بالاخره بازی رو خریدم اما سر در گم شدم!
اولا چیزی به نام ماموریت فرعی و اصلی وجود داره اصلا؟
و اینکه رو نرمال گذاشتم اما سریع میمیره. طبیعیه؟
چجوری پول جمع کنم و ماموریتا به چه صورته؟ بعد این نظر دادنای وسز صحبت تاثیری و روند ماموریت داره دیگه؟

منم بالاخره بازی رو خریدم اما سر در گم شدم!
اولا چیزی به نام ماموریت فرعی و اصلی وجود داره اصلا؟
و اینکه رو نرمال گذاشتم اما سریع میمیره. طبیعیه؟
چجوری پول جمع کنم و ماموریتا به چه صورته؟ بعد این نظر دادنای وسز صحبت تاثیری و روند ماموریت داره دیگه؟
1:بله ولی بعضی از فرعی ها انقدر خوب طراحی شدن که دسته کمی از اصلی ها ندارن.
2:خوب شاقد اولاش سخت باشه ولی اگه دیدی برات همینجوری سخته میتونی هر وقت خواستی تو options درجه سختی رو تغییر بدی.
3:حرف زدن تو بازی خیلی مهمه.در کل برای من یک بار پیش اومده که کل مرحله عوض میشه ولی کلا اینو بدون که تاثیر زیادی داره

از روزی که بازیو خریدم (3 هفته یش) قراره آپدیت بیاد:)) آپدیت نمیدن چرا! بازیه open world تا الان باید پچ بارون میشد!
خیلی میشه تو scene ها وسط صحبت میمونن کرکترا! هر دکمه ای هم میزنی تاثیر نداره! حتی 2 بار سر یه مرحله سخت اینجوری شد از بازی کلا دراومدم دوباره لود کردم تا درست شد

صادق و ارمان و سامان :| چرا خب نمیزارید عکس های کاراکتر هاتون رو ما هم ببینیم:| :دی

اینم کاراکتر من:

هر دو تا Dagger هام رو هم خودم Craft کردم که اولیش شانسی Masterwork شد و دومیش هم با Essence of Perfection :d من که کل بازی رو گشتم هیچ daggerــی به خوبی این دوتا پیدا نکردم.

105 ساعت زمان برد تا بازی رو تموم کردم که این شامل تمام Fade Rift ها و Shard ها و ماموریت های فرعی و ... شد. بنظرم بازی خیلی خوبی بود و خیلی شبیه نسخه اول بود اما بازم نسخه اول از نظر داستان و شخصیت پردازی بهتر عمل کرده بود بنظرم و کلا یه حس خاص تری داشت. با چیزی که از همه بیشتر حال کردم این بود که فکر نکنم توی هیچ بازی دیگه انقدر کلاس Rogue رو خوب درآورده باشن، واقعا بازی با این کلاس لذت بخش بود، مخصوصا Subclassــه Assassin که Skill های فوق العاده ای داشت.

اون که هیچی
داری با یه نفر صحبت میکنی همینطوری میان جلو ادم راه میرن . نمیدونم اینطوری شده برات یا نه . اما خیلی میره روی اعصاب ×_×

من اصلا باهاش حال نمیکنم ×_×

پارتی من Sera - Viv-Casan -خودم ×_×
lol.

آره پیش اومده، خیلی خنگن. من گروهم Casandra و Sera و Dorian ه. الان 75% تمام تروفی هارو گرفتم، فقط یه سری دیگه مونده،
چقدر دوتا از اژدها هایEmprise Du lion سختن! پدرم در اومد! لول 23 ای رو هنوز نتونستم بکشم (خودم لول 22 ام)

کسی وارد اتاق آخر شده، من همه درهارو باز کردم بجز در آخر دوتارو که هرکدوم 18 تا Shard میخواد ولی توی مپ شمردم دیدم فقط 19 تا شارد دیگه باید جمع کنم. داستان چیه؟ بقیه Shard هارو از کجا باید گیر آورد؟

کسی وارد اتاق آخر شده، من همه درهارو باز کردم بجز در آخر دوتارو که هرکدوم 18 تا Shard میخواد ولی توی مپ شمردم دیدم فقط 19 تا شارد دیگه باید جمع کنم. داستان چیه؟ بقیه Shard هارو از کجا باید گیر آورد؟

آره من دیشب همه درهارو باز کردم که باعث میشه در اصلی که وسط معبده باز بشه که توش یه دشمن لول 24 هست و آیتم های خیلی خوبی هم هست. مطمئنی همه منطقه هارو رفتی؟ hissing wastes رو چی؟ برای من که تعداد shard ها درست بود.

من کلاس warrior رو انتخاب کردم ولی زیاد راضی نیستم. میخاستم ببینم بعد ها بهتر میشه؟ از همین اول تو مبارزات وا میده

در کل Warrior خیلی سخت هست به سبب اینکه شما باید برید تو دل دشمن و حمله کنید و این شانس کشته شدن شما رو به شدت بالا میبره . توی هر مرحله که میرید بالا بالاخره با موجودات سخت تری باید مبارزه کنید . در کل بنظرم Mage از همه قوی تر هستش و کنترلش لذت بخش هست و راحت تر از Warrior هستش .

من کلاس warrior رو انتخاب کردم ولی زیاد راضی نیستم. میخاستم ببینم بعد ها بهتر میشه؟ از همین اول تو مبارزات وا میده

تو کلاس Warrior با توجه تجارب خودم احتمال مردن ات هر دفعه خیلی بالاست :دی چه حالا لول بالا بری چه لول پایین :دی یکم برو جلو تر و Potion ایی که هر دفعه Health رو شارژ میکنه داشته باش ممکنه کمک کنه بهت یکم ولی خب مردن رو شاخ :دی

ترجیحا هم سعی کن از Sword And Shield استفاده کنی :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or