Multi Platform Dragon Age : Inquisition

سومین شماره از عنوان CRPG استدیوی Bioware یعنی Dragon Age در اکتبر ماه پارسال به طور رسمی توسط Mark Darrah به نام Inquisition معرفی شد.
بازی تایید شده است که از انجین Frostbite 3 استفاده میکند و سازندگان بازی ابراز رضایت کامل در استفاده از این انجین کرده اند.
داستان بازی در مورد شورش های اخیر در Thedas است که به علت جنگ داخلی در Orlais، جدا شدن Templars و The Seekers of the Truth و شورش جادوگران به وجود آمده است.
نام Inquisition در بازی به گروهی بسیار قدیمی اطلاق می شود که در زمان دور هنگام Blight اول در مقابل جادو و مرتدان به Maker ایستادگی کردند.در حال حاضر دو گروه Seekers of Truth و محفل Templar Order از Inquisition مشتق شده است.
آرت ورکهای متشر شده از بازی:

[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]ناشر[/TD]
[TD]EA[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]توسعه دهنده[/TD]
[TD]Bioware[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]پلتفرم[/TD]
[TD]PC,Xbox One,PS4,PS3,X360[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]تصاویر بیشتر[/TD]
[TD]تصاویر Dragon Age: Inquisition[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]تاریخ انتشار[/TD]
[TD] 2014[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]تاپیک امتیازات[/TD]
[TD]----------[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]پیش‌نمایش بازی[/TD]
[TD]----------[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]نقد بازی[/TD]
[TD]---------[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

بزرگترین دانشنامه Dragon Age به زبان پارسی

خوب Leliana شد Divine به همراه Schmooples II درکنارش و لوگوی جدید Chantry :)) . این Mage های بیچاره هم آخرش فرصت جدیدی داده شد که از دست این الکی افراتی ها خارج بشن. فقط اومدن این Elf God ها خیلیییی داستان را جذاب خواهد کرد. به شدت منتظر DLC یا Expansion هستیم :d فقط 4 تا تروفی مونده که پلات گردد که حالش نیست :d از دست Cassandra و Maker Maker و Andraste کردن خسته شدم بی شعور وقتی وارد معبد Mythal شدیم و دید که elven god ها یا elf های افسانه ای واقعی اند گفت این nonsense ها چی هستند؟!؟!؟! آهان اون maker شما nonsense نیست که حالا داره معلوم میشه که اصل موضوع اصلا چیز دیگه ای بوده؟؟ اگر یه gentleman نبودم همه believer هارو از skyhold پرت می کردم پایین.

آخ آخ گفتی! من اگر جنتلمن نبودم Believer هارو از بالا پشت بوم خونه خودم هم پرت میکردم، Skyhold که خوبه :d حالا من کلا از تیپ کاساندرا خوشم اومد Romance ش کردم، وقتی باهاش رابطه برقرار کنی خیلی Open minded تر میشه، راستی چجوری Lelianna رو کردی Divine من کاساندرا رو ساپورت کردم ولی اونا Viviene که من خیلی ازش بدم میومد رو Divine کردن، اصلا نظر من رو حساب نکردن پیرهای خرفت :d کلا از عواقبی که بر سر خیلی ها اومد خوشم نیومد :d بریالای عوضی هم چون توی کتاب ازش خوشم اومده بود به Celene نگفتم بکشدش باز شروع کرد جفتک پرت کردن توی Ending....وات د فاک اینجاست که میگن.

منم تموم کردم، میرویم سراغ اژدها کشی و Shard جمع کردن، شاید بعدا به فکر پلاتینیوم کردن افتادم....خدا(lol) را چه دیدی:d
فکر کنم دوتا تروفی هم باگ گرفتن چون فکر کنم 11 تا Agent بدست آوردم ولی تروفی 10 تا Agent رو نداده و Belle of the ball هم که قبلا گفته بودم نداد بهم.

راستی دلم میخواست میتونستم کاری که Correpheus میخواست انجام بده رو بدم و برم توی Golden City و بشینم روی تخت Maker خیلی نامردیه که نشد اینکارو بکنم:d

آخرین ویرایش:
آخ آخ گفتی! من اگر جنتلمن نبودم Believer هارو از بالا پشت بوم خونه خودم هم پرت میکردم، Skyhold که خوبه :d حالا من کلا از تیپ کاساندرا خوشم اومد Romance ش کردم، وقتی باهاش رابطه برقرار کنی خیلی Open minded تر میشه، راستی چجوری Lelianna رو کردی Divine من کاساندرا رو ساپورت کردم ولی اونا Viviene که من خیلی ازش بدم میومد رو Divine کردن، اصلا نظر من رو حساب نکردن پیرهای خرفت :d کلا از عواقبی که بر سر خیلی ها اومد خوشم نیومد :d بریالای عوضی هم چون توی کتاب ازش خوشم اومده بود به Celene نگفتم بکشدش باز شروع کرد جفتک پرت کردن توی Ending....وات د فاک اینجاست که میگن.

منم تموم کردم، میرویم سراغ اژدها کشی و Shard جمع کردن، شاید بعدا به فکر پلاتینیوم کردن افتادم....خدا(lol) را چه دیدی:d
فکر کنم دوتا تروفی هم باگ گرفتن چون فکر کنم 11 تا Agent بدست آوردم ولی تروفی 10 تا Agent رو نداده و Belle of the ball هم که قبلا گفته بودم نداد بهم.

راستی دلم میخواست میتونستم کاری که Correpheus میخواست انجام بده رو بدم و برم توی Golden City و بشینم روی تخت Maker خیلی نامردیه که نشد اینکارو بکنم:d
من فقط به خاطر تروفی Cassandra را Romance کردم ولی از قیافه Josephine هم خوشم نمی یومد و گرنه ... :d وقتی مسئله Divine شدن یکیشون پیش میاد همش طرف Leliana رو می گرفتم تا زمانی که با Leliana صحبت کردم و Option : I support you for being a divine اومد و اونو انتخاب کردم و شد divie. اون Cassandra اگر Divine بشه دوباره همون آش و همون کاسه هست، Ciricle of magi و templar ها دوباره میان. veviene هم که رو اعصاب بود همش ضد mage ها حرف می زد که اونم می خواستم از روی همون بالکنی که اشغال کرده شوتش کنم پایین بلند بگه oh deaaaaaaaaaar!!! گوبس! :d فثط برخلاف شماره های قبل با cullen خیلی حال کردم. دیگه مثل شماره یک مثل یه p ussy نبود. من زیاد به orlais اهمیت ندادم و نزاشتم gaspard بکشه فقط exile کرد. brelia هم اوکی شد باهاش و مثل آدم باهم زندگی کردند. واسه من همه چیز تقریبا اوکی شد:
Celine دوستی و حمایت خودشو با inquisition ادامه داد و gaspard در تبعید شایع شده که هنوز به فکر گرفتن تخت و تاجه. Leliana شد Divine و گزاشت mage ها آزاد باشن و mage ها کالج خودشونو درست کردند. Grey warden های جنوب هم از Weisthup جدا شدند و یک جنگ داخلی بین grey warden ها شایع شده و Hawke دوباره این بین ناپدید شد....
واسه Agent ها هم برای 3 تاشون باید perk های underworld، Magic و chantry Knowlage را داشته باشی تا گزینه جدید باز بشه تا به گروه ملحق بشن. Imshael هم که کشتیم و micheal هم اومد به inquisi :d من دقیقا به 10 رسید باز شد. Belle of the ball هم موقع پایان باید approval بالای 90 یا 85 داشته باشی مال من 98 بود و نزاری به celine حمله کنه و جلوی court ضایش کنی که دستگیر بشه.
جالب این بود که Solas یا همون Dreadwolf در جواب Cassandra که میگه تو به چی اعتقاد داری میگه Old Gods tevinter واقعی بودند و همینطور Elf ها ولی فکر نکنه maker واقعی باشه :d وقتی هم تو معبد mytha هستی جالب اینه که متوجه میشی:
Fan heral یا dread wolf اصلا خائن و trickster نبوده بلکه rebel god بوده و به خاطر اینه elf gods قدیم مردم اذیت می کردند اونارو زندانی کرده.( البته اگر داستان را بدانید)
اینکه arlathan اصلا tevinter ازبین نبرده و هنوز هست و خلاصه اینکه کلا تاریخی که همه می دونن اشتباهه.
فقط نفهمیدم چرا flemeth یا همون mythal اون old god soul که از پسر morrigan گرفت توسط eluvian فرستاد تو fade و اینکه آیا خودشو فدا کرد و mythal soul فرستاد به fan heral یا اینکه fan heral توسط mythal possesed شد.

سینگل رو ول کنید بیایید آنلاین خیلی حال میده. واقعا هم سخت هست 4 نفری میخواستیم خودی نشون بدیم و پیشروی کنیم . که متاسفانه توی یک جای پر از دشمن علی رغم تلاش زیاد و چند دقیقه ای کشته شدیم و موفق نشدیم و باید با استراتژی جلو برید و گرنه کشته میشید همگی .

خب اولین اژدهای بازیم رو کشتم :دی اندازه عمرم گیمر بودم و انواع و اقسام مبارزه های سخت و نفس گیر رو تو بازی های مختلف تجربه کردم ولی بدون شک یکی از نفسگیر ترین و اپیک ترین مبارزه های عمرم بود :دی اینا اژدها هستند اونا جک و جونور هایی هم که تو اسکایریم هستند مثلا اژدها :| :دی

من لولم 10 بود و اون 12 :دی تا میتونستم Elfroot جمع کردم و اون هیلر های 5 تایی رو پر کردم و رفتم تو دل دشمن :دی همونی که تو Hinterlands هست :دی

• Like
Reactions: Destro
خب اولین اژدهای بازیم رو کشتم :دی اندازه عمرم گیمر بودم و انواع و اقسام مبارزه های سخت و نفس گیر رو تو بازی های مختلف تجربه کردم ولی بدون شک یکی از نفسگیر ترین و اپیک ترین مبارزه های عمرم بود :دی اینا اژدها هستند اونا جک و جونور هایی هم که تو اسکایریم هستند مثلا اژدها :| :دی

من لولم 10 بود و اون 12 :دی تا میتونستم Elfroot جمع کردم و اون هیلر های 5 تایی رو پر کردم و رفتم تو دل دشمن :دی همونی که تو Hinterlands هست :دی

رو چه درجه سختی کشتیش؟
من رو نرمال تو لول 8 با روگ راحت زدمش

Normal :-/ راحت زدیش؟ :-/

خو چیکار کنیم ما نوب هستیم دیگه :bighug:

3 تا Mage بودیم و یه Warrior :دی
كلاتوي مبارزه با اژدها (البته اكثرشون)Range يكي باشه بسته، چون اكثر اژدهاا Skill دارن كه هر كي دور تر از خودش باشه ميكشه سمتش و Damage ميشه.
من خودم(mage) با Knight enchanter و اون يكي كه شيلد اينا ميده به يارا,ميرم.٢ بار هم ميشه هم تيمي هارو Revive كرد. بقيه هم Warrior ميريزن سر اژدها:d
يه موقع هايي همه ميميردن خودم ميموندم چون Mage شيلد بي نهايت داره ،اژدهارو تنهايي ميزدم:d
بعد AI هيرو هاي Range توي فايت با اژدها يه موقع هايي كلا قاطي ميكنه ميرن تو صورتش:d:|

كلاتوي مبارزه با اژدها (البته اكثرشون)Range يكي باشه بسته، چون اكثر اژدهاا Skill دارن كه هر كي دور تر از خودش باشه ميكشه سمتش و Damage ميشه.
من خودم(mage) با Knight enchanter و اون يكي كه شيلد اينا ميده به يارا,ميرم.٢ بار هم ميشه هم تيمي هارو Revive كرد. بقيه هم Warrior ميريزن سر اژدها:d
يه موقع هايي همه ميميردن خودم ميموندم چون Mage شيلد بي نهايت داره ،اژدهارو تنهايي ميزدم:d
بعد AI هيرو هاي Range توي فايت با اژدها يه موقع هايي كلا قاطي ميكنه ميرن تو صورتش:d:|

خیلی جالبه :دی هر موقع اون اژدها از Skill کشیدن افراد عمل میکرد من خودم میرفتم پش یه صخره و چوبی قایم میشدم ! :| دقعه بعد اژدها میفهمید و میزد اون مانع رو خراب میکرد:| چه سنگ، چه چوب :| یعنی فیزیک و هوش مصنوعی بازی تو حلقم :دی

حالا من چون زیاد فیزیکی نبودم دوتا Mage هیلر بردم با خودم، همه هم چوب دستی های Frozen :دی چون اژدها نسبت به یخ ضعف شدید داشت :دی یه واریور هم که Iron Bull بود رو فرستادم تو گلوش :دی

حالا من از اون دوتا Mage که با خودم برده بودم دوتاشون قابلیت زنده کردن افراد کشته شده رو داشتند و کلا مشکلی وجود نداشت :دی همون Skill اخری که برای MAge ها تو دسته Spirit هست :دی

سختی بازی هم انصافا منطقی منطقی هست بر خلاف بعضی بازی هایی که الکی و زور زورکی میخوان خودشون رو سخت نشون بدن!

در کل از الان تیز کردم برای اژدهایان بعدی :دی

آخرین ویرایش:

اصلا هوش مصنوعی Companion ها افتضاحه گاهی اوقات موقع فایت های طولانی! این سری داشتم اژدهای Storm Coast رو میکشتم، بعد از نیم ساعت (روی هارد) دیدم این اصلا جونش چرا کم نمیشه بعد دیدم کل مدت کاساندرا یه جا گیر کرده اصلا حمله نمی کنه! :|

کلا توی سینگل بعضی از بازی ها اینجور چیز ها واقعا عذاب آوره ! امیدواریم در آینده بازی ساز ها بیشتر توجه بکنن . بالاخره توی چنین سطحی اینجور مشکلات واقعا گند میزنند به کل بازی !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or