Multi Platform Dragon Age : Inquisition

سومین شماره از عنوان CRPG استدیوی Bioware یعنی Dragon Age در اکتبر ماه پارسال به طور رسمی توسط Mark Darrah به نام Inquisition معرفی شد.
بازی تایید شده است که از انجین Frostbite 3 استفاده میکند و سازندگان بازی ابراز رضایت کامل در استفاده از این انجین کرده اند.
داستان بازی در مورد شورش های اخیر در Thedas است که به علت جنگ داخلی در Orlais، جدا شدن Templars و The Seekers of the Truth و شورش جادوگران به وجود آمده است.
نام Inquisition در بازی به گروهی بسیار قدیمی اطلاق می شود که در زمان دور هنگام Blight اول در مقابل جادو و مرتدان به Maker ایستادگی کردند.در حال حاضر دو گروه Seekers of Truth و محفل Templar Order از Inquisition مشتق شده است.
آرت ورکهای متشر شده از بازی:

[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]ناشر[/TD]
[TD]EA[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]توسعه دهنده[/TD]
[TD]Bioware[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]پلتفرم[/TD]
[TD]PC,Xbox One,PS4,PS3,X360[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]تصاویر بیشتر[/TD]
[TD]تصاویر Dragon Age: Inquisition[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]تاریخ انتشار[/TD]
[TD] 2014[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]تاپیک امتیازات[/TD]
[TD]----------[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]پیش‌نمایش بازی[/TD]
[TD]----------[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]نقد بازی[/TD]
[TD]---------[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

بزرگترین دانشنامه Dragon Age به زبان پارسی

اولا چرا تاپیک برای بازی به این پر طرفداری و بزرگی "مهم" نشده ؟ :| :دی

============================

خب بالاخره با دهن سرویسی تمام Hinterlands رو لخت کردم و کل ریجن هاش رو هم رفتم :| فقط نتونستم برم تو Red Cliff Castle !! :| راهی داره؟ همونی که بالای نقشه هست.

خلاصه بعدش برای مرحله بعد رفتم Storm Coast :دی همون لحظه که رفتم پایین دیدم یه Giant داره با یه Dragon فوق خفن یه مبارزه فوق خفن میکنه :دی اصلا کلا مات و مبهوت موندم :دی فقطط ایستادم مبارزه اشون رو نگاه کردم از بس اپیک بود :دی

دلم براتون بگه که بعد اینکه اژدها فهمید من اومدم صحنه مبارزه رو ترک کرد و من موندم و Giant :دی تقریبا اسون بود و زدم دهنش رو سرویس کردم و انصافا لوت خوبی داد.

انصافا بازی بدجور به دلم نشسته :دی بخصوص اینکه اژدهاش بیشتر از DA1 هم شده و این اصلا نعمتیه خود اژدها:دی

برای رفتن به اونجا یه مرحله هستکه یا باید با mage ها یا با templar ha متحد شی اگه اشتباه نکنم اگه با mage ها متحد شی. باز میشود

اولا چرا تاپیک برای بازی به این پر طرفداری و بزرگی "مهم" نشده ؟ :| :دی

============================

خب بالاخره با دهن سرویسی تمام Hinterlands رو لخت کردم و کل ریجن هاش رو هم رفتم :| فقط نتونستم برم تو Red Cliff Castle !! :| راهی داره؟ همونی که بالای نقشه هست.

خلاصه بعدش برای مرحله بعد رفتم Storm Coast :دی همون لحظه که رفتم پایین دیدم یه Giant داره با یه Dragon فوق خفن یه مبارزه فوق خفن میکنه :دی اصلا کلا مات و مبهوت موندم :دی فقطط ایستادم مبارزه اشون رو نگاه کردم از بس اپیک بود :دی

دلم براتون بگه که بعد اینکه اژدها فهمید من اومدم صحنه مبارزه رو ترک کرد و من موندم و Giant :دی تقریبا اسون بود و زدم دهنش رو سرویس کردم و انصافا لوت خوبی داد.

انصافا بازی بدجور به دلم نشسته :دی بخصوص اینکه اژدهاش بیشتر از DA1 هم شده و این اصلا نعمتیه خود اژدها:دی

حواسم نبود .منظور من هم همین دراگون بود . منتها وقتی برگشتم دیدم اونجا استخونه , فکر کردم غوله کشتش :d

حواسم نبود .منظور من هم همین دراگون بود . منتها وقتی برگشتم دیدم اونجا استخونه , فکر کردم غوله کشتش :d

من کل Storm Coast رو گشتم ولی اژدها به کل اون منطقه ترک کرد :| :دی البته لازمه بگم که Storm Coast رو هم تموم کردم و با اینکه 10 درصد کل ماموریت های اصلی رو نرفتم، حدود 25 ساعته درگیر بازی هستم :دی Hinterlands رو هم البته تموم کرد کل ماموریت هاش رو حتی Shard ها :دی فکر کنم دیگه همون 25 الی 30 ساعت شده :دی

------------------------

مکان های دقیق اژدهایان بازی کجاست؟ لوکیشن دقیق رو نمیخوام یعنی تو کدوم منطقه ها هستند؟ 11 تا اژدها هست درسته؟

آقا Co Op یک صحنه شدیدا مشغول درگیری بودیم و کلا جای سوزن انداختن نبود و همگی مشغول بودیم که متاسفانه سخت بود و همه کشته شدیم . و این نتیجه نداشتن استراتژی هستش . سعی کنید همیشه در درگیری ها استراتژی داشته باشید و هر نوع از جنگجو ها وظایف خودشون رو به نحو احسن انجام بدن .

من کل Storm Coast رو گشتم ولی اژدها به کل اون منطقه ترک کرد :| :دی البته لازمه بگم که Storm Coast رو هم تموم کردم و با اینکه 10 درصد کل ماموریت های اصلی رو نرفتم، حدود 25 ساعته درگیر بازی هستم :دی Hinterlands رو هم البته تموم کرد کل ماموریت هاش رو حتی Shard ها :دی فکر کنم دیگه همون 25 الی 30 ساعت شده :دی

------------------------

مکان های دقیق اژدهایان بازی کجاست؟ لوکیشن دقیق رو نمیخوام یعنی تو کدوم منطقه ها هستند؟ 11 تا اژدها هست درسته؟
یه دونه leve 14 توی hinterland
یه دونه تو storm coast هست level 19
یه دونه توی crest wood فک کنم level 13
یه دونه توی western appraoch فک کنم level 14
یه دونه توی Exalted Plains فک کنمlevel 19
یه دونه توی Emarald Graveاما level نمیدونم :(
3 تا توی Emprise Du Lion فک کنم اینم 19هست بعد دوتای دیگش 21-23 هست فک کنم
اخریشم توی hissing wastes که یادم نیست level رو.

سلام دوستان می خواستم بازی از نظر گرافیکی و محتوا چطور هست؟می رزه بگیرمش؟l-)

پ.ن:تا حالا DA بازی نکردم=((
از همه نظر عالیه ...

ویدیوهاش رو ببین خوشت میاد یا نه :)

چند تا اسکرین شات میذارید ببینم گرافیک چطوره؟ اگه شد میخوام برم بخرم بازیو :دی
گرافیک هم برام خیلی مهمه :دی
هرکس خواست عکس واسه افشین بذاره یه گیم پلی 10-20 دقیقه ای هم واسه ما بذاره:d ببینیم بازیش چجوریاس که اینهمه تعریفش رو میکنن

من با ارمان صفحات پیش عکس گذاشتیم از اوایل بازی قبلا ولی بازم حالا من میذارم از اواسط بازی برا دوستان .
از بیشتر مناطق نقشه هم اسکرین شات ها رو گرفتم . اون یارو ریشو هم کاراکترمه .:|
امیدوارم با این عکسا بهانه ای نداشته باشید واسه نخریدنش :d
من Storm Coast رو زیر و رو کردم ولی اژدها نبود
عکس دومی از سمت راست پایین که من گرفتم هست .

Attachments

• Dragon Age™_ Inquisition_20141126175332.jpg
    Dragon Age™_ Inquisition_20141126175332.jpg
    260.3 KB · مشاهده: 40
  • Dragon Age™_ Inquisition_20141127134234.jpg
    Dragon Age™_ Inquisition_20141127134234.jpg
    154.8 KB · مشاهده: 32
  • Dragon Age™_ Inquisition_20141127180334.jpg
    Dragon Age™_ Inquisition_20141127180334.jpg
    208.4 KB · مشاهده: 43
  • Dragon Age™_ Inquisition_20141127181857.jpg
    Dragon Age™_ Inquisition_20141127181857.jpg
    199.4 KB · مشاهده: 34
  • Dragon Age™_ Inquisition_20141127182247.jpg
    Dragon Age™_ Inquisition_20141127182247.jpg
    225.5 KB · مشاهده: 46
  • Dragon Age™_ Inquisition_20141128190718.jpg
    Dragon Age™_ Inquisition_20141128190718.jpg
    254 KB · مشاهده: 59
  • Dragon Age™_ Inquisition_20141128203706.jpg
    Dragon Age™_ Inquisition_20141128203706.jpg
    252.4 KB · مشاهده: 49
  • Dragon Age™_ Inquisition_20141128212451.jpg
    Dragon Age™_ Inquisition_20141128212451.jpg
    260.8 KB · مشاهده: 62
  • Dragon Age™_ Inquisition_20141130115610.jpg
    Dragon Age™_ Inquisition_20141130115610.jpg
    236 KB · مشاهده: 51
  • Dragon Age™_ Inquisition_20141130185223.jpg
    Dragon Age™_ Inquisition_20141130185223.jpg
    138.9 KB · مشاهده: 55
آخرین ویرایش:
چند تا اسکرین شات میذارید ببینم گرافیک چطوره؟ اگه شد میخوام برم بخرم بازیو :دی
گرافیک هم برام خیلی مهمه :دی
برو RPG بازی کن مگو گرافیک چیست ...
تو این بازیا مهم نیستم اما کلا خوبه !!!_!!!

از گوشه و کنار در حالی که داشتم بازی میکردم
اسپویلی هم نداره ^_^
اینا رو از اوایله بازی گذاشته بودم ... هر منطقش شکل و استایلش فرق داره.

آرمان من Storm Coast رو زیر و رو کردم ولی اژدها نبود :| یعنی باید دوباره برگردم؟ :| :دی
باید برسی به Emarald Grove اونجا بعد از انجام مراحل یه operation باز میشه مربوط به Red Lyrium Templars [/SPOILER بعدش یه قایق توی یه منطقه توی storm coast میاد که سوارش میشی میره به یه جزیره اونجا میتونی با dragon ماله storm coast بجنگی]

آخرین ویرایش:
سلام
من تو بازی کردن این شدید مشکل دارم :d RPG من کم بازی نکردم ولی RPG کلاسیک رو چون خیلی بهش علاقه نداشتم سمتش نرفتم، حالا تصمیم گرفتم اینو امتحان کنم ولی اصلا نمی تونم بازی کنم.
نمی دونم من نوبم، یا بازی سخته و بالانس نیست .
من اینو مثل همه ی بازی های open world/RPG از همون اول که بهم اجازه ی explore داد اول ماموریت های فرعی رو رفتم و وقتی تموم شدن رفتم سراغ فرعی ها. فعلا هم رسیدم به hinterlands، شروع کردم به رفتن ماموریت های فرعی, تا جایی که تونستم رفتم ولی همیشه تو کمبت ها لنگ می زنم! این طوری هم نیست که فکر کنید مثل witcher و skyrim می پرم جلو یارو هی attack بزنم :d همیشه اول با tactical camera استراتژی رو می چینم ولی تو نبرد ها همیشه health خودم و حداقل یکی از یار هام تقریبا خالی می شه، اوضع طوریه که تا الان 7 یا 8 بار از معجون healing potion استفاده کردم!
الان هم رسیدم به یه کوئست به نام apostates in witchwood، بعد از اینکه با solas اون barrier رو نابود می کنم، یه 7 8 تا mage می ریزن سرم تو کمتر از یه دقیقه همه partyـیم رو نابود می کنن! بعد از fight های قبلی هم health هر 4 تا party member کمتر از نصف ـه! healerـی چیزی نداره این بازی؟ که بتونم دووم بیارم؟ این طوری اصلا نمی شه!

کسی نمی تونه یه کمک کنه به من و یه guide کلی از سیستم مبارزات بازی بده من این قدر نمیرم؟ :d

کسی نمی تونه یه کمک کنه به من و یه guide کلی از سیستم مبارزات بازی بده من این قدر نمیرم؟ :d

ماموریت فرعی زیاد برو. دم به دم کاراکترهای همراهت رو عوض نکن . مهارت هاشون رو درست اپگرید کن . از همه نوع کلاس تو گروهت بذار .گیاه های مورد نیاز رو برای افزایشhealing potion استفاده کن و از امکانات تاکتیکال غافل نشو ...!

سلام منم میخوای بازی بگیرم فقط 2تا سوال.
بازی 2نفره نمیشه؟ با2تا دسته منظورمه.
و اینکه چه مدت سرگرممون میکنه؟
بطور میانگین روز 1-2 ساعت پنچ شنبه جمعه هم 6-7 ساعت

من با ارمان صفحات پیش عکس گذاشتیم از اوایل بازی قبلا ولی بازم حالا من میذارم از اواسط بازی برا دوستان .
از بیشتر مناطق نقشه هم اسکرین شات ها رو گرفتم . اون یارو ریشو هم کاراکترمه .:|
امیدوارم با این عکسا بهانه ای نداشته باشید واسه نخریدنش :d

برو RPG بازی کن مگو گرافیک چیست ...
تو این بازیا مهم نیستم اما کلا خوبه !!!_!!!

It looks gorgeous :x

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or