Multi Platform Dragon Age : Inquisition

سومین شماره از عنوان CRPG استدیوی Bioware یعنی Dragon Age در اکتبر ماه پارسال به طور رسمی توسط Mark Darrah به نام Inquisition معرفی شد.
بازی تایید شده است که از انجین Frostbite 3 استفاده میکند و سازندگان بازی ابراز رضایت کامل در استفاده از این انجین کرده اند.
داستان بازی در مورد شورش های اخیر در Thedas است که به علت جنگ داخلی در Orlais، جدا شدن Templars و The Seekers of the Truth و شورش جادوگران به وجود آمده است.
نام Inquisition در بازی به گروهی بسیار قدیمی اطلاق می شود که در زمان دور هنگام Blight اول در مقابل جادو و مرتدان به Maker ایستادگی کردند.در حال حاضر دو گروه Seekers of Truth و محفل Templar Order از Inquisition مشتق شده است.
آرت ورکهای متشر شده از بازی:

[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]ناشر[/TD]
[TD]EA[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]توسعه دهنده[/TD]
[TD]Bioware[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]پلتفرم[/TD]
[TD]PC,Xbox One,PS4,PS3,X360[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]تصاویر بیشتر[/TD]
[TD]تصاویر Dragon Age: Inquisition[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]تاریخ انتشار[/TD]
[TD] 2014[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]تاپیک امتیازات[/TD]
[TD]----------[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]پیش‌نمایش بازی[/TD]
[TD]----------[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]نقد بازی[/TD]
[TD]---------[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

بزرگترین دانشنامه Dragon Age به زبان پارسی

یه دونه leve 14 توی hinterland
یه دونه تو storm coast هست level 19
یه دونه توی crest wood فک کنم level 13
یه دونه توی western appraoch فک کنم level 14
یه دونه توی Exalted Plains فک کنمlevel 19
یه دونه توی Emarald Graveاما level نمیدونم :(
3
تا توی Emprise Du Lion فک کنم اینم 19هست بعد دوتای دیگش 21-23 هست فک کنم
اخریشم توی hissing wastes که یادم نیست level رو.

اژدها لول 15 هستش و تایپش هم رعد و برقش اسمش Storm نمی دونم چی چیه :d با کاراکتر لول 19 کم و بیش راحت بود جنگش روی Hard درجه

یه چیز من راجع به این Armour های توی بازی بگم! اینا چرا صورتی ان؟ آخه کدوم ابلهی طراحی کرده این Armour هارو؟:d
احساس میکنم گاهی اوقات کاراکترم توی بازی باربی ه!:d

اژدها لول 15 هستش و تایپش هم رعد و برقش اسمش Storm نمی دونم چی چیه :d با کاراکتر لول 19 کم و بیش راحت بود جنگش روی Hard درجه

یه چیز من راجع به این Armour های توی بازی بگم! اینا چرا صورتی ان؟ آخه کدوم ابلهی طراحی کرده این Armour هارو؟:d
احساس میکنم گاهی اوقات کاراکترم توی بازی باربی ه!:d
رنگش دست خودته، هر Material خاص رنگ خودش رو داره:d

گرافیک بازی بی نظیر اقایون :دی چه فنی و چه هنری ! هنری که اصلا دیوانه کنندست ! :x

============

اقایون اگه امکان داره از کاراکترتون یه عکس بگیرید بزارید اینجا ببینیم :دی

اینم کاراکتر بنده هست :دی :

از کاراکتر فرعی های مورد علاقم :x :دی :

رنگش دست خودته، هر Material خاص رنگ خودش رو داره:d

Custom Armour ها اون رنگی نیستن، اونایی که از دشمن ها میوفتن صورتی ان. مثلا Superior Vanguard Armour صورتیه لعنتی!

- - -ویرایش - - -

دوستان برای شروع تو چهدرجه سختیای بازی گنیم خوبه ؟
توی origins هاردش واقعا سخت بود !!!

از Origins سخت تره یکم، Origins توی کنسول البته:d

بچه ها دو تا سوال تخصصی . آیا کارکتر دختر رومانسش بیشتره یا مرد ؟ و سوال مهمترم اینه کدومشون bad romance دارن ؟ :d

هم اندازه، بعد Bad Romance دیگه چیه؟:d میتونی مخ یارو رو بزنی بعد که خرت از پل گذشت دستش رو بگذاری توی پوست گردو ولی فراتر از اون منظورت رو متوجه نمی شم. :d

اینم چند تا اسکرین شات، بعدا بیشتر میگذارم.

My Inquisitor and Hawke

Dragon_Age™__Inquisition_20141127055605.jpg

Dragon_Age%E2%84%A2__Inquisition_20141201025907.jpg

Dragon_Age%E2%84%A2__Inquisition_20141201025907.jpg

Screen shots with a little bit of end game spoiler:

Dragon_Age™__Inquisition_20141202074843.jpg

Dragon_Age™__Inquisition_20141202075046.jpg

Dragon_Age™__Inquisition_20141202075052.jpg

آخرین ویرایش:
واقعا از Viviene خوشت میاد؟ خیلی رو مخه، عوضی هر دفعه باهاش حرف میزنم یه چیزی میگه حرصم در بیاد مجبور شم حالش رو بگیرم:d، خیلی از خود راضیه....

اسپویل راجب به ویوین:
تو یه حالته که میتونید از ویوین طرفداری کنید برای divine شدن:)) فکر کن من cassandra رو ول کنم از تو حمایت کنم:))

واقعا از Viviene خوشت میاد؟ خیلی رو مخه، عوضی هر دفعه باهاش حرف میزنم یه چیزی میگه حرصم در بیاد مجبور شم حالش رو بگیرم:d، خیلی از خود راضیه....
خیلی خوبه که !
من حال میکنم باهاش
جذبه خاصی داره D:
اصلا یاده Jaks میندازه منا بنا به دلایلی :(
دلم لک زده واسه ME ~_~

Custom Armour ها اون رنگی نیستن، اونایی که از دشمن ها میوفتن صورتی ان. مثلا Superior Vanguard Armour صورتیه لعنتی!

[/SPOILER]
خوش رنگه که ×_×

سلام دوستان

co-op بازی چطور هست؟؟ میشه تمام کوئست ها رو آنلاین رفت؟؟

بین DA و GTA V کدوم رو بخرم بهتره؟؟
نه coop جداست.
این دوتا خیلی باهام فرق دارن عزیز !
اون یه چیزه این یه چیز دیگه.

دوستان برای شروع تو چه درجه سختی ای بازی گنیم خوبه ؟
توی origins هاردش واقعا سخت بود !!!
همون normal شروع کن ... درجه سختی رو میشه توی طوله بازی عوض کرد.

خوب Leliana شد Divine به همراه Schmooples II درکنارش و لوگوی جدید Chantry :)) . این Mage های بیچاره هم آخرش فرصت جدیدی داده شد که از دست این الکی افراتی ها خارج بشن. فقط اومدن این Elf God ها خیلیییی داستان را جذاب خواهد کرد. به شدت منتظر DLC یا Expansion هستیم :d فقط 4 تا تروفی مونده که پلات گردد که حالش نیست :d از دست Cassandra و Maker Maker و Andraste کردن خسته شدم بی شعور وقتی وارد معبد Mythal شدیم و دید که elven god ها یا elf های افسانه ای واقعی اند گفت این nonsense ها چی هستند؟!؟!؟! آهان اون maker شما nonsense نیست که حالا داره معلوم میشه که اصل موضوع اصلا چیز دیگه ای بوده؟؟ اگر یه gentleman نبودم همه believer هارو از skyhold پرت می کردم پایین.

پاسخ خود را بنویسید ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or