Dragon Age II | PC

988968_158517_front.jpg

بایوویر رسما از قسمت دوم از مجموعه بازی‌های عصر اژدها رونمایی و ماه مارس سال آینده‌ی میلادی (اسفند 1389 - فروردین 1390) را بعنوان تاریخ انتشار این بازی برای پلت‌فرم‌ رایانه‌های شخصی تایید کرد.
ری میوزکا، مدیرعامل کمپانی بایوویر در این خصوص گفت: "قسمت نخست از مجموعه بازی‌های عصر اژدها یکی از موفق‌ترین محصولات بایوویر طی تاریخ 15 ساله این استودیوهای بازی‌سازی بشمار می‌رود و هم‌چنین یکی از موفق‌ترین بازی‌های جدیدی است که الکترونیک‌آرتز طی تاریخ 28 ساله خود منتشر کرده است."

مارک دارا، تهیه‌کننده ارشد استودیوهای بازی‌سازی بایوویر ضمن معرفی سیستم مبارزه‌ی پویاتر، جلوه‌های بصری و گرافیکی گسترده‌تر و روایت داستانی وسیع‌تر تاکید کرد قسمت دوم از مجموعه بازی‌های عصر اژدها در مقایسه با قسمت نخست از هر لحاظ گسترش پیدا کرده است.
خط داستانی عصر اژدها 2 دوره‌ای 10 ساله را در بر گرفته و بازی‌کننده را در نقش Hawke قرار می‌دهد. مسوولان بایوویر قول داده‌اند راهی که بازی‌کننده برای انجام بازی در پیش می‌گیرد، خط داستانی را شکل داده و دنیای بازی را دگرگون خواهد کرد.

عصر اژدها مانند بازی‌های امروزی كه به سوی ساده‌تر شدن پيش می‌روند عمل نكرد و سختی بازی يكی از نقاط قوت آن بود. بايووير بار ديگر قصد دارد ريسک كند و تمام مكانيزم‌های قسمت نخست را زير پا بگذارد. عصر اژدها 2 يک بازی كاملا متفاوت خواهد بود.

شخصيت اصلی عصر اژدها را خودتان انتخاب می‌كرديد. انتخاب جنسيت، نژاد، داستان و شكل و شمايل شخصیت در دست شما بود. اما اين بار با مکانیزمی مشابه اثر جرمی روبه‌رو هستيم. نام شخصيت اصلی عصر اژدها 2، Hawke خواهد بود که به حتی شباهت هایی در شمشیر زنی به کلود استریف هم دارد!.

بازی‌کننده می‌تواند جنسيت Hawke را انتخاب کند ولی نژاد او فقط انسان خواهد بود. شخصیت Hawke کاملا صداگذاری شده است و امکان لذت بردن از یک اثر سینمایی تر وسیر روایی محکم تر (حتی بهتر از بازی قبل ) را برای ما فراهم میکند.

Developer : BIOWARE
Publisher : Electronic Arts
Genre : Computer Role-Playing
Rating : M
Release: March 8, 2011​

آخرین ویرایش:
دوستان با سلام .
بنده نسخه 1 بازی رو انجام ندادم ، یه سوال برام پیش اومد .
این قصه ی زنگ قرمز (فکر کنم خوب باشه) ، روی بینی و صورت این افراد چی هست ؟ ، من توی 2 تا شخصیت دیدم ، عکس هم گفتم تا منظورم رو بهتر متوجه بشید :

8gayv4001u0vapebjiia.jpg

ممنون میشم قصه این خط قرمز رو روی صورت بگید که چی هست ...؟...

به نظرم ممکنه شخصیت زن اصلی بازی باشه بجای این مرده.یعنی این دوتا اونایی هستن که خوده شرکت پیش فرض گزاشته.
اگه میشه ینفر بیاد اون لینک رو هم معنی کنه من زیاد زبانم خوب نیست.ممنون میشم

اینم مثل mass effect دیگه. میشه شخصیت اصلی رو زن یا مرد انتخاب کرد. ولی نژادش رو نمیشه تغییر داد. حتما human هست. اون عکسی که در بالا گذاشتید یکی مربوط به شخصیت زن hawke و دیگری شخصیت مردشه. درست مثل شپرد توی mass effect

آخرین ویرایش:
هنوز خبری مبنی بر وجود شخصیت زن قابل بازی از طرف Bioware اعلام نشده و فعلا از HAWK به عنوان مرد نامبرده شده، اون تصویر هم احتمال داره یه NPC یا یه Party فقط باشه!

دوستان با سلام .
بنده نسخه 1 بازی رو انجام ندادم ، یه سوال برام پیش اومد .
این قصه ی زنگ قرمز (فکر کنم خوب باشه) ، روی بینی و صورت این افراد چی هست ؟ ، من توی 2 تا شخصیت دیدم ، عکس هم گفتم تا منظورم رو بهتر متوجه بشید :

8gayv4001u0vapebjiia.jpg

ممنون میشم قصه این خط قرمز رو روی صورت بگید که چی هست ...؟...
ممکنه Tattoo باشه.

هنوز خبری مبنی بر وجود شخصیت زن قابل بازی از طرف Bioware اعلام نشده و فعلا از HAWK به عنوان مرد نامبرده شده، اون تصویر هم احتمال داره یه NPC یا یه Party فقط باشه!
اعتماد به نفست واقعا قابل تحسینه. ولی منتقد ign با شخصیت hawkeزن بازی کرده. http://pc.ign.com/articles/114/1143660p1.html
این مقاله رو کامل بخون. همون اولین جمله( what is the story ) نوشته You are Hawke, the Champion. Either a female or male human

آخرین ویرایش:
ممکنه Tattoo باشه.

تتو کجا بود باو :d

توی همون اولین تریلر بازی نشون داد دیگه این رو خوده هاوک روی صورت خودش کشید ( فکر کنم خون باشه ) یه جور نشونیه که خود هاوک برای خودش میزاره

آخرین ویرایش:
اعتماد به نفست واقعا قابل تحسینه. ولی منتقد ign با شخصیت hawkeزن بازی کرده. http://pc.ign.com/articles/114/1143660p1.html
این مقاله رو کامل بخون. همون اولین جمله( what is the story ) نوشته You are Hawke, the Champion. Either a female or male human
اتفاقا باید شخصیت Hawke زن داشته باشه. چون انتخاب نژاد از بازی حذف شده و فقط نژاد انسان قابل استفاده هست اگر شخصیت Hawke فقط مرد باشه اون وقت زیاد کار BioWare جالب نمیشه. در کل اگر شخصیت Hawke زن نباشه باید همه بگن BioWare عقلشو از دست داده.

اتفاقا باید شخصیت Hawke زن داشته باشه. چون انتخاب نژاد از بازی حذف شده و فقط نژاد انسان قابل استفاده هست اگر شخصیت Hawke فقط مرد باشه اون وقت زیاد کار BioWare جالب نمیشه. در کل اگر شخصیت Hawke زن نباشه باید همه بگن BioWare عقلشو از دست داده.

تو سایت بازی قسمت FAQ نوشته میشه نژاد انتخاب کرد

http://dragonage.bioware.com/da2/info/faq/

اینم متن سوال و جواب

1. What will my character be like?

Your character in Dragon Age 2 will be a legendary figure in the history of Thedas. Not only will you hear people respond to your conversations, but your character will also be be fully-voiced. You will play as a human male or female of any class you wish: Warrior, Mage or Rogue.

اینم متن سوال و جواب

Your character in Dragon Age 2 will be a legendary figure in the history of Thedas. Not only will you hear people respond to your conversations, but your character will also be be fully-voiced. You will play as a human male or female of any class you wish: Warrior, Mage or Rogue.

[/

خودتم داری آدرس میدی فقط انسان!!!

اینم متن سوال و جواب

اینی که شما میگی کلاس هست نه نژاد

نژاد : انسان ، الف ، دوارف
کلاس : Warrior, Mage , Rogue

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or