Dragon Age II | PC

988968_158517_front.jpg

بایوویر رسما از قسمت دوم از مجموعه بازی‌های عصر اژدها رونمایی و ماه مارس سال آینده‌ی میلادی (اسفند 1389 - فروردین 1390) را بعنوان تاریخ انتشار این بازی برای پلت‌فرم‌ رایانه‌های شخصی تایید کرد.
ری میوزکا، مدیرعامل کمپانی بایوویر در این خصوص گفت: "قسمت نخست از مجموعه بازی‌های عصر اژدها یکی از موفق‌ترین محصولات بایوویر طی تاریخ 15 ساله این استودیوهای بازی‌سازی بشمار می‌رود و هم‌چنین یکی از موفق‌ترین بازی‌های جدیدی است که الکترونیک‌آرتز طی تاریخ 28 ساله خود منتشر کرده است."

مارک دارا، تهیه‌کننده ارشد استودیوهای بازی‌سازی بایوویر ضمن معرفی سیستم مبارزه‌ی پویاتر، جلوه‌های بصری و گرافیکی گسترده‌تر و روایت داستانی وسیع‌تر تاکید کرد قسمت دوم از مجموعه بازی‌های عصر اژدها در مقایسه با قسمت نخست از هر لحاظ گسترش پیدا کرده است.
خط داستانی عصر اژدها 2 دوره‌ای 10 ساله را در بر گرفته و بازی‌کننده را در نقش Hawke قرار می‌دهد. مسوولان بایوویر قول داده‌اند راهی که بازی‌کننده برای انجام بازی در پیش می‌گیرد، خط داستانی را شکل داده و دنیای بازی را دگرگون خواهد کرد.

عصر اژدها مانند بازی‌های امروزی كه به سوی ساده‌تر شدن پيش می‌روند عمل نكرد و سختی بازی يكی از نقاط قوت آن بود. بايووير بار ديگر قصد دارد ريسک كند و تمام مكانيزم‌های قسمت نخست را زير پا بگذارد. عصر اژدها 2 يک بازی كاملا متفاوت خواهد بود.

شخصيت اصلی عصر اژدها را خودتان انتخاب می‌كرديد. انتخاب جنسيت، نژاد، داستان و شكل و شمايل شخصیت در دست شما بود. اما اين بار با مکانیزمی مشابه اثر جرمی روبه‌رو هستيم. نام شخصيت اصلی عصر اژدها 2، Hawke خواهد بود که به حتی شباهت هایی در شمشیر زنی به کلود استریف هم دارد!.

بازی‌کننده می‌تواند جنسيت Hawke را انتخاب کند ولی نژاد او فقط انسان خواهد بود. شخصیت Hawke کاملا صداگذاری شده است و امکان لذت بردن از یک اثر سینمایی تر وسیر روایی محکم تر (حتی بهتر از بازی قبل ) را برای ما فراهم میکند.

Developer : BIOWARE
Publisher : Electronic Arts
Genre : Computer Role-Playing
Rating : M
Release: March 8, 2011​

آخرین ویرایش:
Andraste زنی بود که همسر معنویMaker محسوب میشد، Maker مرد محسوب میشه و معتقدانش اعتقاد دارند که همه چیز توسط او خلق شده، Maker از Chantry فاصله گرفت و Chantry معتقد بود که او به سبب گناهان بندگانش فاصله گرفته! Maker به مناجات پاسخ نمیده و آروزها رو برآورده نمی‌کنه تا زمانی که انسان‌ها ثابت کنند ارزش توجه او رو دارند! Maker زمانی باز خواهد گشت و جهان رو تبدیل به بهشت خواهد کرد!
==========================

برخی مردم بویژه جادوگران پادشاهی قدیمیTevinter به خدایانی قدیمی از هزاران سال پیش ایمان دارند که بهشون در بازی Old Gods گفته میشه! رابطه این خدایان با Maker اسرارآمیزه!
Chantry خدایان قدیمی رو باوری غلط میدونه و معتقده Maker اونها رو در اعماق زمین به بند کشیده!
برخی جادوگران Tevinter به شهر طلایی رفتند و به Maker اهانت کردند و این باعث شد که Maker اونها رو تبدیل به هیولاهای زشتی کنه که darkspawn نام گرفتند.
Darkspawn ها که از نور آفتاب گریزان بودند به اعماق زمین Deep Roads رفتند، اونها قادرند فریادهای خدایان قدیمی رو بشنوند، هر وقت darkspawn ها یکی از خدایان قدیمی رو پیدا می‌کنند با تحریف و تغییر دادن اون رو تبدیل به archdemon می‌کنند و به این ترتیب Blight جدیدی به وجود میارن!
تعداد Old Gods هفت تاست:
پنج تاشون تا حالا تبدیل به archdemon شدند و پنج Blight رو بوجود آوردن Dumat و Zazikel وToth وAndoral وUrthemiel
فقط دو خدای قدیمی باقی مونده Razikale و Lusacan
================================

Orlais یا Orlesian Empire قویترین پادشاهی‌ در سرزمین Thedas محسوب میشه، مناطقی که در بازی می‌بینید مثل Anderfels, Antiva, The Free Marches, Ferelden, Nevarra, Orlais, Par Vollen, Rivain, Seheron جزیی از سرزمین Thedas هستند.

پایتخت Orlais شهر Val Royeaux نام داره که محل به وجود آمدن Chantry هم هست، Chantry براساس Chant of Light (مناجات روشنایی) که آموزه‌های نوشته شده توسط Andraste هستند توسط بنیانگذار و اولین پادشاه Orlais یعنی Kordillus Drakon به وجود آمد،زمان حکومت Drakon و تا سالها پس از اون سرزمین Fereldan هم تحت حکومت Orlais قرار داشت او همچین در دومین Blight در برابر darkspawn به پیروزی رسید.در بازی DA:O شاهد پنجمین Blight بودیم!
===================================================

The Stolen Throne (تاج و تخت دزدیده شده) عنوان ناول (داستان کوتاه) منتشر شده توسط BioWare هست، قسمتهایی خیلی خلاصه از این داستان:
زمانی که شخصی بنام Meghren از پادشاهی Orlais بر تخت پادشاهی Fereldan نشسته بود زنی بنام Moira که ملکه شورشی the Rebel Queen (یه گیفت تو بازی بود که نقاشی از همین بود) لقب داشت برای استقلال Fereldan تلاش می‌کرد، این زن توسط افراد Meghren کشته شد ولی پسرش Maric تونست فرار کنه!
Maric با Loghain که از گروهی قانون‌شکن بود برخورد کرد و چون چاره دیگه‌ای نداشت به اون گروه پیوست،Maric تحت تعقیب بود و به همین دلیل Loghain اونو به سمت Korcari Wilds راهنمایی کرد.آنها به کمک Witch of the Wilds تونستند از این منطقه وحشی عبور کنند ولی Maric مجبور شد در ازای این لطف قولی به Witch of the Wilds بده که مثل یه راز باقی مونده!
بعد از عبور از منطقه وحشی Maric تونست به گروه شورشی Moira (مادرش که کشته شد) برسه که پس از مرگ Moira توسط Arl Rendorn Guerrin رهبری می‌شد، Maric و Loghain و دختر Arl Rendorn که Rowan نام داشت دوستانی صمیمی شدند سالها در کنار هم جنگیدند و موفق شدند شهر Gwaren یکی از شهرهای Fereldan رو تصرف کنند.
Katrie زنی از نژاد Elf که ادعای پیامبری داشت! هشدار داد که شهر مورد حمله قرار خواهد گرفت و او قادره این حمله رو دفع کنه! بین او و Maric دوستی به وجود آمد! براساس اطلاعات غلطی که او داد اونها به شهر West Hill حمله کردند و این حمله باعث تلفات زیادی برای گروه Maric شد!
Katriel اونها رو به Deep Roads راهنمایی کرد تا از اونجا به شهر Gwaren برسند.در راه با موجودات مختلفی جنگیدند و مورد حمله darkspawn قرار گرفتند که توسط Legion of the Dead نجات پیدا کردند.
Legion of the Dead گروهی از نژاد dwarf هستند، نجیب‌زادگانی که برای پاک کردن رسوایی و ننگی که گرفتارش میشن به Deep Roads میرن و تا زمان مرگ همونجا میمونن.پس از مرگشون توسط اعضای گروه در میان تخته سنگها مدفون میشن.
Katriel در‌واقع از طرف Meghren فرستاده شده بود که با فریب موجب شکست و دستگیری Maric بشه ولی بعد عاشق Maric شده بود!
Katriel خیانتش توسط Loghain کشف شد و به اطلاع Maric رسید و بعد توسط Maric کشته شد!
بعد از اون با تشویق Loghain هم Maric و Rowan با هم ازدواج کردند، سالها بعد اونها موفق به تصرف تمام سرزمین Fereldan شدند و Maric پادشاه شد و صاحب فرزندی بنام Cailan (که در قسمت قبلی بازی در Ostagar کشته شد!) Loghain هم به قدرت رسید و صاحب دختری بنام Anora و ملکه Rowan پس از یک بیماری طولانی درگذشت.
===================================

امیدوارم به دردتون بخوره :) شرمنده اگه اشکالی هست، فروم ایکس‌باکس پست کرده بودم گفتم اینجا هم پست کنم :d

ممنون خوب بود ولی ربطی به این تاپیک نداشت!

اقا یکی به ما بگه من که انگلیسیم ضعیفه باید چیکار کنم خداییش عکس های بازیو که میبینم دهنم آب میفته نسخه ی اول بازی رو هم به خاطر همین بازی نکردم یعنی یه فوت و فنی نداره که بتونم بازیو تموم کنم بدون احتیاج به زبان انگلیسی یا یه ترینری چیزی که خودش دیالوگ ها رو جواب بده ؟خلاصه این فوت و فن جواب دادن به دیالوگ ها چیه؟تمام راهنمایی هایی هم که براش منتشر میشه انگلیسیه خلاصه ما رو هم راهنمایی کنید تا بتونیم به جمع rpgبازها بپیوندیم

اقا یکی به ما بگه من که انگلیسیم ضعیفه باید چیکار کنم خداییش عکس های بازیو که میبینم دهنم آب میفته نسخه ی اول بازی رو هم به خاطر همین بازی نکردم یعنی یه فوت و فنی نداره که بتونم بازیو تموم کنم بدون احتیاج به زبان انگلیسی یا یه ترینری چیزی که خودش دیالوگ ها رو جواب بده ؟خلاصه این فوت و فن جواب دادن به دیالوگ ها چیه؟تمام راهنمایی هایی هم که براش منتشر میشه انگلیسیه خلاصه ما رو هم راهنمایی کنید تا بتونیم به جمع rpgبازها بپیوندیم

تو اینترنت Conversation guide برای نسخه قبلی تو سایتهایی مثل Gamefaq بودش دیگه با استفاده از اون میتونستی دیالوگ جواب بدی :)
نسخه جدید شکلش عوض شده، دیالوگ دور یه دایره میاد توی دایره هم یه آیکون هست که نشون میده دیالوگ عاشقانه است یا خشنه و.... کمک میکنه راحت انتخاب کنی، فکر کنم راحت‌تر میتونی بازی کنی ۲ رو

• Like
Reactions: farzadbazi
http://pc.ign.com/articles/114/1148168p1.html

بررسی جدیدی از بازی توسط سایت ign دیروز منتشر شد! نسخه کنسول و پی‌سی، دوربین تغییراتی داشته و اسکرین‌شات‌های جدید بازی باعث امیدواریه!
طبق گفته ign نسخه پی‌سی کماکان بهتره! البته شامل حال پی‌سی قراضه بنده نمیشه! من روی ایکس‌باکس بازی می‌کنم :d

As might be expected, the game looks better on a nice PC than on consoles

آخرین ویرایش:
ممنون از پاسخ merikhi110 کسی دیگه نظر نداره؟ثواب داره کمک کنید

پی‌سی گیمر به بازی جایزه Editor’s Choice award داده!
تو نقدی که تو مجله هست و انگاری آنلاین در دسترس نیست تنها ایرادی که گرفتن اینه که بیشتر وقتها تو یه شهر هستش، در مورد داستان گفتن بهترین داستان نیست ولی از نحوه روایتش تعریف کردن و گفتن حدود ۵۰ ساعت هم هست!
pcgamer

پی‌سی گیمر به بازی جایزه Editor’s Choice award داده!
تو نقدی که تو مجله هست و انگاری آنلاین در دسترس نیست تنها ایرادی که گرفتن اینه که بیشتر وقتها تو یه شهر هستش، در مورد داستان گفتن بهترین داستان نیست ولی از نحوه روایتش تعریف کردن و گفتن حدود ۵۰ ساعت هم هست!
pcgamer
مگه بازی اومده؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or