Dragon Age II | PC

988968_158517_front.jpg

بایوویر رسما از قسمت دوم از مجموعه بازی‌های عصر اژدها رونمایی و ماه مارس سال آینده‌ی میلادی (اسفند 1389 - فروردین 1390) را بعنوان تاریخ انتشار این بازی برای پلت‌فرم‌ رایانه‌های شخصی تایید کرد.
ری میوزکا، مدیرعامل کمپانی بایوویر در این خصوص گفت: "قسمت نخست از مجموعه بازی‌های عصر اژدها یکی از موفق‌ترین محصولات بایوویر طی تاریخ 15 ساله این استودیوهای بازی‌سازی بشمار می‌رود و هم‌چنین یکی از موفق‌ترین بازی‌های جدیدی است که الکترونیک‌آرتز طی تاریخ 28 ساله خود منتشر کرده است."

مارک دارا، تهیه‌کننده ارشد استودیوهای بازی‌سازی بایوویر ضمن معرفی سیستم مبارزه‌ی پویاتر، جلوه‌های بصری و گرافیکی گسترده‌تر و روایت داستانی وسیع‌تر تاکید کرد قسمت دوم از مجموعه بازی‌های عصر اژدها در مقایسه با قسمت نخست از هر لحاظ گسترش پیدا کرده است.
خط داستانی عصر اژدها 2 دوره‌ای 10 ساله را در بر گرفته و بازی‌کننده را در نقش Hawke قرار می‌دهد. مسوولان بایوویر قول داده‌اند راهی که بازی‌کننده برای انجام بازی در پیش می‌گیرد، خط داستانی را شکل داده و دنیای بازی را دگرگون خواهد کرد.

عصر اژدها مانند بازی‌های امروزی كه به سوی ساده‌تر شدن پيش می‌روند عمل نكرد و سختی بازی يكی از نقاط قوت آن بود. بايووير بار ديگر قصد دارد ريسک كند و تمام مكانيزم‌های قسمت نخست را زير پا بگذارد. عصر اژدها 2 يک بازی كاملا متفاوت خواهد بود.

شخصيت اصلی عصر اژدها را خودتان انتخاب می‌كرديد. انتخاب جنسيت، نژاد، داستان و شكل و شمايل شخصیت در دست شما بود. اما اين بار با مکانیزمی مشابه اثر جرمی روبه‌رو هستيم. نام شخصيت اصلی عصر اژدها 2، Hawke خواهد بود که به حتی شباهت هایی در شمشیر زنی به کلود استریف هم دارد!.

بازی‌کننده می‌تواند جنسيت Hawke را انتخاب کند ولی نژاد او فقط انسان خواهد بود. شخصیت Hawke کاملا صداگذاری شده است و امکان لذت بردن از یک اثر سینمایی تر وسیر روایی محکم تر (حتی بهتر از بازی قبل ) را برای ما فراهم میکند.

Developer : BIOWARE
Publisher : Electronic Arts
Genre : Computer Role-Playing
Rating : M
Release: March 8, 2011​

آخرین ویرایش:
دوستان من یه سوال دارم! کلاس های Mage و Warrior هر کدوم قابلیت های خودشون رو دارند و کاملا قابل تفکیک هستند

اما این کلاس Rouge برای چی هست اصلا؟ :d من به جز قابلیت باز کردن جعبه های قفل شده کاربرد خیلی خاصی ندیدم! کلاس بی هدف و چرتی هست توصیه می کنم انتخابش نکنید

دوستان من یه سوال دارم! کلاس های Mage و Warrior هر کدوم قابلیت های خودشون رو دارند و کاملا قابل تفکیک هستند
معمولا RPG این سه تا کلاس رو دارن
Warrior قدرت فیزیکیش از همه بیشتره، دفاعش در برابر حملات فیزیکی بیشتر از همه است ولی در برابر جادو کمتر از همه بخاطر Heavy armor که میپوشن، دشمن هم به اینها بیشتر حمله میکنه تقریبا راحت‌ترین کلاس واسه بازی کردن همینه
Mage تو نسخه قبل از همه قویتر بود! مقابل حمله فیزیکی خیلی آسیب‌پذیره ولی دفاعش جلوی جادو بیشتر از همه است، یکمی باید اهل تاکتیک و این چیزا باشه گیمر این کلاسو بازی کنه
Rouge از نظر دفاع و حمله تقریبا بین اون دو کلاس میشه، سبک بازی باید جوری باشه که زیاد درگیر نشی بزنی در بری! اکتیو هم باید باشی واسه همین اسکیلهایی داشت که سریعتر حرکت میکرد، تو DA:O دور کاراکتر دشمن یه دایره قرمز هست که پشتش تیره رنگه، با Rouge باید اونجا وایسی از پشت همچین نامردی بزنی! به این حرکت Backstab میگن تو بازی، با Dagger واسه مبارزه با باس خیلی خوب نبود راستش ولی Archer خوبه هم واسه باس هم مقابل Mage دشمن
انتخاب کلاس بستگی به شکل بازی گیمر داره، کلاس محبوب من Rouge هستش :) تو بیشتر RPG ها هم همینو بازی میکنم اگه باشه!

• Like
Reactions: Quantic Dream
اگه نقش آفرینی بلد نباشی یا نخوای که بلد باشی(:دی) نمیتونی بری جلو!و گرنه رو درجه سختی آسان و متوسط بازی رو خیلی راحت میشد برد جلو!;)
هزار جور بمب و سم و کوفت و زهر مار بود که میشد باهاش Damage های وحشتناک به حریف زد،هم چنین اسلات های تاکتیک خیلی کار آیی داشت!>:d<

واو!عجب چیزی بود!:-oولی مگه قرار نبود دشمن ها یه نژاد دیگه باشن؟اینا که همون دارک اسپاون های اسکل خودمون بودن!:دی
آره :دی ogre هاش چقدر خوش گل شدند:دی
فکر کنم بازم دشمن باشه!

آقا كسي ميتونه بگه تو اين بازي چه نژادهايي قابل بازي هستند و آيا نژاد جديدي به بازي اضافه ميشه يا نه .... ( منظورم نژادهايي هستند كه تو بازي*هايي مثل NeverWinter Nights يا Elder Scrolls بودن هستش )

تريلرش خيلي شاخ بود ولي خدا كنه به خاطر سيستم سوم شخص بازي سيستم ايزومتريكش آسيب نبينه و چرت نشه .... دلم لك زده باسه يه Blizzard خفن : دي

راستي من اونطوري كه تو تريلرها ديدم ( قسمت مربوط به حالت سوم شخص ) به نظرم اومد بايد با سيستم كليك و ضربه كار كنه .... درسته يا نه ؟؟؟؟ همون سيستم كليك و انتخاب ( مثل نسخه 1 بازي و سري*هاي نوروينتر Neverwinter )

Drago Age 2 Demo

سلام دوستان.

شاید شما هم مثل من دارین لحظه شماری میکنید تا 2 هفته دیگه Dragon Age 2 بیاد.

امروز بایوویر دمو بازی رو رو سایتش قرار داده و میتونید از آدرس زیر اون رو دانلود کنید:

Dragon Age 2 Demo
call_to_arms-o.png

دمو یه چیزی بین 45 دقیقه تا یک ساعت طول میکشه و داستان فرار هاوک از لوزرینگ رو تعریف می کنه.

در ضمن بایوویر گفته اگه دانلود دمو به 1 میلیون برسه چند تا ایتم مجانی درون بازی برای بازی اصلی منتشر میکنه. پس حتما یه اکانت EA هم بسازید و وقتی بازی میکنید بهش وصل باشید تا شما هم حساب شید.

سلام به دوستان

من دیشب این بازیو دان کردم.الان نشستم بازی کردم
ولی..........................
بعداز حدود 5 دقیقه بازی کردن
به جایی که تازه میخای وارد اصل داستان بشی و شخصیتت رو بسازی(که البته فعلا چون بازی دمو هست قفله) وقتی start game رو کلیک میکنم
بووووووووووووووم
منو از بازی میندازه بیرون:((
یه بار شانسی داشتم با rouge میرفتم که بیرون نیومد
ولی من از Mage خوشم میاد .
نمیدونم چه مشکلی داره
بازیش کولاکه.مثل نسخه قبل این مشکلو نداره که بمب آتشی که میندازی خودت و هم تیمیت هم نقش زمین بشی
یا وقتی از طلسم یخ زدن استفاده میکنی با اینکه دوست خودتم تو مسیر هست ولی نمییخه
چیزی هم از import کردن نسخه قبلی توش ندیدم
به دمو بودن بازی ربطی نداره.چون اگه import داشت تو دمو میزاشتن ولی غیر فعال میکردنش
با این سه مدل نژادی که بازی کردم Mage نیروهاش کشنده تر بود
warior هم گروهی دشمنارو قلم میکرد
rouge زیاد کشنده نبود.بزن و در رو بود......از دوستان اگه کسی راه حلی واسه این مشکلم داره بگه لطفا.......تو کف موندم :( خدا هیچ کسو تو کف نزاره

یعنی هیچ کی دمو رو دانلود نکرده؟ بابا شما چقدر بی ذوقین. من شبا میذارم رو دانلود امشب تموم میشه. دیگه نمیتونم صبر کنم.

من اون دمو اولی رو که به صورت غیر رسمی بود دان کردم دیدم زبانش آلمانیه خرد تو ذوقم.
دیگه حال ندارم ان رو دان کنم منتظرم تا بیاد یک دفعه بخرمش؟
راستی کی میاد؟

من دیشب این بازیو دان کردم.الان نشستم بازی کردم
ولی..........................
بعداز حدود 5 دقیقه بازی کردن
به جایی که تازه میخای وارد اصل داستان بشی و شخصیتت رو بسازی(که البته فعلا چون بازی دمو هست قفله) وقتی start game رو کلیک میکنم
بووووووووووووووم
منو از بازی میندازه بیرون:((
یه بار شانسی داشتم با rouge میرفتم که بیرون نیومد
ولی من از Mage خوشم میاد .
نمیدونم چه مشکلی داره
بازیش کولاکه.مثل نسخه قبل این مشکلو نداره که بمب آتشی که میندازی خودت و هم تیمیت هم نقش زمین بشی
یا وقتی از طلسم یخ زدن استفاده میکنی با اینکه دوست خودتم تو مسیر هست ولی نمییخه
چیزی هم از import کردن نسخه قبلی توش ندیدم
به دمو بودن بازی ربطی نداره.چون اگه import داشت تو دمو میزاشتن ولی غیر فعال میکردنش
با این سه مدل نژادی که بازی کردم Mage نیروهاش کشنده تر بود
warior هم گروهی دشمنارو قلم میکرد
rouge زیاد کشنده نبود.بزن و در رو بود......از دوستان اگه کسی راه حلی واسه این مشکلم داره بگه لطفا.......تو کف موندم :( خدا هیچ کسو تو کف نزاره

مشکل بازی رو حل کردم.catalyst 11.2 نصب کردم درست شد.بازی زبانش انگلیسی هست ماله من
جالب بود
مخصوصا که خانم flementh که فک کنم مادر یا نا مادری مورگان بود رو ملاقات کردم.:)
از شخصیت ایزابلا هم خوشم اومد.احتمالا جایگزین مورگان شده.منتظر اصل بازی میمونیم تا 12 روز دیگه.چه تعطیلاتی بشه>:)

مشکل بازی رو حل کردم.catalyst 11.2 نصب کردم درست شد.بازی زبانش انگلیسی هست ماله من
جالب بود
مخصوصا که خانم flementh که فک کنم مادر یا نا مادری مورگان بود رو ملاقات کردم.:)
از شخصیت ایزابلا هم خوشم اومد.احتمالا جایگزین مورگان شده.منتظر اصل بازی میمونیم تا 12 روز دیگه.چه تعطیلاتی بشه>:)

لطفا برای لو دادن قسمت هایی از داستان بازی از spoiler استفاده کنید.

من که کل داستان DA 1 رو تو تاپیکش از پست های دوستان فهمیدم و برام spoil شد خاضر نیستم برای DA 2 هم این اتفاق بیافتد.

sorry

لطفا برای لو دادن قسمت هایی از داستان بازی از spoiler استفاده کنید.

من که کل داستان DA 1 رو تو تاپیکش از پست های دوستان فهمیدم و برام spoil شد خاضر نیستم برای DA 2 هم این اتفاق بیافتد.

معذرت میخام از دوست محترمم ولی نمیدونستم چطوری باید این کارو بکنم
هرچند داستان لو نرفته.هرچی گفته شده.سایت سازنده هم گفته و کلی شایعه
تا خو بازی دستم نیاد این چیزارو زیاد قبول ندارم.
ولی بازیش جالب بود خدایی.فقط پنجره مخصوص افزایش محارتها و قدرتها اولش کمی گیج کننده شده بود.
اینم واسه دوباره تست کردنش بود:
d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or