Dragon Age II | PC

988968_158517_front.jpg

بایوویر رسما از قسمت دوم از مجموعه بازی‌های عصر اژدها رونمایی و ماه مارس سال آینده‌ی میلادی (اسفند 1389 - فروردین 1390) را بعنوان تاریخ انتشار این بازی برای پلت‌فرم‌ رایانه‌های شخصی تایید کرد.
ری میوزکا، مدیرعامل کمپانی بایوویر در این خصوص گفت: "قسمت نخست از مجموعه بازی‌های عصر اژدها یکی از موفق‌ترین محصولات بایوویر طی تاریخ 15 ساله این استودیوهای بازی‌سازی بشمار می‌رود و هم‌چنین یکی از موفق‌ترین بازی‌های جدیدی است که الکترونیک‌آرتز طی تاریخ 28 ساله خود منتشر کرده است."

مارک دارا، تهیه‌کننده ارشد استودیوهای بازی‌سازی بایوویر ضمن معرفی سیستم مبارزه‌ی پویاتر، جلوه‌های بصری و گرافیکی گسترده‌تر و روایت داستانی وسیع‌تر تاکید کرد قسمت دوم از مجموعه بازی‌های عصر اژدها در مقایسه با قسمت نخست از هر لحاظ گسترش پیدا کرده است.
خط داستانی عصر اژدها 2 دوره‌ای 10 ساله را در بر گرفته و بازی‌کننده را در نقش Hawke قرار می‌دهد. مسوولان بایوویر قول داده‌اند راهی که بازی‌کننده برای انجام بازی در پیش می‌گیرد، خط داستانی را شکل داده و دنیای بازی را دگرگون خواهد کرد.

عصر اژدها مانند بازی‌های امروزی كه به سوی ساده‌تر شدن پيش می‌روند عمل نكرد و سختی بازی يكی از نقاط قوت آن بود. بايووير بار ديگر قصد دارد ريسک كند و تمام مكانيزم‌های قسمت نخست را زير پا بگذارد. عصر اژدها 2 يک بازی كاملا متفاوت خواهد بود.

شخصيت اصلی عصر اژدها را خودتان انتخاب می‌كرديد. انتخاب جنسيت، نژاد، داستان و شكل و شمايل شخصیت در دست شما بود. اما اين بار با مکانیزمی مشابه اثر جرمی روبه‌رو هستيم. نام شخصيت اصلی عصر اژدها 2، Hawke خواهد بود که به حتی شباهت هایی در شمشیر زنی به کلود استریف هم دارد!.

بازی‌کننده می‌تواند جنسيت Hawke را انتخاب کند ولی نژاد او فقط انسان خواهد بود. شخصیت Hawke کاملا صداگذاری شده است و امکان لذت بردن از یک اثر سینمایی تر وسیر روایی محکم تر (حتی بهتر از بازی قبل ) را برای ما فراهم میکند.

Developer : BIOWARE
Publisher : Electronic Arts
Genre : Computer Role-Playing
Rating : M
Release: March 8, 2011​

آخرین ویرایش:
از زره شخصیت اصلی dead space میشه تو بازی استفاده کرد
اسمش sir isaac's armor هست:d
تو سایت بازی نوشته باید dead space 2 خریده بشه بعد یه کد رو از توش میگری این زره unlock میشه
screenshot-12-isaac_armor-p.jpg

screenshot-11-isaac_armor-p.jpg

دوستان جریان سیو بازی چیه؟یعنی من الان نشستم 1شو دارم بازی میکنم هرجوری تموم کنم سیوش میتونم رو دوش بریزم؟؟(یعنی همه نیرو های کاراکتر 1ش میاد تو هاک؟)
عجب گرافیکی داره بازیش انصافا کار کردن روش
اون یه تیکه ای که هاک با دست اون اژده هائه دست دشمنشو میکنه ENDئه حال بود:دی

دوستان جریان سیو بازی چیه؟یعنی من الان نشستم 1شو دارم بازی میکنم هرجوری تموم کنم سیوش میتونم رو دوش بریزم؟؟(یعنی همه نیرو های کاراکتر 1ش میاد تو هاک؟)
عجب گرافیکی داره بازیش انصافا کار کردن روش
اون یه تیکه ای که هاک با دست اون اژده هائه دست دشمنشو میکنه ENDئه حال بود:دی
من که سیو هامو دارم :دی حدود 75 ساعت بازی کردم.

سیو ها ربطی به کاراکتر شما نداره ولی تصمیماتی که توی نسخه قبل گرفتید مستقیما روی خط داستانی و دنیای بازی تاثیر می گذاره اگر سیو هاتون رو Import کنید.
“So that was our approach and I think the importing stays true to that in the sense that the decisions your Warden made and the person they were all affects Dragon Age II. You know, who’s in charge of Ferelden, what happened with the Dwarves, who’s running Orzammar? All of these things are reflected and accounted for in Dragon Age II.”
منبع

من که ایمپورت نیمکنم :d سری اول گند زدم به خطه داستان :d آخرش احساس کردم شخصیت بده داستانم.
بعد اگه مثلا 3 تا شخصیت داریم.میشه 1 کیشو فقط ایمپورت کرد؟

من گفتم این یوبی سافت برا بقیه کمپانیا بد اموزی داره بفرما:

Dragon Age II to use Steam DRM, retail version to require occasional online verification

اگه اینجور باشه که باید کلا قید بازیرو زد (با این وضعیت نسخه کنسولی بازی)

من گفتم این یوبی سافت برا بقیه کمپانیا بد اموزی داره بفرما:

Dragon Age II to use Steam DRM, retail version to require occasional online verification

اگه اینجور باشه که باید کلا قید بازیرو زد (با این وضعیت نسخه کنسولی بازی)

فقط نسخه ی Steam از drm استفاده میکنه ، نسخه ی فیزیکی فقط یه شناسایی ابتدایی روی اینترنت میخواد که مشکلی نداره !
در ضمن این drm فرق داره مثلا اجازه ی بازی کردن همزمان 5 نفر رو می ده !

فقط نسخه ی Steam از drm استفاده میکنه ، نسخه ی فیزیکی فقط یه شناسایی ابتدایی روی اینترنت میخواد که مشکلی نداره !
در ضمن این drm فرق داره مثلا اجازه ی بازی کردن همزمان 5 نفر رو می ده !
به هر حال هر چی باشه DRM هست. آدم به وحشت میفته.:-ss

دمو برای pc هم میاد یا فقط برای کنسوله؟

همونطور که گفتن برای تمام پلتفرم‌ها میاد

بعد اگه مثلا 3 تا شخصیت داریم.میشه 1 کیشو فقط ایمپورت کرد؟

تو فروم BioWare گفتن میشه، اگه بخوایید جدید بازی کنید هم گفتن سه جور انتخاب هست:

"Hero of Ferelden" (Default): Ended Fifth Blight by killing Archdemon and survived. Placed Alistair on the throne.

"The Martyr": Young Dalish Elf who died to kill the Archdemon. She left the kingdom ruled by Alistair and Anora.

"No Compromise": Dwarven noble took command of Grey Wardens. Exiled Alistair, sent Loghain to his death against Archdemon, and left Anora as Ferelden’s ruler.

چون شخصیت پردازی خوبی برای شخصیت اصلی شده واسه همین قابلیت ساخت شخصیت اصلی برداشته شده، داستان بازی هم هیچ ربطی به شماره قبل نداره و شخصیت ها همه جدیدن و شخصیت های قبلی اصلا وجود ندارن، در ضمن دوربین ایزومتریک بازی کاملا حذف شد

مجله بازی رایانه که گفتید اشتباه نوشته من تو تاپیک ایکس‌باکس دوتا از شخصیتهایی که تو نسخه قبلی بودن رو نوشتم http://forum.bazicenter.com/showthread.php?t=33382
بازم هستند البته، این توضیح هم لازمه بگم که بازی در واقع شروعش با شروع نسخه قبلی تقریبا یکی هستش! داستان بازی در مدتی ۱۰ ساله اتفاق میفته! در جریان این داستان ممکنه بعضی از شخصیتهای نسخه قبل هم ببینید،گفتن ممکنه برخی اتفاقات نسخه قبلی رو از زاویه دیگری هم حتی ببینید!
همونطور که دوستان در پست‌های قبلی به وجود Flementh تو یکی از تریلرها اشاره کردن، در واقع هنوز نمرده اینجا حالا ممکنه بعدا توسط Warden کشته بشه :d

آخرین ویرایش:
در مورد DRM بازی مسئولین BioWare اینجوری گفتن! البته من خودم با پی‌سی بازی نمیکنم نمیدونم یعنی چی ولی انگار مشکل زیادی ایجاد نخواهد کرد

Recently there has been some concern over the DRM (Digital Rights Management) included with Dragon Age 2. Hopefully this post will help clarify what the DRM is for all versions of Dragon Age 2.

Steam versions use Steam DRM, no other DRM is added.

Non-Steam versions (digital or retail disc) are as follows:
- No disc check, you do not need the disc in drive to play.
- No limit on the total number of PCs you can install and play the game on.
- There is a limit to the number of unique/different PCs that can start/play the game within a time window [5 PCs in 24hrs].
- Each install requires logging in to your EA account to verify game ownership and if you are a member of these forums, you have an EA account.
- You can play offline but the game will require a login check after a select period of days.

Release Control (does not use securom)
. It does not install anything to the PC.
. Sole purpose is to check with a server to validate whether the game release date has passed or not.
. It completely removes itself after the game release date has passed.
. You will not be able to play until that date has passed.
. Dates & times are set to the retail street date per country.

save های da origins را میشه import کرد یا awakening ؟

والا تو فروم BioWare سازنده‌ها گفتن هرچی سیو دارید مربوط به بازی و DLC هاش میشه ایمپورت کرد، دقیقش اینجوری گفته

Choices from Dragon Age: Origins - Awakening, The Golems of Amgarrak, and Witch Hunt will also be imported. The player must import his or her save games in a single chain tracing all the way back to Dragon Age: Origins to be able to import all game data

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or