Dragon Age II | PC

988968_158517_front.jpg

بایوویر رسما از قسمت دوم از مجموعه بازی‌های عصر اژدها رونمایی و ماه مارس سال آینده‌ی میلادی (اسفند 1389 - فروردین 1390) را بعنوان تاریخ انتشار این بازی برای پلت‌فرم‌ رایانه‌های شخصی تایید کرد.
ری میوزکا، مدیرعامل کمپانی بایوویر در این خصوص گفت: "قسمت نخست از مجموعه بازی‌های عصر اژدها یکی از موفق‌ترین محصولات بایوویر طی تاریخ 15 ساله این استودیوهای بازی‌سازی بشمار می‌رود و هم‌چنین یکی از موفق‌ترین بازی‌های جدیدی است که الکترونیک‌آرتز طی تاریخ 28 ساله خود منتشر کرده است."

مارک دارا، تهیه‌کننده ارشد استودیوهای بازی‌سازی بایوویر ضمن معرفی سیستم مبارزه‌ی پویاتر، جلوه‌های بصری و گرافیکی گسترده‌تر و روایت داستانی وسیع‌تر تاکید کرد قسمت دوم از مجموعه بازی‌های عصر اژدها در مقایسه با قسمت نخست از هر لحاظ گسترش پیدا کرده است.
خط داستانی عصر اژدها 2 دوره‌ای 10 ساله را در بر گرفته و بازی‌کننده را در نقش Hawke قرار می‌دهد. مسوولان بایوویر قول داده‌اند راهی که بازی‌کننده برای انجام بازی در پیش می‌گیرد، خط داستانی را شکل داده و دنیای بازی را دگرگون خواهد کرد.

عصر اژدها مانند بازی‌های امروزی كه به سوی ساده‌تر شدن پيش می‌روند عمل نكرد و سختی بازی يكی از نقاط قوت آن بود. بايووير بار ديگر قصد دارد ريسک كند و تمام مكانيزم‌های قسمت نخست را زير پا بگذارد. عصر اژدها 2 يک بازی كاملا متفاوت خواهد بود.

شخصيت اصلی عصر اژدها را خودتان انتخاب می‌كرديد. انتخاب جنسيت، نژاد، داستان و شكل و شمايل شخصیت در دست شما بود. اما اين بار با مکانیزمی مشابه اثر جرمی روبه‌رو هستيم. نام شخصيت اصلی عصر اژدها 2، Hawke خواهد بود که به حتی شباهت هایی در شمشیر زنی به کلود استریف هم دارد!.

بازی‌کننده می‌تواند جنسيت Hawke را انتخاب کند ولی نژاد او فقط انسان خواهد بود. شخصیت Hawke کاملا صداگذاری شده است و امکان لذت بردن از یک اثر سینمایی تر وسیر روایی محکم تر (حتی بهتر از بازی قبل ) را برای ما فراهم میکند.

Developer : BIOWARE
Publisher : Electronic Arts
Genre : Computer Role-Playing
Rating : M
Release: March 8, 2011​

آخرین ویرایش:
کجاش جالبه؟
به خاطر ویندوز 7 بازی از DX 11 پشتبیانی میکنه. اگر می گفتن DX 12 یه حرفی.:d

ببخشید ولی خدایی حرفت خنده دار بود :دی !
الان خیلی از بازی ها هستن که DX11 رو ساپرت نمیکنن و تو ساختشون ازش استفاده نشده !
والا رو 7 هم اجرا میشن !
الان اینی که گفتی یعنی چه ؟!
====
به هر حال ما خو کاردشو نداریم ( کارد آشپزخونه زیاد داریم ولی :)) )

فقط امیدوارم این دایرکس 11 که گفتند را خیلی را حت و روان اجرا بشه و یک فرقی بلاخره بعد از چند عنوانی که اسم دایرکس 11را یدک می کشیدند داشته باشه...

ببخشید ولی خدایی حرفت خنده دار بود :دی !
الان خیلی از بازی ها هستن که DX11 رو ساپرت نمیکنن و تو ساختشون ازش استفاده نشده !
والا رو 7 هم اجرا میشن !
الان اینی که گفتی یعنی چه ؟!
====
به هر حال ما خو کاردشو نداریم ( کارد آشپزخونه زیاد داریم ولی :)) )
شما هم نگرفتی منظورمو.
من نمی گم فقط بخاطر ویندوز 7 هست.
آخه میگین نکته جالب این هست که بازی DX 11 رو ساپورت میکنه. این واسه من عجیب هست.
چون الان ویندوز 7 بیش از 1 سال هست اومده. کارتهای پشتیبان کننده از DX 11 هم که تو بازار پیدا میشن (مثل قبلا نیست که قیمتهاشون نجومی بود، الان وضعیت خیلی بهتره)، پس پشتیبانی این بازی از DX 11 دلیل بر عجیب بودن اون نیست!
می دونم بازیهای پشتیبان کننده از DX 11 تعدادشون خیلی زیاد نیست که اون هم می تونه دلیل هایی داشته باشه مثل ناتوانیه تیم سازنده اون بازی یا مسائل دیگه، ولی حضور تیم قدرتمندی مثل BioWare پشت این پروژه مطمئنا دلیل خوبی هست بر پشتیبانیه عالی این بازی از DX 11.
مثلا اگه شرکتی مثل Groove Games (که فکر کنم الان درش تخته شده)، می گفت بازی من از DX 11 پشتیبانی می کنه اون موقع عجیب بود. یا مثل Aliens Vs Predator که گفتن بازی از DX 11 پشتیبانی می کنه که از یه تیم متوسط مثل Predator که بازی افتضاحی مثل Rouge Warrior رو تو کارنامه داره واقعا بعید بود.

این همه دایرکت 11 کردید میشه چند خصوصیت بارز اون نسبت به dx10 هم بگید ، جز اینکه 4تا عکس بذارید و بگید اینجا رو نگا ، با اینجا فرق داره یه خورده ؟!
چه فرقی دارن حقیقتا ؟!

• Like
Reactions: hosein me
سلام
تو مجله بازی رایانه نوشته:
چون شخصیت پردازی خوبی برای شخصیت اصلی شده واسه همین قابلیت ساخت شخصیت اصلی برداشته شده، داستان بازی هم هیچ ربطی به شماره قبل نداره و شخصیت ها همه جدیدن و شخصیت های قبلی اصلا وجود ندارن، در ضمن دوربین ایزومتریک بازی کاملا حذف شد

سلام
چون شخصیت پردازی خوبی برای شخصیت اصلی شده واسه همین قابلیت ساخت شخصیت اصلی برداشته شده، داستان بازی هم هیچ ربطی به شماره قبل نداره و شخصیت ها همه جدیدن و شخصیت های قبلی اصلا وجود ندارن، در ضمن دوربین ایزومتریک بازی کاملا حذف شد

ای بابا یدفعه بگو ر.... تو بازی رفته دیگه!!! :-/

سلام

چرا حرف مفت میزنی آقا ؟

اولا که دوربین در نسخه ی pc موجود هست !

دوما داستان با نسخه ی اول و بسته های مکملش همپوشانی داره !

نبودن امکان ساختن شخصیت هم هنوز کاملا قطعی نیست و احتمالا رویه ی Mass Effect را در پیش میگیره تا شخصیت پردازی قوی تری برای شخصیت اصلی داشته باشیم مثل فرمانده شپرد !

و فقط نژاد و پیشینه ی شخصیت اجباری خواهد بود

تریلر جدیدی از بازی اومده که سازنده ها در مورد بازی حرف میزنند و صحنه های جالبی از بازی هم پخش میکنه تریلر 5 دقیقه است و به همه توصیه میکنم دانلود کنند من که خیلی به بازی امیدوار شدم در مورد بازی خیلی توضیح میده در مورد سیستم مبارزات ، رومنس ، نحوه بیان داستان ، گذر زمان در بازی ...... هر کی نبینه از دستش رفته

HD SD

چرا حرف مفت میزنی آقا ؟

اولا که دوربین در نسخه ی pc موجود هست !

دوما داستان با نسخه ی اول و بسته های مکملش همپوشانی داره !

نبودن امکان ساختن شخصیت هم هنوز کاملا قطعی نیست و احتمالا رویه ی Mass Effect را در پیش میگیره تا شخصیت پردازی قوی تری برای شخصیت اصلی داشته باشیم مثل فرمانده شپرد !

و فقط نژاد و پیشینه ی شخصیت اجباری خواهد بود

اولا درست صحبت کن
دوما متن رو کامل بخون، گفتم مجله بازی رایانه نوشت
سوما تا حالا که هیچکدوم از شخصیت های شماره قبلو نشون نداده

اینجا رو دیگه اشتباه کردی دوست عزیز ;):d

Flemeth مادر موریگان توی نسخه اول که فکر میکردیم کشتیمش توی این نسخه هم حضور داره

http://news.tgn.tv/wp-content/uploads/2010/10/234154-Flemeth_02.jpg

:-? پس چرا تو مجله بازی رایانه اونطوری نوشته بود!!!!!
به این مجله ها هم نمیشه اعتماد کرد.
تو سایت بازی رفتم قسمت FAQ یکی راجبه شخصیت پرسیده بود، تو جواب گفتن که می تونید نژاد و جنسیت شخصیت اصلی رو تغییر بدین و شخصیت اصلی صدا گذاری شده، چیزی راجبه تغییرات ظاهری نگفته.
تو گیم پلی های اومده دوربین ایزومتریک نشون داده شده؟

:-? پس چرا تو مجله بازی رایانه اونطوری نوشته بود!!!!!
به این مجله ها هم نمیشه اعتماد کرد.
تو سایت بازی رفتم قسمت FAQ یکی راجبه شخصیت پرسیده بود، تو جواب گفتن که می تونید نژاد و جنسیت شخصیت اصلی رو تغییر بدین و شخصیت اصلی صدا گذاری شده، چیزی راجبه تغییرات ظاهری نگفته.
تو گیم پلی های اومده دوربین ایزومتریک نشون داده شده؟

Ye Linke YouTube yeki Az Bache HA Dad :) Too OOn Mibini BA Isometric Ham BAzi mikone :)
SRY 4 Fenglish Fonte Farsi Nadaram

این لینکی که دوستمون گذاشت تقریبا به بیشتر سوالات گیمر ها پاسخ میده و خوندنش رو به همه توصیه میکنم من بخشی که در مورد داستان توضیح میداد رو خوندم و الان دارم توضیحات در مورد سیستم مبارزات بازی رو میخونم

حوصله ترجمه ندارم ، اگه یکی از دوستان خلاصه مطالب رو بزاره مطمئنا خیلی به درک بهتر بچه ها از نسخه دوم کمک میکنه

پ.ن : الان کل مطلب رو خوندم فوق العاده بود واقعا منو جذب کرد ، بی صبرانه منتظر این بازی ام

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or