Dragon Age II | PC

988968_158517_front.jpg

بایوویر رسما از قسمت دوم از مجموعه بازی‌های عصر اژدها رونمایی و ماه مارس سال آینده‌ی میلادی (اسفند 1389 - فروردین 1390) را بعنوان تاریخ انتشار این بازی برای پلت‌فرم‌ رایانه‌های شخصی تایید کرد.
ری میوزکا، مدیرعامل کمپانی بایوویر در این خصوص گفت: "قسمت نخست از مجموعه بازی‌های عصر اژدها یکی از موفق‌ترین محصولات بایوویر طی تاریخ 15 ساله این استودیوهای بازی‌سازی بشمار می‌رود و هم‌چنین یکی از موفق‌ترین بازی‌های جدیدی است که الکترونیک‌آرتز طی تاریخ 28 ساله خود منتشر کرده است."

مارک دارا، تهیه‌کننده ارشد استودیوهای بازی‌سازی بایوویر ضمن معرفی سیستم مبارزه‌ی پویاتر، جلوه‌های بصری و گرافیکی گسترده‌تر و روایت داستانی وسیع‌تر تاکید کرد قسمت دوم از مجموعه بازی‌های عصر اژدها در مقایسه با قسمت نخست از هر لحاظ گسترش پیدا کرده است.
خط داستانی عصر اژدها 2 دوره‌ای 10 ساله را در بر گرفته و بازی‌کننده را در نقش Hawke قرار می‌دهد. مسوولان بایوویر قول داده‌اند راهی که بازی‌کننده برای انجام بازی در پیش می‌گیرد، خط داستانی را شکل داده و دنیای بازی را دگرگون خواهد کرد.

عصر اژدها مانند بازی‌های امروزی كه به سوی ساده‌تر شدن پيش می‌روند عمل نكرد و سختی بازی يكی از نقاط قوت آن بود. بايووير بار ديگر قصد دارد ريسک كند و تمام مكانيزم‌های قسمت نخست را زير پا بگذارد. عصر اژدها 2 يک بازی كاملا متفاوت خواهد بود.

شخصيت اصلی عصر اژدها را خودتان انتخاب می‌كرديد. انتخاب جنسيت، نژاد، داستان و شكل و شمايل شخصیت در دست شما بود. اما اين بار با مکانیزمی مشابه اثر جرمی روبه‌رو هستيم. نام شخصيت اصلی عصر اژدها 2، Hawke خواهد بود که به حتی شباهت هایی در شمشیر زنی به کلود استریف هم دارد!.

بازی‌کننده می‌تواند جنسيت Hawke را انتخاب کند ولی نژاد او فقط انسان خواهد بود. شخصیت Hawke کاملا صداگذاری شده است و امکان لذت بردن از یک اثر سینمایی تر وسیر روایی محکم تر (حتی بهتر از بازی قبل ) را برای ما فراهم میکند.

Developer : BIOWARE
Publisher : Electronic Arts
Genre : Computer Role-Playing
Rating : M
Release: March 8, 2011​

آخرین ویرایش:
دقیقا همین اتفاق میوفته البته نمیگم بازی بدی میشه! ولی با Dragon Age خیلی فرق داره.
تا اونجایی که من خبر دارم شماره دو تغییرات زیادی کرده برای ساده تر شدن بازی.
جالبه که مایک لیدلا گفته دوست دارم دکمه بزنم و صحنه های زیبا ببینم!! دلیلش هم ساده شدن و اکشن تر شدن بازی باشه که کسانی که با کنسول بازی میکنن به طرف این بازی بیان! دیگه وقتی کارگردان بازی همچین حرفی رو میزنه باید حساب کار دستمون بیاد که دیگه خبری از اون بازی شاهکار نیست! سیستم دیالوگ ها هم که کامل فرق کرده و آسون تر شده دقیقا مثل ME2

کاشکی خیلی سادش نکنن !
اگه یکم بازی سریعتر بشه مشکلی نیست ! یا مثلا درجه سختی پایینش آسون باشه ! ولی یه چیزی مثل Nightmare ـه شماره قبلم توش باشه !
خدایی خیلی سخت و باحال میشد رو Nightmare ! واقعا کابوس بود ! :دی !
از HUD جدیدش خوشم نیومد ! :دی !
خیلی ساده به نظر میرسه ! قبلی باحال تر بود ! بازی کلا با این HUD خیلی سطحی به نظر میاد قبول دارید !؟
به یاد شماره اول !
http://www.youtube.com/watch?v=-D5wTYmcBX4

شما‌ها از دست bioware اعصاب تون خورد نیست هر دفعه میاد کرکتر‌ها رو عوض می‌کنه =((

البته من پارتی مارتی رو دوست ندارم ولی‌ سعی‌ کردم بدون پارتی تنها‌ای بازی کنم اصلا نمیشد بشدت سخت!!!! حتی رو ایزی:|

کاشکی خیلی سادش نکنن !
اگه یکم بازی سریعتر بشه مشکلی نیست ! یا مثلا درجه سختی پایینش آسون باشه ! ولی یه چیزی مثل Nightmare ـه شماره قبلم توش باشه !
خدایی خیلی سخت و باحال میشد رو Nightmare ! واقعا کابوس بود ! :biggrin1: !
از HUD جدیدش خوشم نیومد ! :biggrin1: !
خیلی ساده به نظر میرسه ! قبلی باحال تر بود ! بازی کلا با این HUD خیلی سطحی به نظر میاد قبول دارید !؟
کاش اصلا سادش نکنن! شماره قبل مشکلی از نظر سختی روی Normal نداشت اگه موقع مبارزه ها استراژی درست داشتی!
البته انصافا Hardcore و Nightmare سخت بود ولی باز با استراژی مناسب و تلاش زیاد میشد رفت:d
فقط تو Nightmare و Hardcore تو Friendly Fire 100% PC هست یعنی به 2سانتی Blizzard خودی برسی رفتی هوا:d
در مورد HUD خیلی بد و ساده طراحی شده فقط اون مینی مپ بهتره شده! بازی کلا از تمام لخاظ سطحی و ساده شده دلیلش رو هم خود کارگردان بازی گفته! اون Hawke ندیدی یک تنه میزنه به دل دشمن مثل Dante انواع اقسام Combo ها رو رو زمین هوا میزنه فقط کم مونه روی تیر Crossbow رو هوا مانور بده:d
اون RPG کلاسیک و زیبا کجا این کجا:|

شما‌ها از دست bioware اعصاب تون خورد نیست هر دفعه میاد کرکتر‌ها رو عوض می‌کنه =((

البته من پارتی مارتی رو دوست ندارم ولی‌ سعی‌ کردم بدون پارتی تنها‌ای بازی کنم اصلا نمیشد بشدت سخت!!!! حتی رو ایزی:|

چرا خدایی توی ME 2 حالم گرفته شد ! البته به نظرم شخصیت های جالب تری جاشون آورده بود، کلا بایوویر کا بد نمیکنه که ! بلیزاردی شده برا خودش، بازی بد نمیده دست ملت !
اتفاقا حالش به پارتی ممبر هاته !

سلام
دوستان من نسخه یک این بازی رو انجام ندادم میخام بدونم ارزش بازی کردن رو داره ؟

یکی از بهترین RPG های عمرم بود ! اصلا شک نکن ! اگه RPG بازی از دستش نده ! که از کفت میره !
البته اگه انگلیسیت خوبه و داستان رو کامل متوجه میشی که لذتش خیلی خیلی زیاد میشه :دی

سلام
دوستان من نسخه یک این بازی رو انجام ندادم میخام بدونم ارزش بازی کردن رو داره ؟
یکی از بهترین بازیهای تاریخ رو از دست میدی اگه بازیش نکنی.
شرکت EA اعلام کرد بازی Dragon Age پرفروشترین بازی این شرکت در طی 28 سال اخیر بوده، این یعنی یه شاهکار، یه عنوان فوق العاده High Level.
هر چی از بازی بگم کم گفتم.
این هم خوبه بدونی این بازی اول انحصاری PC بود، که بعد واسه واسه PS3 , Xbox 360 پورت شد.
بهترین نسخه بازی هم PC شد که گیم اسپات نمره فوق العاده 9.5 از 10 رو بهش داد.

سیستم مورد نیاز بازی اعلام شد :

Recommended
CPU: Intel Core 2 Quad 2.4 GHz Processor or equivalent
CPU: AMD Phenom II X3 Triple core 2.8 GHz or equivalent
RAM: 2GB (4 GB Vista and Windows 7)
Video: ATI 3850 512 MB or greater
Video: NVIDIA 8800GTS 512 MB or greater
DirectX 11: ATI 5850 or greater
DirectX 11: NVIDIA 460 or greater

Minimum
CPU: Intel Core 2 Duo (or equivalent) running at 1.8 GHz or greater
CPU: AMD Athlon 64 X2 (or equivalent) running at 1.8 GHz or greater
RAM: 1 GB (1.5 GB Vista and Windows 7)
Video: Radeon HD 2600 Pro 256 MB
Video: NVIDIA GeForce 7900 GS 256 MB cards
Disc Drive: DVD ROM drive required
Hard Drive: 7 GB
Sound: Direct X 9.0c Compatible Sound Card Windows Experience Index: 4.5

• Like
Reactions: koorosh sh
کجاش جالبه؟
به خاطر ویندوز 7 بازی از DX 11 پشتبیانی میکنه. اگر می گفتن DX 12 یه حرفی.:d
ببخشید وحید جان یه سوال ، فقط خواهش میکنم نخند ، چون خودم میدونستم اما قاطی کردم :d :
این بازی استراتژیک که نیست ، باید بازی از نمای اول شخص یا سوم شخص باشه دیگه درسته ؟
نخندی هاااا ، جون با یه بازی دیگه فکر کنم قاطی کردم ، درضمن تاریخ انتشار هم بگو ، ممنون .;)

ببخشید وحید جان یه سوال ، فقط خواهش میکنم نخند ، چون خودم میدونستم اما قاطی کردم :d :
این بازی استراتژیک که نیست ، باید بازی از نمای اول شخص یا سوم شخص باشه دیگه درسته ؟
نخندی هاااا ، جون با یه بازی دیگه فکر کنم قاطی کردم ، درضمن تاریخ انتشار هم بگو ، ممنون .;)
کی جرات داره به تو بخنده!

سبک بازی نقش آفرینیه. بازی سوم شخص و البته تو نسخه PC به جز این حالت بصورت ایزومتریک هم می تونی بازی کنی.

Release Date: March 08, 2011

:d:d:d:d:)):)):)):))=))=))=))=))
!!!!!!!!!!!

کی جرات داره به تو بخنده!

سبک بازی نقش آفرینیه. بازی سوم شخص و البته تو نسخه PC به جز این حالت بصورت ایزومتریک هم می تونی بازی کنی.

Release Date: March 08, 2011

:d:d:d:d:)):)):)):))=))=))=))=))
!!!!!!!!!!!
پس سبک بازی یه چیزایی تو مایه های fable میشه ، درسته ؟
17اسفند واقعا زمان خوبی هست ، اسفند ماه دوباره بارون بازی میباره !!!!!;)
تنت میخاره هاااااااااااااا:)):)):)):))
!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or