Multi Platform DOOM: The Dark Ages

سازنده
id Software
تاریخ انتشار
2025 May 15
ناشر
Bethesda Softworks
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 5
  3. Xbox Series X|S
DOOM-TheDarkAges_Premium_16x9.jpg

Developer: id Software
Publisher: Bethesda Softworks
Composer: Finishing Move
Engine: id Tech 8
Genre: First-person Shooter
Platforms: Microsoft Windows, Xbox Series X|S, PlayStation 5

Release Date: May 15th, 2025

DOOM,_The_Dark_Ages_Game_Cover.jpeg

Key Art

هشتمین نسخه از فرنچایز افسانه‌ای DOOM و سومین نسخه از از سری مدرن آن در شوکیس اکس باکس در 9 ژوئن 2024 معرفی شد. داستان این نسخه در ادامه نسخه Eternal روایت می‌شود و همانند نسخه قبلی، از لحاظ داستانی برای نسخه 2016 حکم پیش درآمد را دارد.
اید سافتور کار بر روی این نسخه را پس از انتشار آخرین بسته الحاقی اترنال، یعنی Ancient Gods شروع کرد و این بازی در سال 2022 وارد مرحله full production شد. بر خلاف دو نسخه قبلی که بر گیمپلی سریع و نفس‌گیر تاکید داشتند، این نسخه از دووم اسلیر یک تانک متحرک و مخرب ساخته است که با استفاده از سپر اره‌ای خود، دشمنان را قطعه قطعه می‌کند.

50a64b3a-b0e4-4dc8-a9a2-039c48084c26.jpg doom-the-dark-ages-demon.jpg

فضای این نسخه بر خلاف دو نسخه قبلی، تاثیرپذیرفته از المان‌های Dark Fantasy و قرون وسطایی است که می‌توان گفت روح جدیدی به این سری بخشیده است.
آهنگساز افسانه‌ای این سری یعنی میک گوردون، با توجه به دعاوی حقوقی که با ناشر این سری، یعنی بتزدا پیدا کرد، دیگر بر روی این سری کار نمی‌کند. هم‌اکنون، گروه Finishing Move که سابقه کار بر روی چند نسخه از Halo را در کارنامه خود دارند، وظیفه ساخت موسیقی برای این عنوان را بر عهده گرفته‌اند. باید دید که آیا آن‌ها می‌توانند جای خالی بزرگ میک گوردون را برای عاشقان این سری پر کنند یا خیر.

426810637_founditonreddit.png dtda_reveal_05.jpg

نکته متمایزکننده این نسخه با نسخه‌های قبلی آن این است که به بازیکن اجازه می‌دهد گیمپلی را بنا بر سلیقه دلخواه خود تغییر دهد، برای مثال سرعت آن را کم یا زیاد نماید. بنا بر ادعای اید سافتور، این نسخه بزرگ‌ترین بخش داستانی ساخته شده برای این فرنچایز را دارا خواهد بود.

آخرین ویرایش:
یک سوال :

دیتاهایی که فول آنلاک هستند و در اشتراکی استیم فعال می شوند . این دیتاها وقتی بازی یک زمانی گرک بشود ، فایل کرک روشون بریزیم ، بازی اجرا خواهد شد ؟؟؟

چون که دیتا کامل هست

میخواد 80$ باشه یا 20$
بازی در مقابل دو نسخه قبل از نظر گیم پلی حرفی برای گفتن نداره .

البته از نظر ویژوالی و بصری زیباست

حدود 2 الی 3 ساعت استریم های یوتوب رو دیدم
اصلا منو ترقیب به پلی دادن و تهیه بازی نکرد .

پشمام عجب بازیه بهترین اکشن چند سال اخیره برام
بازی هم کنده و هم سریع خیلی عجیبه خیلی خوب انجامش دادن
تا چپتر۹ رفتم بشدت از نسخه های قبلی بهتره.
بعدشم اصلا شبیه ۲۰۱۶ و اترنال نیست یه بازی کاملا جدیده .
گرافیک بازی خیلی زیباس اون تم رنگی و خوشحال اترنال رو نداره و خیلی با تم بازی هماهنگه اترنال خیلی رنگارنگ بود این عین اسمش دارکه
طراحی هنری مراحل خارق العادس انگار داری دیابلو بازی میکنی تا اینجا یه مرحله ندیدم از این نظر بد باشه هنری و فنی عالیه
موسیقی هم من پسندیدم ساده ولی بقول معروف cachy هست
تا اینجا ۹.۵ رو از من میگیره

آخرین ویرایش:
بازی هم عین خیلی از چیزها توی این دنیا سلیقه ای هست حالا اصولا متا و نمرات مخصوصا وقتی از یک چیزی چندتا سایت یا مجله ایراد میگیرن درسته ولی بازم سلیقه ای هست یک عده ممکنه با همون ایراد هم حال کنن .پس زیاد نمیشه خورده به کسی گرفت حال نکرده یا حال کرده بلاخره سلایق متفاوته .بنظرم اینکه بیایم فلان شخص از بازی لذت نبرده رو متقاعد کنیم هم اشتباهه .

یه نیم ساعتی بازی کردم ،این قابلیت که سپر جلو میگیری بعد تلپورت میکنی تازه دمیج هم میخوری زیاد حال نکردم .در کل فعلا توی این نیم ساعت کاملا بازی ارزش تجربه رو داره ولی خب بنظرمن از ۲۰۱۶ بهتر نیست . و اینکه سرعت بازی یکم کند تر شده هم بنظرمن خوبه ‌.

Capture.PNG bethesdasoftworks.projecttitan_3275kfvn8vcwc Screenshot 2025.05.23 - 09.03.48.52.png

دووم بی همتاست . روی نایتمر تمومش کردم ، دوباره دارم برخی مراحل رو برای تکمیل کالکتبلهاش میرم
سیستم شخصی سازی سختیش خیلی کاربردیه . میتونی سرعت بازی رو بین 50% تا 150% تغییر بدی
روی 50% بازی اسلو موشن میشه ، روی 150% همه چی از جمله دیالوگ npc ها میره روی دور تند :D
ایرادهایی که گرفتن به نظرم خیلی سختگیرانست . گفتن تکراری میشه در صورتی که هر چند مرحله دشمن ، سلاح و ویژگی جدید معرفی میکنه ، محیط عوض میکنه و با توجه به قابلیتهای سپر پازل اضافه کرده B-)

ایراد بخوام بگیرم ، موسیقی بازی با اینکه خوبه ولی نزدیک کارهای میک گوردون نمیشه
درسته کمپین بازی نسبتا طولانی پروپیمونه ولی درمقایسه با اترنال فاقد مودهای دیگه مثل چند نفره ، horde و master levels هست .
درکل به نظرم برترین fps singleplayer نسل تا به امروز ـــه

خدایی بازی چیزی از نسخه قبلی کم نداره! چرا اینقدر هی تجربه خودتونو سر مقایسه با اون خراب میکنین؟ سنگینی و خشونت و سیستم پری و شیلد این بازی یه چیز فضاییه! محیطی که ساختن و اون حس دارک بودن و خفقانی که داره دیوانه واره! کاتسینها و شیوه روایت داستان خودش یه ویژگی مثبته.
قشنگ دارم با این نسخه عشق بازی میکنم! فوق العادس و شدیدا داره هر چپترش کیف میده! جالبه که این همه چپتر داره ولی یه ذره تکراری و خسته کننده نشده تا الان!

خدایی بازی چیزی از نسخه قبلی کم نداره! چرا اینقدر هی تجربه خودتونو سر مقایسه با اون خراب میکنین؟ سنگینی و خشونت و سیستم پری و شیلد این بازی یه چیز فضاییه! محیطی که ساختن و اون حس دارک بودن و خفقانی که داره دیوانه واره! کاتسینها و شیوه روایت داستان خودش یه ویژگی مثبته.
قشنگ دارم با این نسخه عشق بازی میکنم! فوق العادس و شدیدا داره هر چپترش کیف میده! جالبه که این همه چپتر داره ولی یه ذره تکراری و خسته کننده نشده تا الان!
سر اترنال هم میگفتن چیه این هی بپر بپر‌. وای چقدر سخته و سرگیجه گرفتیم و فلان :D بخصوص سر dlcهاش که یه عده تسمه تایم پاره کردن و کوبیده شد بازی. سر همون ۲۰۱۶ هم میگفتن چرا مثل doom 3 نیست.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or