Multi Platform DOOM: The Dark Ages

سازنده
id Software
تاریخ انتشار
2025 May 15
ناشر
Bethesda Softworks
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 5
  3. Xbox Series X|S
DOOM-TheDarkAges_Premium_16x9.jpg

Developer: id Software
Publisher: Bethesda Softworks
Composer: Finishing Move
Engine: id Tech 8
Genre: First-person Shooter
Platforms: Microsoft Windows, Xbox Series X|S, PlayStation 5

Release Date: May 15th, 2025

DOOM,_The_Dark_Ages_Game_Cover.jpeg

Key Art

هشتمین نسخه از فرنچایز افسانه‌ای DOOM و سومین نسخه از از سری مدرن آن در شوکیس اکس باکس در 9 ژوئن 2024 معرفی شد. داستان این نسخه در ادامه نسخه Eternal روایت می‌شود و همانند نسخه قبلی، از لحاظ داستانی برای نسخه 2016 حکم پیش درآمد را دارد.
اید سافتور کار بر روی این نسخه را پس از انتشار آخرین بسته الحاقی اترنال، یعنی Ancient Gods شروع کرد و این بازی در سال 2022 وارد مرحله full production شد. بر خلاف دو نسخه قبلی که بر گیمپلی سریع و نفس‌گیر تاکید داشتند، این نسخه از دووم اسلیر یک تانک متحرک و مخرب ساخته است که با استفاده از سپر اره‌ای خود، دشمنان را قطعه قطعه می‌کند.

50a64b3a-b0e4-4dc8-a9a2-039c48084c26.jpg doom-the-dark-ages-demon.jpg

فضای این نسخه بر خلاف دو نسخه قبلی، تاثیرپذیرفته از المان‌های Dark Fantasy و قرون وسطایی است که می‌توان گفت روح جدیدی به این سری بخشیده است.
آهنگساز افسانه‌ای این سری یعنی میک گوردون، با توجه به دعاوی حقوقی که با ناشر این سری، یعنی بتزدا پیدا کرد، دیگر بر روی این سری کار نمی‌کند. هم‌اکنون، گروه Finishing Move که سابقه کار بر روی چند نسخه از Halo را در کارنامه خود دارند، وظیفه ساخت موسیقی برای این عنوان را بر عهده گرفته‌اند. باید دید که آیا آن‌ها می‌توانند جای خالی بزرگ میک گوردون را برای عاشقان این سری پر کنند یا خیر.

426810637_founditonreddit.png dtda_reveal_05.jpg

نکته متمایزکننده این نسخه با نسخه‌های قبلی آن این است که به بازیکن اجازه می‌دهد گیمپلی را بنا بر سلیقه دلخواه خود تغییر دهد، برای مثال سرعت آن را کم یا زیاد نماید. بنا بر ادعای اید سافتور، این نسخه بزرگ‌ترین بخش داستانی ساخته شده برای این فرنچایز را دارا خواهد بود.

آخرین ویرایش:
این نسل بعدی همون انجینه.
و آره با کارتهای سری 10 یا 16 تو این بازی باید بای بای کنیم.

اگه تو هم یکی از این کارتها رو داری بیا خیلی با شخصیت و سنگین از تاپیک خداحافظی کنیم بریم پی کار خودمون :D
من با کلی داستان یک کارت پدر مادر دار ۳۰۸۰ ایسوس جور کردم

تو هم اگر می خوای تو گود بمونی و گیم بزنی به نظرم هر جور شده یک کارت حداقل ۳۰۸۰ بگیر به بالا .

اینجا چیزی ارزون نمی شود . هر روز بدتر از دیروز . یک روزی باید با چراغ قوه تو بازار دنبال کارت سالم گشت . قیمت ها هم هر سال تخیلی تر

بازی عجب شروع دارک و خفنی داره! چقدر شیلده کیف میده و چقدر اسلیر باابهته! چیه این دووم!
تا الان قطعا که از نسخه ۲۰۱۶ بهتر بوده. باید جلوتر رفت دید میتونه برام بالاتر از اترنال باشه یا نه! ستینگ و فضا و حال و هواش که تا الان بهترین بوده برام.

یه سوال الان با این اسون شدن بازی درجه سختی پیشنهادی چیه .
من دیشب روی نایتمر یکم بازی کردم. و بازی به شدت راحت تر از چیزی که انتظار داشتم بود. به نظرم حداقل بگذارید روی ultra violence

یه سوال الان با این اسون شدن بازی درجه سختی پیشنهادی چیه .
من روی nightmare میرم ، enamy projectile هم یک واحد زیاد کردم ، بازم آنچنان چالش زیادی ندارد.
این درجه سختیش از hurt me plenty اترنال راحتره :D البته اوایل بازیم احتمالا جلوتر بهتر بشه
جای خالی گلوری کیل به شدت احساس میشه :(
و یکی هم اینکه موسیقی خوبه ولی در سطح کارهای میک گوردون ، مخصوصا تو اترنال نیست :(
جز این دو مورد مشکل دیگه ای ندارم
مرحله مک هم اتفاقا خلاف بررسیها به نظرم جذاب بود.
خود بازی حس اسپیس مارین اول شخص میده
خیلی شبیه دومهای کلاسیک شده B-)

آخرین ویرایش:
من رو گیم پس pc دانلود کردم ،بعد از نصب باید انپک بشه قند شکنتونو باز کنید بعد اینکه تو بازی رفتید میتونید نتو ببندید .
بازی مثل اسمش خیلی دارکتر و سینماتیک تر شده واقعا تجربه لذت بخش و اعتیاد اوری داره.
گرافیک هم خیلی هنری و خاصه.
تنوع سلاح و لول اپ هماهنگشون با گیم پلی و پرداختش با دشمنا بینظیره!!!
View attachment twitsave.com_i-x5u9PoDLFPRhmy.mp4

20250515_122658.jpg
صفه اول لانچر ایکس باکس رو pc هم با تم دووم میاد بالا چقدر جذاب شده.
IMG_20250515_125006_597.jpg
20250515_130155.jpg 20250515_130308.jpg 20250515_130332.jpg

آخرین ویرایش:
من رو گیم پس pc دانلود کردم ،بعد از نصب باید انپک بشه قند شکنتونو باز کنید بعد اینکه تو بازی رفتید میتونید نتو ببندید .
بازی مثل اسمش خیلیردارکتر و سینماتیک تر شده واقعا تجربه لذت بخش و اعتیاد اوری داره.
گرافیک هم خیلی هنری و خاصه.
تنوع سلاح و لول اپ هماهنگشون با گیم پلی و پرداختش با دشمنا بینظیره!!!
View attachment 379636

View attachment 379635
صفه اول لانچر ایکس باکس رو pc هم با تم دووم میاد بالا چقدر جذاب شده.
View attachment 379638
اقا رو pc gamepass منم دانلود کردم
رو 69.5 مونده ارور میده

باز هم از خوبی های گیمپس برامون بگید :D :)) :))
تا زمانی که گیم پس هست ، گیم هست . عشق و حال هست

بازی عجب شروع دارک و خفنی داره! چقدر شیلده کیف میده و چقدر اسلیر باابهته! چیه این دووم!
تا الان قطعا که از نسخه ۲۰۱۶ بهتر بوده. باید جلوتر رفت دید میتونه برام بالاتر از اترنال باشه یا نه! ستینگ و فضا و حال و هواش که تا الان بهترین بوده برام.
بهترین دووم برای من شماره ۳ هست . جدی و دارک و ترسناک

توی ریبوت. دووم اترنال خود جنسه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or