Multi Platform DOOM Eternal

• Thread starter Thread starter FUTURE
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سازنده
Id Software
تاریخ انتشار
March 2020
ناشر
Bethesda
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
  6. Nintendo Switch
117215

DOOM Eternal

Developer: id Software
Publisher: Bethesda Softworks
Directors: Hugo Martin, Marty Stratton
Composer: Mick Gordon
Genre: First Person Shooter
Engine: id Tech 7
Platforms: PS4, X1, Nintendo Switch, PC & Google Stadia
Release Date: March 20, 2020
جمعه 1 فروردین 1399

=================================================

در عنوان DOOM (2016) مریخ را از تهاجم شیاطین حفظ کردیم اما حالا کره‌ی زمین میزبان نبرد جهنمی‌ها و Doom Slayer است. شیاطین با ترس و لرز، از او با لقب Unchained Predator و Hell Walker یاد می‌کنند. داستان‌های ترسناکی از او شنیده‌اند و اگر خوابی به چشمانشان بیاید، حتی شاید کابوس او را هم ببینند! آنها هیچوقت به تنهایی با اون روبه‌رو نمی‌شوند و سعی می‌کنند با حملات از جهت‌های مختلف او را غافل‌گیر کنند. در کنفرانس E3 از زبان کارگردان بازی شنیدیم که Doom Slayer حالا قدرتمند‌تر از همیشه است اما برای حفظ تعادل، انواع دشمنان نیز به دو برابرِ نسخه‌ی قبل رسیده است. بنابراین باید منتظر درگیری‌های پرتعداد و متنوع‌تری باشیم که سیلی از خون را در محیط‌های اتمسفریکی که از DOOM انتظار داریم، جاری خواهد کرد...

doomguy.jpg

ابزار معرفی شده برای سلاخی شیاطین >:) :

6cc4e79c08ad2af4ac66fad8e3585c42.jpg 008bf00a21d5c0e5a7467efc180b84d8.jpg 800px-Doom_eternal_e3_bfg9000_tyrant.png 800px-Doom_eternal_e3_chaingun_mobile_turret.png 800px-DOOM_Eternal_It_s_Hot_in_Here.jpg Ballista_Concept_Art.jpg DOOM_Eternal_Mancubus_UrbanAssault.jpg Doomblade.jpg Eternal_Plasma_Rifle_Concept.jpg Eternal_Rocket_Launcher_Concept.jpg batch_DOOM-Eternal-Screenshot-10.jpg Heavy_cannon_in_use.jpg
NGRO09B.png

تعدادی از شیاطین مهم این نسخه...آماده‌ی سلاخی شدن >:) :

Marauder.png Arachnotron.png Archivle.png D_TmwSeWkAIztE7.jpg Pain_Elemental.png Doomhunter.jpg

artwork.doom-eternal-the-ancient-gods-part-one.1413x1080.2020-08-07.3.png

The Ancient Gods Part One
Release Date: October 20, 2020
سه شنبه 29 مهر 1399

DOOM-Eternal-The-Ancient-Gods-Part-One-Teaser.jpg
doom-eternal-ancient-gods-dlc-demon-1200x675.jpg doom-1280x720.jpg sJnW5ZauGjdYSaUgGDMYCh-1200-80.jpg
Doom-Eternal-marauders-ancient-gods.jpg

آخرین ویرایش:
دووم گای نسخه های کلاسیک که خیلی بعیده. بازی کلا lore مجزایی داره ، به نظرم این فن تئوری ها اکثرشون پایه و اساس محکمی ندارن، البته یه درصدم ممکنه همچین اتفاقی بیفته، به هر حال هیچی بعید نیست:D. marauder خیلی وحشتناک عالیه
والا منم بعید بدونم ولی اگه واقعا دووم گای باشه خیلی جالب میشه چون اونوقت به Doom 2016 باید بگیم Doom 4 ! خیلی راحت میشه براش تئوری دنیای موازی رو مطرح کرد به نظرم خیلی تویست داستانی جذابی میشه اگه اتفاق بیوفته ...

اون Marauder به قیافه‌ش می‌خوره قبلاً یه نسبتی با Doom Slayer داشته. هم به خاطر پوشش خاصش که شبیه اونه، هم این حالتی که توی تریلرها داره و انگار همدیگه رو از قدیم می‌شناختن. یعنی جوری این رو نمایش میدن که مشخصه یه سرگذشت خاصی داره و این‌طوری نبوده که یهویی سر راه Doom Slayer سبز بشه و بگه حاجی بیا دعوا کنیم! :دی
من فکر می‌کنم یه جورایی هم‌تیمی(!) بودن و Marauder هم با وجود قیافه‌ی شیطانی‌ای که داره، یه مدتی بچه خوبی بوده ولی بعدش اتفاقاتی افتاده و الآن دشمن شدن. :دی
ولی اون تئوری‌ای که احمد میگه هم جالبه. چون استاد در کنار تبر قشنگش، یه شاتگان دو لول هم داره که یکی از نمادهای Doomguy توی بازی‌های کلاسیک بود.

k69g_3uja9cz5jz231.png

البته من همچنان فکر می‌کنم این Doom Slayer همون Doomguy خودمونه، ولی این تئوری هم یه ذره ذهنم رو درگیر کرد.

من کماکان میگم ( و دوست دارم:D) که هیچ ارتباطی بین سری جدید دووم و اون قدیمی ها نیست. لوس میشه به نظرم:D.
هست آقا، هست! :دی خودت رو آماده کن که توی این نسخه به نظرم یه سری کارها می‌کنن که قضیه کامل مشخص بشه. :D
فقط این وسط اون بنده خدا شخصیت اصلی Doom 3 برای خودش تک و تنها مونده. :( شاید هم Marauder همون یارو باشه و به خاطر بی‌اعتنایی‌ای که در حقش کردن این شکلی شده. :-"

هست آقا، هست! :D خودت رو آماده کن که توی این نسخه به نظرم یه سری کارها می‌کنن که قضیه کامل مشخص بشه. :D
فقط این وسط اون بنده خدا شخصیت اصلی Doom 3 برای خودش تک و تنها مونده. :( شاید هم Marauder همون یارو باشه و به خاطر بی‌اعتنایی‌ای که در حقش کردن این شکلی شده. :-"
آریا doom 3 کلا science fiction ش فرق میکرد با این نسخه های جدید:D. تمدن پریلنتور کلا شواهد و قرائنش با این نسخه های جدید متفاوت بود. اتفاقا نسخه 3 خیلی بیشتر میخورد که همگونی و همخونی داشته باشه با نسخه های کلاسیک، توی اون stone tablet ها هم اگه یادت باشه دووم گای نسخه های کلاسیک وجود داشت که به عنوان قهرمان اون تمدن شیاطین بازگردونده بود به جهنم.
ولی نسخه های جدید رو من هرچقدر بررسی میکنم هیچ قرابت داستانی ای نمی بینم با نسخه های گذشته ش. و اتفاقا به نظرم چیزی که یونیک میکنه نسخه های جدید رو همینه که زدن کوبوندن از نو ساختن، همه چیزش اوریجیناله و اینش برای من خیلی جذاب تر و قشنگ تره:D

• Like
Reactions: Dinosaur
چجوری این 60 روز رو تحمل کنیم خدا میدونه، بی نظیره مدلینگ ها. چقدر تنوع داره طراحیاشون، قشنگ یکی از شناسنامه های دووم توی تمام نسخه هاش طراحی بی نظیر هیولاها و شیاطینش بوده. این نسخه جدید به احتمال زیاد بهترین نسخه دووم خواهد بود.

• Like
Reactions: K I 1 1 E R
دوستان من تا الان سری دووم رو باز نکردم اصلا . ولی با توجه به تریلرهایی که از این بازی دیدم منو شیفته خودش کرد گیم پلی و گان پلی . به نظرتون برم نسخه قبلی دووم رو بازی کنم ؟ آیا ارزش بازی کردن داره و اینکه گیم پلی اعتیاد آوری داره ؟ آیتم های آنلاین داره یا همش آفلاینه؟ ارزش تکرار بازی بالاست ؟

دوستان من تا الان سری دووم رو باز نکردم اصلا . ولی با توجه به تریلرهایی که از این بازی دیدم منو شیفته خودش کرد گیم پلی و گان پلی . به نظرتون برم نسخه قبلی دووم رو بازی کنم ؟
کمپین DOOM 2016 یکی از بهترین کمپین ها در بین بازیهای شوتر بود. پیشنهاد میکنم به خاطر کمپین هم که شده یک بار تجربش کنی.

• Like
Reactions: pro gamer89
دوستان من تا الان سری دووم رو باز نکردم اصلا . ولی با توجه به تریلرهایی که از این بازی دیدم منو شیفته خودش کرد گیم پلی و گان پلی . به نظرتون برم نسخه قبلی دووم رو بازی کنم ؟ آیا ارزش بازی کردن داره و اینکه گیم پلی اعتیاد آوری داره ؟ آیتم های آنلاین داره یا همش آفلاینه؟ ارزش تکرار بازی بالاست ؟
من اگر بخوام یه تاپ 3 توی ژانر شوتر نام ببرم، Halfe life ، Doom و Quake هستن.
Doom رو نه تنها نسخه 2016 ش رو پیشنهاد میکنم، بلکه نسخه های کلاسیک و نسخه 3 رو هم شدیدا توصیه میکنم بازیشون کنی چون از بهترین های تاریخ گیم هستن کلا. اگر مشکلی با گرافیک نداری نسخه های کلاسیک رو حتماااا بازی کن، اگر نه نسخه 3 همین الانم حتی بدون ماد و... گرافیک و سایه های فوق العاده شارپ و عالی ای داره. نسخه 2016 هم که تقریبا میشه گفت بهترین شوتر این نسله ( در کنار ولفنشتاین).

من هنوز تو فکر آخر تریلر و سرویس شدن Cyberdemon (یا همون Tyrant که توی این نسخه بهش میگن)، موندم...این مرتیکه ناسلامتی باس آخر DOOM 3 بود! توی دووم‌ کلاسیک‌ هم یکی از باس‌های اصلی محسوب میشد و باید شونصدتا با راکت لانچر بهش شلیک میکردی تا میمرد...حتی همون ورژن 2016 هم مجبور میشدی براش BFG رو دربیاری!
معلوم نیست مقیاس دنیای بازی رو چقدر گسترش دادن که سایبردیمن دیگه پشم هم حساب نمیشه و اینطوری تحقیر میشه >:)

من هنوز تو فکر آخر تریلر و سرویس شدن Cyberdemon (یا همون Tyrant که توی این نسخه بهش میگن)، موندم...این مرتیکه ناسلامتی باس آخر DOOM 3 بود! توی دووم‌ کلاسیک‌ هم یکی از باس‌های اصلی محسوب میشد و باید شونصدتا با راکت لانچر بهش شلیک میکردی تا میمرد...حتی همون ورژن 2016 هم مجبور میشدی براش BFG رو دربیاری!
معلوم نیست مقیاس دنیای بازی رو چقدر گسترش دادن که سایبردیمن دیگه پشم هم حساب نمیشه و اینطوری تحقیر میشه >:)
از همین چیزای این نسخه خوشم میاد اصلا علی، یه سری کلیشه های این سری رو داره آروم آروم میزاره کنار. تا 3 نسخه اول سایبردیمون جزو قدرتمندترین دشمنان بازی بود، ولی جهان بازی رو گسترش دادن، دشمنان جدیدتر اضافه کردن و کاریزمای خیلی قویتری هم دارن میدم بهشون، مثل همین marauder . تایتان هارو آوردن و باس ها رو بزرگتر و متوع تر ساختن.
نسخه 2016 چون یه شروع دوباره بود کاملا توجیه داشت ، اونجا سایبردیمون جزو قدرتمندرین ها بود و انصافا هم عالی ساخته بودنش هم طراحیشو هم دیزاین مبارزه باهاشو.
ولی نسخه جدید قشنگ میشه پوست اندازی سری رو داخلش حس کرد، بازی دوباره داره به بلوغ میرسه و این خیلی هیجان انگیزه.
البته اینم بگم که اگه نسخه های قدیمی رو هم با توجه به اسکیل و اندازه شون نگاه کنی سایبردیمون غولی بود برای خودش در حد مثلا تایتان ها:D، من فکر میکنم این Tyrant ها یه جورایی مینی سایبردیمون هستن:D برای همین اصلا اسمشونم تغییر دادن که از ابهت سایبردیمون کم نشه:D.

• Like
Reactions: FUTURE and Dinosaur

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or