Multi Platform DOOM Eternal

• Thread starter Thread starter FUTURE
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سازنده
Id Software
تاریخ انتشار
March 2020
ناشر
Bethesda
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
  6. Nintendo Switch
117215

DOOM Eternal

Developer: id Software
Publisher: Bethesda Softworks
Directors: Hugo Martin, Marty Stratton
Composer: Mick Gordon
Genre: First Person Shooter
Engine: id Tech 7
Platforms: PS4, X1, Nintendo Switch, PC & Google Stadia
Release Date: March 20, 2020
جمعه 1 فروردین 1399

=================================================

در عنوان DOOM (2016) مریخ را از تهاجم شیاطین حفظ کردیم اما حالا کره‌ی زمین میزبان نبرد جهنمی‌ها و Doom Slayer است. شیاطین با ترس و لرز، از او با لقب Unchained Predator و Hell Walker یاد می‌کنند. داستان‌های ترسناکی از او شنیده‌اند و اگر خوابی به چشمانشان بیاید، حتی شاید کابوس او را هم ببینند! آنها هیچوقت به تنهایی با اون روبه‌رو نمی‌شوند و سعی می‌کنند با حملات از جهت‌های مختلف او را غافل‌گیر کنند. در کنفرانس E3 از زبان کارگردان بازی شنیدیم که Doom Slayer حالا قدرتمند‌تر از همیشه است اما برای حفظ تعادل، انواع دشمنان نیز به دو برابرِ نسخه‌ی قبل رسیده است. بنابراین باید منتظر درگیری‌های پرتعداد و متنوع‌تری باشیم که سیلی از خون را در محیط‌های اتمسفریکی که از DOOM انتظار داریم، جاری خواهد کرد...

doomguy.jpg

ابزار معرفی شده برای سلاخی شیاطین >:) :

6cc4e79c08ad2af4ac66fad8e3585c42.jpg 008bf00a21d5c0e5a7467efc180b84d8.jpg 800px-Doom_eternal_e3_bfg9000_tyrant.png 800px-Doom_eternal_e3_chaingun_mobile_turret.png 800px-DOOM_Eternal_It_s_Hot_in_Here.jpg Ballista_Concept_Art.jpg DOOM_Eternal_Mancubus_UrbanAssault.jpg Doomblade.jpg Eternal_Plasma_Rifle_Concept.jpg Eternal_Rocket_Launcher_Concept.jpg batch_DOOM-Eternal-Screenshot-10.jpg Heavy_cannon_in_use.jpg
NGRO09B.png

تعدادی از شیاطین مهم این نسخه...آماده‌ی سلاخی شدن >:) :

Marauder.png Arachnotron.png Archivle.png D_TmwSeWkAIztE7.jpg Pain_Elemental.png Doomhunter.jpg

artwork.doom-eternal-the-ancient-gods-part-one.1413x1080.2020-08-07.3.png

The Ancient Gods Part One
Release Date: October 20, 2020
سه شنبه 29 مهر 1399

DOOM-Eternal-The-Ancient-Gods-Part-One-Teaser.jpg
doom-eternal-ancient-gods-dlc-demon-1200x675.jpg doom-1280x720.jpg sJnW5ZauGjdYSaUgGDMYCh-1200-80.jpg
Doom-Eternal-marauders-ancient-gods.jpg

آخرین ویرایش:
بازی قشنگ شاهکاره، یعنی از صبح بیشتر از 20 بار تریلر رو نگاه کردم. اون تایتان اول تریلر.....
خیلییی lore بازی رو گسترش دادن، و اینکه حس میکنم خیلی خیلیییی نقایص نسخه 2016 رو کاور کردن. رنگبندی های بازی بی نظیره، آرت استایلش مبهوت کننده س و کرکتر دیزاین و مدلینگ های بازی واقعا ماورای تصور عالیه. اکشن و شوتر بازی هم که حسااابی غوغا کرده و مهمتر از اون موزیک ها هستن که حتی از نسخه قبلی هم متال تر و خفن ترن.
جدا اگر همین چیزایی که توی ترلرها دیدیم باشه بازی، و توی این 20 ساعت مثل همین ترلرها اینهمه سورپرایز خفن بازی رو کنه چه در زمینه مبارزات چه داستان، چه محیط و دشمنا و جک و جونوراش، قشنگ کاندید goty امسال خواهد بود.
به شدت هایپ بالاس، شاید به جدیت مورد انتظارترین بازی امسال برای من هست.
موزیک اول بازی یکی از موزیک های doom 3 (ابتدای بازی و ورود سفینه دارک استار به مریخ) بود که تغییرش داده بودن و اون حس خفن بودن و مرموز بودن و تم سای فای رو زنده میکنه دوباره.

آخرین ویرایش:
آقا تریلر جدید عجیب ذوب کننده بود
انصافا حس خیلی خوبی بهش دارم و احتمال هم میدم علاوه بر عبور از متای 90 و رکود شکنی در فروش بالا ، حتما جزو نامزد های برتر گوتی بهترین بازی سال خواهد بود . واقعا دمشون گرم این همه تغییر و خلاقیت و نوآوری در طراحی محیط و دشمنا و باس فاست ها بی نظیره . باس فایت های غول در حد بازی God Of War در انتظارمونه . داستان هم احتمالا سازنده ها بیشتر بهش بها دادن نسبت به نسخه قبل ولی انصافا منو یاد آی پی های جدید انداخت این تریلره . نمی دونم چه طوری می تونم توصیفش کنم فقط همینو بگم که حس و حالی که در هنگام دیدن این تریلر داشتم فقط پای بازی خدای جنگ و Gears of war بهش رسیدم . عمیقا بی نقص بود بازی تو تریلر و به شدت خوش ساخت و شامل تغییرات انقلابی بسیار بزرگ .

مثل سگ هایپ شدیم :D

صبر کردن برای بازی همینطوریش سخت بود، الان سخت ترم شد :|
+
فقط یه چیزی، توی شماره قبلی داستان و lore بازی زیاد تو چشم نبودن مگه اینکه خود بازیکن بره دنبالشون، ولی اینجا به نظر میاد خیلی بیشتر روی داستان و .... تمرکز کردن.
از یه طرف خوشحالم که داستان و دنیای بازی گسترش پیدا میکنه ولی از اونور، اون مرموز و پنهان بودن Lore بازی توی شماره اول رو خیلی دوست داشتم :-" در کل زوده برای نظر دادن ولی دوست دارم دوباره کلی متن و ... مخفی توی بازی باشه، که به توضیح دنیای بازی و وقایعی که توش اتفاق افتاده بپردازن...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or