Dolphin | Game Cube-Wii Emulator

شما دادا برو ورژن جدید شبیه ساز رو دانلود کن مشکلت حل میشه چون نوشته فایل Setting رو نمیتونه پیدا کنه
جدید ترین ورژن رو از سایت خودش dl کردم به ترتیب این ارورارو می ده:
22e1ea43810e.jpg

b3dbaf685079.jpg

b836c01cdc91.jpg

یکی جواب این بنده خدارو بده:(

دادا ممکنه شما ویندوزت 32 بیتی باشه بعد رفتی 64 بیتی دان کردی یا برعکس
بهتره یه بار ویندوز رو عوض کنی ببینی چی میشه

دوستان من با این سیستم دارم از WWE 12 20 فریم و بالاتر میگیرم در ضمن دسته 5 تومنی رو هم به شبیه ساز شناسوندم کسی مشکلی داشت بگه هم تنظیمات دسته رو بهش بدم هم تنظیمات خود برنامه :

Intel Corei3 540
2GB DDR3 1333
9500GT 1GB

دادا ممکنه شما ویندوزت 32 بیتی باشه بعد رفتی 64 بیتی دان کردی یا برعکس
بهتره یه بار ویندوز رو عوض کنی ببینی چی میشه

دوستان من با این سیستم دارم از WWE 12 20 فریم و بالاتر میگیرم در ضمن دسته 5 تومنی رو هم به شبیه ساز شناسوندم کسی مشکلی داشت بگه هم تنظیمات دسته رو بهش بدم هم تنظیمات خود برنامه :

Intel Corei3 540
2GB DDR3 1333
9500GT 1GB
ویندوزم 32 بیتیه و امولاتور هم 32 بیتی نصب کردم

دادا این شبه ساز روی ایکس پی هم جواب میده
برا من پک 3 هست با پوسته ویستا بنظرت جواب میده
اگر شبه ساز داره برام بزار پک 3 32 بیت
مرسی

دوستان یک سوال، Metal Gear Solid: The Twin Snakes دو نسخه متفاوت Pal و NTSC داره، فرق نمیکنه هر کدوم رو بگیرم؟ :دی.

فقط نسخه NTSC و ( USA ) . چون این نسخه با 60 فریم بر ثانیه اجرا میشه و مناسب تقلید کننده دلفین است و کنترل بیشتری بر روی آن خواهی داشت.

کمک

من داخل resident evil 1 همان اول بازی گیر کردم کل محیط راگشتم یک الماس پیدا کردم یک سپرچوبی ویک تیرکمان و......امانمیدانم در کجا بایدا استفاده کنم خواهش میکنم کمک کنید ایراد از من است یا شبیه ساز یا بازی ناقص است
51cUaal6r0L._SL500_AA300_.jpg

سلام دوستان
با این امولاتور با بهترین نوع تنظیمات چند درصد بازی های wii رو می شه اجرا کرد ؟
اون قدری هست که ارزش داشته باشه درسته wii براش خرید ؟ک
دوم دسته wii رو می شه بهش وصل کرد ؟ منظورم اون دسته ای که شبیه کنترل هست رو می شه وصل کرد یا اونی که یک دونه آنالوگ بزرگ وسطش دار و هیچ کلید دیگه ای ندار
اگر اون دسته ای که شبیه کنترل هست بهش وصل کرد می شه بازی های حرکتی رو باهاش بازی کرد ؟ مثل بازی تنیس که وقتی دسته رو تکون می دی راکت تنیس توی بازی تکون می خور

امولاتور بهتری نسبت به این یکی هست ؟ امولاتور ها جوری نیست که یکی نتونست یک بازی رو اجرا کنه ولی اون یکی بتونه اجراش کنه و بلعکس ؟
نرم افزار های پست اول فقط برای اجرا امولاتور هست یا توی بازی هم تاثیر دار ؟ چون امولاتور بدون مشکل اجرا شد
فايل هاي مورد نياز براي اجراي شبيه ساز:

Microsoft Visual C++ 2008 SP1 Redistributable Package (x86)

Microsoft Visual C++ 2008 SP1 Redistributable Package (x64)

Microsoft Visual C++ 2010 x86 Redistributable Setup_10.0.30319

Microsoft Visual C++ 2010 Redistributable Package (x64)

---------- نوشته در 08:29 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:27 PM ارسال شده بود ----------

راستی با مشخصات لب تاپ من مشکلی با اجرا بازی ها ندارم ؟
cpu : core i3
vga : gt 540 2gig
ram : 4gig

آخرین ویرایش:
سلام دوستان
با این امولاتور با بهترین نوع تنظیمات چند درصد بازی های wii رو می شه اجرا کرد ؟
اون قدری هست که ارزش داشته باشه درسته wii براش خرید ؟ک
دوم دسته wii رو می شه بهش وصل کرد ؟ منظورم اون دسته ای که شبیه کنترل هست رو می شه وصل کرد یا اونی که یک دونه آنالوگ بزرگ وسطش دار و هیچ کلید دیگه ای ندار
اگر اون دسته ای که شبیه کنترل هست بهش وصل کرد می شه بازی های حرکتی رو باهاش بازی کرد ؟ مثل بازی تنیس که وقتی دسته رو تکون می دی راکت تنیس توی بازی تکون می خور

امولاتور بهتری نسبت به این یکی هست ؟ امولاتور ها جوری نیست که یکی نتونست یک بازی رو اجرا کنه ولی اون یکی بتونه اجراش کنه و بلعکس ؟
نرم افزار های پست اول فقط برای اجرا امولاتور هست یا توی بازی هم تاثیر دار ؟ چون امولاتور بدون مشکل اجرا شد

راستی با مشخصات لب تاپ من مشکلی با اجرا بازی ها ندارم ؟
cpu : core i3
vga : gt 540 2gig
ram : 4gig

سلام دادا میتونی بازی کنی و حال کنی با این سیستمت شاد باش من خودم مثل سیستم تو دارم فقط رم و گرافیکت از سیستم من بیشتره ولی مهم فقط CPU هست دادا مثلا من با سیستم خودم که مثل شما هست ولی رم و گرافیک پایین تر اول از بازی WWE 12 که هنوز یک ماه نیست وارد بازار شده رو اجرا میکنه پس میتونه همه رو اجرا کنه درباره دسته هم میخونه مشکلی نیست من اول که بازی رو اجرا کردم 14 فریم میگرفتم چنان تیک میزد حالم گرفته شد اما با دوتا گزینه تیک زدن هم گرافیک بیشتر شد هم سرعتش مثل باقلا شد حال کردم خودم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or