SiminSecret
کاربر سایت
شما دادا برو ورژن جدید شبیه ساز رو دانلود کن مشکلت حل میشه چون نوشته فایل Setting رو نمیتونه پیدا کنه
جدید ترین ورژن رو از سایت خودش dl کردم به ترتیب این ارورارو می ده:شما دادا برو ورژن جدید شبیه ساز رو دانلود کن مشکلت حل میشه چون نوشته فایل Setting رو نمیتونه پیدا کنه
جدید ترین ورژن رو از سایت خودش dl کردم به ترتیب این ارورارو می ده:
یکی جواب این بنده خدارو بده
ویندوزم 32 بیتیه و امولاتور هم 32 بیتی نصب کردمدادا ممکنه شما ویندوزت 32 بیتی باشه بعد رفتی 64 بیتی دان کردی یا برعکس
بهتره یه بار ویندوز رو عوض کنی ببینی چی میشه
دوستان من با این سیستم دارم از WWE 12 20 فریم و بالاتر میگیرم در ضمن دسته 5 تومنی رو هم به شبیه ساز شناسوندم کسی مشکلی داشت بگه هم تنظیمات دسته رو بهش بدم هم تنظیمات خود برنامه :
Intel Corei3 540
2GB DDR3 1333
9500GT 1GB
cpu:amd 4200 dual coreدادا دیگه راهی به ذهنم نمیرسه بهتره یه ویندوز عوض کنی ترجیحا سون 32 بیتی آلتیمیت سرویس پک 1 یا آپدیت جدیدتر،مشخصات سیستم رو هم بگو
دوستان یک سوال، Metal Gear Solid: The Twin Snakes دو نسخه متفاوت Pal و NTSC داره، فرق نمیکنه هر کدوم رو بگیرم؟ .
سلام به همه ی دوستان عزیز....
خواستم ببینم با این سیستم میتونم wwe 12 wii رو با سرعت خوب اجرا کنم؟؟؟
cpu:intel core i3 2100
ram:4gb 1600 ddr3
vga: ati radeon hd 5570 1gb ddr 5
ممنون
دوستان کسی هست پاسخ بده؟
سلام دوستان
با این امولاتور با بهترین نوع تنظیمات چند درصد بازی های wii رو می شه اجرا کرد ؟
اون قدری هست که ارزش داشته باشه درسته wii براش خرید ؟ک
دوم دسته wii رو می شه بهش وصل کرد ؟ منظورم اون دسته ای که شبیه کنترل هست رو می شه وصل کرد یا اونی که یک دونه آنالوگ بزرگ وسطش دار و هیچ کلید دیگه ای ندار
اگر اون دسته ای که شبیه کنترل هست بهش وصل کرد می شه بازی های حرکتی رو باهاش بازی کرد ؟ مثل بازی تنیس که وقتی دسته رو تکون می دی راکت تنیس توی بازی تکون می خور
امولاتور بهتری نسبت به این یکی هست ؟ امولاتور ها جوری نیست که یکی نتونست یک بازی رو اجرا کنه ولی اون یکی بتونه اجراش کنه و بلعکس ؟
نرم افزار های پست اول فقط برای اجرا امولاتور هست یا توی بازی هم تاثیر دار ؟ چون امولاتور بدون مشکل اجرا شد
راستی با مشخصات لب تاپ من مشکلی با اجرا بازی ها ندارم ؟
cpu : core i3
vga : gt 540 2gig
ram : 4gig